Mis teema on pähelaskudega? Mingi püsiv haigus mängul - näed ainult pead, tulistad, saad hitmarkereid, aga headshotina ükski lask arvesse ei lähe. Mingi teise poole türastunud latentsus jätkuvalt mängib mäkra? _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
Mis teema on pähelaskudega? Mingi püsiv haigus mängul - näed ainult pead, tulistad, saad hitmarkereid, aga headshotina ükski lask arvesse ei lähe. Mingi teise poole türastunud latentsus jätkuvalt mängib mäkra?
Endal olnud samasugune olukord mitmeid kordi, kas lased pähe, tüüp surma ei saa..
Lased kerre pool salve. .tüüp surma ei saa..aga mind laseb küll kohe maha. Ping on küll hää 34, keskmiselt _________________ Autovaruosad Pärnus/kuni -30%
www.mardigarage.eu
Mis teema on pähelaskudega? Mingi püsiv haigus mängul - näed ainult pead, tulistad, saad hitmarkereid, aga headshotina ükski lask arvesse ei lähe. Mingi teise poole türastunud latentsus jätkuvalt mängib mäkra?
Endal olnud samasugune olukord mitmeid kordi, kas lased pähe, tüüp surma ei saa..
Lased kerre pool salve. .tüüp surma ei saa..aga mind laseb küll kohe maha. Ping on küll hää 34, keskmiselt
Sel juhul aitab vist network smoothinguga jeblamine. Või mõjub see pingi vahe selliselt. Ise pean kahjuks ca 70 pingiga läbi ajama _________________ #Olen küberkiusamise vastu!
Kust tead, et mitte ükski ei olnud headshot? Muidu nii vähese info põhjal on raske midagi öelda, vaja videot vms
Kust tead, et mitte ükski ei olnud headshot? Muidu nii vähese info põhjal on raske midagi öelda, vaja videot vms
Just nimelt. Pähe sihtides ja hitmarkerit saades ei olegi alati tegu headshotiga. Nagu teada, on DICE meid õnnistanud kuuli lendamise füüsikaga, kus siis loogiliselt võttes lendava kuuli kõrgus maapinnast kahaneb üle distantsi. Seda ideed silmas pidades võib järeldada, et ehk sinu headshot ikkagi ei olnud see, mis ta esmapilgul tundus. Pigem lasid mingi sentimeeter peast alla nö kaela või ülakeha piirkonda. Enda 200h jooksul, mis ma BF4 mänginud olen, pole kordagi märganud, et kuuli lendamise füüsika kuidagi loogikaga väga vastuolus oleks nii, et kindlalt pähe lastes headshotina arvesse ei läheks.
oli võimalus samas squadis istudes näha, kuidas "maailmatasemel" tankist möllas.. THE-X-BLAZE
tüübil oma Golmud-only server, serveri konf tehtud selline et attack lennukeid ei ole, on ainult stealth jet. Samuti polnud scout helisid. Keelatud oli C4, Slam ja HVM-II. Ühesõnaga kõik mis tankile vähegi ohtlik.. serveris oli ca 1500-1600 ticketit. Algul ei pannud tähele aga mängu aeg tüüp squad chatis pidevalt tõstis mängijaid oma tiimist vastastiimi, sitemaid mängijaid just.. omal istus tal klannivend tankiturretis ja remontis
resultaat
igati efektiivne meetod oma statse "ilusaks" masseerida.. Kui vastastiim peale roundi jorises, siis tüüp kekkas et vaadake tema kohta tankistide leaderboardis ja olge kuss..
viimati muutis aht0 15.01.2015 15:09:24, muudetud 1 kord
Ma sattusin korra Rush serverisse, kus admin mängu võitmiseks rõõmsalt "nuke" käsku kasutas ja virisejaid ähvardas bänniga.
Serveri chatis oli veel ka kiri, et lisage server lemmikute hulka ja külastage veebilehte jne.
Ma sattusin korra Rush serverisse, kus admin mängu võitmiseks rõõmsalt "nuke" käsku kasutas ja virisejaid ähvardas bänniga.
Serveri chatis oli veel ka kiri, et lisage server lemmikute hulka ja külastage veebilehte jne.
Rushis isegi tiimis olnud, mis järjest 3x nuke sai, sest vastastiim ei saanud enam spawnistki välja. Üldkokkuvõttes ei muutunud midagi, sest paari minuti pärast oli seis täpselt sama. Kasutajad pole süüdi ju kui serveril pole autobalance'i või adminid ei suuda mõnede mängijate ümbertõstmisega tasakaalu tuua. _________________ Võidab see, kellel on surres kõige rohkem asju!
Kust tuleb tolm ja kuhu kaob raha?
Rushis isegi tiimis olnud, mis järjest 3x nuke sai, sest vastastiim ei saanud enam spawnistki välja. Üldkokkuvõttes ei muutunud midagi, sest paari minuti pärast oli seis täpselt sama. Kasutajad pole süüdi ju kui serveril pole autobalance'i või adminid ei suuda mõnede mängijate ümbertõstmisega tasakaalu tuua.
Selles mängus lasti peale nuke-i kohe mcomid õhku ja admin lihtsalt hoolitses selle eest, et tema meeskond võidaks. Kaitsja jaoks muutub mäng suht mõttetuks kui admin seni jamab, kuni kõik mcomid on kadunud. Ründajatel oli niigi palju aega ja ka mitu masinat, millega rünnata.
Lugedes neid kommentaare, ei imesta, miks paljudele see mänguga selline vihkamise suhe on
Endal on bookmarkitud kümmekond serverit, kõik on NO RULES (ühtki lolli reeglit pole, nagu NO STINGER, NO RPG ON INF jne). Osades on adminid ka aktiivesed ning mängud on siis ainult unbalanced, kui mingi väga hea squad või kaks ühelepoole satuvad. Muidu on alati viimase ticketini hea rebimine.
Selleasemel, et "64p Metro no explosive" serveris mängida, soovitan 16v16 tavalist, seal on tavaliselt rohkem skilli vaja, kui LMG-ga koridori lõpus pikutades . Enamus 64p serveritest on clusterfuck, võtad sama versiooni ja 48-32 mängijaga ning hoopis teine mäng. _________________ | SPARCO toolid https://www.carshop.ee/et/2374-sparco | Tuuningosad mootorsõidukitele - www.carshop.ee |
Rushis isegi tiimis olnud, mis järjest 3x nuke sai, sest vastastiim ei saanud enam spawnistki välja. Üldkokkuvõttes ei muutunud midagi, sest paari minuti pärast oli seis täpselt sama. Kasutajad pole süüdi ju kui serveril pole autobalance'i või adminid ei suuda mõnede mängijate ümbertõstmisega tasakaalu tuua.
Kummalised serverid teil siis. Ise oleme just visanud kaotaja tiimi mehi juurde või võtnud vähem pädevad enda tiimi Nuke on viimane asi mida kasutada. Aga no kui viiest hoiatusest + personaalsest aru ei saada siis ikka tuleb ka nuke ära kaua sa ikka jõuad hoiatusi jagada. On muidugi saanud ka nii teha, et vahetan ise tiimi jälgin ja hoiatan ja kui ikka aru ei saa siis tuleb nuiaga lajatada ja lendab uksetaha. Egas tegelikult tiim pole süüdi, et paar tegelast arusaamatud või natuke juhmid. _________________ #Olen küberkiusamise vastu!
Enamus serverid kus ma mänginud olen, on olnud miski ajukääbik admin, keda ei hüti rohkem midagi, et ainult tema tiim võidaks. Kui näed et üks tiim võidab miski 1200 ticketiga, siis peab midagi ikka mäda olema.
Ma isegi imestan, et inimesed mängivad ikka edasi, kui pole team balance süsteemi ja adminne ei huvita ka mäng huvitavamaks muuta ja tasakaalulisemaks.
Ka üks põhjusi miks ma seda suhteliselt vähe mängin. Pole veel leidnu normaalset serverit, kus oleks ka adrenaliini, et seda mängida.
Ise ka korra juhtunud mängima nii, et vastasmeeskond koosnes vaid 100+ mängijatest ja teisel poolel polnud ühtegi 100 taseme mängijat. Korra kogesin ka mingit imeliku teemat kus käis korraks nagu sirin ja kogu nähtav meeskond oli hetkega siruli.
Enamus serverid kus ma mänginud olen, on olnud miski ajukääbik admin, keda ei hüti rohkem midagi, et ainult tema tiim võidaks. Kui näed et üks tiim võidab miski 1200 ticketiga, siis peab midagi ikka mäda olema.
Ma isegi imestan, et inimesed mängivad ikka edasi, kui pole team balance süsteemi ja adminne ei huvita ka mäng huvitavamaks muuta ja tasakaalulisemaks.
Ka üks põhjusi miks ma seda suhteliselt vähe mängin. Pole veel leidnu normaalset serverit, kus oleks ka adrenaliini, et seda mängida.
Minule on madal ping üsnagi oluline, kuid tihtipeale soovin ka mõnel kindlal kaardil ja täis serveris mängida.
Webhallen servereid võiks rohkem olla, nendes on ping vahepeal 18 ringis.
Minule on madal ping üsnagi oluline, kuid tihtipeale soovin ka mõnel kindlal kaardil ja täis serveris mängida.
Webhallen servereid võiks rohkem olla, nendes on ping vahepeal 18 ringis.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.