praegune kellaaeg 17.06.2025 13:13:17
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Esmamulje Starfieldist: |
Väga viis |
|
11% |
[ 9 ] |
Hea |
|
24% |
[ 19 ] |
Käib kah |
|
19% |
[ 15 ] |
Alla keskmise |
|
29% |
[ 23 ] |
Täielik käkk |
|
14% |
[ 11 ] |
|
hääli kokku : 77 |
|
autor |
|
Tomorrow
HV Guru

|
15.10.2024 18:28:32
|
|
|
Vael, Shader Compilation stutter ei ole RT seotud. See esineb sõltumata sellest kas mäng üldse RT kasutab. Mina arvan, et see on paljuski arendajate kiirustamise tulemus. See on tarkvaraliselt täiesti lahendatav, aga on arendajaid kes ei viitsi seda optimeerida.
On neid kes süüdistavad UE5 mootorit selles aga see on vale. Vajalikud tööriistad selle lahendamiseks on mootoris olemas.
See on probleem mis aja jooksul saab lahenduse ainult kas siis kui arendaja selle ära paikab või uus kiirem raud välja tuleb mis brute force meetodiga selle mängitavaks muudab.
Crysis probleem oli see, et see oli optimeeritud Inteli arhitektuurile, kuna väljatuleku hetkel oli Intel kaugel ees ja teine probleem oli selles, et see nõudis väga head CPU ST jõudlust.
Remasteri jaoks kasutati põhjana konsooliporti mis oli rohkem CPU optimeeritud jooksma rohkematel tuumadel aga see tõi kaasa teised probleemid ja mina seda OG PC versioonist paremaks ei loe.
Võibolla kunagi saame ground up remake.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
RedFusion
HV kasutaja

|
17.10.2024 10:58:52
|
|
|
Tomorrow kirjutas: |
londiste, Starfield ei ole mingi cult classic mis 10 aasta pärast avastatakse ja taevani kiidetakse.
Sinu pidev jutt, et seda "pekstakse" on naeruväärne. Tegu on lihtsalt väga igava ja keskpärase mänguga. Kamaluga otsa veel tehnilisi puudujääke. |
Nõus. Ma aasta tagasi kurtsin, et mäng ei jookse üldse, oli ainult slideshow. Siis SSD peal lõpuks sain normilt tööle asja, pole küll väga hea fps, aga enam-vähem sujuv. Olgugi et pilt on suht meh. Aga siis hakkas iga ca 10-15 min tagant mäng lampi crashima. Teistes mängudes pole olnud sellist asja, wtf? Pole mingi pira versioon vms ka, otse Steamist ostetud. Natuke guugeldasin, muutsin mingeid settinguid süsteemis ja kettal ning sain paremaks - nüüd crashib korra tunnis vms, vahel harvem. Sellega leppisin, sest ei osanud rohkem midagi teha. Võimalik, et nüüd aasta hiljem seda enam pole, ma ei ole vahepeal mänginud...
Jõudsin muidu peaaegu lõppu, 1-2 main story questi jäi veel teha. Siis tulid küll muud asjad vahele, aga ega ei tõmmanud ka hirmsasti mängu lõpetama. Juba nende tehniliste jamade pärast võtaks vähemalt 1/10 hindest maha. Tegelt okei, osa main storyst oli täitsa põnev ja mingid side questid ka (osad vist veel tegemata), planeetide avastamine ja maailm olid huvitavad (kuigi veidi liiga tühi kõik). Laevaehitus oli ka päris tore, aga seda alles siis, kui asjast aru said. Oleks võinud lihtsalt mingi tutorial või abistav UI olla. Seal on üsna palju võimalusi ja ma tükk aega ei saanud aru, kuhu mingeid tükke lisada saab ja kuidas üldse asi töötab. Siis videote ja proovimise põhjal lõpuks sai aru, aga no wtf, selgitage mängus seda. Questid on nii ja naa - vahepeal läks jah suht igavaks, sest liiga palju on samasugust "mine too see asi" sisu. Nõus, et esemed on liiga generic ja oleks tahtnud legendary vastaseid ja looti nagu FO-s varem.
Kokkuvõttes ma arvan, et Steami "mixed reviews" on suht aus. Võib-olla teen lõpuks läbi ning avastan veidi rohkem maailma ka, aga kas uuesti mängiks kunagi? Kindlasti mitte.
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
17.10.2024 13:05:59
|
|
|
ma loodan, et sa profiiliarvutiga ei mänginud seda. starfieldi nõuded süsteemile ei ole just tagasihoidlikud.
sealhulgas ssd on täiesti nõutud ja ka minimaalsetes kirjas. see oli avaldamise hetkel jutuaineks ning ilmselt põhiliseks põhjuseks miks starfieldi ei üritatud eelmisele konsoolipõlvkonnale müüa.
https://help.bethesda.net/#en/answer/60442 kirjutas: |
Minimum
Processor: AMD Ryzen 5 2600X, Intel Core i7-6800K
Memory: 16 GB RAM
Graphics: AMD Radeon RX 5700, NVIDIA GeForce 1070 Ti
DirectX: Version 12
Storage: 125 GB available space
Additional Notes: SSD Required(Solid-state Drive) |
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
Kommentaarid: 241 loe/lisa |
   |
1 :: |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
RedFusion
HV kasutaja

|
17.10.2024 14:16:14
|
|
|
londiste kirjutas: |
ma loodan, et sa profiiliarvutiga ei mänginud seda. starfieldi nõuded süsteemile ei ole just tagasihoidlikud.
sealhulgas ssd on täiesti nõutud ja ka minimaalsetes kirjas. see oli avaldamise hetkel jutuaineks ning ilmselt põhiliseks põhjuseks miks starfieldi ei üritatud eelmisele konsoolipõlvkonnale müüa.
https://help.bethesda.net/#en/answer/60442 kirjutas: |
Minimum
Processor: AMD Ryzen 5 2600X, Intel Core i7-6800K
Memory: 16 GB RAM
Graphics: AMD Radeon RX 5700, NVIDIA GeForce 1070 Ti
DirectX: Version 12
Storage: 125 GB available space
Additional Notes: SSD Required(Solid-state Drive) |
|
Mängisin ja nagu mainisin, siis SSD-ga oli suht okei fps, täiesti mängitav. Oleks saanud isegi madalamaks keerata settinguid, aga polnud põhjust (proovisin igat pidi, crashide vastu ei aidanud). Asi ju selles ongi, et need nõuded süsteemile on debiilsed, sest see pilt pole nii hea. Olen paar aastat vanu AAA mänge high peal jooksutanud 50-60+ fps, kenam graafika, madalamad nõuded. Crashimist see ka ei põhjenda, ma lugesin päris palju kurtmist high-end PC-de omanikelt, et samamoodi crashib. See on lihtsalt mingi ülihalvasti optimeeritud port...
|
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
1dumbpcuser
HV Guru
|
19.12.2024 07:26:13
|
|
|
Former Starfield dev says the space RPG "could have existed without those" surplus loading screens, with many added after he left production
GamesRadar
“It could have existed without those [loading screens],” Axis Unseen developer Nate Purkeypile tells VideoGamer on the subject of Starfield's wealth of momentum-breaking buffer zones. “Like, some of those were not there when I had been working on it, and so it was a surprise to me that there were as many as there were.” Specifically, he's talking about the city of Neon, an area Purkeypile had worked on early in Starfield's development stages ....
"A lot of it is gating stuff off for performance in Neon,” Purkeypile explains of the many, many idling zones that players run into while exploring the city on foot.
_________________ O: Low-profile pci bracket |
|
Kommentaarid: 100 loe/lisa |
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
ahvilõust
Aeg Maha 2n

|
27.01.2025 15:15:13
|
|
|
Sai siis seda Shattered space-i natuke proovitud ja ilge peer on see. Algusest peale tonnides mingit usu jama monolooge. Käi seal koopas ja kuula seda sitta. Siis pärast kui see sitt läbi kuula veel kauem mingit jama. Siuke usu teema kosmose ulmekas ei sobi mitte kui kuidagi!
Aga suurim probleem on, et mäng jookseb palju sitemini. Kurat prose läheb juba 2 minuti pärast 90C+. Nagu WTF? Nii, et ei hakka arvutid retsima siukse pasa pärast.
_________________ Gdesainer
M: MSI RTX 3070 Gaming Trio |
|
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
1dumbpcuser
HV Guru
|
27.01.2025 15:38:11
|
|
|
ahvilõust kirjutas: |
Kurat prose läheb juba 2 minuti pärast 90C+. Nagu WTF? Nii, et ei hakka arvutid retsima siukse pasa pärast. |
tsitaat: |
UUS:
Protsessor Intel Core 2 Duo E6300 |
No ma imestan , et sa selle profiils oleva prosega üldse selle mängu käima said
_________________ O: Low-profile pci bracket |
|
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
ahvilõust
Aeg Maha 2n

|
27.01.2025 18:14:44
|
|
|
See ilge vana kraam. Nüüd 14700k ja 4080. Sama rauaga sai vanemad versiooni ilusti mängida.
|
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
1dumbpcuser
HV Guru
|
|
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
labidas
HV veteran

|
27.01.2025 20:18:34
|
|
|
kui 2 minutiga on 90+, kas siis pole mitte kas jahutus halb, prose tuunimata või mõlemat?
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
ahvilõust
Aeg Maha 2n

|
28.01.2025 10:12:59
|
|
|
Suva see. Mu juttu point on, et enne seda ei olnud!
|
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|