Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Skype üldteema märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 119, 120, 121 ... 275, 276, 277  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
striker13
HV Guru
striker13

sõnum 27.08.2007 23:27:11 vasta tsitaadiga

mul live messenger 8.1(või8.0)'ga selline probleem, et väga harva saab ta üldse tööle panna ja kui saab, jookseb mingi 10-20 minuti pärast lihtsalt kokku ja enam käima ei lähe. Kui arvutile restart teha, siis on lootust ta jälle tööle saada, aga ikkagi 10-20 minutiks.
kotmarjak
HV Guru
kotmarjak

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 28.08.2007 00:07:03 vasta tsitaadiga

striker13 kirjutas:
mul live messenger 8.1(või8.0)'ga selline probleem, et väga harva saab ta üldse tööle panna ja kui saab, jookseb mingi 10-20 minuti pärast lihtsalt kokku ja enam käima ei lähe. Kui arvutile restart teha, siis on lootust ta jälle tööle saada, aga ikkagi 10-20 minutiks.

endal oli sama asi läpakaga, kui ühendasin ta kaabliga interneti. wifit kasutades ei olnud midagi. isegi reinstall ei aidanud probleemi lahendada. peale seda enam kaablit arvutisse ei pistnud

ardo18
HV vaatleja

sõnum 28.08.2007 00:19:17 vasta tsitaadiga

Kaabliga või ilma,mul igatahes töötab mõlemaga endal msn 8.0 .Aga tõmba maha ja proovi mingi registri võtmete puhastamist või siis värskendamist ökki siis midagi koidab võis siis mul endal kaabliga läpakas praegu taga ja ip aadressid ja need dns aadressid käsitsi konfitud ära.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
fic
HV kasutaja
fic

sõnum 28.08.2007 13:03:33 vasta tsitaadiga

PROBLEEM:
Kunagi sai ühe inimesega teineteist MSNis ära blokitud ja kustutatud. Nüüd otsustasime uuesti suhlema hakata, ning ma kirjutasin tema MSNi aadressi, ning lisas offline'na listi. Siis lisas tema minu aadressi, ta tuli sisse, ma nägin teda, kuid väidab, et mind pole sees. Et räägib minuga, kuid ma olen offline. Ütlesin, et vajuta akna üleval " Add this contact to list ". Ütles, et vajutas nüüd, kuid ikka mind pole kuskil listis. Kus kurat ma siis olen ?

centraaL
Kreisi kasutaja
centraaL

sõnum 28.08.2007 13:48:06 vasta tsitaadiga

Jama siis selline, et msnmsgr.exe protsesside all jookseb aga iseenesest käima ei lähe. Proovisin teisi versioone ka, uninstallisin, tegin restarte, võtsin Plus! maha. Lihtsalt äkki ei hakanud eile tööle, varem oli kõik tip-top. Googeldades ka vastust ei leidnud.

Jooksutan Windows Live Messenger beta 8.5, AMIP, MSN Plus!, messpatch.
Kõike olen uninstallinud, deletenud, tegin ka sysrestore.

PS! Huvitav on ka see, et kui WLM-i käima lükkan, siis Winamp jookseb natukeseks kokku, mitte päris täielikult aga veidi aega on not responding.
AMIP on tool näitamaks mängivat lugu ircus ja msnis. Selle uninstallisin ka.
tagasi üles
tsihh
HV veteran

sõnum 28.08.2007 15:31:10 vasta tsitaadiga

fic kirjutas:
PROBLEEM:
Kunagi sai ühe inimesega teineteist MSNis ära blokitud ja kustutatud. Nüüd otsustasime uuesti suhlema hakata, ning ma kirjutasin tema MSNi aadressi, ning lisas offline'na listi. Siis lisas tema minu aadressi, ta tuli sisse, ma nägin teda, kuid väidab, et mind pole sees. Et räägib minuga, kuid ma olen offline. Ütlesin, et vajuta akna üleval " Add this contact to list ". Ütles, et vajutas nüüd, kuid ikka mind pole kuskil listis. Kus kurat ma siis olen ?

Vaadaku block list'i alla (tools - options - privacy)
tagasi üles
striker13
HV Guru
striker13

sõnum 28.08.2007 15:50:25 vasta tsitaadiga

ma panin nüüd hoopis msn messengeri peale ja töötab ilusti!

live messengeriga oli task manageri all mul neid msn'i asju ligi 20 icon_lol.gif , aga msn ikka tööle ei läinud icon_biggrin.gif

fhurt
HV vaatleja

sõnum 28.08.2007 15:57:01 vasta tsitaadiga

centraaL kirjutas:
Jama siis selline, et msnmsgr.exe protsesside all jookseb aga iseenesest käima ei lähe. Proovisin teisi versioone ka, uninstallisin, tegin restarte, võtsin Plus! maha. Lihtsalt äkki ei hakanud eile tööle, varem oli kõik tip-top. Googeldades ka vastust ei leidnud.

PS! Huvitav on ka see, et kui WLM-i käima lükkan, siis Winamp jookseb natukeseks kokku, mitte päris täielikult aga veidi aega on not responding.

mul oli samaasi vahepeal, aitas ruuterile restart icon_wink.gif
tagasi üles
centraaL
Kreisi kasutaja
centraaL

sõnum 28.08.2007 16:16:19 vasta tsitaadiga

fhurt kirjutas:
centraaL kirjutas:

mul oli samaasi vahepeal, aitas ruuterile restart icon_wink.gif

Ma armastan sind. beer_yum.gif
tagasi üles
fic
HV kasutaja
fic

sõnum 28.08.2007 21:50:29 vasta tsitaadiga

tsihh kirjutas:
fic kirjutas:
PROBLEEM:

Vaadaku block list'i alla (tools - options - privacy)

Aitäh, ütles, et olen tal allow listis sealt, kuid listis ei ole ning ta ei näe mu dsp ka icon_neutral.gif Milles asi ?

Ses suhtes, et kui ta ütleb, et vajutab lingile " Add this person to my contact list", siis see ei funtsioneeri . Päris halb variant .
Mida kuradit tegema peaks ?

viimati muutis fic 29.08.2007 13:19:36, muudetud 1 kord
tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 29.08.2007 12:29:09 vasta tsitaadiga

Kogen praegu huvitavat nähtust Messengeriga. Kasutasin eile oma mobiili brauseri (Opera) kaudu Messengeri. Pärast kasutamist sulgesin brauseri. Täna tulin tööle ja logisin arvutist Messenger 7.5 sisse. Kohe pärast sisselogimist kuvatakse väike aken tekstiga, et olen teisest arvutist sisse loginud. Seejärel logib Messenger mu kasutaja automaatselt välja. Mobiilis on brauser kinni, aga tuleb välja, et see vist sealset Messengeri ei mõjuta ja Messenger on ikkagi aktiivne icon_question.gif icon_neutral.gif
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 29.08.2007 13:46:33 vasta tsitaadiga

81000378 ehk siis contact listi mittekättesaamise error õnnestus siis ka kätte saada.
reinstallid, hosts faili muutmine, cache kustutamine on ära katsetatud ei aita.
trays elab messenger viisakalt oma elu, niipea kui peaakna kallale minna, loobib errori.

vista business, live messenger 8, tutikas install.

Rix
Kreisi kasutaja
Rix

sõnum 29.08.2007 14:53:39 vasta tsitaadiga

londiste, järgmistes asukohtades kustutasid passportiga seotud kontaktide puhvrikataloogid ära?
%userprofile%\contacts
%userprofile%\Local Settings\Application Data\Microsoft\Windows Live Contacts

Registri võtmed ja installeriga seotud kataloogid kustutasid enne taaspaigaldamist?
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 29.08.2007 15:51:25 vasta tsitaadiga

tutikas masin, esimene install.
aga jah, enne reinstalli sai kõik kiirelt leitav maha.

--hussar--
HV kasutaja
--hussar--

sõnum 29.08.2007 17:35:26 vasta tsitaadiga

Asi siis selline,et msn ei võta pilti ette.
kui avada tegumihaldur siis näitab,et msmsgs.exe töötab ja cpu'd võtab 5-10% aeglasemaks,aga pilt ei tule ette.
Samuti ka trillian messangeriga.
Mis teema võib olla??
tagasi üles
Flacko
Joonistusmaniakk!
Flacko

sõnum 29.08.2007 18:50:39 vasta tsitaadiga

Sellised jamad MSNNIs, mis hakkab närvidele käima, kas kellelgil teistel on ka see jama?

1

Vahelkui ma pilte saadan, või MP3 faili, siis TA EI näita seda mis ma saadan. näitab ainult Accept, Save ja cancel, ja kui ma panen Accept, siis accept ja cancelsegunevad tuleb mingi ASDcel vms.
2

Teine jama on see, et kui antakse URL, siis jääb eest ära ALATI esimene URLIs olev h täht. SEE juhtub ALATI siis, kui see Accept jne perse läheb, pärast seda tulevad need teised jamad. Siis ma alati tean et varsti tuleb 3lmas ja 4.
3
Ja URLIga seoses veel et vahel see URL ei lase end klikkida. Klikid 100235267 korda, ikka ei lase ja lõpuks tuleb neid LK sitax lahti.
4

Lampi MSN ei lase texti läbi (Ei tule seda sõnumit et this message could not be delivered) Vaid et kui midagi kirjutad, siis jääb selline pruuni värvi text, mis kohale ei läinud. Ja küik text on nii, peab välja lülitama ja tgsi panema, siis läheb korda.

Mul msn 8.0. EI viitsi uuendada seda krdiMsnni koguaeg.

ASA
HV vaatleja
ASA

sõnum 29.08.2007 19:10:51 aeglane failiedastus vasta tsitaadiga

mul miskipärast nii, et failid liiguvad väääga aeglaselt... kunagi l2ks ikka suur fail kiirelt kohale, aga nüüd ei saa väikest piltigi minuti jooksul ära saata.. icon_cry.gif milles asi v6ib olla??
Rix
Kreisi kasutaja
Rix

sõnum 29.08.2007 22:34:50 vasta tsitaadiga

Flacko, oled sa paigaldanud lisaprogramme? Kui jah, siis eemalda need. Kui ei, siis uuenda oma Messengeri.

--hussar--, lehekülg või nii tagasi oli kellelgi analoogne probleem. Lahenduseks oli vist ruuterile restardi tegemine. Proovi seda. icon_wink.gif

londiste, kui inglise keelt mõikad, siis loe täpseid juhendeid WLMi täieliku eemaldamise kohta siit. Kui see tulemusi ei anna, siis kardan, et pead Microsoftile kirjutama.
tagasi üles
ikkamina
HV kasutaja
ikkamina

sõnum 29.08.2007 22:38:56 Re: aeglane failiedastus vasta tsitaadiga

ASA kirjutas:
mul miskipärast nii, et failid liiguvad väääga aeglaselt... kunagi l2ks ikka suur fail kiirelt kohale, aga nüüd ei saa väikest piltigi minuti jooksul ära saata.. icon_cry.gif milles asi v6ib olla??

Kindlasti on sul ka discovery peal.Siis liiguvad saadetised aeglaselt ja ei lase url-le läbi

ASA
HV vaatleja
ASA

sõnum 29.08.2007 22:41:55 vasta tsitaadiga

discovery? mul kas pole seda, v6i ei tea ma, mis see on icon_eek.gif
kmwwww
HV vaatleja

sõnum 30.08.2007 00:41:24 Veebikaameras on mingi viga... vasta tsitaadiga

Asi siis selles, et pooltel näitab mind läbi veebikaamera ja pooltel mitte. Nendel kellel ei näita ainult laeb ja jääbki lõputult laadima. Milles viga võiks olla.
Nad võtsid tulemüüri ka maha ja ikka ei aidanud, ma vahetasin MSNi versiooni, aga ikka ei midagi.
Kas keegi oskab aidata?
Kas on valesti programmeeritud, või on mingid settingud valed?
tagasi üles
tsihh
HV veteran

sõnum 30.08.2007 09:03:16 Re: Veebikaameras on mingi viga... vasta tsitaadiga

kmwwww kirjutas:
Asi siis selles, et pooltel näitab mind läbi veebikaamera ja pooltel mitte. Nendel kellel ei näita ainult laeb ja jääbki lõputult laadima. Milles viga võiks olla.
Nad võtsid tulemüüri ka maha ja ikka ei aidanud, ma vahetasin MSNi versiooni, aga ikka ei midagi.
Kas keegi oskab aidata?
Kas on valesti programmeeritud, või on mingid settingud valed?

Kasuta teemasisest otsingut, see ikka iga 5 lehekülje jooksul korra siit läbi käib
tagasi üles
Tomv
Kreisi kasutaja
Tomv

sõnum 30.08.2007 13:16:16 vasta tsitaadiga

Kas see on minu viga, või teistel on ka The following message could not be delivered to all recipients.. Igat teksti pean 5x kirjutama. Suht thumbs_down.gif on juba.
v2hja
HV Guru
v2hja

sõnum 30.08.2007 14:28:49 vasta tsitaadiga

palun kõik haaveelased ja teie tuttavad ja sugulased
kolime skaippi üle ?

----

Tomv, sa pole ainuke
aegajalt loobib seda teksti igal pool ....

Cracker
Kreisi kasutaja

sõnum 30.08.2007 15:28:01 vasta tsitaadiga

Probla siis selles, et ei saa seda live msni alla laadida...laeb nagu alla ära ja siis hakab lahti pakkima vms ja viskab sellise errori:
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Skype üldteema mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 119, 120, 121 ... 275, 276, 277  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.