Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
Mida arvad e-sigarist? |
Aitab loobuda suitsetamisest, on tervislikum kui tava sigarett |
|
40% |
[ 52 ] |
Aitab loobuda suitsetamisest, ei ole tervislikum kui tava sigaret |
|
7% |
[ 10 ] |
Ei aita loobuda suitsetamisest, on tervislikum kui tava sigaret |
|
23% |
[ 30 ] |
Ei aita loobuda suitsetamisest, ei ole tervislikum kui tava sigaret |
|
29% |
[ 38 ] |
|
hääli kokku : 130 |
|
autor |
|
jeesus188
kodustatud

|
24.01.2013 01:14:51
|
|
|
hmekk kirjutas: |
InterFace kirjutas: |
Mul on sahtlis laiali pudelid lihtsalt ja üks mingi 5milline pudel taskus nii igaksjuhuks.
hmekk - sa räägi nüüd plaanist. kuidas sa kavatsed tellida / kas paned juba kirja kes soovivad / kuhu-millal peab sulle raha ära kandma / millal sa tellid?
puust punaselt ja selgelt tahaks asja. vastasel juhul löön käega ja loodan, et spezzz teeb järgmine esmaspäev-teisipäev uue ühistellimuse ja ostan evici sealtkaudu. |
Ma juba mainisin, et enne veebruari ei telli ma kuskilt midagi. |
tohib kysida, et miks, ma tahaks ikka evic saada
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
greendef
HV kasutaja

|
24.01.2013 01:19:34
|
|
|
xxlmaster kirjutas: |
see on arvatavasti parem variant. Sama hinnaga ta nüüd ei ole. Esiteks tal pole akutki sees. Teiseks, see teine komplekt tuleb hulga nänniga (2 akut, Kaks paaki, seina laadija, vahe adapter, segupudel).
Aga ise soovitaks vamot küll, kere käib keskelt pooleks ja saad kasutada ka lühema akuga
Edit: Keegi meil siis dual coil catrosid ka kasutab? Kuidas on võreldes vivga näiteks? |
Mul nüüd 2 Vamot, seda soovitan kindlasti.
Dual coil ja muude cartode kohta saan ka hinnagu anda, sest carto-tank on minu põhiline tarbimisviis hetkel.
Dual coil on nii ja naa, ütleks, et soovitan ainult ego akude jaoks madala (1.5 oomi) takistusega DC'd ja siis ka jääb poole tühjakslaadimise tsükli pealt lahjaks. Muidu on kurgulaks ja auru kogus head, maitselt jääb T3-le ja Vivile alla. Lisaks on madala voldiga see probleem, et kuna reaalselt on seal sees kaks 3-oomist spiraali, siis ei pruugi asi piisavalt kiiresti aurustada ja hakkab "üleujutama"/lurisema.
VV MOD otsas kõrgete voltidega tulevad amprid jäle kõrged ja ei mõju akule ilmselt väga hästi. 2.0 takistusega dual coil on Vamo otsas üsna OK, aga minu arust on Kanger ikka parem.
Seega - VV/VW MOD omanikele dual coili ei soovita, soovitan neile, kes ego aku peal ja millegipärast clearod ei meeldi.
Mida soovitan, on korralikud single coil cartod koos paagiga. Proovinud siiamaani Innokin, Boge ja Kanger LR (2-2.2 oomi) ja SR (2.8-3.2) oomi. Nendest maitselt, kurgulaksult ja auru hulgalt on parim Boge LR. Ise võtsin neid XXL suuruses puff.fi'st 10 tükki nüüd, seal juba 2 laseriga lõigatud auku paagi jeaks olemas, ise augustamine ei ole ikka see, võib cartot lõhkuda ja kuna augo koha pealt jääb asi ümaraks, rikub ka paagi tihendeid.
Boge miinus on muidugi see, et neil pole seda nurgelist "seelikut" allosas, seega ei pruugi lukustuvad carto-paagid neid lukku võtta, aga maitse ja muud head küljed kaaluvad selle üles. Hetkel kasutusel olevast cartost on umbes 30ml vedelikku läbi käinud ja tõmme ning maitse pole veel halvemaks läinud, täna just proovisin värsket kõrvale, et äkki lihtsalt sujuvalt kehvemaks läinud ja ei saa aru. Ei ole, maitse ja tõmme täpselt samad. Kindlasti võib ka praaki sattuda, mis vähem vastu peab, aga isegi kui nädalas üks carto peaks minema, siis hulgihinnaga see 1.2 euri vms pole nii kallis midagi. Puhastada pole nei viitsinud, kui tõmme või maitse halvenevad, siis viskan lihtsalt minema.
Edit: ah jaa, võrdluses vivi ja T3-ga on boge LR carto minu arust parem, aga eks see ole maitse asi nagu ikka.
viimati muutis greendef 24.01.2013 01:20:39, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
M8T0
HV Guru
|
24.01.2013 01:20:24
|
|
|
Noja veebruari alguses tulevad hiina suured pühad ja pipau.
Eks siis järelikult järgmine nädal tellib Spezzi kaudu. Ei ole see 75€ ka nii hull nüüd.
|
|
Kommentaarid: 87 loe/lisa |
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
24.01.2013 01:22:03
|
|
|
InterFace kirjutas: |
Noja veebruari alguses tulevad hiina suured pühad ja pipau.
Eks siis järelikult järgmine nädal tellib Spezzi kaudu. Ei ole see 75€ ka nii hull nüüd. |
kui orikas, siis ok
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
xxlmaster
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
1 :: |
77 |
|
tagasi üles |
|
 |
greendef
HV kasutaja

|
24.01.2013 01:34:35
|
|
|
Carto paakidest veel rääkides, ise plaanin ilmselt standardpikkusega cartode peale üle minna ja paagiks võtta Trap Tank, teeb täitmise ülimugavaks. Paistab, et Kir Fanis lõpetas XL Trap Tank'i tegemise ära, sellepärast siis lühikeste peale. Piltidelt paistab asi hõbedase Vamo peal väga OK välja ka nägevat.
hmekk, oskad öelda, kas sealt tootjalt saaks ainult eVic'i kontrollpead ka osta? Originaali ülemine osa mulle üldse ei meeldi, akud ja laadija on mul Vamode jaoks olemas, seega võtaks võimaluse korral ainult pea ja ostaks kõrvale hoopis sellise teleskoopMOD'i.
|
|
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
masmre
Kreisi kasutaja

|
|
Kommentaarid: 79 loe/lisa |
   |
73 |
|
tagasi üles |
|
 |
kaivark
HV vaatleja
|
24.01.2013 01:37:49
|
|
|
greendef, tänud, mulle hakkab see Vamo päris meeldima, ei pea ma teadma ja arvutist vaatama mida see masin teeb, eks kopsud ole mõõdupuuks nagu siiamaani.
Kuskilt vaatasin, et põhjakork pidi veits jama olema, uuematel pidi uus kork olema
|
|
tagasi üles |
|
 |
greendef
HV kasutaja

|
24.01.2013 01:42:51
|
|
|
kaivark kirjutas: |
greendef, tänud, mulle hakkab see Vamo päris meeldima, ei pea ma teadma ja arvutist vaatama mida see masin teeb, eks kopsud ole mõõdupuuks nagu siiamaani.
Kuskilt vaatasin, et põhjakork pidi veits jama olema, uuematel pidi uus kork olema |
Korgil pole viga midagi, vedru on jama. Vanem originaalvedru on peenike ja lühike, 18650 aku võib loksuma hakata. Mulle pandi mõlema v2 Vamoga (üks Poolast, teine Iirimaalt) toekam vedru ka kaasa, vahetasin ära. Mõned on e-cigarette forum'is kirjutanud, et see toekam vedru võib kehv sattuda, et annab lisatakistust ja selletõttu võib kasutades alumine kork kuumaks minna, minul seda pole kummagiga, isegi tugevama chain vapemise puhul. Aga kui on probleem, siis saab alati mõnelt vanalt taskulambilt korraliku vedru asemele panna, see on imelihtne.
|
|
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
masmre
Kreisi kasutaja

|
24.01.2013 02:09:34
|
|
|
Hea pilt driptippidest (huulik), siit kohe näha, milline kuhu sobib jne.
Hea pilt cartodest:
Spoiler 
Akudest:
Spoiler 
Atod ja cartod:
Spoiler 
Läbilaetavad akud:
Spoiler 
|
|
   |
73 |
|
tagasi üles |
|
 |
Hazar
Kreisi kasutaja

|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
strohher
HV veteran

|
24.01.2013 09:29:18
|
|
|
Oot mis selle T3 aukude suuremaks uuristamisega oli?
_________________ Tunguusia tundraahv |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
kaivark
HV vaatleja
|
24.01.2013 10:07:22
|
|
|
Mul on üks vuffel T3 ja see kipub lurisema , eriti külmaga, mingi aja pärast on jälle kõik ok
|
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
24.01.2013 11:17:05
|
|
|
Mul on üks vuffel T3 ja see kipub lurisema , eriti külmaga, mingi aja pärast on jälle kõik ok |
ma pole pointile veel pihta saanud, et milles point, vahepeal luriseb. Selline tunne, et huulok oleks vedelikku täis. Samas 5 min hiljem kõik ok
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
masmre
Kreisi kasutaja

|
|
   |
73 |
|
tagasi üles |
|
 |
strohher
HV veteran

|
24.01.2013 11:25:14
|
|
|
jeesus188 kirjutas: |
Mul on üks vuffel T3 ja see kipub lurisema , eriti külmaga, mingi aja pärast on jälle kõik ok |
ma pole pointile veel pihta saanud, et milles point, vahepeal luriseb. Selline tunne, et huulok oleks vedelikku täis. Samas 5 min hiljem kõik ok  |
Sama siin.
Mul läheb päevas ikka oma 4-5ml 18 kangusega vedelikku ära.
_________________ Tunguusia tundraahv |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
24.01.2013 11:25:43
|
|
|
Milline see evic 60€ link oli?
Vaataks korra yle palju seal transa oli
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
masmre
Kreisi kasutaja

|
24.01.2013 11:41:54
|
|
|
Milline see evic 60€ link oli?
Vaataks korra yle palju seal transa oli |
see ilmselt, iirimaalt: http://www.bargainvapour.com/JoyeTech_eVic/cat1274300_1690660.aspx
Seal muuseas ka ainult 'pea' müügis! Keegi otsis siin seda ka vist...
ma pole pointile veel pihta saanud, et milles point, vahepeal luriseb. Selline tunne, et huulok oleks vedelikku täis. Samas 5 min hiljem kõik ok  |
Äkki on seal õhutorus (see ju parajalt pikk) tilk sees ja kui tõmbama hakkad, imed selle laiali kogu toru ulatuses ja siis enam ei lurise. Jätad seisma natukeseks, vajub jälle kokku ja alustades jälle luriseb.
|
|
   |
73 |
|
tagasi üles |
|
 |
Spezz
HV veteran
|
24.01.2013 12:12:38
|
|
|
strohher kirjutas: |
Oot mis selle T3 aukude suuremaks uuristamisega oli? |
Kui akuks eVic siis tuleks augud suuremaks teha, muidu on tõmme liiga kehva.
|
|
Kommentaarid: 70 loe/lisa |
   |
1 :: |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
24.01.2013 12:14:19
|
|
|
Iirimaal tuleb 71€ evic
Kas siis ei saagi 60-ga
Tuleb siis tavatarnija poole ikkagi pöörduda
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
kaivark
HV vaatleja
|
24.01.2013 12:21:13
|
|
|
Äkki on seal õhutorus (see ju parajalt pikk) tilk sees ja kui tõmbama hakkad, imed selle laiali kogu toru ulatuses ja siis enam ei lurise. Jätad seisma natukeseks, vajub jälle kokku ja alustades jälle luriseb.[/quote]
Täheldasin hoopis sellist asja, et iga tõmbega veab paaki ka ühe õhumulli, akuks Twist 1100. Miski tihend.
|
|
tagasi üles |
|
 |
ufo56
HV Guru

|
24.01.2013 12:37:28
|
|
|
Iirimaal tuleb 71€ evic
Kas siis ei saagi 60-ga
Tuleb siis tavatarnija poole ikkagi pöörduda  |
Võta alibaba lahti ja telli kellelt tahad sealt, peamiselt samad müüjad aga mitu korda ülesse pannud ja erinevate kogustega. Uurisin eile natuke niisama, kõik olid nõus saatma. Hind varieerus 30-45 USD pluss 20 transport umbes. Ma usun, et kui jätta asjalik mulje siis saab sealt ühe tasuta sämpli ka kätte.
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
masmre
Kreisi kasutaja

|
24.01.2013 12:43:32
|
|
|
greendef, kui ruttu puffi.fi pakk kohale tuli? Plaanis ka sealt veits kama osta ja ka BOGE cartod ära proovida.
|
|
   |
73 |
|
tagasi üles |
|
 |
hmekk
HV Guru

|
24.01.2013 13:19:28
|
|
|
puff.fi'st oleks ise ka huvitatud tellima. (alates hommsest - sest noh osad asjad mida vaja saabuvad homme)
_________________ Fotoblogi / Flickr |
|
Kommentaarid: 102 loe/lisa |
   |
8 :: |
68 |
|
tagasi üles |
|
 |
masmre
Kreisi kasutaja

|
24.01.2013 13:24:41
|
|
|
hmekk kirjutas: |
puff.fi'st oleks ise ka huvitatud tellima. (alates hommsest - sest noh osad asjad mida vaja saabuvad homme) |
Kuda sul vabu vahendeid on? Teeks koos tellimuse, saaks postikulud väiksemaks, aga sa Tartus, krt, siis ei tasu vist ära...
|
|
   |
73 |
|
tagasi üles |
|