praegune kellaaeg 22.06.2025 20:45:05
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
PAUKA
HV veteran

|
|
tagasi üles |
|
 |
raul134
HV vaatleja
|
16.06.2016 16:12:39
|
|
|
Sellele siis enam jootevedeliku pole juurde vaja, kuna räbusti sees.
Aga kui osta alumiiniumi jootevedelikku, siis kas võib joota tavalise tinaga?
|
|
tagasi üles |
|
 |
jnt
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
PAUKA
HV veteran

|
16.06.2016 18:23:37
|
|
|
raul134 kirjutas: |
Sellele siis enam jootevedeliku pole juurde vaja, kuna räbusti sees.
Aga kui osta alumiiniumi jootevedelikku, siis kas võib joota tavalise tinaga? |
pmst küll, youtubest leiad vast isegi videoid äkki.
Jootevedelikku on vaja alumiiniumi pinna ettevalmistamiseks, valmis tinaniidis on see räbusti selle töö jaoks,
aga minuarust oli vist mingi nüanss, miks otsustasin valmis asja kasuks, hetkel küll meelde ei tule, mis
|
|
tagasi üles |
|
 |
Maidor
HV kasutaja
|
|
tagasi üles |
|
 |
Janva
HV vaatleja
|
|
tagasi üles |
|
 |
PAUKA
HV veteran

|
21.06.2016 22:31:33
|
|
|
Huvitav kas Eestis keegi sellise mootoriga ka midagi ehitanud on, tahaks kangesti vaadata, katsuda ja nuusutada...
Spoiler 
|
|
tagasi üles |
|
 |
Maidor
HV kasutaja
|
21.06.2016 22:53:29
|
|
|
Mul vedeleb üks selline mootor tutikas. Võimsust oli vähem.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Janva
HV vaatleja
|
21.06.2016 23:42:45
|
|
|
Kas kellelgi on kokkupuudet olnudsellise firma mootoritega https://pedalease.co.uk või teab mingit infot nende toodangu kvaliteedi kohta? Eelkõige just 1kw mootori kohta.
|
|
tagasi üles |
|
 |
IndrekM80
HV kasutaja
|
22.06.2016 23:04:16
|
|
|
Maidor kirjutas: |
Mul vedeleb üks selline mootor tutikas. Võimsust oli vähem. |
Kust ja mis meeltesegaduse ajel sa selle hankisid?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Maidor
HV kasutaja
|
23.06.2016 08:34:44
|
|
|
IndrekM80 kirjutas: |
Maidor kirjutas: |
Mul vedeleb üks selline mootor tutikas. Võimsust oli vähem. |
Kust ja mis meeltesegaduse ajel sa selle hankisid? |
Kunagi ammu oli mõte elektri atv teha. Kannatab 72v ja 300A 30 sekundit.
|
|
tagasi üles |
|
 |
xmaster
HV kasutaja

|
02.07.2016 22:44:29
|
|
|
Janva kirjutas: |
Kas kellelgi on kokkupuudet olnudsellise firma mootoritega https://pedalease.co.uk või teab mingit infot nende toodangu kvaliteedi kohta? Eelkõige just 1kw mootori kohta. |
Hmm, ise huvituks ühest front hub'ist, geared jne.. mitte võimast, pigem kerge ja 250w piisaks.
https://www.pedalease.co.uk/index.php?rt=product/product&key=13172341 - see paistab päris hea diil ju? eesti transa kalkulatsioon feilib aga soome ütleb 30, arvaks et siia sama siis, mingi 250 euri komplekt kokku.. not bad?
Või kust veel soovitaksite geared lihtsat front hub'i/kitti vaadata?
Akud on omal.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Maidor
HV kasutaja
|
|
tagasi üles |
|
 |
xmaster
HV kasutaja

|
05.07.2016 18:08:12
|
|
|
Tänan aga see on miski liiga ebastandartne asi ja valesse otsa, hind pole ka nii vägev, kui minu lingitud uue asjaga võrrelda. Selle kohta arvamused huvitaks kui keegi teab neist midagi.
|
|
tagasi üles |
|
 |
nunnu
Kreisi kasutaja

|
05.07.2016 20:39:03
|
|
|
Oleks kiirelt nüüd tarkade abi vaja. Sai pandud uus Bionx mootor mis juba oli 26" veljel alla ja lugu selline, et konsoolilt mootorile jõudu andes oleks justkui kõik vastupidi, vändata raske ja rakendub nagu regeneeriv pidurdus. Tunne on sama mis konsoolilt miinuspoolele minnes (aku laadimine ja mäest alla sõit). Kõik seaded on üle vaadatud, koodid samad mis teisel rattal. Normaalne sõit on vaid siis kui konsoolilt jõudu ei rakenda. Mida teha?
2001: KM or Miles
2002: Generative Breaking
2003: Time last with the battery
2004: Clock
2005: Wheel size
2006: Programming brake sensor
2007: Polarity throttle (0-5volt or 5-0volt)
3771: wheel size
3772: diagnostic mode
3773: max speed
3775: throttle max speed
3776: Speed that motor will start
5000: Full reset
1976: motor direction
1234: sensor speed signal; 1= slow 5= fast
1970: Configuration activation backlight ad DCDC automatic
0007: Sensor signal gain, 0.1 to 4.0
0008: Configuration of extra assistance 1.0 to 4.0
0041: activation of the I2C
_________________ Pooldan igareedeseid kondoomivastaseid ühiskogunemisi vabaduse väljakul. |
|
tagasi üles |
|
 |
xmaster
HV kasutaja

|
06.07.2016 04:22:15
|
|
|
nunnu kirjutas: |
Oleks kiirelt nüüd tarkade abi vaja. Sai pandud uus Bionx mootor mis juba oli 26" veljel alla ja lugu selline, et konsoolilt mootorile jõudu andes oleks justkui kõik vastupidi, vändata raske ja rakendub nagu regeneeriv pidurdus. Tunne on sama mis konsoolilt miinuspoolele minnes (aku laadimine ja mäest alla sõit). Kõik seaded on üle vaadatud, koodid samad mis teisel rattal. Normaalne sõit on vaid siis kui konsoolilt jõudu ei rakenda. Mida teha?
2001: KM or Miles
2002: Generative Breaking
2003: Time last with the battery
2004: Clock
2005: Wheel size
2006: Programming brake sensor
2007: Polarity throttle (0-5volt or 5-0volt)
3771: wheel size
3772: diagnostic mode
3773: max speed
3775: throttle max speed
3776: Speed that motor will start
5000: Full reset
1976: motor direction
1234: sensor speed signal; 1= slow 5= fast
1970: Configuration activation backlight ad DCDC automatic
0007: Sensor signal gain, 0.1 to 4.0
0008: Configuration of extra assistance 1.0 to 4.0
0041: activation of the I2C |
veits vähe infi on, kas sul oli KOGU kit kõik asjad ühendused karbis ja installisid, või sul oli mingi oma kola juba olemas kuhu sa selle bionxi mootori seti lisasid?
Viimasel juhul on tavaliselt probleem et faasi ja või hall sensorite otsad on vales järjekorras näiteks (kontrolleri ja mootori vaheline ühendus)
|
|
tagasi üles |
|
 |
nunnu
Kreisi kasutaja

|
06.07.2016 08:43:41
|
|
|
Üleval teemas on kirjas, et mul läks mootoril võll pooleks ja ostsin uue mootori. Sellel Bionxil on kontroller mootori sees, mingeid kaableid ise ümber tõsta ei saa. Lisaks tagarattale kuulub kitti aku, kaablid ja diplay mis mul juba ratta küljes olid. Vahetasin vaid tagaratta ja ühendasin kaks kaablit mida ka justkui tagurpidi paigaldada ei saa. Kaablid pildilt näha
Mis see kood võiks tähendada? 2007: Polarity throttle (0-5volt or 5-0volt)
_________________ Pooldan igareedeseid kondoomivastaseid ühiskogunemisi vabaduse väljakul. |
|
tagasi üles |
|
 |
xmaster
HV kasutaja

|
07.07.2016 03:27:40
|
|
|
Üleval teemas on kirjas, et mul läks mootoril võll pooleks ja ostsin uue mootori. Sellel Bionxil on kontroller mootori sees, mingeid kaableid ise ümber tõsta ei saa. Lisaks tagarattale kuulub kitti aku, kaablid ja diplay mis mul juba ratta küljes olid. Vahetasin vaid tagaratta ja ühendasin kaks kaablit mida ka justkui tagurpidi paigaldada ei saa. Kaablid pildilt näha
Mis see kood võiks tähendada? 2007: Polarity throttle (0-5volt or 5-0volt) |
sul on siis järelikult vaid üks jupp üle mida ratta kontrolliks kasutad vanast komplektist, throttle. Selle kohta jutt ongi, et kasutab hall sensorit ja loogika on niipidi.
Ehk on sul siis see tagurpidi? Kuigi sellisel juhul peaks ta sul nullis olema wide open ja kohe täiega ära lendama.. ehk on kontrolleris mingi safeguard et ta ei hakka tööle kui käivitades kohe põhjas on.. Proovi nii: ühenda kama lahti, pane ratas pukile, lükka throttle põhja, hoia, ja ühenda nüüd power külge, oota mõni sekund ja lase throttle vaikselt lahti - kas hakkab ringi ajama? Kui jah siis on throttle valetpidi.
Ma ei tea mida su vana komplekt kasutas muidugi, äkki polnud hall sensoriga throttle sul vanasti ja pead selle omale sebima.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Janva
HV vaatleja
|
10.07.2016 14:52:42
|
|
|
tsitaat: |
Hmm, ise huvituks ühest front hub'ist, geared jne.. mitte võimast, pigem kerge ja 250w piisaks.
https://www.pedalease.co.uk/index.php?rt=product/product&key=13172341 - see paistab päris hea diil ju? eesti transa kalkulatsioon feilib aga soome ütleb 30, arvaks et siia sama siis, mingi 250 euri komplekt kokku.. not bad?
Akud on omal.
|
Kuidas sul õnnestus pedalease lehele sisse logida? Olen mitu päeva üritanud erinevate nurkade alt läheneda, kuid kuidagi ei õnnestu. Ikka ütleb: Error: No match for E-Mail Address and/or Password, kuigi olen paar korda passwordi vahetanud ja erinevate brauserite ja op süsteemidega proovinud. Kirjadele ka kurjamid ei vasta
|
|
tagasi üles |
|
 |
xmaster
HV kasutaja

|
10.07.2016 21:42:06
|
|
|
Janva kirjutas: |
tsitaat: |
Akud on omal.
|
Kuidas sul õnnestus pedalease lehele sisse logida? Olen mitu päeva üritanud erinevate nurkade alt läheneda, kuid kuidagi ei õnnestu. Ikka ütleb: Error: No match for E-Mail Address and/or Password, kuigi olen paar korda passwordi vahetanud ja erinevate brauserite ja op süsteemidega proovinud. Kirjadele ka kurjamid ei vasta  |
Ma ei ole veel proovinudki brausisin niisama poodi ja tooteid. Eile õhtul saatsin ühe küsimuse ka, kuna nad mootori kohta seal eriti ei räägi midagi. Aga sellele enne tööpäevasid reageerimist ei oota ka.. eks näis.
|
|
tagasi üles |
|
 |
DVDRW
HV Guru

|
11.07.2016 06:48:52
|
|
|
Keegi teab kust kerget <2kg esimootorit saab?
Näiteks selline (out of stock)
36v juures võiks kiirus olla >30km/h
Edit: leidsin, a 60$ transport
|
|
tagasi üles |
|
 |
nunnu
Kreisi kasutaja

|
11.07.2016 17:17:29
|
|
|
Ei saa selest Hall sensorist väga aru hetkel.
Müüja vastas, et oleks tarvis uus tarkvara peale lasta.
xmaster kirjutas: |
Mis see kood võiks tähendada? 2007: Polarity throttle (0-5volt or 5-0volt) |
sul on siis järelikult vaid üks jupp üle mida ratta kontrolliks kasutad vanast komplektist, throttle. Selle kohta jutt ongi, et kasutab hall sensorit ja loogika on niipidi.
Ehk on sul siis see tagurpidi? Kuigi sellisel juhul peaks ta sul nullis olema wide open ja kohe täiega ära lendama.. ehk on kontrolleris mingi safeguard et ta ei hakka tööle kui käivitades kohe põhjas on.. Proovi nii: ühenda kama lahti, pane ratas pukile, lükka throttle põhja, hoia, ja ühenda nüüd power külge, oota mõni sekund ja lase throttle vaikselt lahti - kas hakkab ringi ajama? Kui jah siis on throttle valetpidi.
Ma ei tea mida su vana komplekt kasutas muidugi, äkki polnud hall sensoriga throttle sul vanasti ja pead selle omale sebima. |
|
tagasi üles |
|
 |
eleratas
HV vaatleja
|
12.07.2016 20:06:26
|
|
|
Tervitused! Olen nüüd juba 3 kuud e-ratta önnelik omanik. Rattaks vana ja odav terasraamiga Leedu vana meestekas 28", mootoriks 250W geared esirummukas, aku panin ise kokku Sanyo NCR 18650GA 3500mah cellidest, 10S4P, seega 36V/14AH. BMS-i ei kasuta, ja senise 30 laadimistsükli järel on aku ideaalselt balansis! Kontroller on 6-fetine odav hiinakas KZQW22A koos 3-vöimsusreziimilise juhtpaneeliga lenksul. Gaasirutska asemel on Pedal Assist System, s.t. kui pedaale liigutan, siis mootor teeb tööd, kui pedaalid seisavad, seisab ka mootor. Pöhimötteliselt olen väga häppi oma setupiga. Tänud tehnilise abi eest Riho Leppik, rixbikes.com
Niipalju veel, et ühe laadimisega söidan PAS reziimil 60-80 km, mis ületab mu algseid ootusi kahe-kolmekordselt:) Ja kui mul pole isu e-rattana söita, siis söidangi nagu tavarattaga, sest mootori, aku ja muu pudi kaal kokku jäävad alla 5 kilo. Mootori vabajooks on nii hea, et mingit lisatakistust passiivne mootor ei tekita. Köik on SUPER, aga nagu ikka, tahaks veelgi paremat. Minu puhul siis sooviks lahti saada sellest 25 km/h Euro-kiiruspiirangust! Tahaks, et mootor assistiks ka 30 või äkki isegi 40 km kiiruse juures!
Kas on Eestis keegi, kes oskab/teab, kuidas seda kiirusepiirangut maha vötta/ära petta? Olen palju-palju tunde i-netis kaevanud, aga kindlalt töötavat lihtsat lahendust pole leidnud. Igasugu targutamist ja arvamisi on küll kuhjaga. Endal kolvi ja testriga toimetamine käpas, aga softipool on tume maa. Seega, kas keegi siinsest seltskonnast oskab aidata? Vootele või DVDRW või keegi muu kohalik kavalpea?
|
|
tagasi üles |
|
 |
IndrekM80
HV kasutaja
|
12.07.2016 21:37:55
|
|
|
Mootori max pöörded (lisaks elektroonilisele piirangule) määrab ära siiski aku pinge ja 36V korral see ratas ei pruugi oluliselt kiiremini minnagi. Aga võta näpust.
|
|
tagasi üles |
|
 |
eleratas
HV vaatleja
|
13.07.2016 17:07:39
|
|
|
Tänud, IndrekM80-le kiire vastuse eest. Aku pinge töstmist vötan kaaluda viimase vöimalusena...enne seda üritaks jagu saada sellest elektroonilisest piirajast. Praegu on selge, et just see piirab kiirust. Horisontaalsel teel ise kergelt kaasa pedaalides tuleb 25kmh mootori assistimisel suht ise-enesest...tunne on, nagu söidaks väga tugeva taganttuulega...Kellele ei meeldiks?
Kuna mul on aku ja kontrolleri vahel volt-ja ampermeeter, siis ma näen jooksvalt nii pinget kui ka voolutugevust. Kui raskematel mäkketöusudel on maksimaalne vool 12 amprit, siis tasasel teel n.ö. kruisimise kiirusel 24-25 kmh teeb mootor tööd vaid 6-7 ampriste sutsakatega mis kestavad 3-5 sek ja kiirendavad ratta üle 25 kmh, mille peale mootor kohe lahti "ühendatakse" sellesama kurja Euro-piiraja poolt. Kiiruse kukkudes 24 kmh juurde teeb mootor jälle väikse 6-7 amprise sutsaka tööd, mis jälle kiirendab ratta üle 25 kmh. Selline "jönksutamine" mind ei häiriks, kui see toimuks veidi suuremal kiirusel...30 oleks juba hea ja 35kmh super! Kindlasti on sama mure sadadel ja tuhandetel Euro-piiratud e-ratturitel. Usun/loodan, et sellest piirajast siiski on vöimalik lahti saada ja ehk on Eestiski möni kavalpea sellega hakkama saanud. Jagage oma kogemusi, söbrad, ärge häbenege!
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|