Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
Mida arvad e-sigarist? |
Aitab loobuda suitsetamisest, on tervislikum kui tava sigarett |
|
40% |
[ 52 ] |
Aitab loobuda suitsetamisest, ei ole tervislikum kui tava sigaret |
|
7% |
[ 10 ] |
Ei aita loobuda suitsetamisest, on tervislikum kui tava sigaret |
|
23% |
[ 30 ] |
Ei aita loobuda suitsetamisest, ei ole tervislikum kui tava sigaret |
|
29% |
[ 38 ] |
|
hääli kokku : 130 |
|
autor |
|
greendef
HV kasutaja

|
24.01.2013 13:39:37
|
|
|
Puff.fi'st olen kaks korda tellinud, mõlemad korrad saatsid nad tavalise "first class" kirjaga ehk siis otse postkasti, mitte tähitult. Esimene kord ei teagi kaua tuli, ajalehti ega paberarveid ei käi ja postkasti vaatan kord 1-2 nädala jooksul, et rämpsust tühjendada. Igatahes kui 6 tööpäevaga polnud postiljon uksele koputanud saatsin meili, siis vastati - ilma trackinguta. Vaatasin postkasti ja oli olemas. Teise tellimuse tegin teisipäeva öösel vastu kolmapäeva ja laupäeva hommikul oli kohal.
Mul oli mõlemal korral tellimus umbes 30€ + post, võib-olla nad saadavad tähituna alates mingist suuremast summast, aga pole hetkel selle kohta aru pärinud, sest ilmselt enne pole mul sealt uueks tellimuseks põhjust kuni praegused cartod otsa saavad ja sele Trap Tank'i ostan.
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
masmre
Kreisi kasutaja

|
24.01.2013 13:54:03
|
|
|
greendef kirjutas: |
Puff.fi'st olen kaks korda tellinud, mõlemad korrad saatsid nad tavalise "first class" kirjaga ehk siis otse postkasti, mitte tähitult. Esimene kord ei teagi kaua tuli, ajalehti ega paberarveid ei käi ja postkasti vaatan kord 1-2 nädala jooksul, et rämpsust tühjendada. Igatahes kui 6 tööpäevaga polnud postiljon uksele koputanud saatsin meili, siis vastati - ilma trackinguta. Vaatasin postkasti ja oli olemas. Teise tellimuse tegin teisipäeva öösel vastu kolmapäeva ja laupäeva hommikul oli kohal.
Mul oli mõlemal korral tellimus umbes 30€ + post, võib-olla nad saadavad tähituna alates mingist suuremast summast, aga pole hetkel selle kohta aru pärinud, sest ilmselt enne pole mul sealt uueks tellimuseks põhjust kuni praegused cartod otsa saavad ja sele Trap Tank'i ostan. |
See trap tank on muidugi kaval, aga ma vist puurin ise omale ühe tavalise prooviks ära. Vaatan, mis välja tuleb... Mul neid hiinast kunagi ostetud, alumiinium korpustega mitu tükki...(1mm auk või 1,5mm oleks paras).
|
|
Kommentaarid: 79 loe/lisa |
   |
73 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pisijeesus
HV vaatleja

|
24.01.2013 13:56:16
|
|
|
Sain täna oma T3 seti peleonist kätte. 14.01 tellisin. Paki peale (mulliümbrik)olid aadressid kirjutatud käsitsi ning ilusti olid postimargid peal. Selle ümbriku sees siis oli siis üks ilus roosilises pakkepaberis nutskas . Nägi välja nagu üks tõeline kingitus kohe. Avasin siis selle ning sealt paistis vastu tellitud komplekt, koos nelja coiliga. Kaasa oli siiski pandud üks vedelik (mild 7 12mg)ja arve.
Esmane emotsioon on selline kahevahel. Tegin enne sinist Winstonit nii u 10 tk päevas. Nüüd olen proovinud 24mg Inawera õuna, mille ma lahjendasin ca 1:1 VG-ga. Hiljem märkasin, et paki selle õuna potsiku küljes oli juba märge, et ta on 70pg:30vg. Maitse on selline veidi plastikune, hakkab kurgule isegi veidi. Kraabib natuke liiga ebameeldivalt. Kui ca 5 mahvi järjest teha on õunamaitse juba veidi äratuntavam, kuid ikka mitte päris see mis ma ootaks. Ise ma kahtlustan, et ehk ma liialdasin VG-ga? Kas see võib sellist effekti tekitada?
Teisena proovisin seda Mild-7,t mida ma lahjendasin samuti 1:1 VG-ga. Selline veider magus tubaka maitse on ja kraabib veidi imelikult kurku. Üle 5 mahvi järjest nagu ei tihka tõmmata. Sama lugu - liiga palju VG-d?
Ma olen eelnevalt lugenud, et see plastikune maitse ongi rohkem alguse asi ja et järgmine päev peaks juba parem olema? Või peaks vedelikke lahtiselt hoidma?
Pikk jutt on nagu ta on, eks ma vape'n ja katsetan edasi.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
hmekk
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 102 loe/lisa |
   |
8 :: |
68 |
|
tagasi üles |
|
 |
xxlmaster
HV Guru

|
24.01.2013 14:11:02
|
|
|
Vaatasin ka seda viimast eile, aga ma ei saa aru milliesed coilid sinna sisse lähevad?
Meeldib endale peleoni leht, kuna see on suht noob frendly. Enamusel lingid välja toodud millega kokku istub.
|
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
1 :: |
77 |
|
tagasi üles |
|
 |
greendef
HV kasutaja

|
24.01.2013 14:16:36
|
|
|
Viimasesse lähevad standardpikkusega cartod ja kaasas on "Puff dual coil" carto. Ilmselt siis otse hiinast tootjalt(Smoktech kõige tõenäolisem) tellitud ja Puff logo peale pandud 1.5 oomine dual coil carto.
Standardpikkus on siis 35+5mm (5 on 510 connection, carto ise 35mm), näiteks see Boge.
viimati muutis greendef 24.01.2013 14:18:44, muudetud 1 kord |
|
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
hmekk
HV Guru

|
24.01.2013 14:22:11
|
|
|
xxlmaster kirjutas: |
Vaatasin ka seda viimast eile, aga ma ei saa aru milliesed coilid sinna sisse lähevad?
Meeldib endale peleoni leht, kuna see on suht noob frendly. Enamusel lingid välja toodud millega kokku istub. |
4.5 milli tankidele läheb see kõige tavaline 35mm carto (tavaline suurus) suuremad on juba migni 45 jms.
EDIT: greendef, jõudis ette
_________________ Fotoblogi / Flickr |
|
Kommentaarid: 102 loe/lisa |
   |
8 :: |
68 |
|
tagasi üles |
|
 |
xxlmaster
HV Guru

|
24.01.2013 14:25:32
|
|
|
greendef, ja sina olid seda katsetanud ja olid rahul?
Kui paks ta muidu on, jäävad servad väga üle ääre upitama eVici sugusel?
|
|
   |
77 |
|
tagasi üles |
|
 |
greendef
HV kasutaja

|
24.01.2013 14:32:40
|
|
|
Ma kasutan hetkel seda pikemat(45+5mm carto, mõnes kohas XL nime all, mõnes XXL) varianti. Maitses, kurgulaksus ja auru hulgas ei tohiks vahet olla lühikesel ja pikal. Paksust on tal 19mm, mõõda eVic pealt ära ja siis tead kas sobib
Edit: masmre, üks põhjusi miks ma seda Trap Tanki tahan ongi see laiuse ja väljanägemise teema. XL tank jääb natuke peenikeseks ja pikaks, et väga hästi välimuselt sobida, Trap Tank sobib nagu valatult:
Pildil Vamo v1, uuematel on nupud korpusega samast materjalist.
Spoiler 
|
|
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
xxlmaster
HV Guru

|
24.01.2013 14:42:43
|
|
|
tsitaat: |
Paksust on tal 19mm
|
Siis viviga ühte auku
E: Kas neid peleoni lühikesi akusid võib üldse eVici järel laadida? Eile viskasin korraks kaabli järgi ja veider oli see, et laetavuse protsent tõusis a la 1% 2minuti jooksul
|
|
   |
77 |
|
tagasi üles |
|
 |
M8T0
HV Guru
|
24.01.2013 14:43:05
|
|
|
Pisijeesus kirjutas: |
Sain täna oma T3 seti peleonist kätte. 14.01 tellisin. Paki peale (mulliümbrik)olid aadressid kirjutatud käsitsi ning ilusti olid postimargid peal. Selle ümbriku sees siis oli siis üks ilus roosilises pakkepaberis nutskas . Nägi välja nagu üks tõeline kingitus kohe. Avasin siis selle ning sealt paistis vastu tellitud komplekt, koos nelja coiliga. Kaasa oli siiski pandud üks vedelik (mild 7 12mg)ja arve.
Esmane emotsioon on selline kahevahel. Tegin enne sinist Winstonit nii u 10 tk päevas. Nüüd olen proovinud 24mg Inawera õuna, mille ma lahjendasin ca 1:1 VG-ga. Hiljem märkasin, et paki selle õuna potsiku küljes oli juba märge, et ta on 70pg:30vg. Maitse on selline veidi plastikune, hakkab kurgule isegi veidi. Kraabib natuke liiga ebameeldivalt. Kui ca 5 mahvi järjest teha on õunamaitse juba veidi äratuntavam, kuid ikka mitte päris see mis ma ootaks. Ise ma kahtlustan, et ehk ma liialdasin VG-ga? Kas see võib sellist effekti tekitada?
Teisena proovisin seda Mild-7,t mida ma lahjendasin samuti 1:1 VG-ga. Selline veider magus tubaka maitse on ja kraabib veidi imelikult kurku. Üle 5 mahvi järjest nagu ei tihka tõmmata. Sama lugu - liiga palju VG-d?
Ma olen eelnevalt lugenud, et see plastikune maitse ongi rohkem alguse asi ja et järgmine päev peaks juba parem olema? Või peaks vedelikke lahtiselt hoidma?
Pikk jutt on nagu ta on, eks ma vape'n ja katsetan edasi. |
1 on see, et mõni coil mõnel clearon on tahtnud mingit sissetöötamisaega. maitse ja toss on kuidagi imelik esimene pool päeva
2 on see, et kui liiga palju VG*d paned siis muutub selliseks imalaks keemia maitseks see asi kuidagi minujaoks
|
|
Kommentaarid: 87 loe/lisa |
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
fallout3
Kreisi kasutaja
|
24.01.2013 15:10:20
|
|
|
InterFace kirjutas: |
2 on see, et kui liiga palju VG*d paned siis muutub selliseks imalaks keemia maitseks see asi kuidagi minujaoks  |
See on siis see glütserooli enda maitse - kasutatakse seda ju ka magusainena.
|
|
Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
strohher
HV veteran

|
24.01.2013 15:37:03
|
|
|
Njaa, ma tirin siin 100% VG-d. Millaski tahaks seda PG-ga segada. Peab Spezzi kiusama hakkama jälle
_________________ Tunguusia tundraahv |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
M8T0
HV Guru
|
24.01.2013 17:32:19
|
|
|
"uue" MT3 coiliga otsustasin, et lihtsalt ei puutu seda mittemingit moodi. ainult täidan.
praeguseks on kolm ööpäeva juba laitmatult töötanud juu ma siis näppisin seda eelmist liiga palju (pesin igapäev korra jne). Eks paistab kui kaua töötab.
Teine lugu on see , et mind võib evic'i "soovijate listist" maha võtta
|
|
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
xxlmaster
HV Guru

|
24.01.2013 17:36:21
|
|
|
tsitaat: |
Teine lugu on see , et mind võib evic'i "soovijate listist" maha võtta
|
noh, jätsid maha v?
|
|
   |
77 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
24.01.2013 18:39:15
|
|
|
Mind võib samuti evici listist maha võtta
Sain yhe magusa personaalse pakkumise
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
ufo56
HV Guru

|
24.01.2013 18:44:44
|
|
|
jeesus188 kirjutas: |
Sain yhe magusa personaalse pakkumise |
Pajata siiapoole ka
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
24.01.2013 18:53:10
|
|
|
ufo56 kirjutas: |
Pajata siiapoole ka |
kahjuks ei saa pajatada, sest ei lubatud. Ja ma ei tahaks suhteid rikkuda selle poega.
Aga hind oli koos transaga 55€
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
JazZ
HV kasutaja
|
24.01.2013 19:40:03
|
|
|
ufo56 kirjutas: |
Pajata siiapoole ka |
kahjuks ei saa pajatada, sest ei lubatud. Ja ma ei tahaks suhteid rikkuda selle poega.
Aga hind oli koos transaga 55€ |
Edit: ju ma siis panin puusse...
viimati muutis JazZ 24.01.2013 19:49:58, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
M8T0
HV Guru
|
24.01.2013 19:46:09
|
|
|
Ei ole Eesti. Kätte saame järgmine nädal alles.
Aga vahet pole. Normaalne hind , kindlalt originaal ja juba liigub - seega võib nii 5-6 päeva oodata küll
Kuigi tahaks ju KOOHEEEE! Homme vist jõuab pisike kere ja aku evic'i jaoks kah kohale juba.
|
|
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
JazZ
HV kasutaja
|
24.01.2013 19:51:42
|
|
|
Aga vahet pole. Normaalne hind , kindlalt originaal ja juba liigub - seega võib nii 5-6 päeva oodata küll
Kuigi tahaks ju KOOHEEEE! Homme vist jõuab pisike kere ja aku evic'i jaoks kah kohale juba. |
Et kaks sai tellida, st sulle võis rääkida, aga teistele ei või? Mitte et ma ise väga tahtnud oleksin, lihtsalt imelik äri tundub.
|
|
tagasi üles |
|
 |
M8T0
HV Guru
|
24.01.2013 19:56:13
|
|
|
tema tellis. mina ei oska midagi täpsemalt öelda peale selle , et pole avalik asi ning pakkumine tehti talle.
kui selline asi oleks igalpool näha ja üleval siis kaotaks ju igasugused 70-90 eurised hinnad oma mõtte poodidel.
aga nagu hmekk tõestas siis tegelikult saab neid hiinast mingi 30€/tk koos saatmisega kui veits rohkem võtta.
|
|
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
24.01.2013 20:12:06
|
|
|
JazZ kirjutas: |
Kuigi tahaks ju KOOHEEEE! Homme vist jõuab pisike kere ja aku evic'i jaoks kah kohale juba. |
Et kaks sai tellida, st sulle võis rääkida, aga teistele ei või? Mitte et ma ise väga tahtnud oleksin, lihtsalt imelik äri tundub. |
ei olnud mingit äri.
kuna ma olen pikalt suhelnud selle kauba tagasi saatmise jamaga jne. seletanud seadusi jne, siis lihtsalt kysiti, kas oled huvitatud.
kodulehel on hind 400pln.
Ja kuna võimalus oli 2 saada, siis võtsingi, keeruliste algoritmide ja loosimiste tulemusena sai selle InterFace.
kui pakutakse kunagi veel, siis loomulikult anna teada.
ärge nüüd pikka viha peage
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
JazZ
HV kasutaja
|
24.01.2013 20:15:27
|
|
|
tema tellis. mina ei oska midagi täpsemalt öelda peale selle , et pole avalik asi ning pakkumine tehti talle.
kui selline asi oleks igalpool näha ja üleval siis kaotaks ju igasugused 70-90 eurised hinnad oma mõtte poodidel.
aga nagu hmekk tõestas siis tegelikult saab neid hiinast mingi 30€/tk koos saatmisega kui veits rohkem võtta. |
Selline leti alt salahinnaga müümine on ju sama hea, samamoodi jääb "ausamatel" poodidel kaup müümata.
Seda et selle asja hind on hiinas selline nagu ta on ja et hiinlastel on savi kellele nad müüvad, oli mulle juba ammu teada.
Aga see selleks, tore et saite omale hea hinnaga korralikud asjad. Minu meelest on see siiani parim asi ja ma ei saa aru miks vanemad tegijad oma review'des seda maha teevad.
|
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
24.01.2013 20:21:20
|
|
|
JazZ kirjutas: |
aga nagu hmekk tõestas siis tegelikult saab neid hiinast mingi 30€/tk koos saatmisega kui veits rohkem võtta. |
Selline leti alt salahinnaga müümine on ju sama hea, samamoodi jääb "ausamatel" poodidel kaup müümata.
Seda et selle asja hind on hiinas selline nagu ta on ja et hiinlastel on savi kellele nad müüvad, oli mulle juba ammu teada.
Aga see selleks, tore et saite omale hea hinnaga korralikud asjad. Minu meelest on see siiani parim asi ja ma ei saa aru miks vanemad tegijad oma review'des seda maha teevad. |
mis tähendab salahind ja letialt myymine ?
ma pigem kysiks, et kui on võimalik myya selle hinnaga, miks siis kohe ei myyd niimoodi?
vaevalt keegi kahjumiga müüb neid
aga kuna nõudlust on, siis järelikult, hinda veel ei tasu alla lasta.
hu&/i ma tean, miks mulle just odavamalt pakuti
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |