Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Battlefield 4 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 438, 439, 440 ... 506, 507, 508  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
rocu
HV kasutaja

sõnum 14.01.2015 15:31:42 vasta tsitaadiga

A-Circus. kirjutas:
Nii palju kui mina olen täheldanud, siis ikka mõlemad punktid lisatakse.

Nii ta on jah, muidu oleks eriti lebo mingit ideaalset KD-d hoida - mäng läheb metsa teed kiire reconnecti ja asi korras icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
painkillah
HV Guru
painkillah

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 14.01.2015 23:42:44 vasta tsitaadiga

Mis teema on pähelaskudega? Mingi püsiv haigus mängul - näed ainult pead, tulistad, saad hitmarkereid, aga headshotina ükski lask arvesse ei lähe. Mingi teise poole türastunud latentsus jätkuvalt mängib mäkra?
Kommentaarid: 95 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 6 :: 86
tagasi üles
-myyr-
HV kasutaja
-myyr-

sõnum 15.01.2015 00:44:41 vasta tsitaadiga

painkillah kirjutas:
Mis teema on pähelaskudega? Mingi püsiv haigus mängul - näed ainult pead, tulistad, saad hitmarkereid, aga headshotina ükski lask arvesse ei lähe. Mingi teise poole türastunud latentsus jätkuvalt mängib mäkra?

Endal olnud samasugune olukord mitmeid kordi, kas lased pähe, tüüp surma ei saa..
Lased kerre pool salve. .tüüp surma ei saa..aga mind laseb küll kohe maha. Ping on küll hää 34, keskmiselt

tagasi üles
Muhekas
HV Guru
Muhekas

sõnum 15.01.2015 02:07:32 vasta tsitaadiga

-myyr- kirjutas:
painkillah kirjutas:

Endal olnud samasugune olukord mitmeid kordi, kas lased pähe, tüüp surma ei saa..
Lased kerre pool salve. .tüüp surma ei saa..aga mind laseb küll kohe maha. Ping on küll hää 34, keskmiselt

Sel juhul aitab vist network smoothinguga jeblamine. Või mõjub see pingi vahe selliselt. Ise pean kahjuks ca 70 pingiga läbi ajama

Rometl6
HV vaatleja
Rometl6

sõnum 15.01.2015 11:36:36 vasta tsitaadiga

Tore, et vastased minu jaoks miine kõikjale laotavad! icon_smile.gif

Link
tagasi üles
madness
HV veteran
madness

sõnum 15.01.2015 11:37:48 vasta tsitaadiga

painkillah kirjutas:

Kust tead, et mitte ükski ei olnud headshot? Muidu nii vähese info põhjal on raske midagi öelda, vaja videot vms icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
rocu
HV kasutaja

sõnum 15.01.2015 14:06:19 vasta tsitaadiga

madness kirjutas:
painkillah kirjutas:

Kust tead, et mitte ükski ei olnud headshot? Muidu nii vähese info põhjal on raske midagi öelda, vaja videot vms icon_biggrin.gif

Just nimelt. Pähe sihtides ja hitmarkerit saades ei olegi alati tegu headshotiga. Nagu teada, on DICE meid õnnistanud kuuli lendamise füüsikaga, kus siis loogiliselt võttes lendava kuuli kõrgus maapinnast kahaneb üle distantsi. Seda ideed silmas pidades võib järeldada, et ehk sinu headshot ikkagi ei olnud see, mis ta esmapilgul tundus. Pigem lasid mingi sentimeeter peast alla nö kaela või ülakeha piirkonda. Enda 200h jooksul, mis ma BF4 mänginud olen, pole kordagi märganud, et kuuli lendamise füüsika kuidagi loogikaga väga vastuolus oleks nii, et kindlalt pähe lastes headshotina arvesse ei läheks.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
parm
Kreisi kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 15.01.2015 14:09:01 vasta tsitaadiga

Ega BF pole COD, kus kuulid otse lendavad icon_biggrin.gif

Järgmise CTE-st tuleva patchiga on Lives ka kenasti näha, kas on bodyshot või headshot, saad markerite värvi muuta jne.

https://www.google.ee/search?q=bullet+trajectory&biw=1920&bih=965&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=mJ-3VL2CBYKNywP9_4KADg&ved=0CAYQ_AUoAQ

aht0
HV veteran

sõnum 15.01.2015 15:07:13 vasta tsitaadiga

oli võimalus samas squadis istudes näha, kuidas "maailmatasemel" tankist möllas.. THE-X-BLAZE

tüübil oma Golmud-only server, serveri konf tehtud selline et attack lennukeid ei ole, on ainult stealth jet. Samuti polnud scout helisid. Keelatud oli C4, Slam ja HVM-II. Ühesõnaga kõik mis tankile vähegi ohtlik.. serveris oli ca 1500-1600 ticketit. Algul ei pannud tähele aga mängu aeg tüüp squad chatis pidevalt tõstis mängijaid oma tiimist vastastiimi, sitemaid mängijaid just.. omal istus tal klannivend tankiturretis ja remontis

resultaat

igati efektiivne meetod oma statse "ilusaks" masseerida.. Kui vastastiim peale roundi jorises, siis tüüp kekkas et vaadake tema kohta tankistide leaderboardis ja olge kuss..

viimati muutis aht0 15.01.2015 15:09:24, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 82 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 71
tagasi üles
parm
Kreisi kasutaja

sõnum 15.01.2015 15:08:31 vasta tsitaadiga

Kuidas te sihukseid servereid leiate? Või miks te seal üldse mängite?
aht0
HV veteran

sõnum 15.01.2015 15:11:12 vasta tsitaadiga

Murphy õnn ilmselt.. aegajalt ikka leiab
Kommentaarid: 82 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 71
tagasi üles
Rometl6
HV vaatleja
Rometl6

sõnum 15.01.2015 16:53:18 vasta tsitaadiga

Ma sattusin korra Rush serverisse, kus admin mängu võitmiseks rõõmsalt "nuke" käsku kasutas ja virisejaid ähvardas bänniga.
Serveri chatis oli veel ka kiri, et lisage server lemmikute hulka ja külastage veebilehte jne. icon_biggrin.gif
tagasi üles
MaitK
HV veteran
MaitK

sõnum 15.01.2015 17:00:21 vasta tsitaadiga

Rometl6 kirjutas:
Ma sattusin korra Rush serverisse, kus admin mängu võitmiseks rõõmsalt "nuke" käsku kasutas ja virisejaid ähvardas bänniga.
Serveri chatis oli veel ka kiri, et lisage server lemmikute hulka ja külastage veebilehte jne. icon_biggrin.gif

Rushis isegi tiimis olnud, mis järjest 3x nuke sai, sest vastastiim ei saanud enam spawnistki välja. Üldkokkuvõttes ei muutunud midagi, sest paari minuti pärast oli seis täpselt sama. Kasutajad pole süüdi ju kui serveril pole autobalance'i või adminid ei suuda mõnede mängijate ümbertõstmisega tasakaalu tuua.

tagasi üles
Rometl6
HV vaatleja
Rometl6

sõnum 15.01.2015 17:36:24 vasta tsitaadiga

MaitK kirjutas:
Rometl6 kirjutas:

Rushis isegi tiimis olnud, mis järjest 3x nuke sai, sest vastastiim ei saanud enam spawnistki välja. Üldkokkuvõttes ei muutunud midagi, sest paari minuti pärast oli seis täpselt sama. Kasutajad pole süüdi ju kui serveril pole autobalance'i või adminid ei suuda mõnede mängijate ümbertõstmisega tasakaalu tuua.

Selles mängus lasti peale nuke-i kohe mcomid õhku ja admin lihtsalt hoolitses selle eest, et tema meeskond võidaks. Kaitsja jaoks muutub mäng suht mõttetuks kui admin seni jamab, kuni kõik mcomid on kadunud. Ründajatel oli niigi palju aega ja ka mitu masinat, millega rünnata.
tagasi üles
parm
Kreisi kasutaja

sõnum 15.01.2015 18:39:31 vasta tsitaadiga

Lugedes neid kommentaare, ei imesta, miks paljudele see mänguga selline vihkamise suhe on icon_biggrin.gif

Endal on bookmarkitud kümmekond serverit, kõik on NO RULES (ühtki lolli reeglit pole, nagu NO STINGER, NO RPG ON INF jne). Osades on adminid ka aktiivesed ning mängud on siis ainult unbalanced, kui mingi väga hea squad või kaks ühelepoole satuvad. Muidu on alati viimase ticketini hea rebimine.

Selleasemel, et "64p Metro no explosive" serveris mängida, soovitan 16v16 tavalist, seal on tavaliselt rohkem skilli vaja, kui LMG-ga koridori lõpus pikutades icon_biggrin.gif. Enamus 64p serveritest on clusterfuck, võtad sama versiooni ja 48-32 mängijaga ning hoopis teine mäng.

Muhekas
HV Guru
Muhekas

sõnum 15.01.2015 19:00:23 vasta tsitaadiga

MaitK kirjutas:
Rometl6 kirjutas:

Kummalised serverid teil siis. Ise oleme just visanud kaotaja tiimi mehi juurde või võtnud vähem pädevad enda tiimi Nuke on viimane asi mida kasutada. Aga no kui viiest hoiatusest + personaalsest aru ei saada siis ikka tuleb ka nuke ära kaua sa ikka jõuad hoiatusi jagada. On muidugi saanud ka nii teha, et vahetan ise tiimi jälgin ja hoiatan ja kui ikka aru ei saa siis tuleb nuiaga lajatada ja lendab uksetaha. Egas tegelikult tiim pole süüdi, et paar tegelast arusaamatud või natuke juhmid.

HunabKu
HV kasutaja
HunabKu

sõnum 15.01.2015 19:33:16 vasta tsitaadiga

imho on kõik debiilikud kelle serveril on reeglid a'la "no c4". Mingu mängigu CS:GO-d kui mäng enda normaalses elemendis ei meeldi.
Kommentaarid: 30 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 30
tagasi üles
lopes39
HV Guru
lopes39

sõnum 15.01.2015 20:31:12 vasta tsitaadiga

Enamus serverid kus ma mänginud olen, on olnud miski ajukääbik admin, keda ei hüti rohkem midagi, et ainult tema tiim võidaks. Kui näed et üks tiim võidab miski 1200 ticketiga, siis peab midagi ikka mäda olema.
Ma isegi imestan, et inimesed mängivad ikka edasi, kui pole team balance süsteemi ja adminne ei huvita ka mäng huvitavamaks muuta ja tasakaalulisemaks.
Ka üks põhjusi miks ma seda suhteliselt vähe mängin. Pole veel leidnu normaalset serverit, kus oleks ka adrenaliini, et seda mängida.
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 7
tagasi üles
T&O
HV kasutaja
T&O

sõnum 15.01.2015 20:39:27 vasta tsitaadiga

Ise ka korra juhtunud mängima nii, et vastasmeeskond koosnes vaid 100+ mängijatest ja teisel poolel polnud ühtegi 100 taseme mängijat. Korra kogesin ka mingit imeliku teemat kus käis korraks nagu sirin ja kogu nähtav meeskond oli hetkega siruli.
Kommentaarid: 84 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 76
tagasi üles
Muhekas
HV Guru
Muhekas

sõnum 15.01.2015 20:42:56 vasta tsitaadiga

lopes39 kirjutas:
Enamus serverid kus ma mänginud olen, on olnud miski ajukääbik admin, keda ei hüti rohkem midagi, et ainult tema tiim võidaks. Kui näed et üks tiim võidab miski 1200 ticketiga, siis peab midagi ikka mäda olema.
Ma isegi imestan, et inimesed mängivad ikka edasi, kui pole team balance süsteemi ja adminne ei huvita ka mäng huvitavamaks muuta ja tasakaalulisemaks.
Ka üks põhjusi miks ma seda suhteliselt vähe mängin. Pole veel leidnu normaalset serverit, kus oleks ka adrenaliini, et seda mängida.

Siis tule ja proovi oma kätt meil. Äkki läheb õnneks ja leiad mida otsid http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/c02dd1b0-e27b-41ce-94be-75b5ce5f2d65/Dead-Friends-DEFR-Ranked-CLASSIC-Vanilla-nitrado-net/

HunabKu
HV kasutaja
HunabKu

sõnum 15.01.2015 23:24:41 vasta tsitaadiga

El-Fuego kirjutas:
lopes39 kirjutas:

Siis tule ja proovi oma kätt meil. Äkki läheb õnneks ja leiad mida otsid http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/c02dd1b0-e27b-41ce-94be-75b5ce5f2d65/Dead-Friends-DEFR-Ranked-CLASSIC-Vanilla-nitrado-net/

64 liiga palju imho, muidu ilmselt mängiks küll Teie servus icon_smile.gif
Ja noobile classic natuke harjumatu, raske.
Kommentaarid: 30 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 30
tagasi üles
Muhekas
HV Guru
Muhekas

sõnum 16.01.2015 00:11:01 vasta tsitaadiga

HunabKu kirjutas:
El-Fuego kirjutas:
lopes39 kirjutas:

64 liiga palju imho, muidu ilmselt mängiks küll Teie servus icon_smile.gif
Ja noobile classic natuke harjumatu, raske.

Harjutamine teeb meistriks ja ega siis meil koguaeg 64 sees pole. Kohti lihtsalt niipalju

busta
HV veteran

sõnum 16.01.2015 02:03:06 vasta tsitaadiga

El-Fuego yawn.gif
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
Rometl6
HV vaatleja
Rometl6

sõnum 16.01.2015 04:56:41 vasta tsitaadiga

Minule on madal ping üsnagi oluline, kuid tihtipeale soovin ka mõnel kindlal kaardil ja täis serveris mängida.
Webhallen servereid võiks rohkem olla, nendes on ping vahepeal 18 ringis.
tagasi üles
kaido163
HV kasutaja
kaido163

sõnum 16.01.2015 13:03:21 vasta tsitaadiga

Rometl6 kirjutas:
Minule on madal ping üsnagi oluline, kuid tihtipeale soovin ka mõnel kindlal kaardil ja täis serveris mängida.
Webhallen servereid võiks rohkem olla, nendes on ping vahepeal 18 ringis.

Eestlaste serveris aadressil: http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/6af07a21-88e4-471d-af2c-67b96969f05d/EBV-Estonian-BF-Veterans-NORMAL-Best-CQ-Maps-1000Tic/ on
ka väga hea ping. Mul endal tavaliselt 10-12.

Kõik, kes soovivad hea pingiga serveris mängida - olete oodatud.
Kommentaarid: 24 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 24
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Battlefield 4 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 438, 439, 440 ... 506, 507, 508  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.