Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Samsung I9100 Galaxy S II märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 279, 280, 281 ... 284, 285, 286  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
mightythor
HV veteran
mightythor

sõnum 15.09.2014 23:30:08 vasta tsitaadiga

ivar80 kirjutas:
Subwoofer icon_wink.gif

Tõsiselt? icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 62 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 53
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
ivar80
HV kasutaja
ivar80

sõnum 15.09.2014 23:41:53 vasta tsitaadiga

mightythor kirjutas:
ivar80 kirjutas:
Subwoofer icon_wink.gif

Ikka jah icon_biggrin.gif
See peaks olema vibra mootor ilmselt, mis sulle huvi pakub.
http://global.samsungtomorrow.com/?p=2901
Kommentaarid: 40 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 38
tagasi üles
mightythor
HV veteran
mightythor

sõnum 16.09.2014 00:09:11 vasta tsitaadiga

ivar80 kirjutas:
mightythor kirjutas:
ivar80 kirjutas:
Subwoofer icon_wink.gif

Ikka jah icon_biggrin.gif
See peaks olema vibra mootor ilmselt, mis sulle huvi pakub.
http://global.samsungtomorrow.com/?p=2901

Olgu, pole varem sellise tüübiga kokku puutunud. Siin on päris hea kirjutis nende teemal.
Kommentaarid: 62 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 53
tagasi üles
Bmw535
HV vaatleja
Bmw535

sõnum 30.09.2014 21:32:44 vasta tsitaadiga

seal kus on kell, aku protsent jne ülemine riba, enam ei toimi see et hoian näppu all ja liigutan yhele poole ja teisele poole ja vastavalt sellele läheb kas ekraan heledamaks või tumedamaks, rohtu probleemile ?
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
kermo144
Kreisi kasutaja
kermo144

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 30.09.2014 21:59:25 vasta tsitaadiga

Bmw535 kirjutas:
seal kus on kell, aku protsent jne ülemine riba, enam ei toimi see et hoian näppu all ja liigutan yhele poole ja teisele poole ja vastavalt sellele läheb kas ekraan heledamaks või tumedamaks, rohtu probleemile ?

Tee restart? icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 116 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 106
tagasi üles
Tarts5
HV kasutaja

sõnum 01.10.2014 18:54:40 vasta tsitaadiga

Mu S2-l on ekraan kahtlaselt kollakas (valged toonid on üsna kollakad), kas asi hakkab otsa saama?
Lisaks veel, et kas keegi on kaamerat ka oma telefonil vahetanud? Minu omal jääb igale pildile mingi jutt peale ning fokuseerimisega on probleeme, mõtlesin ära vahetada, aga milline uus tellida?
Veel, et kas keegi on ka akut vahetanud, ning milline tasuks tellida. Ühe olen ebayst tellinud, kuid see ei kõlvanud küll kuhugi...
Kommentaarid: 36 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 34
tagasi üles
Tiim
HV veteran
Tiim

sõnum 01.10.2014 19:19:36 vasta tsitaadiga

kaamera teema puhul on see tagumine klaas viga saanud vast, mingi 4 taala eest sai kuskilt tellida ja vahetamine on youtubes olemas icon_biggrin.gif
aku kohta sai mingi mitte originaal osta.ee-st ligi võetud 10 euri eest ja päevakese kestab ilusti

RaPTiLE
Kreisi kasutaja
RaPTiLE

sõnum 01.10.2014 22:22:20 vasta tsitaadiga

Tarts5 kirjutas:
Mu S2-l on ekraan kahtlaselt kollakas (valged toonid on üsna kollakad), kas asi hakkab otsa saama?
Lisaks veel, et kas keegi on kaamerat ka oma telefonil vahetanud? Minu omal jääb igale pildile mingi jutt peale ning fokuseerimisega on probleeme, mõtlesin ära vahetada, aga milline uus tellida?
Veel, et kas keegi on ka akut vahetanud, ning milline tasuks tellida. Ühe olen ebayst tellinud, kuid see ei kõlvanud küll kuhugi...

LCD paneel põleb läbi.
Mul vahetati garantii korras.
Kaamera tagumine klaas oli 2,30€.
Kahel telefonil vahetasin, võtab aega umbes 10 minutit.
Väike ristpea kruvikas ja üks lapik kruvikas ning mingi plastik millega korpus laiali ajada( ise kasutasin sim kaarti) on vajalikud.
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 55
tagasi üles
Tarts5
HV kasutaja

sõnum 01.10.2014 22:43:36 vasta tsitaadiga

Kas tagumise klaasi all mõtlete seda kõige välimist klaasi mis kaamerat katab? Selle olen juba ära vahetanud, jutt ikka peal, ilmselt on mingi puru sügavamal sees. Ka on ju mul probleeme fokuseerimisega, peab mitu korda käsitsi fokuseerima siis teeb ära.
LCD paneeli ilmselt enam mõttekas vahetada pole, uus ilmselt juba pool telefoni hinda?
Aga akusid võite veel soovitada icon_smile.gif
Kommentaarid: 36 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 34
tagasi üles
wirx
HV Guru
wirx

sõnum 01.10.2014 22:44:06 vasta tsitaadiga

S2-l ekraan must, puutetundlik osa ei tööta ja ekraanile taskulambiga valgust peale lastes samuti ei näe pilti. Samas USB kaudu TV-ga ühendades on kenasti pilt ees, aga midagi teha ei saa, sest puutetundlikust pole. Mis hinnaga saaks uue ekraani või milles viga olla võiks?
Sellesuhtes, et kas on mõtet parandama hakata või prügikasti?

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
RaPTiLE
Kreisi kasutaja
RaPTiLE

sõnum 01.10.2014 22:48:02 vasta tsitaadiga

Ekraan koos vahetusega, MTTC hinnakirja järgi oli ca 129€.
Hiinast saab kindlasti odavamalt
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 55
tagasi üles
kermo144
Kreisi kasutaja
kermo144

sõnum 01.10.2014 22:51:18 vasta tsitaadiga

wirx kirjutas:
S2-l ekraan must, puutetundlik osa ei tööta ja ekraanile taskulambiga valgust peale lastes samuti ei näe pilti. Samas USB kaudu TV-ga ühendades on kenasti pilt ees, aga midagi teha ei saa, sest puutetundlikust pole. Mis hinnaga saaks uue ekraani või milles viga olla võiks?

http://www.tarvikud24.ee/epood/Samsung-S2-i9100-lcd-puutepaneel-must/ - sealt saaks vast midagi. S2 väärtus jääb kuskile 60-80€ vahele hetkel. icon_rolleyes.gif
tagasi üles
rex
HV Guru
rex

sõnum 01.10.2014 23:54:21 vasta tsitaadiga

wirx kirjutas:

OLED-il ju taustvalgustust polegi, seepärast ka lambiga peale näidates ei näe. Samas on digitizer täiesti eraldi asi. On ta teadaolevalt kukkunud või juhtus täiesti lambist?
Kommentaarid: 247 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 226
tagasi üles
wirx
HV Guru
wirx

sõnum 05.10.2014 19:45:17 vasta tsitaadiga

Eeldavasti saanud põrutada
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
asdf1234
HV kasutaja
asdf1234

sõnum 07.10.2014 18:15:28 vasta tsitaadiga

Tervist,

Probleemiks on Galaxy s2 soft, mis jooksis kokku, pilti enam ette ei võta. Soetasin ebayst juttude järgi "kõikvõimsa" jig´i (http://www.ebay.com/itm/USB-Jig-Download-Mode-for-Samsung-Galaxy-S2-S-II-SII-/270803719271), mis peaks aitama rebootida telefoni softi. Peal on S4 rom. Varasem omanik selle sinna peale pani. Kas siin foorumis leidub tegelasi, kes viitsiksid telefonile pilgu peale visata ja proovida seda elustada? Ostetud jublakas ei pane telefoni tööle, nagu ebays ja youtube´is kirjeldab. Soov on enne telefoni müümist saada kõvaketas puhtaks enda isiklikest asjadest. Võibolla on lihtne viga, kuid minu mõistus nutitelefonide hingeelu ei tunne. Olen selles teemas täielik võhik.
Kommentaarid: 44 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 40
tagasi üles
kermo144
Kreisi kasutaja
kermo144

sõnum 07.10.2014 18:21:32 vasta tsitaadiga

asdf1234 kirjutas:
Tervist,

Probleemiks on Galaxy s2 soft, mis jooksis kokku, pilti enam ette ei võta. Soetasin ebayst juttude järgi "kõikvõimsa" jig´i (http://www.ebay.com/itm/USB-Jig-Download-Mode-for-Samsung-Galaxy-S2-S-II-SII-/270803719271), mis peaks aitama rebootida telefoni softi. Peal on S4 rom. Varasem omanik selle sinna peale pani. Kas siin foorumis leidub tegelasi, kes viitsiksid telefonile pilgu peale visata ja proovida seda elustada? Ostetud jublakas ei pane telefoni tööle, nagu ebays ja youtube´is kirjeldab. Soov on enne telefoni müümist saada kõvaketas puhtaks enda isiklikest asjadest. Võibolla on lihtne viga, kuid minu mõistus nutitelefonide hingeelu ei tunne. Olen selles teemas täielik võhik.

Telefon üldse sisselülitamisele ja laadija järgi panemisele ei reageeri?
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 07.10.2014 18:45:43 vasta tsitaadiga

S4 rom peal ....... icon_biggrin.gif
jig iseenesest töötab küll, seda omanud ja kasutanud.
Minu kauaaegsel kaaslasel surid mälukivid ära, odavam on uus telefon osta, kui parandama hakata.
Kui voolu ka enam sisse ei võta, siis on sellega suht kõik

Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
asdf1234
HV kasutaja
asdf1234

sõnum 07.10.2014 21:36:32 vasta tsitaadiga

kermo144 kirjutas:
asdf1234 kirjutas:
Tervist,

Täpselt nii. Sinu vana telefon peaks olema, ehk oled selle hingeeluga rohkem kursis icon_smile.gif ?
tagasi üles
kermo144
Kreisi kasutaja
kermo144

sõnum 07.10.2014 23:25:59 vasta tsitaadiga

asdf1234 kirjutas:
kermo144 kirjutas:
asdf1234 kirjutas:
Tervist,

Täpselt nii. Sinu vana telefon peaks olema, ehk oled selle hingeeluga rohkem kursis icon_smile.gif ?

Just nimelt. Ise ma lasin talle peale selle S4 rommi, mis polnud minu arust liiga overkill võrreldes teiste rommidega. Vanust on tal päris mitu mitu aastat..
Ma usun ise, et kasutaja jeesus188 võib õigus olla nende mälukivide kohta, mis on tänu vanusele ülesse öelnud. icon_rolleyes.gif
tagasi üles
asdf1234
HV kasutaja
asdf1234

sõnum 08.10.2014 17:33:37 vasta tsitaadiga

kermo144 kirjutas:
asdf1234 kirjutas:
kermo144 kirjutas:
asdf1234 kirjutas:
Tervist,

Just nimelt. Ise ma lasin talle peale selle S4 rommi, mis polnud minu arust liiga overkill võrreldes teiste rommidega. Vanust on tal päris mitu mitu aastat..
Ma usun ise, et kasutaja jeesus188 võib õigus olla nende mälukivide kohta, mis on tänu vanusele ülesse öelnud. icon_rolleyes.gif

eks siis läheb varuosadeks. Kuidas on muidu lood telefonis oleva teabega? Kas seda on võimalik sealt kuidagi muud moodi välja lugeda/kätte saada, kui kivid peaks läbi olema?
tagasi üles
arm2004
HV Guru
arm2004

sõnum 08.10.2014 21:54:57 vasta tsitaadiga

eks selle saab ikka kätte mis mälukaardi peal on. muud aga mitte.

siin eespool veits wirx otsis ekraani, võid talle varuosadeks pakkuda.

ivar80
HV kasutaja
ivar80

sõnum 13.10.2014 15:50:31 vasta tsitaadiga

jeesus188 kirjutas:
t2avi kirjutas:
Mis mahtuvusega see suurem aku oli teil? Hetkel paistavad mitteoriginaalid kommentaaride järgi müügis 1650-sed akud. Hinnad ok.
Aga järgmine valik juba 3500-ne aku, mis on liiga suur ja raske.

see on orikas
www.amazon.de/gp/product/B005FYHRY8/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1
maksin 21,86 kõik hinnas
tootekood EB-K1A2EBEGSTD
http://www.markit.eu/ee/et/ebk1a2ebegstd/v2p2610371 siin kallim, aga otsi ise, ma magama icon_wink.gif

Seda originaal KIT'i enam ei toodeta kahjuks. Kui keegi kuskilt normaalse hinnaga veel leiab on õnnega koos. Ise ka otsin icon_razz.gif
Kommentaarid: 40 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 38
tagasi üles
jaanjaapan
Kreisi kasutaja
jaanjaapan

sõnum 29.11.2014 15:20:43 vasta tsitaadiga

Kas SII-le on võimalik füüsiliselt rohkem RAM-i lisada?
Muidu pole telefonil häda midagi, kuid RAM-i on puudu. Ei soovi uut telefoni osta, seega ülalolev küsimus. Kas on võimalik lihtsate vahenditega?
Oleksin nõus investeerima kuni 50€, kui senise 826MB asemel saaks näiteks 1500+ MB RAM-i
Ette tänades!
Kommentaarid: 31 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 29
tagasi üles
rex
HV Guru
rex

sõnum 29.11.2014 16:06:24 vasta tsitaadiga

Võta kolb ja jooda suurem lisaks.

S2-l peaks ju ikka giga rammu olema.
Kommentaarid: 247 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 226
tagasi üles
arm2004
HV Guru
arm2004

sõnum 29.11.2014 16:21:33 vasta tsitaadiga

juurde jootmine ei pruugi ju efekti anda (kui keegi sellise lollusega hakkama saama peaks icon_lol.gif ), OS siiski oskab ainult loomupärast 1GB kasutada.
niiet tegelikult pole ei lihtsat ega keerulist varianti mälu lisamiseks. on ainult kaine mõistus mis valib seal mälus istuvaid asju...

ühtlasi liitusin Wanamlite-perekonnaga.

Kommentaarid: 110 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 97
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Samsung I9100 Galaxy S II mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 279, 280, 281 ... 284, 285, 286  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.