Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Markokene
HV kasutaja
|
02.07.2015 00:12:49
|
|
|
Sain ka omale elisa 4g kaardi. Piiramatu 100/50 internet. Nagu ma aru saan, siis torrentid on keelatud?
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
hendrik32
HV Guru
|
02.07.2015 00:49:30
|
|
|
Markokene kirjutas: |
Sain ka omale elisa 4g kaardi. Piiramatu 100/50 internet. Nagu ma aru saan, siis torrentid on keelatud? |
Torrentiliiklus piiratud päevasel ajal, kella 1st öösel 7ni hommikul saab kasutada.
VPN'iga saab iga kell.
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
1 :: |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
Markokene
HV kasutaja
|
02.07.2015 00:59:41
|
|
|
Tänud. Ma olengi ööinimene
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
surender007
HV kasutaja

|
02.07.2015 10:34:33
|
|
|
Eile enne Placebo esinemist Lauluväljakul. Paistab, et telefon jäi piirajaks 150Mb/s max. Keegi võiks seal LTE CAT 6 300Mb/s telefoniga käia ja testi teha
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 465 loe/lisa |
   |
12 :: |
7 :: |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
Oracle
HV kasutaja

|
02.07.2015 22:38:29
|
|
|
Sain ka omale elisa 4g kaardi. Piiramatu 100/50 internet. Nagu ma aru saan, siis torrentid on keelatud? |
Kui palju kuumaksuks said?
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
58 |
|
tagasi üles |
|
 |
Markokene
HV kasutaja
|
03.07.2015 00:11:35
|
|
|
Oracle kirjutas: |
Kui palju kuumaksuks said? |
36€ oli vist
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
hendrik32
HV Guru
|
03.07.2015 00:31:41
|
|
|
36€ oli vist |
Arvatavasti mõtled siis MiNT Unlimited paketti, mis on €39/kuu.
|
|
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
Markokene
HV kasutaja
|
03.07.2015 01:24:59
|
|
|
hendrik32 kirjutas: |
36€ oli vist |
Arvatavasti mõtled siis MiNT Unlimited paketti, mis on €39/kuu. |
36€. Vaatasin järele. Ainukene võimalus Eestis
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
HaKo
HV vaatleja

|
09.07.2015 19:52:17
|
|
|
Küsin foorumlastelt, et kas kellelgi esineb veel allpool kirjeldatav anomaalia, või on minu 3G netipulk suremas ?
Nimelt seoses 4G avamisega klientidele kes kasutasid Mint Light, Meedium või Strong paketti, tekkis selline nähtus, et suvalisel hetkel nii allalaadimine kui üleslaadimine on praktiliselt null (kõigub reeglina 0 kuni 10Kb/s vahel, samal ajal levi on täiesti normaalne). Tavaliselt kestab see minut-paar, mõnikord 10 minutit, siis normaliseerub iseenesest. Teinekord aitab kui ma disconnectin ja uuesti connectin, mõnikord mitte. Modemit kasutan ma ainult ühes ja samas USB-pordis, samuti ei saa olla viga softis, kuna kasutan arvutis nii XP-d kui 7-t (dual boot), mõlemal juhul sama probleem. Veel sai taastatud vana pakett (3G), probleem aga endine...ja tekkis täpselt samal ajal kui avati 4G võrk vanadele pakettidele. Kas kellelgi esineb sarnane kogemus, võimalik mingi tarkvara viga Elisa Õismäe mastis...või ikkagi Huawei pulgas mis hakkab surema ?! Lisan veel seda, et olen kasutanud ~ 5a Elisa teenust, seega seda ma tean, et kiirus muidugi mingil määral kõigub, sõltuvalt kasutajate hulgast jne, samas kuni ~10Kb/s kiirust mis mind stabiiselt kimbutab pole ennem ette tulnud, isegi HV-leht enam ei lae
On kellelgi sarnane kogemus ?
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
hendrik32
HV Guru
|
09.07.2015 20:02:06
|
|
|
HaKo kirjutas: |
Küsin foorumlastelt, et kas kellelgi esineb veel allpool kirjeldatav anomaalia, või on minu 3G netipulk suremas ?
Nimelt seoses 4G avamisega klientidele kes kasutasid Mint Light, Meedium või Strong paketti, tekkis selline nähtus, et suvalisel hetkel nii allalaadimine kui üleslaadimine on praktiliselt null (kõigub reeglina 0 kuni 10Kb/s vahel, samal ajal levi on täiesti normaalne). Tavaliselt kestab see minut-paar, mõnikord 10 minutit, siis normaliseerub iseenesest. Teinekord aitab kui ma disconnectin ja uuesti connectin, mõnikord mitte. Modemit kasutan ma ainult ühes ja samas USB-pordis, samuti ei saa olla viga softis, kuna kasutan arvutis nii XP-d kui 7-t (dual boot), mõlemal juhul sama probleem. Veel sai taastatud vana pakett (3G), probleem aga endine...ja tekkis täpselt samal ajal kui avati 4G võrk vanadele pakettidele. Kas kellelgi esineb sarnane kogemus, võimalik mingi tarkvara viga Elisa Õismäe mastis...või ikkagi Huawei pulgas mis hakkab surema ?! Lisan veel seda, et olen kasutanud ~ 5a Elisa teenust, seega seda ma tean, et kiirus muidugi mingil määral kõigub, sõltuvalt kasutajate hulgast jne, samas kuni ~10Kb/s kiirust mis mind stabiiselt kimbutab pole ennem ette tulnud, isegi HV-leht enam ei lae
On kellelgi sarnane kogemus ? |
Anna Elisa tehnikutele teada, las kontrollivad kõigepealt oma võrgu ja seadmed üle, siis tead kas viga on operaatori- või sinupoolne.
Endal oli midagi sarnast umbes 3 aastat tagasi, kui kiirused kõikusid ning ühendus ei püsinud isegi olematu koormuse juures stabiilne, siis sai Elisaga 2 kuud vaieldud, kuna ajasid selle minu kaela kuni lõpuks tehnikud avastasid vigase seadme oma võrgust ning pärast selle vahetust oli kõik taas normaalne.
|
|
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
ChrisT
HV vaatleja
|
10.07.2015 23:09:40
|
|
|
HaKo kirjutas: |
On kellelgi sarnane kogemus ? |
Kõlab nagu minu poolt kirjeldatud mure eelmisel lehel... hea ning samas ka kurb teada, et ma pole ainuke
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
Markokene
HV kasutaja
|
10.07.2015 23:18:33
|
|
|
Pole otseselt Elisaga seotud, aga millist antenni valida, et oleks veidikene parem levi? Praegu B593 ruuteri antennid on veidikene "nõrgad" ja järsku mõtlesin, et oleks paremat varianti.
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Hiid
HV Guru

|
12.07.2015 17:49:43
|
|
|
mina ostsin omale EMTist paar aastat tagasi.
Paar päeva tagasi tuli sellele ruuterile uus soft. Kas midagi ka paranes, ei tea.
_________________ Hapud viinamarjad |
|
Kommentaarid: 655 loe/lisa |
   |
3 :: |
508 |
|
tagasi üles |
|
 |
kremlin
HV vaatleja

|
14.07.2015 14:30:37
|
|
|
VPN'iga saab iga kell. |
kas jagad kogumust, mis VPN kasutad?
_________________ Naljakas video ärge vaadake;) |
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Markokene
HV kasutaja
|
14.07.2015 14:39:20
|
|
|
kremlin kirjutas: |
VPN'iga saab iga kell. |
kas jagad kogumust, mis VPN kasutad? |
Küsisin sama asja ja sain teada, et iga VPN-iga, kuid torrenti cilentid mõned ei sobi.
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
14.07.2015 15:02:17
|
|
|
Torrenti klient ei pea ju VPN-st midagi teadma, ei näe küll põhjust miks mõni klient ei peaks sobima. Ruutingutega on muidugi natuke nikerdamist, kui kogu liiklust läbi VPN ei taha lasta. Või mõtlesid hoopis proxy-t? Sellega peab ja klient proxy kasutamist toetama. Tegelikult peaks ka proxyga vabalt saama kui liiklus krüptitud on. Kui oled nõus natuke raha välja käima, siis on selline näiteks btguard .... aga noh, kui enamvähem stabiilset ühendust tahad, siis pead muidugi proxy või vpn eest nagunii natuke raha välja käima kui just endal kuskil kiire ühenduse otsas serverit pole, milles seda jooksutada.
|
|
Kommentaarid: 77 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
kremlin
HV vaatleja

|
14.07.2015 15:45:51
|
|
|
Seda oligi arvata, et niisama siin maailmas ei saa midagi.
Tasuta VPN-d on suht mõttetud ja aeglased minu arust. Ma arvasin, et kui VPN jutuks tuli siis ehk on mingi teenusepakkuja jagada keda võiks ka kasutada.
_________________ Naljakas video ärge vaadake;) |
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
|
Kommentaarid: 77 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lord Ami
HV veteran

|
15.07.2015 12:02:48
|
|
|
Olen ka varem soovitanud: http://justseed.it/
Viimase uuendusega tehti teenus selliseks, et maksad ainult downloadi eest serverisse. Edasine (arvutisse tõmbamine, sheerimine jne) on tasuta.
Üks asi mis mind küll häirib on see, et osad P2P rakendused on kasutuskõlbmatud Elisa neti pärast. PS: Ma ei räägi torrentitest.
|
|
Kommentaarid: 57 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
hendrik32
HV Guru
|
15.07.2015 12:06:16
|
|
|
Lord Ami kirjutas: |
Üks asi mis mind küll häirib on see, et osad P2P rakendused on kasutuskõlbmatud Elisa neti pärast. PS: Ma ei räägi torrentitest. |
Tõsi, piirang ei käi ainult BitTorrent'i protokolli kohta, vaid ka muud P2P teenused on piiratud.
|
|
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
Markokene
HV kasutaja
|
18.07.2015 19:42:10
|
|
|
Ei oskagi midagi öelda elisa kohta. Ise reklaamivad ennast kui parimat pakkujat, aga 4g osas teeb ikkagi EMT ära. Klienditeenindus loeb ka etteantud teksti maha ja abi ma ei saanud.
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
RustyZ
HV Guru

|
18.07.2015 22:36:32
|
|
|
Ei oskagi midagi öelda elisa kohta. Ise reklaamivad ennast kui parimat pakkujat, aga 4g osas teeb ikkagi EMT ära. Klienditeenindus loeb ka etteantud teksti maha ja abi ma ei saanud.  |
Ühes kohas kiirustesti tehes saab päris palju öelda jep. Ma võin sulle loetleda kohti kus emtga samad näitajad on.
_________________ Wreckfest 2 server: 136.243.70.252:30102 | parool: isamaa (kui on enabled) |
|
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
19.07.2015 10:58:02
|
|
|
RustyZ kirjutas: |
Ei oskagi midagi öelda elisa kohta. Ise reklaamivad ennast kui parimat pakkujat, aga 4g osas teeb ikkagi EMT ära. Klienditeenindus loeb ka etteantud teksti maha ja abi ma ei saanud.  |
Ühes kohas kiirustesti tehes saab päris palju öelda jep. Ma võin sulle loetleda kohti kus emtga samad näitajad on. |
Ei ole mõtet tegelda oletustega kui see Pilt ise ütleb üheselt ja selgelt, et tegu on:
1. Tegemist on 3,5G HSPA kiirusega, mitte pole tegu 4G LTE kiirusega.
2. Ja kõige tõenäolisem põhjus on siis see, et Probleemi Omanik kasutab väga vanamoodsat, 3,5G HSPA toega, tehnikat (modem, ruuter, telefon).
Ja sel juhul ei saagi ta nautida 4G LTE suurt toredust niikaua kuni kulutatakse raha ja ostetakse 4G LTE võimeline tehnika.
Uuema aja (HSPA+) 3,5G tehnika annab 3,5G võrgus (Elisa Mint Light) sellise tulemuse:
Speedtest.net ja Elioni server:
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
RustyZ
HV Guru

|
19.07.2015 11:56:05
|
|
|
Mida mina tahtsin öelda on see et erinevate opekate võrgud on täna kõik sellised et ühel ühes kohas teisel teises kohas parem....
_________________ Wreckfest 2 server: 136.243.70.252:30102 | parool: isamaa (kui on enabled) |
|
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |