Avaleht
uus teema   See teema on lukus, sa ei saa siin muuta postitusi või vastata teemale! Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  Telerite üldteema märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 445, 446, 447 ... 767, 768, 769  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
solution
HV Guru
solution

sõnum 25.11.2012 21:44:28 vasta tsitaadiga

mihkel7 kirjutas:
solution kirjutas:
Ma pole siiamaani omale telekat ostnud icon_biggrin.gif pool aastat olen nokut näppinud ning ikka ei tea mida valida.
Väljamaal olles sai Panasonicu plasmasid vaadatud. Jätsid suhteliselt hea mulje. Suurust vaatan 60 - 65"

Panadest vaatasin ST ja GT mudeleid.

Telekat vaja telekamängude mängimiseks ning Elisadigi TV vaatamiseks.

Valikus oleks ka muidugi Samsung E6500 seeria??

Huvitav kas jõuludeks kusagil soodukaid ka tuleb? icon_biggrin.gif
Vaata kas leiad kuskilt oktoobri Digi,seal oli just suurde telekate test.

Ahaa, ok. Tänud, peakski uurima! icon_smile.gif
Kommentaarid: 51 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 2 :: 41
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
miga
HV Guru
miga

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 26.11.2012 09:43:02 vasta tsitaadiga

Ma jälgin hetkel ning ootan CES 2013, toimub 8-11. jaanuar, mis pole enam kaugel, et näha, millega Panasonic ja muud suured üllatavad uute telekate näol, mis peaks omakorda olemasolevate hinnad alla tooma. Tea, kas mingid suuremat täiendust ka tulemas on...
Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 32
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Renq
HV veteran
Renq

sõnum 26.11.2012 10:51:54 vasta tsitaadiga

mul sügelesid ka näpud vahepeal uue teleka järgi a nüüd otsustasin, et eesmärk on 2014 jalka MM, selleks ajaks peaks omale midagi head ja suurt koju hankima.
solution
HV Guru
solution

sõnum 26.11.2012 12:04:00 vasta tsitaadiga

miga kirjutas:
Ma jälgin hetkel ning ootan CES 2013, toimub 8-11. jaanuar, mis pole enam kaugel, et näha, millega Panasonic ja muud suured üllatavad uute telekate näol, mis peaks omakorda olemasolevate hinnad alla tooma. Tea, kas mingid suuremat täiendust ka tulemas on...

See teeks jälle umbes 6kuud ootamist. Kui uued välja tulevad siis on jälle nii, et varsti tuleb midagi paremat välja jne icon_biggrin.gif
Jõuludeks niivõinaa soodukad niiet loodab midagi soetada.
Kommentaarid: 51 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 2 :: 41
tagasi üles
exciter
HV kasutaja

sõnum 26.11.2012 16:15:22 vasta tsitaadiga

miga kirjutas:

Ära unusta LG'd oma OLED ekraaniga thumbs_up.gif
tagasi üles
Le Inc
HV Guru
Le Inc

sõnum 26.11.2012 19:29:22 vasta tsitaadiga

mihkel7 kirjutas:
Kui kaugelt vaadad? Ma ostsin 42" aga nüüd tundub väike icon_biggrin.gif Ülevaated on kiitvad aga ise olen kergelt kõhklev, firma nimi ei meeldi aga see on juba minu probleem. Uuri aga veel ja nagu ma olen enne ka ütlend siis Tehnika ja maailm lubas detsembris telekaid testida. Äkki saab sealt ka mingeid mõtteid.

Just! Vaatasin kah et vahemaa on ~2,5 m ja 42'' peaks kenasti sobima (2..2,5 X diagonaal) kuid nüüd tundub et 47'' oleks õkva nigu rusikas silmaauku. icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 56 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 54
tagasi üles
miga
HV Guru
miga

sõnum 26.11.2012 22:28:51 vasta tsitaadiga

OLED võib tuleviku teema olla, kuid sellel tehnoloogial baseeruvad telekad on täna hinnaklassilt ikka räigelt kirved, kahjuks.
Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 32
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 26.11.2012 22:44:01 vasta tsitaadiga

seda OLEDi tuleviku teemat leierdatakse juba 5 aastat.
tuleb vist veel vähemalt 5 oodata

Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
abman
HV vaatleja

sõnum 27.11.2012 00:53:27 vasta tsitaadiga

exciter kirjutas:
näiteks: Sony HX750 on matt ekraaniga.
Sellele on ikka kole palju vilesid külge riputatud ja ei loe välja kas USB kaudu salvestab?

Siin on juttu Philips 32PFL4606 telerist, et on matt ekraaniga.
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=264102&postdays=0&postorder=asc&start=10525
Kas selle teleriga salvestamine on Eestis juba võimalik?
tagasi üles
Killerwave
HV Guru
Killerwave

sõnum 27.11.2012 16:34:29 vasta tsitaadiga

Küsimus panasonic ST50 seeria omanikele, kuidas telesaate salvestamine toimub? Kas igal juhul vaja mingit välist HDD või mälukaarti sisse lükata et salvestada saaks? Kuidas toimub telesaate ajal salvestamine ja sama saate edasikerimine(ala reklaami pausist üle jne). Ehk siis digiboxi fn-id?
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 31
tagasi üles
aims
HV kasutaja

sõnum 27.11.2012 17:00:29 vasta tsitaadiga

Ma võin sulle vastata, kuidas Pana GW20-ga asjad käivad, ST50-ga võibolla midagi sarnast.
Salvestamiseks on tingimata vaja välist andmekandjat, sees tal ju kõvaketast ei ole. Mul on USB kõvaketas järel. Kui telekavaatamise ajal salvestada saadet, siis tv-l kanalit ei saa vahetada, saad ainult mingit muud sisendit, näiteks bluray-d vaadata. Mul on nii seatud, et kogu aeg jooksvalt salvestab seda kanalit mida vaatad. Ehk kui näed mingit huvitavat kohta ja tahad uuesti vaadata, siis vajutad pausi ning kerid tagasi, ükspuha mitu korda. Ja siis vaatad edasi, võid ka edasi kerida, kui soovid või üldse reaalajas jooksvale striimile tagasi minna. Loodan, et said mu segasest jutust aru icon_smile.gif
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 31
tagasi üles
Killerwave
HV Guru
Killerwave

sõnum 27.11.2012 17:19:41 vasta tsitaadiga

Selge pilt, kõige suurem limitatsioon on siiski see et ei saa salvestada mitut saadet korraga või salvestada ühte kanalit ja vaadata teist. Ehk on ST60 seerial midagi selles valla arenenud. icon_rolleyes.gif
Edit: see et ei saa mitut asja salvestada korraga või salvestada ühte kanalit ja vaadata teist on kapitalistliku maailma perverssus, tahad rohkem samal ajal vaadata, osta mitu telekat ja digipaketti. kopp.gif
See et ei saa mujal vaadata HDDle salvestatud kraami, on isegi loogiline, autorikaitse ja muu bla.
tagasi üles
aims
HV kasutaja

sõnum 27.11.2012 17:37:52 vasta tsitaadiga

Mind ennast ka häirib veidi, et ma ei saa dvb-t saate vaatamise ajal dvb-s2 asju lindistada ja vastupidi.
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 31
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 27.11.2012 17:53:59 vasta tsitaadiga

Killerwave, miks kapitalistliku maailma perverssus, tehniliselt on lihtsalt mitme erineva asja korraga vaatamiseks mitut tuunerit vaja. ostad digiboxi ja vaatad mõnest teleka sisendist läbi selle vahepeal icon_smile.gif
tagasi üles
Arx07
HV veteran
Arx07

sõnum 27.11.2012 18:18:30 vasta tsitaadiga

Ühendasin LM660 kaabliga ruuteri taha, ühendus arvutiga on vähe kiirem kui wifiga, aga youtube näiteks ikka venib nagu tatt(alates 720p kvaliteediga). Kas teleka kaudu peabki neti ühendus nii aeglane olema? Arvuti sama ruuteri taga juhtmevabalt laeb kuskil 10x kiiremini youtube videod ära...
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
Killerwave
HV Guru
Killerwave

sõnum 27.11.2012 18:19:14 vasta tsitaadiga

londiste kirjutas:
Killerwave, miks kapitalistliku maailma perverssus, tehniliselt on lihtsalt mitme erineva asja korraga vaatamiseks mitut tuunerit vaja. ostad digiboxi ja vaatad mõnest teleka sisendist läbi selle vahepeal icon_smile.gif

Pigem ma mõtlesin et telekas võiks saada sama rolliga hakkama, mis praegune digibox mul kapi peal vana nikoa telku taga. Pole teine ka mingi vinge vidin, mingi väike HDD on ka sees, aga salvesta mida tahad ja mitmelt kanalilt korraga ning vaata veel kolmandat kanalit ka ning ei ole probleemi.
tagasi üles
abman
HV vaatleja

sõnum 27.11.2012 18:31:54 vasta tsitaadiga

londiste kirjutas:

Nujah, mitut tuunerit, aga iga tuuner vajab jälle isiklikku vaatajakaarti, mis omakorda nõuab lisakoha olemasolul rahakest.
Kui mõni tasuta kanalite vatamiseks siis selle võrra odavamalt. Starmanil saab vist kõiki tasulisi kokku olla 4tk.
DVB-Cs vist nii ja kas neid samuti salvestada saab nagu DVB-Td?
Siit tekkis küssa, kui mõnes teleris mitu tuunerit, mõlemad DVB-T/C võimelised, siis peaks ju mõlemale
vaatajakaarti vaja olema tasuliste kanalite vaatamiseks vähemalt. Conax mooduleid samuti tõenäoliselt.
tagasi üles
bladerunner
HV Guru

sõnum 27.11.2012 18:45:59 vasta tsitaadiga

londiste, sama MUX-i piires poleks tehniliselt mingit probleemi ühe kanali vaatamiseks ja teise salvestamiseks. icon_exclaim.gif Kapitalistide laiskus puha.
abman
HV vaatleja

sõnum 27.11.2012 18:54:41 vasta tsitaadiga

Killerwave kirjutas:
londiste kirjutas:

Pigem ma mõtlesin et telekas võiks saada sama rolliga hakkama, mis praegune digibox mul kapi peal vana nikoa telku taga. Pole teine ka mingi vinge vidin, mingi väike HDD on ka sees, aga salvesta mida tahad ja mitmelt kanalilt korraga ning vaata veel kolmandat kanalit ka ning ei ole probleemi.

Tuhnisin siin foorumis nädalavahetusel väheke ringi ja vägisi hakkab tekkima tunne, et telku asemel oleks korralikku monitori
vaja ning sellesse digiboxidest või arvutist kvaliteetne signaal sisse lasta - saakski superhea igast võimalustega teleka!
Digiboxide hinnad telekaga võrrelda ei anna ja PCdele softid samuti igasugused saadaval kui midagi uut ilmunud saad kohe katsetada/kasutada.
Digiboxidega saavad vanakesed veel kuidagi hakkama aga arvuti kasutamine TV vaatamiseks enamusele üle mõistuse.
Niiett telekaid läheb kah ikka vaja!
tagasi üles
mihkel7
Kreisi kasutaja

sõnum 27.11.2012 20:57:34 vasta tsitaadiga

Eks uue teleka ost on ikka huvitav ja aega nõudev tegevus. Sai ise ka tükka aega valitud ja siis pana plasma valitud ja just selle pärast,et plasma suudab SD pilti paremini ilusaks ja meeldivaks teha. Ideaalne oleks ju kui saaks käia teiste juures vaatamas millist telekat ei tasu osta aga noh sellega on nagu on. Aga uute telekate ootuste ja tegeliku kasutus mugavusega on ka mitte just kõige parem. Sai ka ise DLNA ja subtiitritega tükk aega jamatud.
Kommentaarid: 52 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 50
tagasi üles
ivokas
HV veteran
ivokas

sõnum 28.11.2012 11:32:17 vasta tsitaadiga

Teleriga salvestamine elioni nuti tv-st on ka võimalik? Telkul funktsioon olemas, aga pole hetkel ühtegi andmekandjat käepärast, et katsetada.
tagasi üles
Draqula
HV Guru

sõnum 28.11.2012 11:54:44 vasta tsitaadiga

ivokas kirjutas:
Teleriga salvestamine elioni nuti tv-st on ka võimalik? Telkul funktsioon olemas, aga pole hetkel ühtegi andmekandjat käepärast, et katsetada.

Tõenäoliselt mitte, telekas salvestab ikkagi ainult seda mida oma tuuneriga püüab.
Muidu oleks imelihtne salvestada näiteks blu-ray film maha teleka kõvakettale... keegi ju ei tahaks, et selline asi võiks juhtuda icon_razz1.gif

Võibolla asjad muutuvad siin kui Samsungi telekad hakkavad sisaldama elioni tv vaatamise sisemist lahendust.
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 28.11.2012 12:00:22 vasta tsitaadiga

elion laseb selle kinni keerata 99% tõenäosusega. tal ju vaja raha teenida kordustv ja salvestamise pealt icon_wink.gif
Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
Draqula
HV Guru

sõnum 28.11.2012 12:07:44 vasta tsitaadiga

jeesus188 kirjutas:
elion laseb selle kinni keerata 99% tõenäosusega. tal ju vaja raha teenida kordustv ja salvestamise pealt icon_wink.gif

Raudne loogika ütleb tõesti nii.
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
eddvin
HV kasutaja
eddvin

sõnum 28.11.2012 12:23:21 vasta tsitaadiga

Siit küsimus, kas pole ühtegi telekat, mis salvestaks seda, mis ekraanil käib?
Ehk saaks salvestada ka läbi hdmi tulevat signaali jm.
Kommentaarid: 62 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 59
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   See teema on lukus, sa ei saa siin muuta postitusi või vastata teemale! Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  Telerite üldteema mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 445, 446, 447 ... 767, 768, 769  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.