Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
autor |
|
mightythor
HV veteran

|
22.08.2014 00:44:52
|
|
|
kakukeo kirjutas: |
mightythor kirjutas: |
Mul ilmnesid Samsung Galaxy S II I9100 telefonil laadimisprobleemid. Laadija järgi ühendamisel ei näidanud telefon, et ta laeks, st aku tühjenes ning patareiikoonile ei tekinud välgu ikooni. Battery Widget'i kohaselt oli aku ise korras. Proovisin teise laadijaga ja puhastasin suruõhuga micro-USB pesa, kuid see ei aidanud. Lülitasin telefoni välja ning proovisin siis laadida, kuid laadimise asemel bootis telefon laadija järgi ühendamise järel üles. Järgmise sammuna tegin factory-reset'i, kuid see ei aidanud. Seejärel paigaldasin telefonile uusima firmware, kuid ka see ei muutnud midagi. Kohati peale bootimist telefon laadis minuti või paar. Lisaks täheldasin seda, et digitizer ei tundnud enam nii hästi minu puudutusi. Näiteks sõnumite scrollimine oli kuidagi katkendlik. Samamoodi teinekord pidin klaviatuuril tähti korduvalt vajutama. Vaatamata nendele lühiajalistele laadimistele sai lõpuks mul telefoni aku tähjaks ning ma võtsin telefoni lahti, et veenduda, et kõik kinnitused on korralikult kinni ning et visuaalselt mingeid rikkeid ei paista. Midagi veidrat ma ei täheldanud.
Kas kellegi on I9100 sarnaselt käitunud? Mis siis probleemiks oli? Kas on võimalik, et sellist käitumist põhjustab katkine laadimismoodul? Viimane näib olevat väga lihtne detail, mille puhul tekib kahtlusi, kas selle katki olek võib sääraseid sümptomeid esile kutsuda  |
Tühja akuga võib ka telefon vahel lolliks minna.
Laadimis pesa soovitan jälgida hoolega, kummalgi pool peab olema väikene klemm mis kannab voolu, üks on pluss ja teine miinus. Need painduvad,oksüdeeruvad ning murduvad, usb-laadimispesa on s2 tüüpviga. |
Probleemid algasid siis kui aku oli sisuliselt täiesti täis. Ma ei oska seda mitte millegagi seostada. Lihtsalt üks hetk telefon ei laadinud enam ja hakkas käituma selliselt, nagu eelmises postituses kirjeldasin. Füüsiliselt näib USB pesa igati korras olevat.. Isegi kui poleks, siis võiks arvata, et lihtsalt kas telefon ei lae kui pistik pole pessa väga õige nurga all pandud, kuid minu telefoni käitumine viitaks justkui mingile keerulisemale riistvaraprobleemile?
|
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
53 |
|
tagasi üles |
|
 |
Rasvane
Kreisi kasutaja

|
22.08.2014 07:40:49
|
|
|
kakukeo kirjutas: |
Mul ilmnesid Samsung Galaxy S II I9100 telefonil laadimisprobleemid. Laadija järgi ühendamisel ei näidanud telefon, et ta laeks, st aku tühjenes ning patareiikoonile ei tekinud välgu ikooni. Battery Widget'i kohaselt oli aku ise korras. Proovisin teise laadijaga ja puhastasin suruõhuga micro-USB pesa, kuid see ei aidanud. Lülitasin telefoni välja ning proovisin siis laadida, kuid laadimise asemel bootis telefon laadija järgi ühendamise järel üles. Järgmise sammuna tegin factory-reset'i, kuid see ei aidanud. Seejärel paigaldasin telefonile uusima firmware, kuid ka see ei muutnud midagi. Kohati peale bootimist telefon laadis minuti või paar. Lisaks täheldasin seda, et digitizer ei tundnud enam nii hästi minu puudutusi. Näiteks sõnumite scrollimine oli kuidagi katkendlik. Samamoodi teinekord pidin klaviatuuril tähti korduvalt vajutama. Vaatamata nendele lühiajalistele laadimistele sai lõpuks mul telefoni aku tähjaks ning ma võtsin telefoni lahti, et veenduda, et kõik kinnitused on korralikult kinni ning et visuaalselt mingeid rikkeid ei paista. Midagi veidrat ma ei täheldanud.
Kas kellegi on I9100 sarnaselt käitunud? Mis siis probleemiks oli? Kas on võimalik, et sellist käitumist põhjustab katkine laadimismoodul? Viimane näib olevat väga lihtne detail, mille puhul tekib kahtlusi, kas selle katki olek võib sääraseid sümptomeid esile kutsuda  |
Tühja akuga võib ka telefon vahel lolliks minna.
Laadimis pesa soovitan jälgida hoolega, kummalgi pool peab olema väikene klemm mis kannab voolu, üks on pluss ja teine miinus. Need painduvad,oksüdeeruvad ning murduvad, usb-laadimispesa on s2 tüüpviga. |
Probleemid algasid siis kui aku oli sisuliselt täiesti täis. Ma ei oska seda mitte millegagi seostada. Lihtsalt üks hetk telefon ei laadinud enam ja hakkas käituma selliselt, nagu eelmises postituses kirjeldasin. Füüsiliselt näib USB pesa igati korras olevat.. Isegi kui poleks, siis võiks arvata, et lihtsalt kas telefon ei lae kui pistik pole pessa väga õige nurga all pandud, kuid minu telefoni käitumine viitaks justkui mingile keerulisemale riistvaraprobleemile? |
Minul kukkus kunagi S2 KV's olles lumme ja sealt algasid samasugused laadimisprobleemid. Viskas seda elektrimärki, et midagi oleks nagu viga jne.. Home button jäigi vigaseks siiamaani (töötab ainult nupu alumisele küljele vajutades proovimisega). Kuid laadimisprobleemist sain lahti, kui vahetasin uuema androidi vastu. Ehk siis täielik flash ja uus rom.
Võib ka olla, et räägin täiesti mööda sest lumme kukkumisel ja lambi ilmnemisel on suur vahe : )
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
ivar80
HV kasutaja

|
22.08.2014 10:19:57
|
|
|
Probleemid algasid siis kui aku oli sisuliselt täiesti täis. Ma ei oska seda mitte millegagi seostada. Lihtsalt üks hetk telefon ei laadinud enam ja hakkas käituma selliselt, nagu eelmises postituses kirjeldasin. Füüsiliselt näib USB pesa igati korras olevat.. Isegi kui poleks, siis võiks arvata, et lihtsalt kas telefon ei lae kui pistik pole pessa väga õige nurga all pandud, kuid minu telefoni käitumine viitaks justkui mingile keerulisemale riistvaraprobleemile? |
Venna S2'l olid samasugused probleemid. Küll sai vahetada laadimismoodulit ja tarkvara, tehtud ultraheli pesu ja muud sada imet aga laadima ei hakanudki enam. Viga pidi tõenäoliselt peituma ühe emaplaadil asuva kivi all (võin täpsustada, et millise kui soovid) aga sellist "kirurgi" polnud kusagilt võtta, kes selle suudaks korda teha enam. Tõenäoliselt on vaja ka mingit üüberspets tehnikat lisaks tavalisele telefoni remontimise föönile.
|
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
22.08.2014 11:36:34
|
|
|
Mul andis ka mingi kivi saba, pm remont oleks kallim olnud, kui uus telo. S2 ei ole mõistlik enam remontida
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
kermo144
Kreisi kasutaja

|
22.08.2014 11:59:34
|
|
|
Mis laadijaga sa seda S2-te laed? Mul oli viimati sama probleem puutetundlikusega. Aga siis oli järel mingi odav hiina laadija, mis ei toitnud telefoni ära ja telefon läks täiesti lolliks. Kui laadija eemaldasin, oli kõik korras. Proovi mõne muu laadijaga telefoni laadida. Aga kas muidu arvuti järel ühendab ennast ilusti ära?
|
|
Kommentaarid: 116 loe/lisa |
   |
106 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
22.08.2014 12:05:52
|
|
|
Sita laadijaga, puutetundlikus muutub tõesti. Ise ka kogenud seda ja mitte vaid selle mudeliga
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Montecito
HV kasutaja

|
28.08.2014 18:00:38
|
|
|
Keegi aitaks mul S2'le elu sisse puhuda abistades näiteks üle Skype ? Mingi aeg tagasi sai katsetatud erinevaid ROM'e ja nüüd käivitades Samsungi kirjast edasi ei liigu. Sai proovitud sd kaardilt värsket CM11 romi paigaldada kuid see andis ka errori (set_metadata_recursive: some changes failed). Netis selle kohta leiab arutelusi küll, kuid pole siiani läbi hammustanud. Abitegu saab kindlasti tasutud
|
|
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
Gunnar19
Kaevur

|
28.08.2014 19:16:54
|
|
|
Montecito, osta uus telefon noh. Uskumatu kui räbal võib keegi olla...
Mingit igivana androidi panni üles soojendada...
   |
4 :: |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
K3ndu
HV Guru

|
28.08.2014 19:44:06
|
|
|
Eino kui pilt ees, miks ta peaks uue ostma. Võibolla mingi lihtne jama.
S2 endiselt täitsa normaalne telefon, pole selline labidas nagu kõik tänapäevased telefonid on.
Oled uue CWM peale lasknud?
|
|
Kommentaarid: 126 loe/lisa |
   |
1 :: |
116 |
|
tagasi üles |
|
 |
kermo144
Kreisi kasutaja

|
28.08.2014 19:57:06
|
|
|
Montecito kirjutas: |
Keegi aitaks mul S2'le elu sisse puhuda abistades näiteks üle Skype ? Mingi aeg tagasi sai katsetatud erinevaid ROM'e ja nüüd käivitades Samsungi kirjast edasi ei liigu. Sai proovitud sd kaardilt värsket CM11 romi paigaldada kuid see andis ka errori (set_metadata_recursive: some changes failed). Netis selle kohta leiab arutelusi küll, kuid pole siiani läbi hammustanud. Abitegu saab kindlasti tasutud  |
Lase Odiniga uus stock rom peale. Googlest leiab õpetusi küll ja küll.
Siin ka üks õpetus: https://www.youtube.com/watch?v=LNK9zylItTg
Download modi saab sisse kui telefoni välja lülitad ja kui uuesti käima paned siis hoia volume down, home ja power nuppe peal.
|
|
Kommentaarid: 116 loe/lisa |
   |
106 |
|
tagasi üles |
|
 |
Montecito
HV kasutaja

|
29.08.2014 15:36:57
|
|
|
Gunnar19 kirjutas: |
Montecito, osta uus telefon noh. Uskumatu kui räbal võib keegi olla...
Mingit igivana androidi panni üles soojendada... |
Ära klähvi Südamerahuks võin öelda, et igapäevatelefon on uus ja moodne.
Teistele tänud, uue CWM'ga läks asi tööle.
|
|
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
kasutaja01
Kreisi kasutaja

|
03.09.2014 17:45:52
|
|
|
Jõudsin siis ka nuti maailma ja näpud kohe sügelevad. Keegi targem võiks öelda, kas siin samsungi lahele olev nimekirjas esimene on see viimane JB 4.1.2 ametlik versioon. Verisooni numbrit mina seal ei näe.
|
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
03.09.2014 23:39:33
|
|
|
see on jah see viimane 4.1.2.
_________________ nooope! |
|
Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
mightythor
HV veteran

|
04.09.2014 01:15:13
|
|
|
Laadimiseks kasutasin Samsungi originaallaadijat. Mõistagi proovisin ka sülearvuti USB pesas laadida, kuid telefon käitus täpselt samamoodi. Probleemi lahendas laadimismooduli välja vahetamine. Mind tegelikult paneb natuke imestama, et sedavõrd lihtne komponent, mis koosneb USB pesast, mikrofonist, klemmidest kõlari tarvis, antennikaabli pesast ja mõnest takistist ning SMD kondensaatorist, saab põhjustada telefoni sellist käitumist Oskab keegi asjatundja seda kommenteerida?
|
|
   |
53 |
|
tagasi üles |
|
 |
rex
HV Guru

|
04.09.2014 07:56:17
|
|
|
Miks sa seda laadimismooduliks nimetad? Sama hästi võiks öelda data-, mikrofoni- või antennipesamoodul.
Tõenäoliselt ei andnud mõni pesa klemm siis kas plaadi või pistikuga ühendust. Jooda üle.
|
|
Kommentaarid: 247 loe/lisa |
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
mightythor
HV veteran

|
05.09.2014 00:44:23
|
|
|
Võibolla on kellelgi abiks- laadimismooduleid on erinevaid revisioneid ning need ei ühildu omavahel. Ma tegin sedasi, et lõikasin nii uue kui vana laadimismooduli pooleks ja kasutusse võtsin uue laadimismooduli selle poole, kus on micro-USB pesa küljes ning vana laadimismooduli selle poole, kus antenni pesa. Nüüd on HSDPA signaali tugevus kuskil -81dBm(16 ASU) kuni -83(15 ASU), mis antud asukohas ja antud operaatori puhul normaalne ja võrreldav teiste terminalidega.
|
|
   |
53 |
|
tagasi üles |
|
 |
t2avi
HV vaatleja
|
07.09.2014 23:09:44
|
|
|
Tere,
Paistab, et telefoni aku hakkab väsima. Mida amazonist või ebayst tasuks osta? Telefoni paksemaks muuta ei soovi.
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
07.09.2014 23:13:34
|
|
|
t2avi kirjutas: |
Tere,
Paistab, et telefoni aku hakkab väsima. Mida amazonist või ebayst tasuks osta? Telefoni paksemaks muuta ei soovi. |
ma ostsin kunagi oriika aku s2-le. Suurema mahuga, uus tagakaas tuli kaasa. Paksemaks läks heal juhul mm, kui sedagi
Saksa amazonist, ok hind oli
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
kjaups
MeesKesTuliMetsast

|
08.09.2014 17:10:57
|
|
|
jeesus188 kirjutas: |
Tere,
Paistab, et telefoni aku hakkab väsima. Mida amazonist või ebayst tasuks osta? Telefoni paksemaks muuta ei soovi. |
ma ostsin kunagi oriika aku s2-le. Suurema mahuga, uus tagakaas tuli kaasa. Paksemaks läks heal juhul mm, kui sedagi
Saksa amazonist, ok hind oli |
Soovitaks seda sama varianti. Peale mahutavuse muutus minu jaoks telefoni käes hoidmine tunduvalt mugavamaks ja nägi ilusam ka välja. Kadus see pisike nö lohk tagant ära.
_________________ YAGA müügiputka - SNAP pildipank
M: 3D Touch V3.2 15€ |
|
Kommentaarid: 166 loe/lisa |
   |
3 :: |
135 |
|
tagasi üles |
|
 |
t2avi
HV vaatleja
|
08.09.2014 23:57:27
|
|
|
Mis mahtuvusega see suurem aku oli teil? Hetkel paistavad mitteoriginaalid kommentaaride järgi müügis 1650-sed akud. Hinnad ok.
Aga järgmine valik juba 3500-ne aku, mis on liiga suur ja raske.
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
09.09.2014 00:11:33
|
|
|
Mis mahtuvusega see suurem aku oli teil? Hetkel paistavad mitteoriginaalid kommentaaride järgi müügis 1650-sed akud. Hinnad ok.
Aga järgmine valik juba 3500-ne aku, mis on liiga suur ja raske. |
see on orikas
www.amazon.de/gp/product/B005FYHRY8/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1
maksin 21,86 kõik hinnas
tootekood EB-K1A2EBEGSTD
http://www.markit.eu/ee/et/ebk1a2ebegstd/v2p2610371 siin kallim, aga otsi ise, ma magama
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
mightythor
HV veteran

|
15.09.2014 21:12:04
|
|
|
Mitu kõlarit on I9100 telefonil? Peamine kõlar on telefoni tagaküljel all paremas nurgas, siis teine on mõistagi see, millest kuuleb vestluspartneri häält. Misasi see silindri kujuline komponent on? Mingi kolmas kõlar?
|
|
   |
53 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mihkel.
HV Guru

|
15.09.2014 21:56:22
|
|
|
Kas see mitte ei olegi kõnede kõlar?
|
|
Kommentaarid: 91 loe/lisa |
   |
81 |
|
tagasi üles |
|
 |
mightythor
HV veteran

|
15.09.2014 22:28:52
|
|
|
Mihkel. kirjutas: |
Kas see mitte ei olegi kõnede kõlar? |
Ei. See asub telefoni tagapaneelilt vaadates üleval vasakus nurgas. Ma kahtlen, kas see üldse kõlar on.
|
|
   |
53 |
|
tagasi üles |
|