Avaleht
uus teema   vasta Uudised »  Riistvara »  Inteno DG301 ruuter märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 117, 118, 119  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
SurfData
HV Guru
SurfData

sõnum 09.12.2014 16:32:18 vasta tsitaadiga

-parun- kirjutas:
See Wifi probleem on ilmselt mingi Inteno firmware bug. Ka minul korduvalt esinenud aga mitte väga tihti. Tervele ruuterile ei ole vaja restarti teha. Piisab kui mõnest kaabliga ühendatud arvutist sisse logida ja wireless settingute alt vajutada "save & apply". See teeb restardi ainult Wifi protsessile. Elioni inimesed on siin foorumis öelnud et nad on probleemist teadlikud.

huvitav asi ongi selles, et töötas mitu kuud probleemideta jne. Eelmine reede hakkas jupsima. Siis oli asi täitsa koomas ja sain web interfacelt ka selliseid errorteateid:

/usr/lib/lua/luci/dispatcher.lua:491: Failed to execute firstchild dispatcher target for entry '/user'. The called action terminated with an exception: /usr/lib/lua/luci/dispatcher.lua:491: Failed to execute function dispatcher target for entry '/user/status'. The called action terminated with an exception: /usr/lib/lua/luci/sauth.lua:87: Session data invalid! stack traceback: [C]: in function 'assert' /usr/lib/lua/luci/dispatcher.lua:491: in function 'dispatch' /usr/lib/lua/luci/dispatcher.lua:238: in function

Sai siis füüsiline power on power off pistikust tehtud (kuna muud ei jäänud enam üle). Siis töötas ühe päeva ja jälle jupsis. Tegin wifile weebiliidesest siis disable ja enable...mõned tunnid töötas ja jälle lakkas töötamast. Oleks siis et kogu aeg oleks jamanud, töötas mitu kuud kuni reedeni icon_sad.gif
Kommentaarid: 84 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 74
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
target
Kreisi kasutaja
target

sõnum 09.12.2014 20:55:15 vasta tsitaadiga

SurfData kirjutas:
-parun- kirjutas:
See Wifi probleem on ilmselt mingi Inteno firmware bug. Ka minul korduvalt esinenud aga mitte väga tihti. Tervele ruuterile ei ole vaja restarti teha. Piisab kui mõnest kaabliga ühendatud arvutist sisse logida ja wireless settingute alt vajutada "save & apply". See teeb restardi ainult Wifi protsessile. Elioni inimesed on siin foorumis öelnud et nad on probleemist teadlikud.

huvitav asi ongi selles, et töötas mitu kuud probleemideta jne. Eelmine reede hakkas jupsima. Siis oli asi täitsa koomas ja sain web interfacelt ka selliseid errorteateid:

/usr/lib/lua/luci/dispatcher.lua:491: Failed to execute firstchild dispatcher target for entry '/user'. The called action terminated with an exception: /usr/lib/lua/luci/dispatcher.lua:491: Failed to execute function dispatcher target for entry '/user/status'. The called action terminated with an exception: /usr/lib/lua/luci/sauth.lua:87: Session data invalid! stack traceback: [C]: in function 'assert' /usr/lib/lua/luci/dispatcher.lua:491: in function 'dispatch' /usr/lib/lua/luci/dispatcher.lua:238: in function

Sai siis füüsiline power on power off pistikust tehtud (kuna muud ei jäänud enam üle). Siis töötas ühe päeva ja jälle jupsis. Tegin wifile weebiliidesest siis disable ja enable...mõned tunnid töötas ja jälle lakkas töötamast. Oleks siis et kogu aeg oleks jamanud, töötas mitu kuud kuni reedeni icon_sad.gif

Helistasin siis 165 ja sealt tehti ruuterile reset. Eks siis näis, kas on sellest kasu või mitte.

nokitseja
HV vaatleja

sõnum 11.12.2014 19:24:32 vasta tsitaadiga

Tere. Minu aru ei saa mis moodi on võimalik Elioni uuele ruuterile wifi printer ühendada icon_sad.gif
Ma ole tööle saanud ta nii moodi et installeerin kaabli abil ära ja pärast prindib üle wifi. Aga kui nüüd tahta mõnest teisest arvutist printida siis peab olema mõlemad arvutid lahti. Ennem kasutasin TP-Link-i ruuterid lisaks elioni thomsoni modemit. ei olnud küll sellist probleemi. Printeri ühendamine ruuterile käis kiirelt ja lihtsalt.
Printer ise HP Deskjet 3050a. Printeril selleks kaks võimalust:
1 WPS - mis aga ruuteriga ei toiminud, ruuteris vastavad linnuksesed olemas. ---- see teenus ei toimi Elionil.
2 printer annab koodi ja tuleks ruuteri sisestada ( ilmselt ) aga kuhu mis menüü alt, noh ei leia sellist kohta ruuuteris ???.
Kas üldse võimalik printer läbi ruutet??
Või pean katkise tp-lingi asemele uue ostma????
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
warwas
HV Guru
warwas

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 11.12.2014 19:39:39 vasta tsitaadiga

nokitseja, aga mis sa üldse selle WPS'iga jaurad.
Kas printeris käsitsi Wifiga ühendumise võimalust (annad võrgu ja key ise ette) ei ole?
Kommentaarid: 247 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 3 :: 224
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 11.12.2014 19:58:14 vasta tsitaadiga

Paned printeri korra kaabliga arvuti külge, installeerid või käivitad printerile mõeldud tarkvara, küsitakse seadistust, valid wifi, sisestad wifi parooli ja salvestad, peale seda juhendatakse kaablit eemaldama ja ruuteril pealks vastav tuluke wifi või wps süttima mis näitab wifi ühendust. Peale seda peaks enamik arvuteid printeri võrgust kohe leidma.

Inteno WPS nupp on turvakaalutlustel kinni keeratud.
Kommentaarid: 259 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 226
tagasi üles
target
Kreisi kasutaja
target

sõnum 13.12.2014 19:30:18 vasta tsitaadiga

target kirjutas:
Helistasin siis 165 ja sealt tehti ruuterile reset. Eks siis näis, kas on sellest kasu või mitte.

Nagu ikka, ei olnud sellest kasu. Seega pannakse nüüd mingi beta tarkvara peale, mis pidi wifi probleemi ära lahendama. Loodame, et midagi muud tuksi ei keera.

superior
HV Guru

sõnum 13.12.2014 19:55:28 vasta tsitaadiga

target kirjutas:
Seega pannakse nüüd mingi beta tarkvara peale, mis pidi wifi probleemi ära lahendama. Loodame, et midagi muud tuksi ei keera.

Kellega ühendust võtma peab, et ise ka selle saaks? Kõrini juba sellest probleemist.
Kommentaarid: 139 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 130
tagasi üles
target
Kreisi kasutaja
target

sõnum 13.12.2014 20:25:26 vasta tsitaadiga

superior kirjutas:
target kirjutas:
Seega pannakse nüüd mingi beta tarkvara peale, mis pidi wifi probleemi ära lahendama. Loodame, et midagi muud tuksi ei keera.

Kellega ühendust võtma peab, et ise ka selle saaks? Kõrini juba sellest probleemist.

No algul helistasin 165 ja kurtsin muret. Sealt tehti reset ning pidin teada andma, kui ikka jamab. Eile siis oli vaja uus restart teha, kuna wifi jamas. Aga ma helistada ei jõudnud, oleks tegelt täna helistanud. Aga elion helistas ise ja küsis kas on probleeme olnud. Vastasin jah. Ja nüüd pandi beta tarkvara peale. Eks siis näib kas on kasu.
Seega helista 165 ja kurda muret.

Pailaps
HV Guru

sõnum 13.12.2014 22:19:37 vasta tsitaadiga

Uus soft ei tee aga ka mitte imesid.

Inteli softiga võrgukaartidel on välja tulnud järgmine asjaolu, kus Inteli võrgukaart üritab ühendust luua ka 5Ghz baasil, mistõttu ühendus katkeb.

http://www.intel.com/support/wireless/wlan/sb/cs-025393.htm

Veast vabanemiseks keela 5 GHz tugi või muuda ruuteris kiiruse sätet.

Muudel juhtudel sooviks näha " netsh wlan show interfaces " väljavõtet käsurealt, siis kui ühendus ei tööta.

Etz
HV Guru
Etz

sõnum 13.12.2014 22:45:28 vasta tsitaadiga

Pailaps kirjutas:
Uus soft ei tee aga ka mitte imesid.

Inteli softiga võrgukaartidel on välja tulnud järgmine asjaolu, kus Inteli võrgukaart üritab ühendust luua ka 5Ghz baasil, mistõttu ühendus katkeb.

http://www.intel.com/support/wireless/wlan/sb/cs-025393.htm

Veast vabanemiseks keela 5 GHz tugi või muuda ruuteris kiiruse sätet.

Muudel juhtudel sooviks näha " netsh wlan show interfaces " väljavõtet käsurealt, siis kui ühendus ei tööta.

Ja nüüd tee mulle palun selgeks, miks needsamad Inteli võrkarid absoluutselt kõigi teiste normaalsete võrguseadmetega, ideaalselt toimivad? icon_rolleyes.gif

tagasi üles
taavi
HV veteran

sõnum 14.12.2014 01:25:31 vasta tsitaadiga

Keela 5ghz. Wtf?
Kommentaarid: 62 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
Pailaps
HV Guru

sõnum 14.12.2014 02:10:09 vasta tsitaadiga

Mina pakun võimalikku lahendust. Kõik Inteno DG301´d ei evi antud probleemi. See avaldub teatud seadmete kombinatsioone kasutades.

Tahad 5 GHz wifi tuge, ägedaid vidinaid. Ära osta Inteno DG301. Keegi ei sunni kuul otsmikul ostma või rentima.

Probleemide korral on garantii ja järelteenindus.

Etz
HV Guru
Etz

sõnum 14.12.2014 11:50:48 vasta tsitaadiga

taavi kirjutas:
Keela 5ghz. Wtf?

Ma pakuks natuke tesit lahendust, mitte 5Ghz ära keelata vaid driveri seadete alt, keerata "preferred" 2.4Ghz peale.
Vaikimisi pole see seal üldse määratud...aga juu siis default käitumine on, et esmalt proovitakse 5Ghz peal.

Pailaps kirjutas:
Tahad 5 GHz wifi tuge, ägedaid vidinaid. Ära osta Inteno DG301. Keegi ei sunni kuul otsmikul ostma või rentima.

Ei taha ägedaid vidinaid, vaid töötavat teenust...koos kõikide lubatud kellade ja viledega... icon_lol.gif
Ära võta nüüd isiklikult, aga sa tead ka ise väga hästi, et 2.4Ghz band on kortermajades kapitaalselt umbes.

Õnneks ma küll Intenodel Wirelessi ei kasuta, seega ise olen sest probleemist suht prii...kaabliühendused vähemalt ei jukerda. icon_smile.gif

viimati muutis Etz 14.12.2014 11:55:04, muudetud 2 korda
Kommentaarid: 228 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 194
tagasi üles
target
Kreisi kasutaja
target

sõnum 14.12.2014 11:51:48 vasta tsitaadiga

Pailaps kirjutas:
Mina pakun võimalikku lahendust. Kõik Inteno DG301´d ei evi antud probleemi. See avaldub teatud seadmete kombinatsioone kasutades.

Minul polnud mureks arvutid, vaid ka nuti telefonid ei saanud wifisse. Seega peaks nuti telefonides ka ära keelama?

Pailaps
HV Guru

sõnum 14.12.2014 16:06:26 vasta tsitaadiga

target kirjutas:
Pailaps kirjutas:

Minul polnud mureks arvutid, vaid ka nuti telefonid ei saanud wifisse. Seega peaks nuti telefonides ka ära keelama?

Siin on tõenäoliselt mingi muu probleem. Mis seadmed ühendust loovad?

-parun-
Kreisi kasutaja

sõnum 15.12.2014 09:35:39 vasta tsitaadiga

No mind on ka see wifi probleem juba ära tüüdanud... Viimasel ajal ikka väga tihti jookseb pange. Mul on Intel(R) Dual Band Wireless-AC 7260. Keerasin nüüd 5GHz kinni ja vaatame kas see aitab. Tihti on nii jah olnud, et kui läpakas sleepi läheb, siis pärast enam ühendust ei saa. Eile tuli sõber külla ja nii kui ta oma läpaka tööle pani, oli wifi jälle panges. Kas see beeta võiks antud juhul aidata?
target
Kreisi kasutaja
target

sõnum 15.12.2014 10:24:34 vasta tsitaadiga

Pailaps kirjutas:

Siin on tõenäoliselt mingi muu probleem. Mis seadmed ühendust loovad?

2 läpakat ja 3 nuti telefoni.
Läpakatel inteli ja atheros wifi kaardid.
Nuti telefoni kõik sonyd, aga mudelid erinevad.

Pailaps
HV Guru

sõnum 15.12.2014 10:54:54 vasta tsitaadiga

-parun- kirjutas:
No mind on ka see wifi probleem juba ära tüüdanud... Viimasel ajal ikka väga tihti jookseb pange. Mul on Intel(R) Dual Band Wireless-AC 7260. Keerasin nüüd 5GHz kinni ja vaatame kas see aitab. Tihti on nii jah olnud, et kui läpakas sleepi läheb, siis pärast enam ühendust ei saa. Eile tuli sõber külla ja nii kui ta oma läpaka tööle pani, oli wifi jälle panges. Kas see beeta võiks antud juhul aidata?

Võib, kuid eelnevalt tahaks teada,

kas ruuterist vaadatuna saab arvuti kätte ip aadressi.
kas arp kirje on tekitatud.
jnejne.

SurfData
HV Guru
SurfData

sõnum 15.12.2014 13:34:25 vasta tsitaadiga

target kirjutas:
target kirjutas:

Nagu ikka, ei olnud sellest kasu. Seega pannakse nüüd mingi beta tarkvara peale, mis pidi wifi probleemi ära lahendama. Loodame, et midagi muud tuksi ei keera.

mul varem ei olnud aega tegeleda, eile alles helistasin neile. 28 minutit ooteliinil olemist ja mobla arve tiksumist ning siis võetigi toru vastu icon_lol.gif Väideti, et nüüd EI TOHIKS enam wifi jama tekkida. Eks näis. Hakati muidugi seletama, et mul switch ja mitmed seadmed taga jne. Siis seletasin, et switchsist läheb jah asi mujale laiali, aga mingeid muid wifi võrke ja purke ei ole, elioni oma on ainuke. Peale seda muidugi öeldi, et kui mingid jamad tekivad, siis on tasuline liin olemas ja teevad korda icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif Eks näis kaua vastu peab peale eilset tehase sätete taastamist. Enne töötas mitmeid kuid probleemideta, loodan et töötab ka nüüd.
tagasi üles
Pailaps
HV Guru

sõnum 15.12.2014 13:57:00 vasta tsitaadiga

SurfData kirjutas:
target kirjutas:
target kirjutas:

mul varem ei olnud aega tegeleda, eile alles helistasin neile. 28 minutit ooteliinil olemist ja mobla arve tiksumist ning siis võetigi toru vastu icon_lol.gif Väideti, et nüüd EI TOHIKS enam wifi jama tekkida. Eks näis. Hakati muidugi seletama, et mul switch ja mitmed seadmed taga jne. Siis seletasin, et switchsist läheb jah asi mujale laiali, aga mingeid muid wifi võrke ja purke ei ole, elioni oma on ainuke. Peale seda muidugi öeldi, et kui mingid jamad tekivad, siis on tasuline liin olemas ja teevad korda icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif Eks näis kaua vastu peab peale eilset tehase sätete taastamist. Enne töötas mitmeid kuid probleemideta, loodan et töötab ka nüüd.

Tagasihelistamise funktsiooni võiks edaspidi tarbida.

165 , keele valik 1 , 2 tehniline tugi , 1 tagasihelistamine

mina teen vajadusel nii, et valin mobla pealt kiirelt 165 & 121

SurfData
HV Guru
SurfData

sõnum 15.12.2014 14:05:38 vasta tsitaadiga

Pailaps kirjutas:
SurfData kirjutas:
target kirjutas:
target kirjutas:

Tagasihelistamise funktsiooni võiks edaspidi tarbida.

165 , keele valik 1 , 2 tehniline tugi , 1 tagasihelistamine

mina teen vajadusel nii, et valin mobla pealt kiirelt 165 & 121

ma ei ole EMT võrgus, seega ei ole sellist tagasihelistamise võimalust. Ka kogu selle ooteaja jooksul ei pakutud seda kordagi. Igast muud jura seletati pidevalt eesti ja vene keeles.
tagasi üles
target
Kreisi kasutaja
target

sõnum 15.12.2014 14:43:56 vasta tsitaadiga

SurfData kirjutas:
ma ei ole EMT võrgus, seega ei ole sellist tagasihelistamise võimalust. Ka kogu selle ooteaja jooksul ei pakutud seda kordagi. Igast muud jura seletati pidevalt eesti ja vene keeles.

Selleks ei pea olema EMT võrgus, mina olen Elisa võrgus ja pakuti ka tagasihelistamise varianti.

SurfData
HV Guru
SurfData

sõnum 15.12.2014 14:56:37 vasta tsitaadiga

target kirjutas:
SurfData kirjutas:

Selleks ei pea olema EMT võrgus, mina olen Elisa võrgus ja pakuti ka tagasihelistamise varianti.

no mina istusin 28 minutit seal enne kui vastu võeti ja ei pakutud kordagi tagasihelistamise varianti. Muidu oleksin ju selle võtnud....
tagasi üles
Pailaps
HV Guru

sõnum 15.12.2014 15:27:02 vasta tsitaadiga

SurfData kirjutas:
target kirjutas:
SurfData kirjutas:

no mina istusin 28 minutit seal enne kui vastu võeti ja ei pakutud kordagi tagasihelistamise varianti. Muidu oleksin ju selle võtnud....

Ma olen Tele2 võrgus. Tagasihelistamise varianti ei pakuta siis, kui tõesti räme koormus taga. Ma pean silmas siinkohapeal 60+ kasutajat korraga.

SurfData
HV Guru
SurfData

sõnum 15.12.2014 15:32:19 vasta tsitaadiga

Pailaps kirjutas:
SurfData kirjutas:
target kirjutas:
SurfData kirjutas:

Ma olen Tele2 võrgus. Tagasihelistamise varianti ei pakuta siis, kui tõesti räme koormus taga. Ma pean silmas siinkohapeal 60+ kasutajat korraga.

Ma olen ka tele2. Ju siis oli suur koormus, sest tõesti ei tulnud kordagi pakkumist, et vajuta x, et saaksime tagasi helistada. Ega ma vabatahtlikult ja lõbu pärast ei taha pool tundi toru otsas istuda icon_lol.gif
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Uudised »  Riistvara »  Inteno DG301 ruuter mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 117, 118, 119  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.