Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  Elisa Elamus (TV teenused, coax, fiiber ja üle õhu lahendused) märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 134, 135, 136 ... 909, 910, 911  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
soodent
HV Guru

sõnum 25.06.2009 13:56:36 vasta tsitaadiga

Lasnamäel on zoomboxi + tavaline tv ja ka lcd mpeg4 teleriga sama probleem- öösel kell 23 kuni 04 vahemikus signaali kvaliteet 0-5%.
Pilt kas ülimoonutatud või teade "no signal".
Kas keegi tahtlikult saadab mingit segavat signaali vms?Järsku tuleb ja sama järsku läheb ära see efekt.Signaali tugevus stabiilselt umbes 90%.
Kohalikku rämpsinimeste taset teades illusioone ei tee(pivo, sigaretõ, seks i slovo korotshe) öäk.....

Peremees
HV vaatleja
Peremees

sõnum 27.06.2009 15:59:00 vasta tsitaadiga

strohher kirjutas:
Kurram, nüüd hangub juba mitu korda minutis pilt digis icon_confused.gif

Mul hangub pilt nii digi kuid ka analoog signaali vaadates ja hangunud pilt püsib ees minuteid. Esineb kellelgi veel midagi taolist? Viga ilmneb põhiliselt dokumentaal kanaleid vaadates.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
High-Q
HV Guru
High-Q

sõnum 29.06.2009 16:31:54 vasta tsitaadiga

kusjuures mul häbi tunnistada, et vanal kaabligurul nagu ma enne olin, polnud absull teadmisi docsis 3.0 olemasolust ja eripäradest. nüüd sorarin wikipedia specci üle ja tegelt on väga lihtne. ega süsteem üleüldiselt ei muutu: kui enne venitas ~50mbps ühe 8MHz laiusega downstream kanaliga, siis nüüd saab lihtsalt ühte seadet mitme downstream/upstream sageduse vahel jagada. ega võrgukvaliteedi poole pealt mingit nõudmisi lisaks ei tule. Probleem võib tulla ainult sageduse jaotusega, aga selle vastu päästab tark FO majandamine, mida juba minu ajal viljeleti (st mida enam suured FO piirkonnad omavahel ära lõigati, seda rohkem sai samu downstream sagedusi kasutada ja kattumist polnud).
DATA sagedusevahemik on ~100MHz (vot ei mäleta enam), 8MHz euro plaaniga mahutaks see kuni 12 downstreami kanalit, seega 12x50 ehk teoreetiliselt 600mbps per downstream interface (downstreami "pott" on üsna suur, vast kuni 1000 kasutaja ringis, kuigi see on ainult minu spekulatsioon, ma ei tea praeguseid nõudeid), kui FO piirkonnad ei kattu. Kuna päris mittekattumist teha pole võimalik ja ka otstarbekas, siis võiks selle 600-ja 3-ks jagada (kasutada 4-channel bondi), ehk siis 200mbps per downstream, mis on juba päris hea.

pisut kindlasti täiustatud ka andmevahetus ja sünkroniseerimis algoritme, aga selles vallas suurt midagi leiutada ei ole enam võimalik. QAM 256-st enam tihedamalt downstreami ei paki ja eks QAM 16 upstream on ka üsna piiril, ma muidugi ei tea, kas äkki starman on QAM32-le upstreami suhtes üle kolinud. kui on, siis viis pihku, stabiilne QAM 32 upstreamil tähendaks ideaalilähedast võrgukvaliteeti. lugesin, et laboritingimustes pakiti ka 64QAM-iga upstreami, aga reaalvõrgus see ei toimiks.

tegelikult upstream kanaleid sa juba enne jagada (täitsa tark hack oli selleks ja ma seda kunagi ka katsetasin), aga see nõudis vaba upstream sisendit CMTS kaardil (mis on üpris kallis lõbu).

tore, et asi edeneb.

imho just powerboost on see vahetehnoloogia, mis ennast tõestas, vähemalt minu jaoks. kuna suur kräpisikutaja pole, siis hetkeline kiirus kõige tähtsam (olgu youtube video, suuremahulise lehe esmavamine jne) ja ausalt öeldes tööjuures oleva 100mbps (otse ühe suurteenusepakkuja võrku) ja kodus 2mbps kodu (koos PB-ga) vahel erilist vahet küll ei tunne.

üks noot küll: läbi kaablit pakutav digitv on mõttetu ja ajast ning arust, aeg on midagi paremat pakkuda: korralike HD kanaleid (ja piisavalt palju) vaja, mis mõtet on tavalist SD PAL-i mpegiks pakkida: tulemus ainult langeb. maksad peale digiboksi rendi ja kaardi eest, aga kvaliteet on vaat et kehvem.
Kommentaarid: 107 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 97
tagasi üles
pois11
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 29.06.2009 23:10:05 vasta tsitaadiga

Kuidas teistel digilevis olev Natural Geographic HD töötab. Endal pilt jookseb mitmeid päevi kenasti aga hääl on ikka puudu? On keegi selle kanali häält kuulnud. Vaatan philipsi teleka sisese digi poksiga.
Kommentaarid: 112 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 109
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
KristjanRa
HV kasutaja
KristjanRa

sõnum 30.06.2009 11:59:28 vasta tsitaadiga

Endal ka probleem. Signaal koguaeg 100%, iga kanali peal...
Discovery't näitab ja muid sarnaseid aga Fox kanaleid ja Hallmarki, MTV Eestit jne. ei näe. Hääl on, mis hakib vahel ja siis pilti pole.
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 16
tagasi üles
sukelduja
HV Guru
sukelduja

sõnum 30.06.2009 14:09:41 vasta tsitaadiga

High-Q kirjutas:

üks noot küll: läbi kaablit pakutav digitv on mõttetu ja ajast ning arust, aeg on midagi paremat pakkuda: korralike HD kanaleid (ja piisavalt palju) vaja, mis mõtet on tavalist SD PAL-i mpegiks pakkida: tulemus ainult langeb. maksad peale digiboksi rendi ja kaardi eest, aga kvaliteet on vaat et kehvem.

Kas mitte taevakanalid nii ehk nii sati feedist digitaalsena levitajateni ei jookse? Nii et pigem konverteeritakse ikka analoogi kasutajate pilti D->A. Ja uutel televiisoritel on analoogpilt digipildiga võrreldes lihtsalt hirmus.

pois11 kirjutas:
Kuidas teistel digilevis olev Natural Geographic HD töötab. Endal pilt jookseb mitmeid päevi kenasti aga hääl on ikka puudu? On keegi selle kanali häält kuulnud. Vaatan philipsi teleka sisese digi poksiga.

Sonyga sama seis - häält pole. Ei DD ega ka lihtsalt Englishit.
Kommentaarid: 24 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 24
tagasi üles
wiinanina
HV kasutaja

sõnum 30.06.2009 19:41:06 vasta tsitaadiga

pois11 kirjutas:

Kuna programm on kodulehel olevas kanalilistis olemas, siis telefon kätte ja helistama.
Ning mõni e-mail ei tee ka paha.

Minule vastati, et on ajutisi tehnilisi probleeme.

Aga mida suurem surve klienditeenindusele, seda suurem võimalus, et asjaosalised oma tagumikke liigutama hakkavad.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
sukelduja
HV Guru
sukelduja

sõnum 01.07.2009 10:20:16 vasta tsitaadiga

Mulle vastasid eile, et mul on vaja välist AAC või AC3 dekooderit. Mul on vastav väline dekooder olemas, aga isegi üle televiisori optilise väljundi ei tule sinna biti poegagi. Võimalik, et probleem on hoopis Sony televiisoris. Paberite järgi peaks minu televiisoris Dolby Digital dekooder ka sees olema, aga heli ma igatahes ei saa.
tagasi üles
time123
HV Guru
time123

sõnum 01.07.2009 10:21:22 vasta tsitaadiga

Kanal2 pilt jukerdab mul kaablis juba tükk aega, virvendab päris mõnusalt. On kellelgi veel sarnane mure?
Kommentaarid: 203 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 178
tagasi üles
prtv
HV Guru

sõnum 01.07.2009 10:50:45 vasta tsitaadiga

time123 kirjutas:
Kanal2 pilt jukerdab mul kaablis juba tükk aega, virvendab päris mõnusalt. On kellelgi veel sarnane mure?

Ei.

T1000
HV kasutaja
T1000

sõnum 01.07.2009 13:58:48 vasta tsitaadiga

sukelduja kirjutas:
Võimalik, et probleem on hoopis Sony televiisoris. Paberite järgi peaks minu televiisoris Dolby Digital dekooder ka sees olema, aga heli ma igatahes ei saa.

Nende pakutavad Kaon digiboxid ei pidavat samuti heli andma.
Kommentaarid: 26 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 26
tagasi üles
Draqula
HV Guru

sõnum 01.07.2009 14:50:43 vasta tsitaadiga

Kaon'ist rääkides - üritasin eile tuttava juures selle Kaon'i boksiga vaadata USB pulga pealt jpeg pilte (osad olid 5MP ja osad 3MP kaameratest pärit ning katsetasime 2 erinevat pulka) ja mp3'sid. Failid leidsime üles, aga midagi nendega teha ei saanud. OK vajutades peaks vastavalt juhendile fail avanema, kuid midagi ei juhtunud. Kuskile kopeerida ka ei saanud. Ainult kausta nime õnnestus muuta. Väidetavalt oli hiljuti selle boksiga käidud Starmanis, kus uuendati soft, kuna mingi jama oli kanalite vahetamisega - see hakkas peale uuendust normaalselt tööle.
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
fgth
Kreisi kasutaja

sõnum 02.07.2009 00:32:18 vasta tsitaadiga

soodent kirjutas:
Lasnamäel on zoomboxi + tavaline tv ja ka lcd mpeg4 teleriga sama probleem- öösel kell 23 kuni 04 vahemikus signaali kvaliteet 0-5%.
hetkel sama seis
Kommentaarid: 65 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 63
tagasi üles
indrek11
HV vaatleja

sõnum 02.07.2009 00:37:02 vasta tsitaadiga

kloogarannas oli ka tunnine auk
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 02.07.2009 07:53:48 vasta tsitaadiga

Jõelähtmel sama seis, kolmandat muxi lihtsalt pole. Kukkus kvaliteet alla koos Lahti 2. muxiga.
umbes 00:00 oli levikvaliteet veel ok, kuid ca 20 minti hiljem 5% alles.
Kommentaarid: 141 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 126
tagasi üles
DeCoder
HV kasutaja
DeCoder

sõnum 02.07.2009 09:23:44 vasta tsitaadiga

Igal pool ülilevid ju, tulev madalrõhkond toob leevendust icon_exclaim.gif
Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 31
tagasi üles
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 02.07.2009 12:21:26 vasta tsitaadiga

DeCoder kirjutas:
Igal pool ülilevid ju, tulev madalrõhkond toob leevendust icon_exclaim.gif

Ülilevid on talvel haruldasemad, kuid suvel suht igapäevane ja see pole norm, kui lihtsalt TV signaal suvaliselt kaob. See on lihtsalt üks ilmastikust tingitud nähtus, kuid seda peaksid suutma kõrgelt haritud asjapulgad ületada, mitte otsima ülilevis süüdlast.

Selliselt hakkavad leivaisad-reklaamiandjad mitte ostma teatud ebasobivatel päevadel- kellaaegadel reklaami telerisse, sest potentsiaalseid ostjaid neid näha ju ei saa. 8)
Kommentaarid: 141 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 126
tagasi üles
soodent
HV Guru

sõnum 02.07.2009 14:41:56 vasta tsitaadiga

Mina pole juba nädal aega õhtuti/öösel telekat näinud.Tuleb vist viasat võtta....Kuidas siis hommikuti 100% kõik toimib- kummaline.
udumees
Kreisi kasutaja
udumees

sõnum 02.07.2009 15:39:01 vasta tsitaadiga

Toh teh, ma siiani küll pole kvaliteedi langust tähendanud Muugal. Samas telemast pole väga kaugel kah...
pois11
HV Guru

sõnum 04.07.2009 21:14:20 vasta tsitaadiga

Starman lisas ETV HD test kanali ka kaabel digi levisse mis on meeldiv küll. Ime kombel kõik töötab ka.. pilt on prillikivi ja hääl ka korralik. Et päris ei saa enam starmani süüdistada ka, et ei oska HD kanaliline heli lisada. Pean seda Natural Geographic HD silmas millel ikka häält pole, tundub, et viga on ikka teleka siseses koodekis.
tagasi üles
vortex
HV veteran
vortex

sõnum 04.07.2009 21:40:38 vasta tsitaadiga

Kuna arvuti on ka vait selle koha pealt, mõlemas formaadis mis seal striimis on (AAC ja AC3), siis ma arvan et asi pole siiski telekas kinni.
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 37
tagasi üles
T1000
HV kasutaja
T1000

sõnum 05.07.2009 22:55:39 vasta tsitaadiga

Krt, vist ikkagi on telekates asi. http://www.digi-tv.ee/viewtopic.php?f=10&t=11073&start=0&st=0&sk=t&sd=a
Siin ühel nagu töötab asi võimendiga + optiline kaabel ja starman nagu ei tunnista ka, et neil midagi valesti oleks. icon_eek.gif Näitavad kanalit mida isegi nende endi HD box ei suuda näidata.
Kusjuures sama asi oli ju kunagi History HD kanaliga testis, siis ka heli puudus. Vb neil tulevadki kõik HD kanalid ilma helita, see oleks küll kino. icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 26 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 26
tagasi üles
sukelduja
HV Guru
sukelduja

sõnum 06.07.2009 08:07:50 vasta tsitaadiga

T1000 kirjutas:
Krt, vist ikkagi on telekates asi. http://www.digi-tv.ee/viewtopic.php?f=10&t=11073&start=0&st=0&sk=t&sd=a
Siin ühel nagu töötab asi võimendiga + optiline kaabel ja starman nagu ei tunnista ka, et neil midagi valesti oleks. icon_eek.gif Näitavad kanalit mida isegi nende endi HD box ei suuda näidata.
Kusjuures sama asi oli ju kunagi History HD kanaliga testis, siis ka heli puudus. Vb neil tulevadki kõik HD kanalid ilma helita, see oleks küll kino. icon_biggrin.gif

Läbi tulevad ainult 2.0 ja 2.1 kanalid, mina ei ole suutnud ühtestki kanalist DD5.1 kätte saada.
tagasi üles
salatoimik
HV Guru
salatoimik

sõnum 06.07.2009 16:55:30 vasta tsitaadiga

Mis Starman edastab VH1 kanalt 5.1 heliga we? (mingi vend väidab nii).
Kui see nii on siis palju seal üldse seda õiget 5.1 heli on?

pois11
HV Guru

sõnum 06.07.2009 20:39:35 vasta tsitaadiga

vahi imet, nüüd on Natural Geographic HD hääl olemas (Vene; Türgi; Inglise) Huvitav, et vaikimisi pandud teine inglise keel nagu häält ei tee aga kui valida heliks dolbi digital siis hääl kenasti olemas. Vaatamiseks siis ikka kasutan 9 seeria philipsi sisest digi poksi (kaabli kaudu)
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  Elisa Elamus (TV teenused, coax, fiiber ja üle õhu lahendused) mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 134, 135, 136 ... 909, 910, 911  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.