praegune kellaaeg 22.06.2025 22:45:04
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
darud
HV kasutaja

|
21.06.2025 13:18:39
|
|
|
Spoiler 
|
|
Kommentaarid: 43 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
21.06.2025 14:53:59
|
|
|
see ei ole kindlasti bug. nvidial on algusest peale rebar olnud whitelisti põhine. ja sellest oli rebari tuleku algusaegadel ka omajagu juttu.
kardetavasti vajaks pikemalt-laiemalt testimist, miks see disabled on - pakun, et on rida mänge, millele see ei meeldi.
piltlikult, kõige lihtsama näitena - 3dmarki asemel lasta enabled settingutega läbi mingi paarikümnest mängust koosnev testhulk ja siis raporteerida, mis saab. soovitavalt selliste mängudega, mis ei ole whitelisted...
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
Kommentaarid: 241 loe/lisa |
   |
1 :: |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
21.06.2025 16:30:03
|
|
|
See, et see globaalselt disabled on samal ajal, kui GPU-Z raporteerib, et see on enabled on kui mitte bug, siis kindlasti viga.
Huvitav mida CapFrameX oleks näidanud. See raporteerib akna allosas mitmete sätete staatust nagu HAGS, Game Mode ja ReBAR.
Pealegi kogu whitelisti põhimõte on ju see, et ReBAR oleks kinni keeratud seal kus ta põhjustab kasu asemel kahju, aga 3DMark näitel suutis Jay esimese katsega leida juhuse kus selle väljalülitamine tekitas hoopis umbes 3000 punktilise defitsiidi.
3000 on Port Royal testis suur number ühe sätte jaoks. Näiteks minul oli seal 2080 Ti peal umbes 10'000 punkti ja peale 9070 XT peale minekut tõusis skoor umbes 20'000 punktini. Ma ei teal palju sellest oli ReBAR teene, kuna AMD peal on see alati sisselülitatud kõige jaoks nagu peakski olema tänapäeval.
ReBAR tui juba 30 seeriaga - alguses võis mõista whitelist mõtet, aga kas Nvidia tõesti pole suutnud 30 ja 40 seeria kogemuse põhjal aru saada, et see peaks olema default 50 seerial?
Hetkel peaks selle muutma ära blacklist peale. ReBAR peaks olema sisse lülitatud kõiges v.a blacklisti alusel need üksikud juhused kus jõudlus sellega on madalam.
Reviewerid nagu HUB testivad juba vähemalt eelmisest, kui mitte üleeelmisest aastast ReBAR:on sättega. Järelikult on see piisavalt kasulik isegi Nvidia kaartidel.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
busta
HV veteran
|
21.06.2025 18:37:33
|
|
|
Üks paras tüütus. Käin osadel mängudel peale igat drivu vahetust seda sisse lülitamas @nvidiaProfileInspector. Siis veel Nvidia control panelis ka veel midagi sätin alati.
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vael
HV Guru
|
22.06.2025 11:40:12
|
|
|
Ma ei tea kui hästi Nvidial töötab, aga ma olen proovinud sisse lükitada AMD kaartidel ja suurt edasiminekut ei näe seal kus vaja(Stalker2). Samas framepacing/stutter tuleb sisse...
|
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|