Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Tanks märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 967, 968, 969 ... 1163, 1164, 1165  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kaua oled WoT-i mänginud? Täpsusta teemas.
12-10a
41%
 41%  [ 26 ]
10-8a
17%
 17%  [ 11 ]
8-6a
11%
 11%  [ 7 ]
6-4a
8%
 8%  [ 5 ]
4-2a
4%
 4%  [ 3 ]
Vähem kui 2a
16%
 16%  [ 10 ]
hääli kokku : 62

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
bladerunner
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 07.06.2017 12:59:40 vasta tsitaadiga

Küll see kullasadu ka maha rahuneb kui inimesed oma oskustele vastavasse tasemesse paika loksuvad.
Ega kui positsiooni valida ei oska siis ei aita sind ka see kuld kuidagi edasi, spämmi seda palju tahad.
Mõne lahingu võidad aga siis tuled kolinal alla tagasi...

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
rokiroad
HV vaatleja

sõnum 07.06.2017 13:30:15 vasta tsitaadiga

Pigem võtab WG kuldmoona näitamise indikaatori maha. Siis pole mingit ametlikku tõestust kui palju keegi laseb kulda. Nende väide nagu terve mängu peale lastakse ainult 5% kuldmoona, noh kuidas tõesti vaadata. Tier 1 - Tier 5 lastakse arvatavasti vähe, aga tier 8 edasi t10 ja eriti t10 see 5% kuidagi ei kehti.
tagasi üles
thomak28
HV kasutaja

sõnum 07.06.2017 13:39:02 vasta tsitaadiga

rokiroad kirjutas:
Pigem võtab WG kuldmoona näitamise indikaatori maha. Siis pole mingit ametlikku tõestust kui palju keegi laseb kulda. Nende väide nagu terve mängu peale lastakse ainult 5% kuldmoona, noh kuidas tõesti vaadata. Tier 1 - Tier 5 lastakse arvatavasti vähe, aga tier 8 edasi t10 ja eriti t10 see 5% kuidagi ei kehti.

Ma ei tea kas seda võimalik lihtsasti blokkida. Server saadab kliendi poolde infi mis moona lasti (kui wg ise seda ei näita, siis on olemas 3rd party modid). Kui klient sellega midagi mängumehaanika mõttes mõitliku peale ei hakka, siis saaks selle info saatmise elimineerida.

Teiseks, need kes tier 10 mängivad teavad juba väga hästi kuna kulda lastakse, et mis nurga alt penetakse jne. nii, et kas see indikaator seal on või mitte ei oma väga suurt tähtuski. Heat'i vist ei jäta isei auku armor layout'i ja kui e100 mausi turret anglitud ja sealt läbi läheb, siis pole ikak küsimust mis moona lastakse..

5% võib valiidne nurmber olla, kui võtta kõik tierid kokku. Arvestades asjaolu, et madaltes tierides on mingid torud mis lasevad iga 1 seci tagant (teevad seal 30 hp'd dämmi jne). Kõik oleneb kuidas stats kokku pandud on. Samas oleks palju huvitavam stats tier-to-tier kulla osakaalud..

viimati muutis thomak28 07.06.2017 13:43:54, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
rokiroad
HV vaatleja

sõnum 07.06.2017 13:43:21 vasta tsitaadiga

Piisab kui võtta maha mängust kuhu nad selle ise lisasid, las modidega asi jääb. Praegu näevad kuldmoona silti kõik mängijad kui ise seda seal maha ei keeraks. Aga mõtlengi kui see kuldmoona melu liiga suureks läheb siis WG võib selle ära kaotada.

Üldiselt mida parem mängija, seda rohkem kulda ta laseb. Mul on blacklistis juba tohutult nimesid, üle 700. Kõik on väga head mängijad ja unikumid, kes spämmivad ainult kulda. Ma panen nad blacklisti selleks, et mängudes tulevikus näen kes mind võib kullaga tulistada. Keskpäraseid mängijad ja alla minu tieri mängijaid ma blacklisti ei pane, nemad mind ei morjenda.

viimati muutis rokiroad 07.06.2017 13:47:11, muudetud 1 kord
tagasi üles
thomak28
HV kasutaja

sõnum 07.06.2017 13:46:14 vasta tsitaadiga

rokiroad kirjutas:
Piisab kui võtta maha mängust kuhu nad selle ise lisasid, las modidega asi jääb. Praegu näevad kuldmoona silti kõik mängijad kui ise seda seal maha ei keeraks. Aga mõtlengi kui see kuldmoona melu liiga suureks läheb siis WG võib selle ära kaotada.

Ja mis see annab mängijatele, et nad ei näe mis moona nende pihta lasti? Minu arust see õige, et vanilla näitab. See on samm läbipasitvuse poole, mida rohkem infot seda parem. Saad enda meta ka kujundada vastvalt.
tagasi üles
rokiroad
HV vaatleja

sõnum 07.06.2017 13:50:04 vasta tsitaadiga

seda annab et nad ei viriseks WG kallal icon_lol.gif
tagasi üles
thomak28
HV kasutaja

sõnum 07.06.2017 13:54:22 vasta tsitaadiga

rokiroad kirjutas:
seda annab et nad ei viriseks WG kallal icon_lol.gif

Ma ei tea, võib-olla keskmised wot'i mängijad tõesti nii rumalad. Et kui silmad kinni panevad, et siis teevad mingid sündmused olematuks..
Aga noh, mu arvamus see, et see ei lahenda premium ammo mingis mõttes probleemi. Probleem poelgi tegelt premium ammos, kui selles, et kui pay-to-win mäng tahab olla parasjagu. Ning kulla laskmine ei kindlusta võitu loomulikult, vaid annab mingi eelsie..
tagasi üles
rokiroad
HV vaatleja

sõnum 07.06.2017 14:46:41 vasta tsitaadiga

No aga ise saad näha enda pealt kui palju sa näiteks t10 kulda tulistad. Kui igas mängus kasvõi viis lasku teed, siis tulistad päris palju.
tagasi üles
tnis33
HV kasutaja

sõnum 07.06.2017 15:04:06 vasta tsitaadiga

Kaua võib halada, iga teine post on "kuldmoon"
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 07.06.2017 15:07:53 vasta tsitaadiga

rokiroad, võiksid juba üle saada küll. Puhta APga mängimine on ka omaette skill, aga see on nišiteema. Laiemat mängijaskonda see pole kunagi huvitanud rohkem kui kurioosumina. Tahad AP peal elada siis kasuta seda tier 8 prem tanke mängides, siis teenid piisavalt raha, et tier 10s kulda lasta kui vaja.
Kommentaarid: 105 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 95
tagasi üles
brokenarm
Kreisi kasutaja
brokenarm

sõnum 07.06.2017 15:22:29 vasta tsitaadiga

Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
rokiroad
HV vaatleja

sõnum 07.06.2017 15:52:48 vasta tsitaadiga

erick kirjutas:
rokiroad, võiksid juba üle saada küll. Puhta APga mängimine on ka omaette skill, aga see on nišiteema. Laiemat mängijaskonda see pole kunagi huvitanud rohkem kui kurioosumina. Tahad AP peal elada siis kasuta seda tier 8 prem tanke mängides, siis teenid piisavalt raha, et tier 10s kulda lasta kui vaja.

nõus sinuga, aga ega sinujaoks saab see mäng ka lõpuks läbi kui rahvas hakkab loobuma. mängijad ei tule enam tagasi ükskõik kuidas WG hiljem mängu sättida üritaks. ma soovitan sul lugeda Wot foorumit ja näed ise kui paljudele praegune MM ja kuldmoon korda läheb.

Okei te ei taha arusaada sellest, et kui praegu lepite, siis tulevikus on veel tugevamad tankid, peate veel rohkem kulda laskma kui täna ja veel rohkem premiumit ostma või seda premmikaga nühkima. Kuna lasete ka kõik usinalt kulda siis oma leiba tuleb kaitsta, aga küll kräunuma kukute kui WG uute tankidega välja tuleb. beer_yum.gif
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 07.06.2017 16:10:36 vasta tsitaadiga

Ma arvan et on olemas mingi mõistlik balanss selle vahel, et üldse kulda ei lase, ja selle vahel, kus lased ainult kulda.
tagasi üles
rokiroad
HV vaatleja

sõnum 07.06.2017 19:31:04 vasta tsitaadiga

Väga haige icon_lol.gif icon_lol.gif Mängisin M103 ja selline mängija GosztonyiPRO_The_Animal, vaata ta statse, tüüp lasi mind ainult kullaga, mängis 113. 4 pauguga lasi mind ära, kõik kuld. Kuidas saab inimene nii madalale langeda, mingit tier 9 kehva mängijat tampida kullaga? Mingi abikoolimõistusega vinnidega laps.
tagasi üles
Tanel468
HV kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 07.06.2017 20:17:02 vasta tsitaadiga

Ma ei tea kui palju see on sul kõneaineks tulnud aga suhteliselt palju oleneb ka kõik tankist mida sina isiklikult mängid. APCR on ideaalne selleks, et kaugelt kihutavaid kiireid tanke lasta kuna sul pole vaja ekraanipikkuse jagu ette arvestada jne. Mina näiteks aksutan seda varianti ja veel siis ka kui tuleb oma T-34 tankiga näiteks O-I'd hakata peenestama. Flank v mitte, igakord ei õnnestu ennast ideaalselt ümber positsioneerida ja siis on minu jaoks otsus lihtne kui läheb valimiseks kas lasta prem ammot või kaotada.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
bladerunner
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 07.06.2017 20:17:45 vasta tsitaadiga

rokiroad, seda nimetatakse efektiivseks mängimiseks. 4 pauku, järgmine palun.
Või äkki oleks pidanud ta sind HE-ga laskma et sul ka tore oleks olnud? icon_lol.gif

Magic
HV Guru
Magic

sõnum 07.06.2017 20:30:18 vasta tsitaadiga

kuld mõjub hästi...ei mingit närvikulu icon_lol.gif
Kommentaarid: 234 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 200
tagasi üles
Valvejoodik
HV veteran
Valvejoodik

sõnum 07.06.2017 20:50:12 vasta tsitaadiga

Psssst, pange rahakotid valmis, ilmselt nädalavahetusel tuleb Skorpion G uuesti müüki.
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 15
tagasi üles
Kurat666
HV kasutaja
Kurat666

sõnum 07.06.2017 20:54:11 vasta tsitaadiga

Täitsa nõus - lase ainult premmi , laksust kohe superuunikum icon_cool.gif

icon_rolleyes.gif

Kõik teised on kehvas mängus süüdi, aga peeglisse vaatamine ei tule kõne allagi.... seal paistab kõige suurem "error"

rokiroad
HV vaatleja

sõnum 07.06.2017 22:31:15 vasta tsitaadiga

bladerunner kirjutas:
Või äkki oleks pidanud ta sind HE-ga laskma et sul ka tore oleks olnud? icon_lol.gif

aga kui ma sind kõigis mängudes kullaga ekstra tümitama hakkan, kas siis on tore? ei ole ju. nii kaua naerad kuni hakkad ise saama, siis on kohe teine jutt thumbs_down.gif

teen ranked mängu GWE100 ja 2 unikumi on mulle juba kirjutanud reporteerimisest kuna ma tapsin nad ära icon_lol.gif 3 mängu hetkel tehtud artyga, 3 tuli kaotus aga sain 3 kohale, uskumatu icon_rolleyes.gif
kui hellad on unikumid, kui hellad icon_neutral.gif
tagasi üles
yerba
HV Guru
yerba

sõnum 07.06.2017 22:53:35 vasta tsitaadiga

rokiroad kirjutas:
bladerunner kirjutas:

aga kui ma sind kõigis mängudes kullaga ekstra tümitama hakkan, kas siis on tore? ei ole ju. nii kaua naerad kuni hakkad ise saama, siis on kohe teine jutt thumbs_down.gif

teen ranked mängu GWE100 ja 2 unikumi on mulle juba kirjutanud reporteerimisest kuna ma tapsin nad ära icon_lol.gif 3 mängu hetkel tehtud artyga, 3 tuli kaotus aga sain 3 kohale, uskumatu icon_rolleyes.gif

Sa oled nagu mõne siit kadunud tegelase reinkarnatsioon. icon_smile.gif

Kommentaarid: 1204 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 891
tagasi üles
Kurat666
HV kasutaja
Kurat666

sõnum 08.06.2017 01:11:10 vasta tsitaadiga

rokiroad kirjutas:
bladerunner kirjutas:

Kulda saavad kõik sisse nii et vähe pole - ei sihi sind keegi "spetsiaalselt" kullaga. Ei saanud näost-näkku lahingus hakkama ja nüüd loobid satelliitvaate turvalisest kaugusest mürske pähe?
On küll palju mängijaid, kes saavad nii tanki kui suurtükiga hästi hakkama. Vihatakse aga kõiki ühe puuga, ja sa seda just teadagi milliste tegelaste pärast... kopp.gif

rycyve
HV veteran
rycyve

sõnum 08.06.2017 05:41:41 vasta tsitaadiga

Ise kasutan silverit,et saada kumulatiivset mürsku ja see toimib kuna praeguse mängustiili juures on see hädavajalik ehk
jään tiba kauemaks ellu kui suudan kõrgemat tieri karistada tema üleolevuse eest icon_biggrin.gif beer_yum.gif kuna wargaming segab kaardipakki
ettearvamatult huvitavalt(nüüd on see juba parem) thumbs_up.gif
Kommentaarid: 98 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 81
tagasi üles
stalcer_x
HV kasutaja
stalcer_x

sõnum 08.06.2017 16:06:16 vasta tsitaadiga

Ingame reklaam tuli, "special offer only for you", scorpion ultimate pakk tava hinnaga. klikin siis linki, viskab prem poe lahti, ainult et tangi asemel page not found. Mingi uus nõks mängijaid poodi meelitada?
Kommentaarid: 28 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 27
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 08.06.2017 16:24:39 vasta tsitaadiga

stalcer_x, kui sa pole täiesti algaja, siis ära osta seda ka.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Tanks mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 967, 968, 969 ... 1163, 1164, 1165  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.