Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
woo456
Kreisi kasutaja

|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
05.04.2016 20:00:34
|
|
|
LG infopäev nähtud. Eksklusiivsena oli G6 kohale toodud, ilus asjake, klaasõhuke ja liidesed kõik koos Harman Kardon kõlaritega nö all jalaks mida annab ka teleri tahaküljele keerata ning sellisena seinakinnitusena kasutada.
Esialgne info oli, et see ei tule ilmselt Eestisse müükigi, 65" hind kui õigesti kõrva jäi, 7999,-
Ei taibanud lähemalt pilti teha, iPhone ei oska hämaras ruumis asjalikku pilti ka teha kaugelt, G6 seal kus PS4 on ees:
G6 ja E6 oli vist ilusad normaalsed kandilised puldid kaasas, suur ja väike, saab oma maitse järgi valida, numbritega või ilma.
http://www.lg.com/us/tvs/lg-OLED65G6P-oled-4k-tv
Olulised parameetrid siinkohal on vist see Dolby Vision HDR mis on olemas seeriast 770 ülespoole. Allapoole lihtsalt HDR 10.
http://www.lg.com/au/press-release/lg-brings-television-to-life-with-hdr-and-dolby-vision-compatible-tv-range
WebOS3.0 mingit erilist üllatust ei toonud, väliselt suht sarnane, audio player juurde pandud ja mingi kahe sisendi kuvamise võimalus kõrvuti.
Võib vist juba välja öelda, et tänasel kujul TeliaTV äppi sellele ei tule, seega minu jaoks on kogu nutisisu seal mitte oluline. Teiste kasutajate jaoks ehk võibolla Netflix ja Youtube.
3D on enamikel SuperUHD ja OLED teleritel, ühelgi FHD teleril seda enam pole. Esimene osa oli suht puusalt kuna tabelitest sealt seda üles ei leidnud.
Üldkokkuvõttes kannatan veel oma vana Samsungiga max aasta, siis peaks 2 aastat OLEDi müüki juba mõistlikule tasemele kas siis vanemad või uuemad mudelid, kuigi täna võib juba FHD OLEDi 55" taskukohase hinnaga saada, panustan UHD peale jõulude ajal.
|
|
Kommentaarid: 259 loe/lisa |
   |
2 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
05.04.2016 20:37:27
|
|
|
Aga mõnda reaalset kuupäeva ka jagati, et millal siia kanti müüki tulevad?
Pm B6 ja UH77 on selline normaalne, kallimatel on kellasi vilesi nats rohkem, mida reaalselt vaja vist ei lähe
UH77 on need codecid puudu, aga ma pole hetkel süvenenud, mis värk nendega on
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
p3000
Kreisi kasutaja
|
05.04.2016 21:36:50
|
|
|
Saksa netikaubamaja Otto müüb 3999.- ja kätte saab ca 3n. pärast
Otto, LG OLED55B6D
65"- ne oleks 5999.-
edit
selle oledi ( LG 55EG910 ) saab soomest praegu kätte 1399-ga
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
06.04.2016 07:29:22
|
|
|
jeesus188, Kuupäevadest juttu ei tehtud aga usun, et õige pea jõuavad.
p3000, Curved ekraanidest hoiaks mina eemale, kui just üksi ei ela.
|
|
Kommentaarid: 259 loe/lisa |
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
netcat
Kreisi kasutaja

|
06.04.2016 10:46:40
|
|
|
Mis see nende kõverate ekraanide point üldse on?
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
hobihall
Kreisi kasutaja
|
06.04.2016 11:08:22
|
|
|
netcat kirjutas: |
Mis see nende kõverate ekraanide point üldse on? |
Moe värk. Kui 3D polnud enam piisav müügiargument, aga tehnliliselt midagi uut pakkuda ei olnud, siis mõeldi selline totrus välja, et inimesi vanu telekaid välja vahetama meelitada. Üksinda teleka ees sweet spotis istudes on ekraan igast nurgast lähemal.
Teleka äppide juttu:
http://tv.motors24.ee/artiklid/TV/Tehnika+TV/24204-Tehnika+TV+-+Telerisaade.aspx
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
RustyZ
HV Guru

|
06.04.2016 11:47:50
|
|
|
kellelgil on mingi curved ekraan? Kui veidi küljelt vaadata, mitte täitsa eest, kas siis häirima ei hakka? Teoorias ju pilt moondub seljuhul rõvedalt...
_________________ Wreckfest 2 server: 136.243.70.252:30102 | parool: isamaa (kui on enabled) |
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
1 :: |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
06.04.2016 11:53:33
|
|
|
Mu vanamees ostis, aga ma pole tal külas käinud. Mina ei ostaks. Esiteks ma ei ela üksi, teiseks isegi kui ma üksi kodus olen, siis ma ei vaata ühest punktist telekat ehk otse keskel. Usun ka, et pilt moondub, kui külje pealt vaadata.
Minu vaatamise tsoon on umbes left surroundist parema padjani (suvaline piltlik näide)
Spoiler 
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
elukaz
HV Guru

|
06.04.2016 12:26:09
|
|
|
Kinos on ekraan kõver ja ei moonda midagi. Aga kui mastaape vähendada siis jääb väga pisike lapp teleka ette kust vaadata sobib. Nii et kui diivan on kitsam kui telekas siis ei lähe mitte.
_________________ Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale. |
|
Kommentaarid: 187 loe/lisa |
   |
3 :: |
151 |
|
tagasi üles |
|
 |
von Wu
HV Guru

|
06.04.2016 12:26:55
|
|
|
elukaz kirjutas: |
kui diivan on kitsam kui telekas siis ei lähe mitte. |
Vastupidi ikka.
_________________ Müüa OnePlus 13 telefon
Müüa igasugu asju |
|
Kommentaarid: 888 loe/lisa |
   |
668 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
06.04.2016 12:33:25
|
|
|
Mul vist diivan koos otstega 3,4m, nii et seda vaevalt juhtub, et telekas suurem on kui diivan .
Kino ja kodu ei anna kuidagi 1:1-le võrrelda.
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
MaxPower
Kreisi kasutaja
|
06.04.2016 15:38:08
|
|
|
Six kirjutas: |
Pilt on igati hea, super kontrast, must on must jne.
Eespool ma juba paari sõnaga kommenteerisin ka, et mõne asjaga ikka kotitakse.
Näiteks ei lase üle DLNA UHD videosid vaadata LG enda SmartSharega. Selle vastu aitab Plex ja XPlay.
Harman/Kardoni heli on natuke nigel, aga selle vastu omakorda ressiiver abiks.
UHD-na Netflix toimib, Youtube toimib...
Kokkuvõttes võib ostuga rahule jääda.
|
Teed meid veel kadedaks ja pajata, mis muljeid vahepeal juurde on tulnud? HDR-i ple vist saanud proovida? aga mingit korraliku 4K materjali või oled äkki proovinud netflixi 4K poolt pakutavat?
|
|
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
Six
HV veteran

|
06.04.2016 16:00:19
|
|
|
HDRi pole saanud.
Netflixi olen vaadanud ja ka torrentitest saadavat 4k proovinud (The Martian, Narcos).
Youtube 4k on ka igati korralik.
Igati rahul
Ütleme nii, et kui enne oled tippseeria mudelitega harjunud, siis päris istuli ei võta, aga ma kujutan ette, kui minna mingi 5-6 seeria teleka pealt OLEDI peale, siis võtab suu lahti küll.
Igatahes soovitan ja arvan, et keegi ei kahetse.
Just see kontrast ja sügav must avaldavad muljet.
Must on ikka nii must, et kui näiteks filmi lõputiitrid jooksevad mustal taustal, siis on selline tunne nagu valged kirjad jookseksid väljalülitatud ekraanil.
Ei mingit halli kuma nagu tava LEDil.
MaxPower kirjutas: |
Näiteks ei lase üle DLNA UHD videosid vaadata LG enda SmartSharega. Selle vastu aitab Plex ja XPlay.
|
Teed meid veel kadedaks ja pajata, mis muljeid vahepeal juurde on tulnud? HDR-i ple vist saanud proovida? aga mingit korraliku 4K materjali või oled äkki proovinud netflixi 4K poolt pakutavat? |
|
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
MaxPower
Kreisi kasutaja
|
06.04.2016 23:23:52
|
|
|
huvitav kui kuskil tuleks selline võrdlus et 55B6V vs 55EF950V. Mis võiksid olla erinevused/muutused?
|
|
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
anubis
HV Guru

|
06.04.2016 23:41:36
|
|
|
HDRi pole saanud.
Netflixi olen vaadanud ja ka torrentitest saadavat 4k proovinud (The Martian, Narcos).
Youtube 4k on ka igati korralik.
Igati rahul
Ütleme nii, et kui enne oled tippseeria mudelitega harjunud, siis päris istuli ei võta, aga ma kujutan ette, kui minna mingi 5-6 seeria teleka pealt OLEDI peale, siis võtab suu lahti küll.
Igatahes soovitan ja arvan, et keegi ei kahetse.
Just see kontrast ja sügav must avaldavad muljet.
Must on ikka nii must, et kui näiteks filmi lõputiitrid jooksevad mustal taustal, siis on selline tunne nagu valged kirjad jookseksid väljalülitatud ekraanil.
Ei mingit halli kuma nagu tava LEDil.
MaxPower kirjutas: |
|
Teed meid veel kadedaks ja pajata, mis muljeid vahepeal juurde on tulnud? HDR-i ple vist saanud proovida? aga mingit korraliku 4K materjali või oled äkki proovinud netflixi 4K poolt pakutavat? |
|
http://demo-uhd3d.com/categorie.php?tag=hdr
vaata siit, demoklipid.
|
|
Kommentaarid: 326 loe/lisa |
   |
277 |
|
tagasi üles |
|
 |
rublik
HV vaatleja
|
|
tagasi üles |
|
 |
mart88
HV kasutaja
|
07.04.2016 01:13:50
|
|
|
RustyZ kirjutas: |
kellelgil on mingi curved ekraan? Kui veidi küljelt vaadata, mitte täitsa eest, kas siis häirima ei hakka? Teoorias ju pilt moondub seljuhul rõvedalt... |
Teoorias võibolla jah, aga kui ma endale suure curved teleka ostsin, siis esimese asjana leidsin kohe, et kurat, enam ei pea ma telekat keerama hakkama kui ma kuskilt toa nurgast voodist seda laupäeva hommikul suure pohmakaga vaatama hakkan. Lameekraan mängib ainult selles suunas kuhu see suunatud on.. Kui sa vaatad küljepealt, siis minu arvamus on see, et film mängib sust mõõda. Curved telekal on 45kraadise nurga alt vaadates ikka mingi osa ekraanist sinu poole ja sellest piisab, et vähemalt minu aju ära lollitada.
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
RustyZ
HV Guru

|
07.04.2016 10:44:11
|
|
|
mart88 kirjutas: |
kellelgil on mingi curved ekraan? Kui veidi küljelt vaadata, mitte täitsa eest, kas siis häirima ei hakka? Teoorias ju pilt moondub seljuhul rõvedalt... |
Teoorias võibolla jah, aga kui ma endale suure curved teleka ostsin, siis esimese asjana leidsin kohe, et kurat, enam ei pea ma telekat keerama hakkama kui ma kuskilt toa nurgast voodist seda laupäeva hommikul suure pohmakaga vaatama hakkan. Lameekraan mängib ainult selles suunas kuhu see suunatud on.. Kui sa vaatad küljepealt, siis minu arvamus on see, et film mängib sust mõõda. Curved telekal on 45kraadise nurga alt vaadates ikka mingi osa ekraanist sinu poole ja sellest piisab, et vähemalt minu aju ära lollitada. |
aga see osa mis ei ole sinu poole? sealt jääb ju mingi osa puudulikuks/imelikuks?
_________________ Wreckfest 2 server: 136.243.70.252:30102 | parool: isamaa (kui on enabled) |
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
mart88
HV kasutaja
|
07.04.2016 19:09:08
|
|
|
mart88 kirjutas: |
Teoorias võibolla jah, aga kui ma endale suure curved teleka ostsin, siis esimese asjana leidsin kohe, et kurat, enam ei pea ma telekat keerama hakkama kui ma kuskilt toa nurgast voodist seda laupäeva hommikul suure pohmakaga vaatama hakkan. Lameekraan mängib ainult selles suunas kuhu see suunatud on.. Kui sa vaatad küljepealt, siis minu arvamus on see, et film mängib sust mõõda. Curved telekal on 45kraadise nurga alt vaadates ikka mingi osa ekraanist sinu poole ja sellest piisab, et vähemalt minu aju ära lollitada. |
aga see osa mis ei ole sinu poole? sealt jääb ju mingi osa puudulikuks/imelikuks? |
Hea küsimus tegelikult.. Ma olen ise ka sellepeale mõelnud, aga kui ma vaatan küljepealt, siis kuidagi ei pane seda kohe üldse tähele, et üks külg peaks olema siis veel rohkem kõõrdi.
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
-parun-
Kreisi kasutaja
|
07.04.2016 19:12:41
|
|
|
Mina usun et see banaanikultus on mööduv nähtus
_________________ There are 10 types of people, those who understand binary and those who don't. |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
07.04.2016 19:44:47
|
|
|
-parun- kirjutas: |
Mina usun et see banaanikultus on mööduv nähtus  |
agree
mingi 100" võiks selle kujuga küll juba olla, see oleks rõve kole tvlaua või seina peal.
Pm peaks seina ehitama
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
spezwend
HV veteran
|
07.04.2016 19:54:57
|
|
|
Samuti on see 3D mööduv nähtus (sumsangil ei olegi enam valikus). Tuttavad kellel 3D toega tv olen küsinud, et mitu filmi vaadand oled 3D-s? Null või 1-2 on alati vastus. Ja osad ei näegi 3D.
|
|
Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
-parun-
Kreisi kasutaja
|
07.04.2016 20:23:00
|
|
|
spezwend kirjutas: |
Samuti on see 3D mööduv nähtus (sumsangil ei olegi enam valikus). Tuttavad kellel 3D toega tv olen küsinud, et mitu filmi vaadand oled 3D-s? Null või 1-2 on alati vastus. Ja osad ei näegi 3D. |
Ausalt öelda olen oma telekast ka ainult paari 3D filmi vaadanud... Ja palju neid 3D-s filme üldse vaatamiseks valida on? See ongi rohkem wow-effekti värk...
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|