Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Elisa mobiilne internet märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 373, 374, 375 ... 470, 471, 472  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Markokene
HV kasutaja

sõnum 02.07.2015 00:12:49 vasta tsitaadiga

Sain ka omale elisa 4g kaardi. Piiramatu 100/50 internet. Nagu ma aru saan, siis torrentid on keelatud?
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
hendrik32
HV Guru

sõnum 02.07.2015 00:49:30 vasta tsitaadiga

Markokene kirjutas:
Sain ka omale elisa 4g kaardi. Piiramatu 100/50 internet. Nagu ma aru saan, siis torrentid on keelatud?

Torrentiliiklus piiratud päevasel ajal, kella 1st öösel 7ni hommikul saab kasutada.
VPN'iga saab iga kell.
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 12
tagasi üles
Markokene
HV kasutaja

sõnum 02.07.2015 00:59:41 vasta tsitaadiga

Tänud. Ma olengi ööinimene icon_biggrin.gif
tagasi üles
surender007
HV kasutaja
surender007

sõnum 02.07.2015 10:34:33 vasta tsitaadiga

Eile enne Placebo esinemist Lauluväljakul. Paistab, et telefon jäi piirajaks 150Mb/s max. Keegi võiks seal LTE CAT 6 300Mb/s telefoniga käia ja testi teha icon_smile.gif
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 5
tagasi üles
Tanel
HV Guru
Tanel

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 02.07.2015 11:41:25 vasta tsitaadiga

surender007, RLE = Elisa?

icon_arrow.gif Lauluväljakul 239Mbit/s internet!

Spoiler Spoiler Spoiler

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Oracle
HV kasutaja

sõnum 02.07.2015 22:38:29 vasta tsitaadiga

Markokene kirjutas:

Kui palju kuumaksuks said?
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 58
tagasi üles
Markokene
HV kasutaja

sõnum 03.07.2015 00:11:35 vasta tsitaadiga

Oracle kirjutas:
Markokene kirjutas:

36€ oli vist
tagasi üles
hendrik32
HV Guru

sõnum 03.07.2015 00:31:41 vasta tsitaadiga

Markokene kirjutas:
Oracle kirjutas:
Markokene kirjutas:

36€ oli vist

Arvatavasti mõtled siis MiNT Unlimited paketti, mis on €39/kuu.
tagasi üles
Markokene
HV kasutaja

sõnum 03.07.2015 01:24:59 vasta tsitaadiga

hendrik32 kirjutas:
Markokene kirjutas:
Oracle kirjutas:
Markokene kirjutas:

36€ oli vist

Arvatavasti mõtled siis MiNT Unlimited paketti, mis on €39/kuu.

36€. Vaatasin järele. Ainukene võimalus Eestis
tagasi üles
HaKo
HV vaatleja
HaKo

sõnum 09.07.2015 19:52:17 vasta tsitaadiga

Küsin foorumlastelt, et kas kellelgi esineb veel allpool kirjeldatav anomaalia, või on minu 3G netipulk suremas ?
Nimelt seoses 4G avamisega klientidele kes kasutasid Mint Light, Meedium või Strong paketti, tekkis selline nähtus, et suvalisel hetkel nii allalaadimine kui üleslaadimine on praktiliselt null (kõigub reeglina 0 kuni 10Kb/s vahel, samal ajal levi on täiesti normaalne). Tavaliselt kestab see minut-paar, mõnikord 10 minutit, siis normaliseerub iseenesest. Teinekord aitab kui ma disconnectin ja uuesti connectin, mõnikord mitte. Modemit kasutan ma ainult ühes ja samas USB-pordis, samuti ei saa olla viga softis, kuna kasutan arvutis nii XP-d kui 7-t (dual boot), mõlemal juhul sama probleem. Veel sai taastatud vana pakett (3G), probleem aga endine...ja tekkis täpselt samal ajal kui avati 4G võrk vanadele pakettidele. Kas kellelgi esineb sarnane kogemus, võimalik mingi tarkvara viga Elisa Õismäe mastis...või ikkagi Huawei pulgas mis hakkab surema ?! Lisan veel seda, et olen kasutanud ~ 5a Elisa teenust, seega seda ma tean, et kiirus muidugi mingil määral kõigub, sõltuvalt kasutajate hulgast jne, samas kuni ~10Kb/s kiirust mis mind stabiiselt kimbutab pole ennem ette tulnud, isegi HV-leht enam ei lae icon_biggrin.gif
On kellelgi sarnane kogemus ?
Kommentaarid: 9 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
hendrik32
HV Guru

sõnum 09.07.2015 20:02:06 vasta tsitaadiga

HaKo kirjutas:
Küsin foorumlastelt, et kas kellelgi esineb veel allpool kirjeldatav anomaalia, või on minu 3G netipulk suremas ?
Nimelt seoses 4G avamisega klientidele kes kasutasid Mint Light, Meedium või Strong paketti, tekkis selline nähtus, et suvalisel hetkel nii allalaadimine kui üleslaadimine on praktiliselt null (kõigub reeglina 0 kuni 10Kb/s vahel, samal ajal levi on täiesti normaalne). Tavaliselt kestab see minut-paar, mõnikord 10 minutit, siis normaliseerub iseenesest. Teinekord aitab kui ma disconnectin ja uuesti connectin, mõnikord mitte. Modemit kasutan ma ainult ühes ja samas USB-pordis, samuti ei saa olla viga softis, kuna kasutan arvutis nii XP-d kui 7-t (dual boot), mõlemal juhul sama probleem. Veel sai taastatud vana pakett (3G), probleem aga endine...ja tekkis täpselt samal ajal kui avati 4G võrk vanadele pakettidele. Kas kellelgi esineb sarnane kogemus, võimalik mingi tarkvara viga Elisa Õismäe mastis...või ikkagi Huawei pulgas mis hakkab surema ?! Lisan veel seda, et olen kasutanud ~ 5a Elisa teenust, seega seda ma tean, et kiirus muidugi mingil määral kõigub, sõltuvalt kasutajate hulgast jne, samas kuni ~10Kb/s kiirust mis mind stabiiselt kimbutab pole ennem ette tulnud, isegi HV-leht enam ei lae icon_biggrin.gif

Anna Elisa tehnikutele teada, las kontrollivad kõigepealt oma võrgu ja seadmed üle, siis tead kas viga on operaatori- või sinupoolne.
Endal oli midagi sarnast umbes 3 aastat tagasi, kui kiirused kõikusid ning ühendus ei püsinud isegi olematu koormuse juures stabiilne, siis sai Elisaga 2 kuud vaieldud, kuna ajasid selle minu kaela kuni lõpuks tehnikud avastasid vigase seadme oma võrgust ning pärast selle vahetust oli kõik taas normaalne.
tagasi üles
ChrisT
HV vaatleja

sõnum 10.07.2015 23:09:40 vasta tsitaadiga

HaKo kirjutas:

Kõlab nagu minu poolt kirjeldatud mure eelmisel lehel... hea ning samas ka kurb teada, et ma pole ainuke icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 15
tagasi üles
Markokene
HV kasutaja

sõnum 10.07.2015 23:18:33 vasta tsitaadiga

Pole otseselt Elisaga seotud, aga millist antenni valida, et oleks veidikene parem levi? Praegu B593 ruuteri antennid on veidikene "nõrgad" ja järsku mõtlesin, et oleks paremat varianti.
tagasi üles
Hiid
HV Guru
Hiid

sõnum 12.07.2015 17:49:43 vasta tsitaadiga

mina ostsin omale EMTist paar aastat tagasi. icon_razz.gif
Paar päeva tagasi tuli sellele ruuterile uus soft. Kas midagi ka paranes, ei tea. icon_rolleyes.gif

kremlin
HV vaatleja
kremlin

sõnum 14.07.2015 14:30:37 vasta tsitaadiga

hendrik32 kirjutas:
VPN'iga saab iga kell.

kas jagad kogumust, mis VPN kasutad?

Markokene
HV kasutaja

sõnum 14.07.2015 14:39:20 vasta tsitaadiga

kremlin kirjutas:
hendrik32 kirjutas:
VPN'iga saab iga kell.

kas jagad kogumust, mis VPN kasutad?

Küsisin sama asja ja sain teada, et iga VPN-iga, kuid torrenti cilentid mõned ei sobi.
tagasi üles
napoleon
Unknown virus
napoleon

sõnum 14.07.2015 15:02:17 vasta tsitaadiga

Torrenti klient ei pea ju VPN-st midagi teadma, ei näe küll põhjust miks mõni klient ei peaks sobima. Ruutingutega on muidugi natuke nikerdamist, kui kogu liiklust läbi VPN ei taha lasta. Või mõtlesid hoopis proxy-t? Sellega peab ja klient proxy kasutamist toetama. Tegelikult peaks ka proxyga vabalt saama kui liiklus krüptitud on. Kui oled nõus natuke raha välja käima, siis on selline näiteks btguard .... aga noh, kui enamvähem stabiilset ühendust tahad, siis pead muidugi proxy või vpn eest nagunii natuke raha välja käima kui just endal kuskil kiire ühenduse otsas serverit pole, milles seda jooksutada.
Kommentaarid: 77 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 60
tagasi üles
kremlin
HV vaatleja
kremlin

sõnum 14.07.2015 15:45:51 vasta tsitaadiga

Seda oligi arvata, et niisama siin maailmas ei saa midagi.
Tasuta VPN-d on suht mõttetud ja aeglased minu arust. Ma arvasin, et kui VPN jutuks tuli siis ehk on mingi teenusepakkuja jagada keda võiks ka kasutada.

napoleon
Unknown virus
napoleon

sõnum 14.07.2015 15:48:18 vasta tsitaadiga

btguard pakub VPNi ka, see on natuke kallim kui proxy http://btguard.com/
Kommentaarid: 77 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 60
tagasi üles
Lord Ami
HV veteran
Lord Ami

sõnum 15.07.2015 12:02:48 vasta tsitaadiga

Olen ka varem soovitanud: http://justseed.it/
Viimase uuendusega tehti teenus selliseks, et maksad ainult downloadi eest serverisse. Edasine (arvutisse tõmbamine, sheerimine jne) on tasuta.

Üks asi mis mind küll häirib on see, et osad P2P rakendused on kasutuskõlbmatud Elisa neti pärast. PS: Ma ei räägi torrentitest.
Kommentaarid: 57 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 52
tagasi üles
hendrik32
HV Guru

sõnum 15.07.2015 12:06:16 vasta tsitaadiga

Lord Ami kirjutas:
Üks asi mis mind küll häirib on see, et osad P2P rakendused on kasutuskõlbmatud Elisa neti pärast. PS: Ma ei räägi torrentitest.

Tõsi, piirang ei käi ainult BitTorrent'i protokolli kohta, vaid ka muud P2P teenused on piiratud. thumbs_down.gif
tagasi üles
Markokene
HV kasutaja

sõnum 18.07.2015 19:42:10 vasta tsitaadiga

Ei oskagi midagi öelda elisa kohta. Ise reklaamivad ennast kui parimat pakkujat, aga 4g osas teeb ikkagi EMT ära. Klienditeenindus loeb ka etteantud teksti maha ja abi ma ei saanud.
tagasi üles
RustyZ
HV Guru
RustyZ

sõnum 18.07.2015 22:36:32 vasta tsitaadiga

Markokene kirjutas:
Ei oskagi midagi öelda elisa kohta. Ise reklaamivad ennast kui parimat pakkujat, aga 4g osas teeb ikkagi EMT ära. Klienditeenindus loeb ka etteantud teksti maha ja abi ma ei saanud.

Ühes kohas kiirustesti tehes saab päris palju öelda jep. Ma võin sulle loetleda kohti kus emtga samad näitajad on.

Wreckfest 2 server: 136.243.70.252:30102 | parool: isamaa (kui on enabled)
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 11
tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 19.07.2015 10:58:02 vasta tsitaadiga

RustyZ kirjutas:
Markokene kirjutas:

Ühes kohas kiirustesti tehes saab päris palju öelda jep. Ma võin sulle loetleda kohti kus emtga samad näitajad on.

Ei ole mõtet tegelda oletustega icon_cool.gif kui see Pilt ise ütleb üheselt ja selgelt, et tegu on:

1. Tegemist on 3,5G HSPA kiirusega, mitte pole tegu 4G LTE kiirusega.

2. Ja kõige tõenäolisem põhjus on siis see, et Probleemi Omanik kasutab väga vanamoodsat, 3,5G HSPA toega, tehnikat (modem, ruuter, telefon).
Ja sel juhul ei saagi ta nautida 4G LTE suurt toredust niikaua kuni kulutatakse raha ja ostetakse 4G LTE võimeline tehnika.

Uuema aja (HSPA+) 3,5G tehnika annab 3,5G võrgus (Elisa Mint Light) sellise tulemuse:
Speedtest.net ja Elioni server:
Kommentaarid: 284 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 11 :: 211
tagasi üles
RustyZ
HV Guru
RustyZ

sõnum 19.07.2015 11:56:05 vasta tsitaadiga

Mida mina tahtsin öelda on see et erinevate opekate võrgud on täna kõik sellised et ühel ühes kohas teisel teises kohas parem....
Wreckfest 2 server: 136.243.70.252:30102 | parool: isamaa (kui on enabled)
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 11
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Elisa mobiilne internet mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 373, 374, 375 ... 470, 471, 472  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.