Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Windows 7 (arutelu ja probleemid) märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 584, 585, 586 ... 746, 747, 748  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
friik1
HV Guru
friik1

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 14.11.2011 20:48:34 vasta tsitaadiga

See DriverStore tühjendamine on veidi riskantne tõesti. NT6 hoiab kõiki draivereid eraldiseivate üksustena iga INF põhiselt. Nt Realteki draiveripakis on ~20 INF faili ning iga kohta kogutakse kõik muud binaarid kah kokku. Sealt tuleb ka see ruumiraiskamine. Kuid selle puhastamine on tulega mängimine.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
namstoop
HV Guru
namstoop

sõnum 14.11.2011 21:30:58 vasta tsitaadiga

Noh, so far so good. Google andmete ei pruugi isegi siis midagi juhtuda, kui mõni vajaik asi ära kustutada, sest W7 otsib siisl lihtsalt netist sobiva. Lisaks pidi seal ju selgelt topelt asju olema, nendes W7 arvutites milles ma selle kataloogi suurust olen vaadanud, jääb see kõikidel juhtdel ~2GB ümber, mitte 10+ GB. Vaatasin nüüd koduses arvutis ka vasta kataloogi üle, mingit sellist korduste hulka pole kaugeltki.

Eks ma homme katsetan igate pidi, kui mingit jamad tekkivad lasen Windowsi uuesti peale. Parem ikka kui algusest peale täis kõvaketas.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"

sõnum 14.11.2011 21:42:17 vasta tsitaadiga

namstoop, hoia siis netidraiver ikka käepärast, sest kui seda pole, ei suuda su Windows update mitte S-gi teha. Üldiselt soovitus - tõmba netist kõik draiverid alla, tee nende jaoks eraldi kaustad ja hiljem on hea kiire ära installida.

Vaatasin ka enda Driverstore ning uskumatu - 1,4 GB ainult. Samas olen seda SSD-d ilma uuesti installimata mitmesse arvutisse toppinud. Ülemõistuse palju võttis ta sul ruumi küll.
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 14.11.2011 22:00:22 vasta tsitaadiga

LiivaneLord, Suht sama siin.
1.35GB
tagasi üles
aldios
HV kasutaja
aldios

sõnum 14.11.2011 22:59:26 vasta tsitaadiga

hmm.. suht kola täis install aga 853MB
edit: 64bit win7 ultimate

viimati muutis aldios 14.11.2011 23:23:49, muudetud 1 kord
tagasi üles
friik1
HV Guru
friik1

sõnum 14.11.2011 23:21:47 vasta tsitaadiga

Palju tõesti - töö juures on standardse 64bit paigaldusimage DriverStore ~4GB aga see on ka üle 5 erineva arvutitüübi.
tagasi üles
namstoop
HV Guru
namstoop

sõnum 14.11.2011 23:30:09 vasta tsitaadiga

Nojah ilmselgelt on Ordi enda mugavuse huvides toppinud kokku kõik võimalikud variandid mida nad ise tarnivad. thumbs_down.gif
olafsand
HV Guru
olafsand

sõnum 15.11.2011 10:50:47 vasta tsitaadiga

Sülearvuti hangub peale sisselülitamist hiljemalt tunni aja pärast. Juhtub see idles olles ka. Start nupp avab menüü, aga valikud ükski ei toimi. Kõvaketta tuli põleb tavaliselt siis ja tuumade tööd näitav gadget on hangunud. 1 tuumadest tavaliselt 100% peal. Kui püüda restarti teha või mõnda programmi avada, tuleb mõne hetke pärast selline teade ette. Windows ise hapu või riistvara jupsib?

tagasi üles
sukelduja
HV Guru
sukelduja

sõnum 15.11.2011 11:17:33 vasta tsitaadiga

olafsand kirjutas:
Sülearvuti hangub peale sisselülitamist hiljemalt tunni aja pärast. Juhtub see idles olles ka. Start nupp avab menüü, aga valikud ükski ei toimi. Kõvaketta tuli põleb tavaliselt siis ja tuumade tööd näitav gadget on hangunud. 1 tuumadest tavaliselt 100% peal. Kui püüda restarti teha või mõnda programmi avada, tuleb mõne hetke pärast selline teade ette. Windows ise hapu või riistvara jupsib?

Event viewerisse midagi ei teki? Äkki mõni seadme driver ei suuda powersavinguga korralikult hakkama saada? Kuumeneb üle? Infot on natuke vähe et midagi konkreetset soovitada.
tagasi üles
olafsand
HV Guru
olafsand

sõnum 15.11.2011 13:41:11 vasta tsitaadiga

sukelduja, kuskohast seda event vieweris vaadatakse? Windows logs > applications all jooksevad teatud aja tagant errorid küll.
tagasi üles
sukelduja
HV Guru
sukelduja

sõnum 15.11.2011 13:58:24 vasta tsitaadiga

olafsand kirjutas:
sukelduja, kuskohast seda event vieweris vaadatakse? Windows logs > applications all jooksevad teatud aja tagant errorid küll.

Application ja System peaksid olulisemad olema.
tagasi üles
olafsand
HV Guru
olafsand

sõnum 15.11.2011 14:07:52 vasta tsitaadiga

Kas siit on õige koht vaadata?
tagasi üles
sukelduja
HV Guru
sukelduja

sõnum 15.11.2011 14:52:34 vasta tsitaadiga

olafsand kirjutas:
Kas siit on õige koht vaadata?

Põhimõtteliselt on, aga vaata ka System harusse. 4 kausta alla poole. See pildil olev viga ei peaks hangumist tekitama http://support.microsoft.com/kb/950375
tagasi üles
olafsand
HV Guru
olafsand

sõnum 15.11.2011 18:17:29 vasta tsitaadiga

Tänud! Sain vist natuke jaole ka isegi. Systemi all on warning aegajalt wininit asjale ja errorid aegajalt "Smart card service" See viimane vist seotud idkaardi lugejaga või siis idkaardi endaga. Google andis muidugi ka sellise leiu, et dualboot võib tekitada sama errori. Mul ajutiselt oli vaja ubuntu dualbooti küll jah. Eemaldasin ubuntu nüüd masinast ja hetkel on windows ennast viisakalt üleval pidanud icon_smile.gif

Edit: kurjajuur on hoopis kõvaketas siiski. Uus masin, aga miskit on nässus.
error on "Ntfs" ja jutt juures : The file system structure on the disk is corrupt and unusable. Please run the chkdsk utility on the volume \Device\HarddiskVolume2.
tagasi üles
peab meeldima.
Kreisi kasutaja
peab meeldima.

sõnum 15.11.2011 19:12:20 vasta tsitaadiga

http://www.kingston.com/flash/mobileliteG2_reader.asp

Kui lugeda sellega erinevaid mälukaarte Win7 64bit Ultim. all, siis ütleb, et "The disk is write-protected." Tegelikult pole midagi kaitstud ja sama kaart+seade töötavad teistes arvutites normaalselt (XP, win7 32bit jne...).
Samas USB mälupulgad ja HDD'd töötavad ideaalselt.
Milles võiks peituda lahendus icon_confused.gif ? Erinevad USB pesad näitavad kõik sama asja.

teitur
HV kasutaja
teitur

sõnum 19.11.2011 19:50:17 vasta tsitaadiga

Kuidas ma saan disableda kõik COM pordid peale ühe? Läpaka peal siis. Vaja auto diagnostika jaoks, kaabel on FTDI kiviga ja serial converteriga ja teised pordid peaksid olema kinni.
tagasi üles
siinus
HV Guru
siinus

sõnum 19.11.2011 21:22:10 vasta tsitaadiga

sul on usb -> COM adapter?
Tahad, et see adapter teistes usb pesades ei töötaks?

ei saanud su küsimusest aru eriti

teitur
HV kasutaja
teitur

sõnum 19.11.2011 22:26:17 vasta tsitaadiga

djpvx kirjutas:

USB serial emalaator või kuidas teda nimetataksegi. http://www.ebay.co.uk/itm/330399696070?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649
Algselt olid need kaablid serial pordi otsaga, nüüd on usb ots ja FTDI kivi on sees.

Programm saab kasutada porte 1-4. Kui ma nüüd võtan selle USB Serial pordi seaded ja hakkan talle porti määrama, siis seal näitab, et minu seade on näiteks COM4 ja 1,2,3,5,6,7 näitab- in use.

Ma tahaks, et need teised pordid ei oleks IN USE vaid vabad. Muidu see värk võib aga ei pruugi töötada(minu arvuti puhul ei töötagi).
Ehk kõik pordid oleks keelatud peale selle pordi kus mu kaabel taga on icon_smile.gif
Ehk väljendasin nüüd paremini, pole eriti kodus sellel alal.
tagasi üles
sukelduja
HV Guru
sukelduja

sõnum 19.11.2011 22:29:35 vasta tsitaadiga

teitur kirjutas:
djpvx kirjutas:

USB serial emalaator või kuidas teda nimetataksegi. http://www.ebay.co.uk/itm/330399696070?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649
Algselt olid need kaablid serial pordi otsaga, nüüd on usb ots ja FTDI kivi on sees.

Programm saab kasutada porte 1-4. Kui ma nüüd võtan selle USB Serial pordi seaded ja hakkan talle porti määrama, siis seal näitab, et minu seade on näiteks COM4 ja 1,2,3,5,6,7 näitab- in use.

Võid programmi ini faili sisse kirjutada suvalise COM pordi.
tagasi üles
teitur
HV kasutaja
teitur

sõnum 19.11.2011 22:35:32 vasta tsitaadiga

sukelduja kirjutas:
teitur kirjutas:
djpvx kirjutas:

Võid programmi ini faili sisse kirjutada suvalise COM pordi.

Kui ma vaid oskaks icon_biggrin.gif
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 19.11.2011 23:01:12 vasta tsitaadiga

tea kas õige koht, aga probleem youtube videotega
suht kogu aeg on see rõngake videol ees, kui vaatan videot mitte youtube lehelt, kuigi asi juba ammu loaditud. kui kerin edasi/tagasi, siis vahel kaob ära. rõve vaadatata videot kui mingi asi keset ekraani thumbs_down.gif
Spoiler Spoiler Spoiler

tagasi üles
WAV
HV veteran

sõnum 19.11.2011 23:57:54 vasta tsitaadiga

jeesus188 kirjutas:
suht kogu aeg on see rõngake videol ees, kui vaatan videot mitte youtube lehelt, kuigi asi juba ammu loaditud. kui kerin edasi/tagasi, siis vahel kaob ära. rõve vaadatata videot kui mingi asi keset ekraani thumbs_down.gif
Spoiler Spoiler Spoiler

Ma olen ka sama värki märganud, kuid see on tekkinud alles umbes nii viimase nädala jooksul.
Pole ise midagi muutnud (aga võib-olla windows update tegi omapead midagi, ei tea).
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 20.11.2011 04:02:33 vasta tsitaadiga

WAV kirjutas:
jeesus188 kirjutas:
Spoiler Spoiler Spoiler

Ma olen ka sama värki märganud, kuid see on tekkinud alles umbes nii viimase nädala jooksul.
Pole ise midagi muutnud (aga võib-olla windows update tegi omapead midagi, ei tea).

pigem viimased kuu, max 2

tagasi üles
avrn
Kreisi kasutaja

sõnum 20.11.2011 08:48:16 vasta tsitaadiga

teitur kirjutas:

Ma tahaks, et need teised pordid ei oleks IN USE vaid vabad. Muidu see värk võib aga ei pruugi töötada(minu arvuti puhul ei töötagi).
Ehk kõik pordid oleks keelatud peale selle pordi kus mu kaabel taga on icon_smile.gif

Vabasta vajalikud pordid.
http://www.modemsite.com/56k/xptip.asp
Õpetus on küll XP-kohta, aga usun, toimib seitsmel ka.

ot:
Enda töömasinas saavad Com-i numbrid ca korra kuus otsa, ja siis tuleb neid käsitsi vabastada.
Billi kontoril on miski tööriist selle jaoks küll, kuid mina seda toimima ei saanudki. Kui keegi teab selleks otstarbeks mõnd progejuppi, võiks teada anda.
tagasi üles
WAV
HV veteran

sõnum 20.11.2011 21:49:47 vasta tsitaadiga

jeesus188 kirjutas:
WAV kirjutas:
jeesus188 kirjutas:
Spoiler Spoiler Spoiler

pigem viimased kuu, max 2

Tegelikult võis ka rohkem aega olla, sest ma ise Youtube't väga harva kasutan üldse.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Windows 7 (arutelu ja probleemid) mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 584, 585, 586 ... 746, 747, 748  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.