High-Q, hulgilao soodukas on ainult suurostjatele ja pikaaegsetele ostjatele. Tavaline hulgilao hind on isegi veidi kallim kui suurest saksa poest . Need odavad soodukaga asjad on muid kanaleid pidi tulnud 99% tõenäosusega .
Osta asus tooteid siis - garantii vaid läbi poe, st turukaitse on aga Arvutikeskuse ja Surfdata jne näidetel pole poodi ja pole ka garantiid . Asus ei paku isegi lisavidinaid oma toodetele nt emaplaadi tagaplekk. _________________ Tegelen autovõtmete lisamisega (peamiselt BMW ja Mercedes) ja osade autode puhul ka plokkide kodeerimisega jne.
Millal ükskord jõuab kätte see päev, kui me saame poest osta videokaarte ilma jahutuseta ? Leiutatakse pidevalt mingeid mõttetuid koledaid ja lärmakaid jahutusi.
Tahaks poest ilma jahutuseta kaardi osta ja sinna korraliku waterblocki otsa panna aga ei saa, peab jahutuse eest lisaks maksma!
No on tray prosed ilma jahutusteta, teoorias oleks tore, aga ilmselt ei tule. _________________ Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?
Millal ükskord jõuab kätte see päev, kui me saame poest osta videokaarte ilma jahutuseta ? Leiutatakse pidevalt mingeid mõttetuid koledaid ja lärmakaid jahutusi.
Tahaks poest ilma jahutuseta kaardi osta ja sinna korraliku waterblocki otsa panna aga ei saa, peab jahutuse eest lisaks maksma!
Aja vees sulistajate arv piisavalt suureks ja tulevad. Hetkel pead leppima stockiga ja sinna oma kraami peale väänama. Kas waterblockiga müüdavad kaardid on nii palju kallimad kui kaart + waterblock, et ei sobi ja vinguma paneb?
Noh õnn kaasa sellisel juhul. Mänguriarvutites seega Vegat samahästi kui ei näe. Esiteks kolmanda osapoole müüjad ei taha mingi hinna eest panna limiiti 1 kaart inimese kohta. Nemad tahavad kõik ära müüja. Neil pohh AMD turuosast mängurite hulgas. Lisaks ilmselt vaikselt juba hõõruvad käsi ja loodvad hinnarallile, et saaks overpriced hindadega kaarte maha parseldada kaevuritele
Teiseks isegi kui kuskil kehtib piirang üks kaart ostja kohta, siis arvestades eeldatavat hinnarallit on ka üksikostjatel suur kuisatus kaart mõnele kaevurile maha müüa kõrgema hinna eest kui see ostetud sai ja saadud raha eest nt 1080 Ti võtta.
Mõnevõrra tasandab seda kõrget hashrate küll Vega ebaefektiivsus ja voolujanu aga kuna kaevajad niikuinii undervoldivad, siis kahtlen, et see väga määravaks saab.
ehk siis amd kuseb early adopteritele kaarega pähe?
sellisel kombel, et nvidia titanid on vegaga toimuvaga võrreldes ikka kasutajatele pai tegemine.
nagu ma aru saan, pannakse tiled rendering tööle, tehakse power management korda, enam ei kasutata fiji draivereid, mängukaart teeb mänguperfi ka korda ja 14. on asi parim, mis eales välja mõeldud. saan ma ka siin teemas kajastatud lugudest õigesti aru. julgeb keegi nimekirja täiendada ja näiteks % numbrid ka külge panna?
nädal jäänud, eks näis. _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
viimati muutis londiste 07.08.2017 10:23:59, muudetud 2 korda
Vega FE kasutajate jaoks ei ole see voolutarve probleem, lisaks on see muutus tõenäoliselt tarkvaraline ehk et FE saab selle miskise uuendusega selga. Early adopter teab, et ta on justnimelt see [early adopter, koos kõige kaasaskäivaga].
Vega FE mängimiseks ostjad tegid nagunii emotsiooniostu, karbistvälja kujul on ta ju mängimiseks suht mõttetu. Muudes rakendustes samas pakub huvitavaid võimalusi.
FE on tööriist, RX aga mänguasi... need kes oma tõed RX-i kohta on ammutanud FE põhjal, on omamoodi "ära eksinud".
See on umbes sama, kui vaadata superautot (RX) ja oodata sellelt täpselt samasid omadusi kui on superkiirrongil (FE).
Rahunege nüüd maha ja unustage selleks korraks FE ära, see on RX-ist hoopis erineva eesmärgiga kaart.
Vondur, tegelikult ju see päris nii ei ole. gpu toimib samamoodi, olenemata milleks marketing selle kuulutab. kui tegemist on sama kiviga, siis on mängimisruum piiritletud. eriti kui juba täissuuruses kiviga on saanud loomkatseid teha, siis on see mängimisruum võrdlemisi selge.
sellest ka mu viimased postid.
99% kindel on, et rx vega ja vega fe juures on tegu sama kiviga.
on väga-väga ebatõenäoline, et rx vega on kiirem või muul viisil parem kui vega fe (gpu ja kaart ise).
see ei jäta palju mängimisruumi.
edit:
fe on täpselt sama palju tööriist kui titanid, millega võrdlust amd on vältinud kui tuld.
profikaartide jaoks on olulised teised kriteeriumid, eelkõige sertifitseeritud draiverid, mida amd on öelnud, et vegale pole ette nähtud. _________________ - londiste
londiste, Kui tootja ütleb, et kaart pole otseselt mõeldud mängimiseks, siis ma nagu ei näe mingit mõtet hakata sellele vastu vaidlema...
Kui palju või kui vähe sarnasusi on ühe või teise GPU töös, teab ainult tootja ise ja foorumiteoreetikud on... lihtsalt teoreetikud, oma kiiksude ja veidrustega. _________________ Lugupeetud AHV, enne kui vaidlema hakkad, mõtle hästi järgi, kas see ikka on tark mõte...
Veidi segane hetkel selle Vega FE täpsem paigutus, kuid AMD ise lahterdab teda pigem Pro/WS kaardiks. Üks stsenaarium on mängimine, lisaks.
Nagu Titan, millele Nvidia järsku "mängukaardi" tagi külge pani ja compute jõudluse lahti lasi. (Varasemalt oli Titan nuditud compute võimekusega suurema mäluhulgaga prosumer kaart, nüüd katab laiema valimi)
Vondur, gpu on gpu. seal ei ole midagi piiratud (nii kirjelduse, spekkide kui amd enda jutu järgi).
palun ära kuula amd täiesti idiootset pr-i, eks?
kõik, mis seal lahti saab keerata on nende enda saamatus. ja ma sügavalt kahtlen, kas seda nii palju on, kui r/amd kireb (samal ajal öeldes, et amd softipool tänapäeval on viimase peal).
anubis kirjutas:
Veidi segane hetkel selle Vega FE täpsem paigutus, kuid AMD ise lahterdab teda pigem Pro/WS kaardiks. Üks stsenaarium on mängimine, lisaks.
Nagu Titan, millele Nvidia järsku "mängukaardi" tagi külge pani ja compute jõudluse lahti lasi. (Varasemalt oli Titan nuditud compute võimekusega suurema mäluhulgaga prosumer kaart, nüüd katab laiema valimi
anubis, see segane paigutus on mingi puhas amd pr-i feil. nad ei saa ise ka aru, kellele müüvad. see sinu nišš (machine learning/ai, aga mitte professionaalselt) on kole väike...
seda, et tegu päris pro kaardiga ei ole, on nad ise samuti korduvalt kinnitanud.
titani osas, see on algusest peale olnud samas lollakas kohas consumer- ja profikaartide vahel. peale esimest veel kinni keeratud compute võimekustega ka, nii et suunaga järjest rohkem consumer/mänguri poole.
see viimane maya liigutus oli puhas draiveri teema, keerati veidi pro võimekust lahti, et vega kõrval benchis mitte väga halvana paista. praktiline liigutuse väärtus on väga väike, afaik on see jätkuvalt sertifitseerimata consumeri draiver.
edit:
su screenshot ei tähenda suurt midagi. kas läheneda desktop/vega või pro/vega, link viib ikka samale radeon™ vega frontier edition 17.6 draiverile. see on consumer draiver.
pro kama saab hetkel radeon pro software enterprise 17.q3 draiveriks. _________________ - londiste
londiste, ma ei loe üldse mingit PR jama. Tänu PR-ile ongi siin ja igas teises foorumis igasugused vandenõuteooriad ja spekulatsioonid nii populaarsed. Nagu sinugi puhul, sinu väide, et GPU nullist loonud ettevõte ei oska sellega midagi teha... no anna andeks, kelle PR möla sina loed ja usud?
Ma olen täiesti kindel, et sa ei tea antud GPU-st, selle tööst, võimekusest jne mitte midagi, aga seda rohkem oskad sa lõplikke järeldusi teha. Rahune, nii nVidia kui AMD tehnoloogiad on palju keerulisemad, nutikamad ja varjatud kui ükskõik milline foorumiteoreetik seda endale ette kujutada suudab. Selle pärast ma alati muigangi, kui keegi, kellel asjast mingit praktilist aimu pole, hakkab oma mätta otsast asju "paika panema". _________________ Lugupeetud AHV, enne kui vaidlema hakkad, mõtle hästi järgi, kas see ikka on tark mõte...
Vondur, mis mõttes ei oska midagi teha? oskab, tulemused on vega fe näol olemas ja näha.
gpu-st, selle tööst ja võimekusest saab arhitektuuri kirjeldusest päris hea pildi. see info on juba mõnda aega olemas olnud. _________________ - londiste
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.