Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
HDTanel
Overclocker

|
13.11.2015 06:03:03
|
|
|
Sai üsna palju täna mängitud.. noo ei tea, kaart ikka jube pisike ja igav.. eks tegevust muidugi jagub aga noo krt tahaks midagi enamat.
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel |
|
Kommentaarid: 635 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
4 :: |
3 :: |
496 |
|
tagasi üles |
|
 |
NeroEST
Kreisi kasutaja

|
13.11.2015 12:13:59
|
|
|
kriist kirjutas: |
devilman kirjutas: |
Fallout 4 officially launched at midnight, but it's already breaking records. Hitting a peak of 390,000 players a little over an hour ago, it has officially bested Grand Theft Auto 5 as the record holder of most concurrent players on Steam, according to Steam Charts. |
http://steamcharts.com/app/570 |
Sealt lausest on kuskilt "non-valve game" puudu, niipidi peaks see fakt olema.
Wall of text:
Spoiler 
Gap kirjutas: |
Kui on tüdimus ja tülpimus mängides, siis sa ei peaks seda mängu mängima või seda üldse ostma
Vinguda ja viriseda oskame me kõik, aga proovige ise midagi sarnast teha, siis näete et see pole väga kerge mis kõigile meeldiks ja meelepärane oleks. aga ehk põhjendad mis falloutis parem on kui witcheris ? see et falloudis saad tulirelvadega täristada ja witcheris ei saand... see on muidugi teine teema. |
Witcher 3 kui ka Fallout 4 on mul saadaval tänu steami sharele, ma ei ole nõus üle 25€ steam võtme eest välja käima.(gta 5 endiselt mängimata)
Mõlemad on omas valdkonnas eriliselt head mängud. Aga nende võrdlemine on nagu apelsinide ja õunade võrdlemine.
Action rpg "press x for awesome" Witcher 3:
paha:
-kohutav gameplay, Geralti liikumine on nagu jalgpalli läbi lukuaugu toppimine.
-combat on täpselt sama kehv nagu witcher 2s, mitte mingit arengut jabura konsoolikombati parandamiseks.
-Looti korjamine on nagu hambapasta tuupi tagasi toppimine.
-Kaardil vedelev pahn on ühemõõtmeline ja tüütu filler, mida peab tegema, sest muidu ei saa main storyga edasi minna.
-Täielikult immersion-breaker tuul, kõik põõsad ja puud on nagu need kaubanduskeskuste ees olevad täispuhutavad mehikesed.
Hea:
-Vapustavalt hea graafika.
-Ilus ja realistlik atmosfäär.
-Toimiv füüsikamootor.
-Animatsioonid nii liikumises kui ka rääkimises.
-Toimiv valgustus, valgusallikad jätavad varjusid. Kõik mis peab valgust tekitama, ka tegelikult teeb valgust.
-Üllatavalt hea mature story.
TL:DR Witcher 3 on ebahuvitava kehva kaklemisega üliilus hea stooriga action-rpg.
fps-strategylike-rpg Fallout 4
halb:
-Täielikult iganenud "creation" gamebyro engine, mis oli aastal 2011 Skyrimis juba facepalm. Nad on seda küll oluliselt paremaks teinud tänu oma nvidia worksile, kuid pane sitale ükstahes kui palju suhkrut peale, maitseb vist ikka nagu sitt(?)
-võrdlemisi kole graafika. Mitte küll nii kole kui Skyrim, kuid ootasin pisut rohkem.
-ikka veel on pooled ruumid sellised, et tõrvik või lamp ei tee päris valgust, vaid lähedalolevad tekstuurid on lihtsalt üles helendatud. KUIDAS saab sellist asja lubada? Rääkimata selest, et need uued ägedad varjud ja valgused on vaid üksikutest kohtades ning need ei tööta kõrvalruumides. Proovige järgi, vedage E'd all hoides mõni varje tekitav objekt teise ruumi. FEIL.
-Ühemõõtmelised karakterid. Karakteri arendus peategelasele puudub täielikult(so far)
Hea:
- Atmosfäär.
-Avastamishimu tekitav maailm.
-Kaaslaste questid ja nendega koos seiklemine.
-Oma küla ehitamine ja varustamine tekitab tunde nagu tõesti on vaja raskes maailmas ellu jääda.
-Bethesdale omased vapustavad sidequestid ja pisikesed ära peidetud naljad / hästi kirjutatud lood, mida tuleb ise leidma minna. Seda ei söödeta sulle kuldlusikaga sisse.
-mängumaailma parim muukimise-minigame.
-üks mõnusamaid arvutihäkkimisi. ( ma olin üllatunud algul, et jäeti samasugune süsteem, kuid mängu tausta arvestades ei saagi seda muuta.)
-Power armorid on nüüd huvitavaks tehtud.
-Combat on veel mõnusamaks tehtud kui Fallout 3s/New Vegases.
-Relvade/Armori craftimine.
-Junk looti kasuliuks tegemine. Ainus mäng, kus ma viitsid kogu maailma tühjaks lootida ning teen seda suurima heameelega.
TL:DR Fallout 4 on väga kehva graafikaga ülimalt hea sisuga tegevust pakkuv fps-rpg.
Veelkord, mõlemad mängud on head. Tehniliselt ja stoorilt on Witcher 3 oluliselt üle, kuid mängitavuselt ja sisult on Fallout 4 kordades üle. Seetõttu eelistan mina oma aega raisata Fallouti maailmas avastamisrõõmu täites.
Ma olen ka nõus sellega, et Fallout 4 ei vääri goty awardi ja bethesdale ei tohi andeks anda nii rämedat vana rasva peal liugu laskmist, kuid kahjuks on nii, et Morrowind, Fallout 3, Skyrim ja Oblivion on seni top10 RPG'd läbi aegade. Kuna Fallout 4 on neile väga sarnane, tahan ma ka seda mängu mängida.
Selle creation mootori võlu on ilmselt siis pisidetailides, et praktiliselt kõik nodi on kättevõetav või üles korjatav.
Kui me võtame aluseks vaid Fallout 3e, siis Fallout 4 on ju igatpidi suur edasiminek. Kuigi Fallout 4 on küll väga vinge algusega, siis sellele järgnev main quest tundub olevat kehvem kui väga hea Fallout 3 main story.(10 tunni põhjal alles, eks näis)
Gap kirjutas: |
Maitse asi loomulikult,Fallout 3 ja NV meeldis endale väga , Fallout 4 pole ostnud kuna eelmainitud mängud olid väga vigased ja bugised ja teades Bethesda kvaliteeti, siis ma veel mõtlen seda asja. Arvan seda et Witcher 3-le ma annan rohkem punkte kui veel mängimata FO4-le. |
Tõenäoliselt ei ole Fallout 4 gotyt väärt jah. Witcher 3 on pisut põhjalikum mäng, kuid minu jaoks on mingil arusaadamatul põhjustel Fallou4 oluliselt sisukam ning põnevam mäng. Ilmeslt aitab kaasa, et Fallout 3 on mu topofthelist lemmik mäng igas žanris. Witcher 1 ja 2 seevastu on ka 5 korra alustamise järel peale esimest akti pooleli jäänud, pole lihtsalt nii paeluvad ega huvitavad mängud olnud. Seetõttu on ka Witcher 3e main story (kuigi väga hästi kirjutatud) minu jaoks miss.
_________________ Winter is coming... |
|
Kommentaarid: 38 loe/lisa |
   |
0 :: |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
PeZ
HV veteran
|
13.11.2015 12:36:34
|
|
|
P&M arvamus siiani - jookseb PC peal tegelikult päris hästi, samas näeb üsna kole välja, aga ühtlasi on päris hea.
Spoiler 
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
sooty
HV veteran
|
|
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
devilman
HV kasutaja
|
13.11.2015 12:42:39
|
|
|
kriist kirjutas: |
devilman kirjutas: |
Fallout 4 officially launched at midnight, but it's already breaking records. Hitting a peak of 390,000 players a little over an hour ago, it has officially bested Grand Theft Auto 5 as the record holder of most concurrent players on Steam, according to Steam Charts. |
http://steamcharts.com/app/570 |
Dota2 ei ole ju tasuline mäng.
|
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
rmc
Aeg Maha 2n

|
13.11.2015 13:16:28
|
|
|
Spoiler 
   |
181 |
|
tagasi üles |
|
 |
fragile
Kreisi kasutaja

|
13.11.2015 13:38:37
|
|
|
Pmst sama siin. Kasutan ka 290X.
Üks häiriv asi on resulutsiooniga..
1080p - 50 - 60 fps. Vahet pole kas Medium või Ultra.
1440p ja 2160p - 27 - 28 fps. Vahet pole kas Medium või Ultra.
_________________ Steam profiil
Children play Call of Duty.. Boys play Battlefield.. Men play ARMA |
|
Kommentaarid: 80 loe/lisa |
   |
1 :: |
72 |
|
tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
13.11.2015 13:39:39
|
|
|
27-28 on juba suht piiril...mis prose?
|
|
Kommentaarid: 234 loe/lisa |
   |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
parm
Kreisi kasutaja
|
13.11.2015 14:04:04
|
|
|
Liiga palju vist Skyrimi mänginud, sain u 2h mänguaega täis FO4-s enne kui kopa ette viskas
Põmst see power armori kätteandmine alguses rikkus minujaoks mängu ära ja huvi kadus.
Ei saa aru mis imegraafikast räägitakse, jube konsooliport ning kõik seaded põhjas PC peal, on mul oi kui palju viriseda
FO1-FO2 on mind täielikult ära rikkunud sellekohapealt
_________________ | SPARCO toolid https://www.carshop.ee/et/2374-sparco | Tuuningosad mootorsõidukitele - www.carshop.ee | |
|
Kommentaarid: 50 loe/lisa |
   |
49 |
|
tagasi üles |
|
 |
IceUul
Sinu Ema

|
13.11.2015 14:08:38
|
|
|
fragile kirjutas: |
Pmst sama siin. Kasutan ka 290X.
Üks häiriv asi on resulutsiooniga..
1080p - 50 - 60 fps. Vahet pole kas Medium või Ultra.
1440p ja 2160p - 27 - 28 fps. Vahet pole kas Medium või Ultra.  |
Ma mängin ultra 2560x1600 ja mul on lahjem masin kui sul ja fps on stabiilselt 60....
viimati muutis IceUul 13.11.2015 14:15:25, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 213 loe/lisa |
   |
4 :: |
184 |
|
tagasi üles |
|
 |
fragile
Kreisi kasutaja

|
13.11.2015 14:40:29
|
|
|
Magic kirjutas: |
27-28 on juba suht piiril...mis prose? |
2500k @4.4 GHz
_________________ Steam profiil
Children play Call of Duty.. Boys play Battlefield.. Men play ARMA |
|
Kommentaarid: 80 loe/lisa |
   |
72 |
|
tagasi üles |
|
 |
sooty
HV veteran
|
13.11.2015 14:45:02
|
|
|
IceUul kirjutas: |
Ma mängin ultra 2560x1600 ja mul on lahjem masin kui sul ja fps on stabiilselt 60.... |
NVIDIA kaardiga jooksebki paremini. Siia on järjekordselt nende kood külge poogitud ja selle väljalükkamiseks peab INI failides surkima.
scart in 3... 2... 1
|
|
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
13.11.2015 15:27:54
|
|
|
sooty kirjutas: |
IceUul kirjutas: |
Ma mängin ultra 2560x1600 ja mul on lahjem masin kui sul ja fps on stabiilselt 60.... |
NVIDIA kaardiga jooksebki paremini. Siia on järjekordselt nende kood külge poogitud ja selle väljalükkamiseks peab INI failides surkima.
scart in 3... 2... 1 |
Soe oled peast või? 290X on 1440P resol kiirel kui 970GTX.
http://www.techspot.com/review/1089-fallout-4-benchmarks/page3.html
|
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
2 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
sooty
HV veteran
|
|
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
labidas
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
13.11.2015 18:19:18
|
|
|
Ohjahh, see kuradi süsteem, et perk levelid lukus kuni tegelane teatud leveli kätte saab on ikka BS. Varasemalt sai tavaliselt kohe alguses panustatud teatud asjadele - endapuhul siis sneak, rifles ja lockpick siis nüüd ptsis. No hui ma mingi mõnekümne mängutunni pärast kuhugi kohta tagasi kooserdan, et kõrgema leveliga šeifi avada vms. Lisaks on BS veel see, et raskema astmega lockpicki ei sa üldse proovidagi - võiks olla nagu varem kus näppida saab ka varem lukku, lihtsalt sitaks raske on kui skill madal.
|
|
Kommentaarid: 152 loe/lisa |
   |
129 |
|
tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
13.11.2015 18:23:07
|
|
|
Auron kirjutas: |
hui ma mingi mõnekümne mängutunni pärast kuhugi kohta tagasi kooserdan, et kõrgema leveliga šeifi avada vms. Lisaks on BS veel see, et raskema astmega lockpicki ei sa üldse proovidagi - võiks olla nagu varem kus näppida saab ka varem lukku, lihtsalt sitaks raske on kui skill madal. |
BS tõesti, aga see viimase aja trend kuidagi...meelega venitamine või nii.
|
|
Kommentaarid: 234 loe/lisa |
   |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
UMMI9999
HV kasutaja

|
13.11.2015 19:03:28
|
|
|
Magic kirjutas: |
hui ma mingi mõnekümne mängutunni pärast kuhugi kohta tagasi kooserdan, et kõrgema leveliga šeifi avada vms. Lisaks on BS veel see, et raskema astmega lockpicki ei sa üldse proovidagi - võiks olla nagu varem kus näppida saab ka varem lukku, lihtsalt sitaks raske on kui skill madal. |
BS tõesti, aga see viimase aja trend kuidagi...meelega venitamine või nii. |
Olles ise just Fallout 3 mängimas, siis seal on täpselt samamoodi, et kui lockpick skill piisavalt kõrge pole, siis ei saagi lukku proovida. Sama oli ka Fallout New Vegases. Seega pole sugugi viimase aja trend.
_________________ Quid est veritas?
Kes teab vastust? |
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
Rauno1800
HV kasutaja

|
13.11.2015 19:24:23
|
|
|
Keegi teab miks mul hiir 'ujub' haigelt? Täiesti võimatu üldse kellegi pihta lasta
Disablesin vsynci notepadist 'iPresentInterval=0 pannes, kuid ei töötanud.
[controls] alla lisasin 'bMouseAcceleration=0' ja siiani ei ole aitanud.
help ?
|
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
Krooms
HV kasutaja

|
13.11.2015 19:32:43
|
|
|
Mul ujus ka korra. Reso oli paigast ära miskipärast.
|
|
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
siven
HV veteran

|
13.11.2015 19:39:02
|
|
|
Ohjahh, see kuradi süsteem, et perk levelid lukus kuni tegelane teatud leveli kätte saab on ikka BS. Varasemalt sai tavaliselt kohe alguses panustatud teatud asjadele - endapuhul siis sneak, rifles ja lockpick siis nüüd ptsis. No hui ma mingi mõnekümne mängutunni pärast kuhugi kohta tagasi kooserdan, et kõrgema leveliga šeifi avada vms. Lisaks on BS veel see, et raskema astmega lockpicki ei sa üldse proovidagi - võiks olla nagu varem kus näppida saab ka varem lukku, lihtsalt sitaks raske on kui skill madal. |
ei tea ise jätsin meelde kus olid master arvutid ja lukud ja läksin järgi kui level käes...
ütlen ausalt ,ära vaeva pead sealt ei saa midagi epicut. ainult mingeid kuule ja mõttetut nodi.
ainuke koht kuhu mine peale master lockpickingut on vault 111 ehk see starting koht, sealt saad gyro guni.
|
|
Kommentaarid: 163 loe/lisa |
   |
149 |
|
tagasi üles |
|
 |
labidas
HV veteran

|
13.11.2015 19:42:03
|
|
|
UMMI9999, fallout 3's polnud ju lockpick skill piiratud tegelase leveliga, kui ma ei eksi.
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
eZ
HV kasutaja

|
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
sooty
HV veteran
|
13.11.2015 20:32:45
|
|
|
labidas kirjutas: |
UMMI9999, fallout 3's polnud ju lockpick skill piiratud tegelase leveliga, kui ma ei eksi. |
häkkimine oli, uksed IIRC mingi lukuga küll polnud
|
|
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
labidas
HV veteran

|
13.11.2015 23:08:23
|
|
|
*kes ReShade'i profiile proovib, soovitan kasutada EDFX'i. Sellega saab mängus olles profiile vahetada.
link
|
|
   |
32 |
|
tagasi üles |