praegune kellaaeg 23.06.2025 13:36:01
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
striker13
HV Guru

|
27.08.2007 23:27:11
|
|
|
mul live messenger 8.1(või8.0)'ga selline probleem, et väga harva saab ta üldse tööle panna ja kui saab, jookseb mingi 10-20 minuti pärast lihtsalt kokku ja enam käima ei lähe. Kui arvutile restart teha, siis on lootust ta jälle tööle saada, aga ikkagi 10-20 minutiks.
_________________ Sarcasm is just one of the many services I offer to people who ask stupid questions. |
|
tagasi üles |
|
 |
kotmarjak
HV Guru

|
28.08.2007 00:07:03
|
|
|
striker13 kirjutas: |
mul live messenger 8.1(või8.0)'ga selline probleem, et väga harva saab ta üldse tööle panna ja kui saab, jookseb mingi 10-20 minuti pärast lihtsalt kokku ja enam käima ei lähe. Kui arvutile restart teha, siis on lootust ta jälle tööle saada, aga ikkagi 10-20 minutiks. |
endal oli sama asi läpakaga, kui ühendasin ta kaabliga interneti. wifit kasutades ei olnud midagi. isegi reinstall ei aidanud probleemi lahendada. peale seda enam kaablit arvutisse ei pistnud
_________________ Ole tore ! |
|
tagasi üles |
|
 |
ardo18
HV vaatleja
|
28.08.2007 00:19:17
|
|
|
Kaabliga või ilma,mul igatahes töötab mõlemaga endal msn 8.0 .Aga tõmba maha ja proovi mingi registri võtmete puhastamist või siis värskendamist ökki siis midagi koidab võis siis mul endal kaabliga läpakas praegu taga ja ip aadressid ja need dns aadressid käsitsi konfitud ära.
|
|
tagasi üles |
|
 |
fic
HV kasutaja

|
28.08.2007 13:03:33
|
|
|
PROBLEEM:
Kunagi sai ühe inimesega teineteist MSNis ära blokitud ja kustutatud. Nüüd otsustasime uuesti suhlema hakata, ning ma kirjutasin tema MSNi aadressi, ning lisas offline'na listi. Siis lisas tema minu aadressi, ta tuli sisse, ma nägin teda, kuid väidab, et mind pole sees. Et räägib minuga, kuid ma olen offline. Ütlesin, et vajuta akna üleval " Add this contact to list ". Ütles, et vajutas nüüd, kuid ikka mind pole kuskil listis. Kus kurat ma siis olen ?
_________________ PhotograFICal |
|
tagasi üles |
|
 |
centraaL
Kreisi kasutaja

|
28.08.2007 13:48:06
|
|
|
Jama siis selline, et msnmsgr.exe protsesside all jookseb aga iseenesest käima ei lähe. Proovisin teisi versioone ka, uninstallisin, tegin restarte, võtsin Plus! maha. Lihtsalt äkki ei hakanud eile tööle, varem oli kõik tip-top. Googeldades ka vastust ei leidnud.
Jooksutan Windows Live Messenger beta 8.5, AMIP, MSN Plus!, messpatch.
Kõike olen uninstallinud, deletenud, tegin ka sysrestore.
PS! Huvitav on ka see, et kui WLM-i käima lükkan, siis Winamp jookseb natukeseks kokku, mitte päris täielikult aga veidi aega on not responding.
AMIP on tool näitamaks mängivat lugu ircus ja msnis. Selle uninstallisin ka.
|
|
tagasi üles |
|
 |
tsihh
HV veteran
|
28.08.2007 15:31:10
|
|
|
fic kirjutas: |
PROBLEEM:
Kunagi sai ühe inimesega teineteist MSNis ära blokitud ja kustutatud. Nüüd otsustasime uuesti suhlema hakata, ning ma kirjutasin tema MSNi aadressi, ning lisas offline'na listi. Siis lisas tema minu aadressi, ta tuli sisse, ma nägin teda, kuid väidab, et mind pole sees. Et räägib minuga, kuid ma olen offline. Ütlesin, et vajuta akna üleval " Add this contact to list ". Ütles, et vajutas nüüd, kuid ikka mind pole kuskil listis. Kus kurat ma siis olen ? |
Vaadaku block list'i alla (tools - options - privacy)
|
|
tagasi üles |
|
 |
striker13
HV Guru

|
28.08.2007 15:50:25
|
|
|
ma panin nüüd hoopis msn messengeri peale ja töötab ilusti!
live messengeriga oli task manageri all mul neid msn'i asju ligi 20 , aga msn ikka tööle ei läinud
_________________ Sarcasm is just one of the many services I offer to people who ask stupid questions. |
|
tagasi üles |
|
 |
fhurt
HV vaatleja
|
28.08.2007 15:57:01
|
|
|
centraaL kirjutas: |
Jama siis selline, et msnmsgr.exe protsesside all jookseb aga iseenesest käima ei lähe. Proovisin teisi versioone ka, uninstallisin, tegin restarte, võtsin Plus! maha. Lihtsalt äkki ei hakanud eile tööle, varem oli kõik tip-top. Googeldades ka vastust ei leidnud.
PS! Huvitav on ka see, et kui WLM-i käima lükkan, siis Winamp jookseb natukeseks kokku, mitte päris täielikult aga veidi aega on not responding.
AMIP on tool näitamaks mängivat lugu ircus ja msnis. Selle uninstallisin ka. |
mul oli samaasi vahepeal, aitas ruuterile restart
|
|
tagasi üles |
|
 |
centraaL
Kreisi kasutaja

|
28.08.2007 16:16:19
|
|
|
fhurt kirjutas: |
centraaL kirjutas: |
AMIP on tool näitamaks mängivat lugu ircus ja msnis. Selle uninstallisin ka. |
mul oli samaasi vahepeal, aitas ruuterile restart  |
Ma armastan sind.
|
|
tagasi üles |
|
 |
fic
HV kasutaja

|
28.08.2007 21:50:29
|
|
|
tsihh kirjutas: |
fic kirjutas: |
PROBLEEM:
Kunagi sai ühe inimesega teineteist MSNis ära blokitud ja kustutatud. Nüüd otsustasime uuesti suhlema hakata, ning ma kirjutasin tema MSNi aadressi, ning lisas offline'na listi. Siis lisas tema minu aadressi, ta tuli sisse, ma nägin teda, kuid väidab, et mind pole sees. Et räägib minuga, kuid ma olen offline. Ütlesin, et vajuta akna üleval " Add this contact to list ". Ütles, et vajutas nüüd, kuid ikka mind pole kuskil listis. Kus kurat ma siis olen ? |
Vaadaku block list'i alla (tools - options - privacy) |
Aitäh, ütles, et olen tal allow listis sealt, kuid listis ei ole ning ta ei näe mu dsp ka Milles asi ?
Ses suhtes, et kui ta ütleb, et vajutab lingile " Add this person to my contact list", siis see ei funtsioneeri . Päris halb variant .
Mida kuradit tegema peaks ?
_________________ PhotograFICal
viimati muutis fic 29.08.2007 13:19:36, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
29.08.2007 12:29:09
|
|
|
Kogen praegu huvitavat nähtust Messengeriga. Kasutasin eile oma mobiili brauseri (Opera) kaudu Messengeri. Pärast kasutamist sulgesin brauseri. Täna tulin tööle ja logisin arvutist Messenger 7.5 sisse. Kohe pärast sisselogimist kuvatakse väike aken tekstiga, et olen teisest arvutist sisse loginud. Seejärel logib Messenger mu kasutaja automaatselt välja. Mobiilis on brauser kinni, aga tuleb välja, et see vist sealset Messengeri ei mõjuta ja Messenger on ikkagi aktiivne
|
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
29.08.2007 13:46:33
|
|
|
81000378 ehk siis contact listi mittekättesaamise error õnnestus siis ka kätte saada.
reinstallid, hosts faili muutmine, cache kustutamine on ära katsetatud ei aita.
trays elab messenger viisakalt oma elu, niipea kui peaakna kallale minna, loobib errori.
vista business, live messenger 8, tutikas install.
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
tagasi üles |
|
 |
Rix
Kreisi kasutaja

|
29.08.2007 14:53:39
|
|
|
londiste, järgmistes asukohtades kustutasid passportiga seotud kontaktide puhvrikataloogid ära?
%userprofile%\contacts
%userprofile%\Local Settings\Application Data\Microsoft\Windows Live Contacts
Registri võtmed ja installeriga seotud kataloogid kustutasid enne taaspaigaldamist?
|
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
29.08.2007 15:51:25
|
|
|
tutikas masin, esimene install.
aga jah, enne reinstalli sai kõik kiirelt leitav maha.
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
tagasi üles |
|
 |
--hussar--
HV kasutaja

|
29.08.2007 17:35:26
|
|
|
Asi siis selline,et msn ei võta pilti ette.
kui avada tegumihaldur siis näitab,et msmsgs.exe töötab ja cpu'd võtab 5-10% aeglasemaks,aga pilt ei tule ette.
Samuti ka trillian messangeriga.
Mis teema võib olla??
|
|
tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
29.08.2007 18:50:39
|
|
|
Sellised jamad MSNNIs, mis hakkab närvidele käima, kas kellelgil teistel on ka see jama?
1
Vahelkui ma pilte saadan, või MP3 faili, siis TA EI näita seda mis ma saadan. näitab ainult Accept, Save ja cancel, ja kui ma panen Accept, siis accept ja cancelsegunevad tuleb mingi ASDcel vms.
2
Teine jama on see, et kui antakse URL, siis jääb eest ära ALATI esimene URLIs olev h täht. SEE juhtub ALATI siis, kui see Accept jne perse läheb, pärast seda tulevad need teised jamad. Siis ma alati tean et varsti tuleb 3lmas ja 4.
3
Ja URLIga seoses veel et vahel see URL ei lase end klikkida. Klikid 100235267 korda, ikka ei lase ja lõpuks tuleb neid LK sitax lahti.
4
Lampi MSN ei lase texti läbi (Ei tule seda sõnumit et this message could not be delivered) Vaid et kui midagi kirjutad, siis jääb selline pruuni värvi text, mis kohale ei läinud. Ja küik text on nii, peab välja lülitama ja tgsi panema, siis läheb korda.
Mul msn 8.0. EI viitsi uuendada seda krdiMsnni koguaeg.
_________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend! |
|
tagasi üles |
|
 |
ASA
HV vaatleja

|
29.08.2007 19:10:51
aeglane failiedastus |
|
|
mul miskipärast nii, et failid liiguvad väääga aeglaselt... kunagi l2ks ikka suur fail kiirelt kohale, aga nüüd ei saa väikest piltigi minuti jooksul ära saata.. milles asi v6ib olla??
_________________ vabal ajal fotograaf. @explixel |
|
tagasi üles |
|
 |
Rix
Kreisi kasutaja

|
29.08.2007 22:34:50
|
|
|
Flacko, oled sa paigaldanud lisaprogramme? Kui jah, siis eemalda need. Kui ei, siis uuenda oma Messengeri.
--hussar--, lehekülg või nii tagasi oli kellelgi analoogne probleem. Lahenduseks oli vist ruuterile restardi tegemine. Proovi seda.
londiste, kui inglise keelt mõikad, siis loe täpseid juhendeid WLMi täieliku eemaldamise kohta siit. Kui see tulemusi ei anna, siis kardan, et pead Microsoftile kirjutama.
|
|
tagasi üles |
|
 |
ikkamina
HV kasutaja

|
29.08.2007 22:38:56
Re: aeglane failiedastus |
|
|
ASA kirjutas: |
mul miskipärast nii, et failid liiguvad väääga aeglaselt... kunagi l2ks ikka suur fail kiirelt kohale, aga nüüd ei saa väikest piltigi minuti jooksul ära saata.. milles asi v6ib olla?? |
Kindlasti on sul ka discovery peal.Siis liiguvad saadetised aeglaselt ja ei lase url-le läbi
_________________ Märkige profiili oma asukoht! |
|
tagasi üles |
|
 |
ASA
HV vaatleja

|
29.08.2007 22:41:55
|
|
|
discovery? mul kas pole seda, v6i ei tea ma, mis see on
_________________ vabal ajal fotograaf. @explixel |
|
tagasi üles |
|
 |
kmwwww
HV vaatleja
|
30.08.2007 00:41:24
Veebikaameras on mingi viga... |
|
|
Asi siis selles, et pooltel näitab mind läbi veebikaamera ja pooltel mitte. Nendel kellel ei näita ainult laeb ja jääbki lõputult laadima. Milles viga võiks olla.
Nad võtsid tulemüüri ka maha ja ikka ei aidanud, ma vahetasin MSNi versiooni, aga ikka ei midagi.
Kas keegi oskab aidata?
Kas on valesti programmeeritud, või on mingid settingud valed?
|
|
tagasi üles |
|
 |
tsihh
HV veteran
|
30.08.2007 09:03:16
Re: Veebikaameras on mingi viga... |
|
|
kmwwww kirjutas: |
Asi siis selles, et pooltel näitab mind läbi veebikaamera ja pooltel mitte. Nendel kellel ei näita ainult laeb ja jääbki lõputult laadima. Milles viga võiks olla.
Nad võtsid tulemüüri ka maha ja ikka ei aidanud, ma vahetasin MSNi versiooni, aga ikka ei midagi.
Kas keegi oskab aidata?
Kas on valesti programmeeritud, või on mingid settingud valed? |
Kasuta teemasisest otsingut, see ikka iga 5 lehekülje jooksul korra siit läbi käib
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomv
Kreisi kasutaja

|
30.08.2007 13:16:16
|
|
|
Kas see on minu viga, või teistel on ka The following message could not be delivered to all recipients.. Igat teksti pean 5x kirjutama. Suht on juba.
_________________ jah |
|
tagasi üles |
|
 |
v2hja
HV Guru

|
30.08.2007 14:28:49
|
|
|
palun kõik haaveelased ja teie tuttavad ja sugulased
kolime skaippi üle ?
----
Tomv, sa pole ainuke
aegajalt loobib seda teksti igal pool ....
_________________ www.ninjatune.net
RIP Monkey Radio |
|
tagasi üles |
|
 |
Cracker
Kreisi kasutaja
|
30.08.2007 15:28:01
|
|
|
Probla siis selles, et ei saa seda live msni alla laadida...laeb nagu alla ära ja siis hakab lahti pakkima vms ja viskab sellise errori:
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|