Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Vaba Mikrofon »  e-sigareti teema märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 89, 90, 91 ... 159, 160, 161  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Mida arvad e-sigarist?
Aitab loobuda suitsetamisest, on tervislikum kui tava sigarett
40%
 40%  [ 52 ]
Aitab loobuda suitsetamisest, ei ole tervislikum kui tava sigaret
7%
 7%  [ 10 ]
Ei aita loobuda suitsetamisest, on tervislikum kui tava sigaret
23%
 23%  [ 30 ]
Ei aita loobuda suitsetamisest, ei ole tervislikum kui tava sigaret
29%
 29%  [ 38 ]
hääli kokku : 130

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
greendef
HV kasutaja
greendef

sõnum 24.01.2013 13:39:37 vasta tsitaadiga

Puff.fi'st olen kaks korda tellinud, mõlemad korrad saatsid nad tavalise "first class" kirjaga ehk siis otse postkasti, mitte tähitult. Esimene kord ei teagi kaua tuli, ajalehti ega paberarveid ei käi ja postkasti vaatan kord 1-2 nädala jooksul, et rämpsust tühjendada. Igatahes kui 6 tööpäevaga polnud postiljon uksele koputanud saatsin meili, siis vastati - ilma trackinguta. Vaatasin postkasti ja oli olemas. Teise tellimuse tegin teisipäeva öösel vastu kolmapäeva ja laupäeva hommikul oli kohal.

Mul oli mõlemal korral tellimus umbes 30€ + post, võib-olla nad saadavad tähituna alates mingist suuremast summast, aga pole hetkel selle kohta aru pärinud, sest ilmselt enne pole mul sealt uueks tellimuseks põhjust kuni praegused cartod otsa saavad ja sele Trap Tank'i ostan.
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 12
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
masmre
Kreisi kasutaja
masmre

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 24.01.2013 13:54:03 vasta tsitaadiga

greendef kirjutas:
Puff.fi'st olen kaks korda tellinud, mõlemad korrad saatsid nad tavalise "first class" kirjaga ehk siis otse postkasti, mitte tähitult. Esimene kord ei teagi kaua tuli, ajalehti ega paberarveid ei käi ja postkasti vaatan kord 1-2 nädala jooksul, et rämpsust tühjendada. Igatahes kui 6 tööpäevaga polnud postiljon uksele koputanud saatsin meili, siis vastati - ilma trackinguta. Vaatasin postkasti ja oli olemas. Teise tellimuse tegin teisipäeva öösel vastu kolmapäeva ja laupäeva hommikul oli kohal.

Mul oli mõlemal korral tellimus umbes 30€ + post, võib-olla nad saadavad tähituna alates mingist suuremast summast, aga pole hetkel selle kohta aru pärinud, sest ilmselt enne pole mul sealt uueks tellimuseks põhjust kuni praegused cartod otsa saavad ja sele Trap Tank'i ostan.

See trap tank on muidugi kaval, aga ma vist puurin ise omale ühe tavalise prooviks ära. Vaatan, mis välja tuleb... Mul neid hiinast kunagi ostetud, alumiinium korpustega mitu tükki...(1mm auk või 1,5mm oleks paras).
Kommentaarid: 79 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 73
tagasi üles
Pisijeesus
HV vaatleja
Pisijeesus

sõnum 24.01.2013 13:56:16 vasta tsitaadiga

Sain täna oma T3 seti peleonist kätte. 14.01 tellisin. Paki peale (mulliümbrik)olid aadressid kirjutatud käsitsi ning ilusti olid postimargid peal. Selle ümbriku sees siis oli siis üks ilus roosilises pakkepaberis nutskas icon_biggrin.gif . Nägi välja nagu üks tõeline kingitus kohe. Avasin siis selle ning sealt paistis vastu tellitud komplekt, koos nelja coiliga. Kaasa oli siiski pandud üks vedelik (mild 7 12mg)ja arve.

Esmane emotsioon on selline kahevahel. Tegin enne sinist Winstonit nii u 10 tk päevas. Nüüd olen proovinud 24mg Inawera õuna, mille ma lahjendasin ca 1:1 VG-ga. Hiljem märkasin, et paki selle õuna potsiku küljes oli juba märge, et ta on 70pg:30vg. Maitse on selline veidi plastikune, hakkab kurgule isegi veidi. Kraabib natuke liiga ebameeldivalt. Kui ca 5 mahvi järjest teha on õunamaitse juba veidi äratuntavam, kuid ikka mitte päris see mis ma ootaks. Ise ma kahtlustan, et ehk ma liialdasin VG-ga? Kas see võib sellist effekti tekitada?
Teisena proovisin seda Mild-7,t mida ma lahjendasin samuti 1:1 VG-ga. Selline veider magus tubaka maitse on ja kraabib veidi imelikult kurku. Üle 5 mahvi järjest nagu ei tihka tõmmata. Sama lugu - liiga palju VG-d?

Ma olen eelnevalt lugenud, et see plastikune maitse ongi rohkem alguse asi ja et järgmine päev peaks juba parem olema? Või peaks vedelikke lahtiselt hoidma?

Pikk jutt on nagu ta on, eks ma vape'n ja katsetan edasi.
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
hmekk
HV Guru
hmekk

sõnum 24.01.2013 14:08:02 vasta tsitaadiga

Asju mida sealt tellida on omajagu tegelikutl:

http://www.puff.fi/510-dcttankkiuutuus-6ml-smok-udct-kartomisaattorin-lukituksella-p-1048.html (sama mis seal saksamaa poes)
http://www.puff.fi/510-smok-rtank-rebuildablekorjattava-tankkiatomisaattori-45ml-p-1035.html
http://www.puff.fi/510x-dcttankki-45ml-puff-bogemitta-35mm-15ohm-p-992.html

+ cartod muidugi

pean mõtlema, et kas võtan kõik korraga või enda mugavuse jaoks jupitan tellimusi.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
xxlmaster
HV Guru
xxlmaster

sõnum 24.01.2013 14:11:02 vasta tsitaadiga

hmekk kirjutas:

http://www.puff.fi/510-dcttankkiuutuus-6ml-smok-udct-kartomisaattorin-lukituksella-p-1048.html (sama mis seal saksamaa poes)
http://www.puff.fi/510-smok-rtank-rebuildablekorjattava-tankkiatomisaattori-45ml-p-1035.html

+ cartod muidugi

pean mõtlema, et kas võtan kõik korraga või enda mugavuse jaoks jupitan tellimusi.

Vaatasin ka seda viimast eile, aga ma ei saa aru milliesed coilid sinna sisse lähevad?
Meeldib endale peleoni leht, kuna see on suht noob frendly. Enamusel lingid välja toodud millega kokku istub.
Kommentaarid: 83 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 77
tagasi üles
greendef
HV kasutaja
greendef

sõnum 24.01.2013 14:16:36 vasta tsitaadiga

Viimasesse lähevad standardpikkusega cartod ja kaasas on "Puff dual coil" carto. Ilmselt siis otse hiinast tootjalt(Smoktech kõige tõenäolisem) tellitud ja Puff logo peale pandud 1.5 oomine dual coil carto.

Standardpikkus on siis 35+5mm (5 on 510 connection, carto ise 35mm), näiteks see Boge.

viimati muutis greendef 24.01.2013 14:18:44, muudetud 1 kord
tagasi üles
hmekk
HV Guru
hmekk

sõnum 24.01.2013 14:22:11 vasta tsitaadiga

xxlmaster kirjutas:
hmekk kirjutas:

+ cartod muidugi

Vaatasin ka seda viimast eile, aga ma ei saa aru milliesed coilid sinna sisse lähevad?
Meeldib endale peleoni leht, kuna see on suht noob frendly. Enamusel lingid välja toodud millega kokku istub.

4.5 milli tankidele läheb see kõige tavaline 35mm carto (tavaline suurus) suuremad on juba migni 45 jms.

EDIT: greendef, jõudis ette icon_biggrin.gif

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
xxlmaster
HV Guru
xxlmaster

sõnum 24.01.2013 14:25:32 vasta tsitaadiga

greendef, ja sina olid seda katsetanud ja olid rahul?
Kui paks ta muidu on, jäävad servad väga üle ääre upitama eVici sugusel?
tagasi üles
greendef
HV kasutaja
greendef

sõnum 24.01.2013 14:32:40 vasta tsitaadiga

Ma kasutan hetkel seda pikemat(45+5mm carto, mõnes kohas XL nime all, mõnes XXL) varianti. Maitses, kurgulaksus ja auru hulgas ei tohiks vahet olla lühikesel ja pikal. Paksust on tal 19mm, mõõda eVic pealt ära ja siis tead kas sobib icon_smile.gif

Edit: masmre, üks põhjusi miks ma seda Trap Tanki tahan ongi see laiuse ja väljanägemise teema. XL tank jääb natuke peenikeseks ja pikaks, et väga hästi välimuselt sobida, Trap Tank sobib nagu valatult:
Pildil Vamo v1, uuematel on nupud korpusega samast materjalist.
Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
xxlmaster
HV Guru
xxlmaster

sõnum 24.01.2013 14:42:43 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Paksust on tal 19mm

Siis viviga ühte auku thumbs_up.gif

E: Kas neid peleoni lühikesi akusid võib üldse eVici järel laadida? Eile viskasin korraks kaabli järgi ja veider oli see, et laetavuse protsent tõusis a la 1% 2minuti jooksul icon_confused.gif
tagasi üles
M8T0
HV Guru

sõnum 24.01.2013 14:43:05 vasta tsitaadiga

Pisijeesus kirjutas:
Sain täna oma T3 seti peleonist kätte. 14.01 tellisin. Paki peale (mulliümbrik)olid aadressid kirjutatud käsitsi ning ilusti olid postimargid peal. Selle ümbriku sees siis oli siis üks ilus roosilises pakkepaberis nutskas icon_biggrin.gif . Nägi välja nagu üks tõeline kingitus kohe. Avasin siis selle ning sealt paistis vastu tellitud komplekt, koos nelja coiliga. Kaasa oli siiski pandud üks vedelik (mild 7 12mg)ja arve.

Esmane emotsioon on selline kahevahel. Tegin enne sinist Winstonit nii u 10 tk päevas. Nüüd olen proovinud 24mg Inawera õuna, mille ma lahjendasin ca 1:1 VG-ga. Hiljem märkasin, et paki selle õuna potsiku küljes oli juba märge, et ta on 70pg:30vg. Maitse on selline veidi plastikune, hakkab kurgule isegi veidi. Kraabib natuke liiga ebameeldivalt. Kui ca 5 mahvi järjest teha on õunamaitse juba veidi äratuntavam, kuid ikka mitte päris see mis ma ootaks. Ise ma kahtlustan, et ehk ma liialdasin VG-ga? Kas see võib sellist effekti tekitada?
Teisena proovisin seda Mild-7,t mida ma lahjendasin samuti 1:1 VG-ga. Selline veider magus tubaka maitse on ja kraabib veidi imelikult kurku. Üle 5 mahvi järjest nagu ei tihka tõmmata. Sama lugu - liiga palju VG-d?

Ma olen eelnevalt lugenud, et see plastikune maitse ongi rohkem alguse asi ja et järgmine päev peaks juba parem olema? Või peaks vedelikke lahtiselt hoidma?

Pikk jutt on nagu ta on, eks ma vape'n ja katsetan edasi.

1 on see, et mõni coil mõnel clearon on tahtnud mingit sissetöötamisaega. maitse ja toss on kuidagi imelik esimene pool päeva
2 on see, et kui liiga palju VG*d paned siis muutub selliseks imalaks keemia maitseks see asi kuidagi minujaoks icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 87 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 78
tagasi üles
fallout3
Kreisi kasutaja

sõnum 24.01.2013 15:10:20 vasta tsitaadiga

InterFace kirjutas:
2 on see, et kui liiga palju VG*d paned siis muutub selliseks imalaks keemia maitseks see asi kuidagi minujaoks icon_biggrin.gif

See on siis see glütserooli enda maitse - kasutatakse seda ju ka magusainena.
Kommentaarid: 27 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 26
tagasi üles
strohher
HV veteran
strohher

sõnum 24.01.2013 15:37:03 vasta tsitaadiga

Njaa, ma tirin siin 100% VG-d. Millaski tahaks seda PG-ga segada. Peab Spezzi kiusama hakkama jälle icon_redface.gif
M8T0
HV Guru

sõnum 24.01.2013 17:32:19 vasta tsitaadiga

"uue" MT3 coiliga otsustasin, et lihtsalt ei puutu seda mittemingit moodi. ainult täidan.
praeguseks on kolm ööpäeva juba laitmatult töötanud icon_eek.gif juu ma siis näppisin seda eelmist liiga palju (pesin igapäev korra jne). Eks paistab kui kaua töötab.

Teine lugu on see , et mind võib evic'i "soovijate listist" maha võtta icon_smile.gif
tagasi üles
xxlmaster
HV Guru
xxlmaster

sõnum 24.01.2013 17:36:21 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Teine lugu on see , et mind võib evic'i "soovijate listist" maha võtta

noh, jätsid maha v? icon_razz.gif
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 24.01.2013 18:39:15 vasta tsitaadiga

Mind võib samuti evici listist maha võtta thumbs_up.gif
Sain yhe magusa personaalse pakkumise

Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
ufo56
HV Guru
ufo56

sõnum 24.01.2013 18:44:44 vasta tsitaadiga

jeesus188 kirjutas:

Pajata siiapoole ka

jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 24.01.2013 18:53:10 vasta tsitaadiga

ufo56 kirjutas:
jeesus188 kirjutas:

Pajata siiapoole ka
kahjuks ei saa pajatada, sest ei lubatud. Ja ma ei tahaks suhteid rikkuda selle poega.
Aga hind oli koos transaga 55€

tagasi üles
JazZ
HV kasutaja

sõnum 24.01.2013 19:40:03 vasta tsitaadiga

jeesus188 kirjutas:
ufo56 kirjutas:
jeesus188 kirjutas:

Pajata siiapoole ka
kahjuks ei saa pajatada, sest ei lubatud. Ja ma ei tahaks suhteid rikkuda selle poega.
Aga hind oli koos transaga 55€

Edit: ju ma siis panin puusse...

viimati muutis JazZ 24.01.2013 19:49:58, muudetud 1 kord
tagasi üles
M8T0
HV Guru

sõnum 24.01.2013 19:46:09 vasta tsitaadiga

Ei ole Eesti. Kätte saame järgmine nädal alles.
Aga vahet pole. Normaalne hind , kindlalt originaal ja juba liigub - seega võib nii 5-6 päeva oodata küll icon_smile.gif
Kuigi tahaks ju KOOHEEEE! Homme vist jõuab pisike kere ja aku evic'i jaoks kah kohale juba.
tagasi üles
JazZ
HV kasutaja

sõnum 24.01.2013 19:51:42 vasta tsitaadiga

InterFace kirjutas:
Aga vahet pole. Normaalne hind , kindlalt originaal ja juba liigub - seega võib nii 5-6 päeva oodata küll icon_smile.gif
Kuigi tahaks ju KOOHEEEE! Homme vist jõuab pisike kere ja aku evic'i jaoks kah kohale juba.

Et kaks sai tellida, st sulle võis rääkida, aga teistele ei või? Mitte et ma ise väga tahtnud oleksin, lihtsalt imelik äri tundub.
tagasi üles
M8T0
HV Guru

sõnum 24.01.2013 19:56:13 vasta tsitaadiga

tema tellis. mina ei oska midagi täpsemalt öelda peale selle , et pole avalik asi ning pakkumine tehti talle.
kui selline asi oleks igalpool näha ja üleval siis kaotaks ju igasugused 70-90 eurised hinnad oma mõtte poodidel.
aga nagu hmekk tõestas siis tegelikult saab neid hiinast mingi 30€/tk koos saatmisega kui veits rohkem võtta.
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 24.01.2013 20:12:06 vasta tsitaadiga

JazZ kirjutas:
InterFace kirjutas:

Et kaks sai tellida, st sulle võis rääkida, aga teistele ei või? Mitte et ma ise väga tahtnud oleksin, lihtsalt imelik äri tundub.

ei olnud mingit äri.
kuna ma olen pikalt suhelnud selle kauba tagasi saatmise jamaga jne. seletanud seadusi jne, siis lihtsalt kysiti, kas oled huvitatud.
kodulehel on hind 400pln.
Ja kuna võimalus oli 2 saada, siis võtsingi, keeruliste algoritmide ja loosimiste tulemusena sai selle InterFace.
kui pakutakse kunagi veel, siis loomulikult anna teada.
ärge nüüd pikka viha peage thumbs_up.gif

tagasi üles
JazZ
HV kasutaja

sõnum 24.01.2013 20:15:27 vasta tsitaadiga

InterFace kirjutas:
tema tellis. mina ei oska midagi täpsemalt öelda peale selle , et pole avalik asi ning pakkumine tehti talle.
kui selline asi oleks igalpool näha ja üleval siis kaotaks ju igasugused 70-90 eurised hinnad oma mõtte poodidel.
aga nagu hmekk tõestas siis tegelikult saab neid hiinast mingi 30€/tk koos saatmisega kui veits rohkem võtta.

Selline leti alt salahinnaga müümine on ju sama hea, samamoodi jääb "ausamatel" poodidel kaup müümata.
Seda et selle asja hind on hiinas selline nagu ta on ja et hiinlastel on savi kellele nad müüvad, oli mulle juba ammu teada.

Aga see selleks, tore et saite omale hea hinnaga korralikud asjad. Minu meelest on see siiani parim asi ja ma ei saa aru miks vanemad tegijad oma review'des seda maha teevad.
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 24.01.2013 20:21:20 vasta tsitaadiga

JazZ kirjutas:
InterFace kirjutas:

Selline leti alt salahinnaga müümine on ju sama hea, samamoodi jääb "ausamatel" poodidel kaup müümata.
Seda et selle asja hind on hiinas selline nagu ta on ja et hiinlastel on savi kellele nad müüvad, oli mulle juba ammu teada.

Aga see selleks, tore et saite omale hea hinnaga korralikud asjad. Minu meelest on see siiani parim asi ja ma ei saa aru miks vanemad tegijad oma review'des seda maha teevad.

mis tähendab salahind ja letialt myymine ?
ma pigem kysiks, et kui on võimalik myya selle hinnaga, miks siis kohe ei myyd niimoodi?
vaevalt keegi kahjumiga müüb neid icon_rolleyes.gif
aga kuna nõudlust on, siis järelikult, hinda veel ei tasu alla lasta.
hu&/i ma tean, miks mulle just odavamalt pakuti

tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Vaba Mikrofon »  e-sigareti teema mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 89, 90, 91 ... 159, 160, 161  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.