Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kaua oled WoT-i mänginud? Täpsusta teemas. |
12-10a |
|
41% |
[ 26 ] |
10-8a |
|
17% |
[ 11 ] |
8-6a |
|
11% |
[ 7 ] |
6-4a |
|
8% |
[ 5 ] |
4-2a |
|
4% |
[ 3 ] |
Vähem kui 2a |
|
16% |
[ 10 ] |
|
hääli kokku : 62 |
|
autor |
|
rokiroad
HV vaatleja
|
05.06.2017 21:46:44
|
|
|
mõttetu jah, ainult mis sisse tuleb on kuld.
|
|
tagasi üles |
|
 |
kr6ll
HV Guru

|
06.06.2017 00:37:52
|
|
|
sattusin siis täna rankedis vastu erickuga, kes oli vastastiimis ja siis yerbaga, samas tiimis. Selle võitsime ja yerba tegise seal hullu arty mängu, 3,5k+ dämmi. Ma umbes sama dämm. Aga nägin seda, et yerba oli samas tiimis, peale mängu, huvitaval kombel. Erick jäi kohe silma miskipärast
Aga noh, igaljuhul hea asi see ranked t10 harjutamiseks. Ei pea pabistama wr pärast ja seega tsipa pingevabam. Igastahes tunnen, et hakkab vaikselt tulema, vähemalt pole miskit kõhklemist nii palju kui varem
|
|
Kommentaarid: 89 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
2 :: |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
yerba
HV Guru

|
06.06.2017 00:46:29
|
|
|
kr6ll kirjutas: |
sattusin siis täna rankedis vastu erickuga, kes oli vastastiimis ja siis yerbaga, samas tiimis. Selle võitsime ja yerba tegise seal hullu arty mängu, 3,5k+ dämmi. Ma umbes sama dämm. Aga nägin seda, et yerba oli samas tiimis, peale mängu, huvitaval kombel. Erick jäi kohe silma miskipärast
Aga noh, igaljuhul hea asi see ranked t10 harjutamiseks. Ei pea pabistama wr pärast ja seega tsipa pingevabam. Igastahes tunnen, et hakkab vaikselt tulema, vähemalt pole miskit kõhklemist nii palju kui varem |
Ahoi! Olid jah, ma ka märkasin peale mängu.
Ma pusangi neid ranked asju artyga - kuidagi meeldima hakanud see artyvärk ja ei pea kulda laskma kogu aeg. Tegin ühe mängi tavamasinaga ka ning iga nuka alt lasti kullaga...
|
|
Kommentaarid: 1204 loe/lisa |
   |
0 :: |
891 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mauno Lurbe
HV kasutaja

|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kurat666
HV kasutaja

|
06.06.2017 09:07:09
|
|
|
rokiroad kirjutas: |
mõttetu jah, ainult mis sisse tuleb on kuld. |
Kas viimase patchiga prem moon tabab alati märki, ei hooli spaced armorist ning paneb vastaseid kehvi positsioone valima ning muid lollusi tegema?
_________________ WoT tips: 6th sense is over-rated anyway, the other team will always let you know when you've been spotted |
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
thomak28
HV kasutaja
|
06.06.2017 10:08:00
|
|
|
brokenarm kirjutas: |
Paistab, et suht kergelt saab max ranki kätte. Isegi kui mingi average vend oled. Pead lihtsalt hunnikus mängima. 18 chevronit vaja ainult rank 5 jaoks.
4 lahingut tegin 2 ranki jaoks, rohkem ei viitsinud.
Pmst rankedist asi kaugel, lihtsalt uus viis kuidas casualidelt $$$ kätte saada. |
Enda muljed sellised, et meta soosib mingeid pool snipe või full yolo (kui flangis on piisavalt jõudu) positsioone võtma. Jõudsin ise 3 rank'ini. Miingit huvitavat taktikalist mängupilti seal pole, totaalne random gameplay, võidud ühele või teisele poole lumepalliefektina. Kullaspämm on default nagu arvata võis. Probleem selles, et kui grindid end kõrgeima rankini välja, siis tundub, et meta ikkagi suht sarnane, sest chevronid on väga grindable igale mängijatasemele.
Eks näis mis tulevik toob, eile nagu mingit positiivset sidet selle metaga ei tekkinud. Nagu mingi kari loomi oli lahti lastud ja iga üks jooksis omas suunas, tegi omi asju jne paar korda proovisin initsiatiivi mängu algul haarata, näiteks mängu algul paika panna mis flanki võiks suurem osa teamist pushida. Aga see väga hästi ei töötanud, kuna isegi kui terve team tuli ühte flanki, siis jäädi snipima, sügati kotte kuskil taga pool jne.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
erick
HV Guru

|
06.06.2017 11:12:14
|
|
|
Mulle tegelikult meeldis nt. Kuigi osad mängud olid imelikud (peamiselt üüberpassiivsete tiimide tõttu) ja teatud positsioone karistatakse väga julmalt. Sellest hoolimata ma tundsin, et mulle meeldis see mode isegi rohkem kui random ja heroiliselt suremist arvukama vastase vastu autasustab see süsteem küll paremini kui randomid mu arust
Võibolla on asi ka selles, et chevronipõhine progresseerumisüsteem kõnetas mind kui vana "statisti" eriti hästi
|
|
Kommentaarid: 105 loe/lisa |
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
06.06.2017 12:07:04
|
|
|
Naljakas oli see, et kui muidu kohtab eestlaseid tiimis/vastas harva, siis eile mingi 6-7 lahingu jooksul sattusin kohe 2-ga kokku.
Üks neist oli thomak28 oma 113-ga.
Mingit erilist kullasadu nüüd küll ei täheldanud, vähemalt mitte mu E100 pihta. Paar IS-7 lasid seda, muu oli ikka tavamoon.
Vast mingi iga 5. või 6. lask oli APCR/HEAT.
Aga võibolla ei peetud mind lihtsalt kulla vääriliseks.
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
Kommentaarid: 168 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
mcjaaxon
Kreisi kasutaja

|
06.06.2017 15:21:49
|
|
|
yerba kirjutas: |
kr6ll kirjutas: |
Aga noh, igaljuhul hea asi see ranked t10 harjutamiseks. Ei pea pabistama wr pärast ja seega tsipa pingevabam. Igastahes tunnen, et hakkab vaikselt tulema, vähemalt pole miskit kõhklemist nii palju kui varem |
Ahoi! Olid jah, ma ka märkasin peale mängu.
Ma pusangi neid ranked asju artyga - kuidagi meeldima hakanud see artyvärk ja ei pea kulda laskma kogu aeg. Tegin ühe mängi tavamasinaga ka ning iga nuka alt lasti kullaga... |
Marss lahing üles siis
_________________ Ma olen telekas. |
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
2 :: |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
erick
HV Guru

|
06.06.2017 20:05:37
|
|
|
Striim üleval, soojendus ja alates 21 Ranked Battles. Proovime 3nda ranki pealt 5nda peale pressida
|
|
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
rokiroad
HV vaatleja
|
06.06.2017 21:48:55
|
|
|
bladerunner kirjutas: |
Naljakas oli see, et kui muidu kohtab eestlaseid tiimis/vastas harva, siis eile mingi 6-7 lahingu jooksul sattusin kohe 2-ga kokku.
Üks neist oli thomak28 oma 113-ga.
Mingit erilist kullasadu nüüd küll ei täheldanud, vähemalt mitte mu E100 pihta. Paar IS-7 lasid seda, muu oli ikka tavamoon.
Vast mingi iga 5. või 6. lask oli APCR/HEAT.
Aga võibolla ei peetud mind lihtsalt kulla vääriliseks.  |
mind lastakse koguaeg kullaga
kõik mis sisse selles mängus tuli oli kuld, E5 käristas ainult kulda
isegi E3 laseb kulda
viimati muutis rokiroad 06.06.2017 22:41:19, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
06.06.2017 22:35:31
|
|
|
Täna tundub jah et kullasadu on tugev. 8/10-st tuleb kullaga.
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
Kommentaarid: 168 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
rokiroad
HV vaatleja
|
06.06.2017 22:58:45
|
|
|
Ma polegi varem seda märganud kui vähe teeb obj 140 damaget, 245 damaget TVP pealt, siis 279 teise obj 140 pealt.
Aga ma mõistan seda kulla tulistamist. Kui koguaeg jääb sul üks võit järgmisest rankist puudu, siis tuleb meeleheida ja hakatakse kulda laskma. Sain 3 ranki kätte, rohkem täna ei viitsi. Tehku Eu2 idaeuroopale varasem kellaaeg.
|
|
tagasi üles |
|
 |
erick
HV Guru

|
06.06.2017 23:19:11
|
|
|
erick kirjutas: |
Striim üleval, soojendus ja alates 21 Ranked Battles. Proovime 3nda ranki pealt 5nda peale pressida  |
Nonii, 5. rank kukkus tänase striimi lõpuks, loodan et neil kes vaatasid, oli huvitav
Homme teeme ehk veel veidi, mõnele masinale võib ju Vehicle Ranki ka ära teha.
|
|
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
07.06.2017 00:01:16
|
|
|
bladerunner kirjutas: |
Täna tundub jah et kullasadu on tugev. 8/10-st tuleb kullaga. |
Tuleb jah. eriti sealt kus kulla pene suurem kui see 15-20%.
|
|
Kommentaarid: 234 loe/lisa |
   |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
erick
HV Guru

|
07.06.2017 00:47:36
|
|
|
Kui keegi tahab teada, mis tankidega tasub mängida Ranked Battles mode'i:
Spoiler 
|
|
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
merku
HV kasutaja
|
07.06.2017 08:23:21
|
|
|
Kulda spämmiv Maus pidi jah kõige paremini töötama. Osalt sellepärast ma pikka pidu sellele game mode'le ei ennusta. Läheb umbes nagu rampage, ässad grindivad oma nänni välja ja siis toss väljas ka.
PS erick siin game modes peaks statistika ikka seda järgima kas said chevroni või mitte. WR on ju täiesti teisejärguline. Paljudel on Mausiga ilmselt WR alla 50% aga chevrone saavad 60%+ juhtudel.
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
thomak28
HV kasutaja
|
07.06.2017 09:32:03
|
|
|
merku kirjutas: |
Kulda spämmiv Maus pidi jah kõige paremini töötama. Osalt sellepärast ma pikka pidu sellele game mode'le ei ennusta. Läheb umbes nagu rampage, ässad grindivad oma nänni välja ja siis toss väljas ka.
PS erick siin game modes peaks statistika ikka seda järgima kas said chevroni või mitte. WR on ju täiesti teisejärguline. Paljudel on Mausiga ilmselt WR alla 50% aga chevrone saavad 60%+ juhtudel. |
Jap, Maus tundus mulle ka hea valik. Proovisin eile muid tanke ka: Kranvagen, BC25t.
Aga jah, eile kohtasin üsnagi mitmetelt kordadel sellist metat kus ei püütudki tugevaid positsioone võtta ja mingit map controlli omada. Tundus lihtsalt, et mindi kaotuse ja 3 slotti peale - lihtsalt võeti mingi onamis positsioon, kus farmida dämmi ja mängida turvaliselt. Pani tõesti kukalt kratsima..loomulikult selline meta on frustrueeriv..
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
erick
HV Guru

|
07.06.2017 10:20:35
|
|
|
merku, ma sain 22 võidu ja 36 lahinguga 5nda ranki (75% lahingutest andis chevroni). Mausi omapära ongi see, et temaga on suhteliselt kerge sattuda kaotavas tiimis parima kolme hulka - tuleb küll palju kaotusi, aga edened kenasti.
Eespool siin kurdeti kullaspämmi üle, Maus peab väga hästi vastu sellele, avg dam blocked by armor oli mul 2750+.
|
|
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
rokiroad
HV vaatleja
|
07.06.2017 10:46:25
|
|
|
Uus MM on silmnähtavalt kuldmoona välja pressimiseks sedasi kujundatud. Kui ühele poole antakse ülekaalus raske raud ja teisele poole mediumid, siis teine pool peab kulda laskma. Järgmises mängus tehakse jälle kõik vastupidi. Ei oleks neil raske tegelikult MM võrdseks timmida ja sedasi mängu mõistlikuks muuta, aga nad lausa ei kavatsegi seda teha, sest siis ei tulista keegi kulda. Rahvas läheb muidugi rõõmsalt kaasa mängides ise ka neid tugevaid tanke. WG võiks kuldmoona ära kaotada ja teha mäng teatud tasemest mängitavaks ainult premium kontoga. Maksab mängija kuutasu ja saab mängida, aga vähemalt on mäng võrdsem.
Woti foorumis keegi ka pildi pannud, kuidas tõesti on võimalik võita sellist mängu https://ibb.co/kFaKtF
Ühesõnaga WG muudab ainult siis midagi kui rahvas ise protestiks lõpetaks Mauside ja Type 5 mängimise, mis aga inimliku ahnuse läbi võimalikuks ei saa
|
|
tagasi üles |
|
 |
erick
HV Guru

|
07.06.2017 11:29:39
|
|
|
Igasugust mängu on võimalik võita targalt mängides. Eile õhtul olin ühes tiimis ise ka heavy, kus peale minu oli ainult üks veel ja vastastel oli neid 6. Võtsime kontrolli medikaliini üle sel ajal kui mina ja see teine heavy lihtsalt kaitsesime baasi, peagi olidki nende heavydel meie medikad seljas ja mäng võidetud.
|
|
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
rokiroad
HV vaatleja
|
07.06.2017 11:35:25
|
|
|
Küsimus ei ole sinu ühes mängus vaid üldises suunas kuhu mäng on minemas. Terve wot foorum on jaburast MM teemasid täis. Kas WG läheb tagasi normaalsete mängude koostamise juurde või siis tõesti vaikselt hakkavad mängijad loobuma.
|
|
tagasi üles |
|
 |
erick
HV Guru

|
07.06.2017 11:51:52
|
|
|
See ebaühtlane MM on probleem ainult neile, kes pole mänginud CWsid, Strongholde, Team battle'id jne. Peaaegu igal kaardil saab counterida heavy lineup'i või medium lineup'i. Peab lahingu alguses õige taktika välja käima ja kuna Rankedit keskmiselt mängib arukam seltskond, siis nad saavad kähku aru, millist flanki on mõtet pushida vastavalt lineupile. Kui nt on vähem heavysid tiimis, siis ilmselgelt tuleb heavy flank rahule jätta ja pigem oma paari heavyga defendida seda eemalt, samas kui tuleb tugevalt lükata medikate flanki. Samamoodi, kui on heavyde ülekaal, siis ei ole mõistlik üldse kedagi medikate flankile saata, tuleb rushida heavy flank maha ja siis edasi vaadata.
|
|
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
rokiroad
HV vaatleja
|
07.06.2017 11:59:11
|
|
|
Iva pole selles vaid selles kuidas sinult meelitatakse kuldmoon välja. Mida rohkem sa üritad leiutada lahendusi anomaalia lahendamiseks seda rohkem WG sulle anomaaliat selga keerab kuni lõpuks saad sinagi aru, et edasi pole mõtet rühkida. Probleem pole üldse Mausi või Type 5 ületugevnamises vaid nende toppimine ühte tiimi kokku võttes vastastelt võimaluse mängu võita, sest olgem ausad, kui sa oma medikaga kulda ei tulistaks, ega sa neid heavysid maha ei võtaks. Kõik mängijad ei taha tulistada mingi pixel embleemi eest kuldmoona ja siis teisel päeval premmikaga seda kulunud krediiti tagasi nühkida. Aga kui kulda ei tulista siis on väga raske ülekaalu tasa teha.
See asi pole ainult ranked battles vaid ka randomis.
|
|
tagasi üles |
|
 |
erick
HV Guru

|
07.06.2017 12:42:33
|
|
|
Kui on kihk premmi laskmist vältida, siis soovitan Tier X TDsid mängida, need peaks niitma ka standardmoonaga.
|
|
   |
95 |
|
tagasi üles |
|