Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
solution
HV Guru

|
25.11.2012 21:44:28
|
|
|
mihkel7 kirjutas: |
solution kirjutas: |
Ma pole siiamaani omale telekat ostnud pool aastat olen nokut näppinud ning ikka ei tea mida valida.
Väljamaal olles sai Panasonicu plasmasid vaadatud. Jätsid suhteliselt hea mulje. Suurust vaatan 60 - 65"
Panadest vaatasin ST ja GT mudeleid.
Telekat vaja telekamängude mängimiseks ning Elisadigi TV vaatamiseks.
Valikus oleks ka muidugi Samsung E6500 seeria??
Huvitav kas jõuludeks kusagil soodukaid ka tuleb?  |
Vaata kas leiad kuskilt oktoobri Digi,seal oli just suurde telekate test. |
Ahaa, ok. Tänud, peakski uurima!
|
|
Kommentaarid: 51 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
3 :: |
2 :: |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
miga
HV Guru

|
26.11.2012 09:43:02
|
|
|
Ma jälgin hetkel ning ootan CES 2013, toimub 8-11. jaanuar, mis pole enam kaugel, et näha, millega Panasonic ja muud suured üllatavad uute telekate näol, mis peaks omakorda olemasolevate hinnad alla tooma. Tea, kas mingid suuremat täiendust ka tulemas on...
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
1 :: |
0 :: |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
Renq
HV veteran

|
26.11.2012 10:51:54
|
|
|
mul sügelesid ka näpud vahepeal uue teleka järgi a nüüd otsustasin, et eesmärk on 2014 jalka MM, selleks ajaks peaks omale midagi head ja suurt koju hankima.
_________________ Steam: Renq Origin: Renq86 Uplay: Renq86 |
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
solution
HV Guru

|
26.11.2012 12:04:00
|
|
|
miga kirjutas: |
Ma jälgin hetkel ning ootan CES 2013, toimub 8-11. jaanuar, mis pole enam kaugel, et näha, millega Panasonic ja muud suured üllatavad uute telekate näol, mis peaks omakorda olemasolevate hinnad alla tooma. Tea, kas mingid suuremat täiendust ka tulemas on... |
See teeks jälle umbes 6kuud ootamist. Kui uued välja tulevad siis on jälle nii, et varsti tuleb midagi paremat välja jne
Jõuludeks niivõinaa soodukad niiet loodab midagi soetada.
|
|
Kommentaarid: 51 loe/lisa |
   |
3 :: |
2 :: |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
exciter
HV kasutaja
|
26.11.2012 16:15:22
|
|
|
miga kirjutas: |
Ma jälgin hetkel ning ootan CES 2013, toimub 8-11. jaanuar, mis pole enam kaugel, et näha, millega Panasonic ja muud suured üllatavad uute telekate näol, mis peaks omakorda olemasolevate hinnad alla tooma. Tea, kas mingid suuremat täiendust ka tulemas on... |
Ära unusta LG'd oma OLED ekraaniga
|
|
tagasi üles |
|
 |
Le Inc
HV Guru

|
26.11.2012 19:29:22
|
|
|
mihkel7 kirjutas: |
Kui kaugelt vaadad? Ma ostsin 42" aga nüüd tundub väike Ülevaated on kiitvad aga ise olen kergelt kõhklev, firma nimi ei meeldi aga see on juba minu probleem. Uuri aga veel ja nagu ma olen enne ka ütlend siis Tehnika ja maailm lubas detsembris telekaid testida. Äkki saab sealt ka mingeid mõtteid. |
Just! Vaatasin kah et vahemaa on ~2,5 m ja 42'' peaks kenasti sobima (2..2,5 X diagonaal) kuid nüüd tundub et 47'' oleks õkva nigu rusikas silmaauku.
|
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
miga
HV Guru

|
26.11.2012 22:28:51
|
|
|
OLED võib tuleviku teema olla, kuid sellel tehnoloogial baseeruvad telekad on täna hinnaklassilt ikka räigelt kirved, kahjuks.
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
26.11.2012 22:44:01
|
|
|
seda OLEDi tuleviku teemat leierdatakse juba 5 aastat.
tuleb vist veel vähemalt 5 oodata
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
abman
HV vaatleja
|
|
tagasi üles |
|
 |
Killerwave
HV Guru

|
27.11.2012 16:34:29
|
|
|
Küsimus panasonic ST50 seeria omanikele, kuidas telesaate salvestamine toimub? Kas igal juhul vaja mingit välist HDD või mälukaarti sisse lükata et salvestada saaks? Kuidas toimub telesaate ajal salvestamine ja sama saate edasikerimine(ala reklaami pausist üle jne). Ehk siis digiboxi fn-id?
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
aims
HV kasutaja
|
27.11.2012 17:00:29
|
|
|
Ma võin sulle vastata, kuidas Pana GW20-ga asjad käivad, ST50-ga võibolla midagi sarnast.
Salvestamiseks on tingimata vaja välist andmekandjat, sees tal ju kõvaketast ei ole. Mul on USB kõvaketas järel. Kui telekavaatamise ajal salvestada saadet, siis tv-l kanalit ei saa vahetada, saad ainult mingit muud sisendit, näiteks bluray-d vaadata. Mul on nii seatud, et kogu aeg jooksvalt salvestab seda kanalit mida vaatad. Ehk kui näed mingit huvitavat kohta ja tahad uuesti vaadata, siis vajutad pausi ning kerid tagasi, ükspuha mitu korda. Ja siis vaatad edasi, võid ka edasi kerida, kui soovid või üldse reaalajas jooksvale striimile tagasi minna. Loodan, et said mu segasest jutust aru
|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
Killerwave
HV Guru

|
27.11.2012 17:19:41
|
|
|
Selge pilt, kõige suurem limitatsioon on siiski see et ei saa salvestada mitut saadet korraga või salvestada ühte kanalit ja vaadata teist. Ehk on ST60 seerial midagi selles valla arenenud.
Edit: see et ei saa mitut asja salvestada korraga või salvestada ühte kanalit ja vaadata teist on kapitalistliku maailma perverssus, tahad rohkem samal ajal vaadata, osta mitu telekat ja digipaketti.
See et ei saa mujal vaadata HDDle salvestatud kraami, on isegi loogiline, autorikaitse ja muu bla.
|
|
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
aims
HV kasutaja
|
27.11.2012 17:37:52
|
|
|
Mind ennast ka häirib veidi, et ma ei saa dvb-t saate vaatamise ajal dvb-s2 asju lindistada ja vastupidi.
|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
27.11.2012 17:53:59
|
|
|
Killerwave, miks kapitalistliku maailma perverssus, tehniliselt on lihtsalt mitme erineva asja korraga vaatamiseks mitut tuunerit vaja. ostad digiboxi ja vaatad mõnest teleka sisendist läbi selle vahepeal
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
Kommentaarid: 241 loe/lisa |
   |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
Arx07
HV veteran

|
27.11.2012 18:18:30
|
|
|
Ühendasin LM660 kaabliga ruuteri taha, ühendus arvutiga on vähe kiirem kui wifiga, aga youtube näiteks ikka venib nagu tatt(alates 720p kvaliteediga). Kas teleka kaudu peabki neti ühendus nii aeglane olema? Arvuti sama ruuteri taga juhtmevabalt laeb kuskil 10x kiiremini youtube videod ära...
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Killerwave
HV Guru

|
27.11.2012 18:19:14
|
|
|
londiste kirjutas: |
Killerwave, miks kapitalistliku maailma perverssus, tehniliselt on lihtsalt mitme erineva asja korraga vaatamiseks mitut tuunerit vaja. ostad digiboxi ja vaatad mõnest teleka sisendist läbi selle vahepeal  |
Pigem ma mõtlesin et telekas võiks saada sama rolliga hakkama, mis praegune digibox mul kapi peal vana nikoa telku taga. Pole teine ka mingi vinge vidin, mingi väike HDD on ka sees, aga salvesta mida tahad ja mitmelt kanalilt korraga ning vaata veel kolmandat kanalit ka ning ei ole probleemi.
|
|
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
abman
HV vaatleja
|
27.11.2012 18:31:54
|
|
|
Killerwave, miks kapitalistliku maailma perverssus, tehniliselt on lihtsalt mitme erineva asja korraga vaatamiseks mitut tuunerit vaja. ostad digiboxi ja vaatad mõnest teleka sisendist läbi selle vahepeal  |
Nujah, mitut tuunerit, aga iga tuuner vajab jälle isiklikku vaatajakaarti, mis omakorda nõuab lisakoha olemasolul rahakest.
Kui mõni tasuta kanalite vatamiseks siis selle võrra odavamalt. Starmanil saab vist kõiki tasulisi kokku olla 4tk.
DVB-Cs vist nii ja kas neid samuti salvestada saab nagu DVB-Td?
Siit tekkis küssa, kui mõnes teleris mitu tuunerit, mõlemad DVB-T/C võimelised, siis peaks ju mõlemale
vaatajakaarti vaja olema tasuliste kanalite vaatamiseks vähemalt. Conax mooduleid samuti tõenäoliselt.
|
|
tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
27.11.2012 18:45:59
|
|
|
londiste, sama MUX-i piires poleks tehniliselt mingit probleemi ühe kanali vaatamiseks ja teise salvestamiseks. Kapitalistide laiskus puha.
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
Kommentaarid: 168 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
abman
HV vaatleja
|
27.11.2012 18:54:41
|
|
|
Killerwave kirjutas: |
Pigem ma mõtlesin et telekas võiks saada sama rolliga hakkama, mis praegune digibox mul kapi peal vana nikoa telku taga. Pole teine ka mingi vinge vidin, mingi väike HDD on ka sees, aga salvesta mida tahad ja mitmelt kanalilt korraga ning vaata veel kolmandat kanalit ka ning ei ole probleemi. |
Tuhnisin siin foorumis nädalavahetusel väheke ringi ja vägisi hakkab tekkima tunne, et telku asemel oleks korralikku monitori
vaja ning sellesse digiboxidest või arvutist kvaliteetne signaal sisse lasta - saakski superhea igast võimalustega teleka!
Digiboxide hinnad telekaga võrrelda ei anna ja PCdele softid samuti igasugused saadaval kui midagi uut ilmunud saad kohe katsetada/kasutada.
Digiboxidega saavad vanakesed veel kuidagi hakkama aga arvuti kasutamine TV vaatamiseks enamusele üle mõistuse.
Niiett telekaid läheb kah ikka vaja!
|
|
tagasi üles |
|
 |
mihkel7
Kreisi kasutaja
|
27.11.2012 20:57:34
|
|
|
Eks uue teleka ost on ikka huvitav ja aega nõudev tegevus. Sai ise ka tükka aega valitud ja siis pana plasma valitud ja just selle pärast,et plasma suudab SD pilti paremini ilusaks ja meeldivaks teha. Ideaalne oleks ju kui saaks käia teiste juures vaatamas millist telekat ei tasu osta aga noh sellega on nagu on. Aga uute telekate ootuste ja tegeliku kasutus mugavusega on ka mitte just kõige parem. Sai ka ise DLNA ja subtiitritega tükk aega jamatud.
|
|
Kommentaarid: 52 loe/lisa |
   |
50 |
|
tagasi üles |
|
 |
ivokas
HV veteran

|
28.11.2012 11:32:17
|
|
|
Teleriga salvestamine elioni nuti tv-st on ka võimalik? Telkul funktsioon olemas, aga pole hetkel ühtegi andmekandjat käepärast, et katsetada.
_________________ Reisijate ja fekaali vedu kahekorruselise bussiga.
Praepelmeenid ja Vana Tallinn suudavad nii mõndagi muuta! |
|
Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
28.11.2012 11:54:44
|
|
|
ivokas kirjutas: |
Teleriga salvestamine elioni nuti tv-st on ka võimalik? Telkul funktsioon olemas, aga pole hetkel ühtegi andmekandjat käepärast, et katsetada. |
Tõenäoliselt mitte, telekas salvestab ikkagi ainult seda mida oma tuuneriga püüab.
Muidu oleks imelihtne salvestada näiteks blu-ray film maha teleka kõvakettale... keegi ju ei tahaks, et selline asi võiks juhtuda
Võibolla asjad muutuvad siin kui Samsungi telekad hakkavad sisaldama elioni tv vaatamise sisemist lahendust.
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
28.11.2012 12:00:22
|
|
|
elion laseb selle kinni keerata 99% tõenäosusega. tal ju vaja raha teenida kordustv ja salvestamise pealt
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
28.11.2012 12:07:44
|
|
|
jeesus188 kirjutas: |
elion laseb selle kinni keerata 99% tõenäosusega. tal ju vaja raha teenida kordustv ja salvestamise pealt  |
Raudne loogika ütleb tõesti nii.
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
eddvin
HV kasutaja

|
28.11.2012 12:23:21
|
|
|
Siit küsimus, kas pole ühtegi telekat, mis salvestaks seda, mis ekraanil käib?
Ehk saaks salvestada ka läbi hdmi tulevat signaali jm.
|
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
59 |
|
tagasi üles |
|