Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
baltex
HV vaatleja
|
19.05.2008 19:00:08
|
|
|
kus seda device manageri saab minna? telefon suht mõned päevad olnud minu käes ja ei tea kõike täpselt, telefoni leidmiseks kasutan microsoft activesync. Juhe töötab, kuna laadimistuli põleb.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
SCREAMER
HV Guru

|
19.05.2008 20:41:38
|
|
|
arvutis device manager
_________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:] |
|
Kommentaarid: 436 loe/lisa |
   |
1 :: |
2 :: |
388 |
|
tagasi üles |
|
 |
baltex
HV vaatleja
|
19.05.2008 21:10:12
|
|
|
mõtled kausta mobile device? siis sealt ei näita ta mulle midagi
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
SCREAMER
HV Guru

|
|
   |
388 |
|
tagasi üles |
|
 |
baltex
HV vaatleja
|
19.05.2008 21:35:24
|
|
|
küsimärgi all ei olnud midagi, ka sõbra arvutis ei tuvastanud seda telefoni ära, ja ennem seal arvutis ta töötas.
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
SCREAMER
HV Guru

|
19.05.2008 22:20:30
|
|
|
hard reset proovi teha föönile
_________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:] |
|
   |
388 |
|
tagasi üles |
|
 |
baltex
HV vaatleja
|
19.05.2008 22:35:14
|
|
|
asi korras tänu vortex abile
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
shizny
HV kasutaja

|
19.05.2008 22:46:42
|
|
|
nimelt mul selline probleem. aparaadiks siis htc touch cruise.
kasutan harva aga ikkagi ppc outlooki et meile lugeda. aparaatus sikutab meilid alla mis on tulnud, loen meilid ära ja outlook kinni. läheb mingi päevake v kaks mööda ja vaatan uuesti outlooki... need meilid mis ma olen eelmine kord läbi lugenud on ära kadunud.
nimelt meilid kaovad laksust ära mis on seadmesse saabunud. ometi saadetud meil (üks ainus) on alles.
activesynciga olen paika pannud et ainult kontakte ja faile synciks, et muu jätaks rahule, vahel olen ka mälukaardi seadmest välja võtnud ja arvutisse pannud.
kas on võimalik, et mälukaardi välja võtmine seadmest võib seda mõjutada või äkki activesync mõjutab?
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pägalik
HV kasutaja

|
21.05.2008 21:00:00
|
|
|
Activesync ei puutu asjasse, kui e-maile ei süngi. Mälukaart ka mitte.
Äkki asi selles, et kui pc-ga e-maile loed, siis tõmbad need serverist ära. Järgmine kord, kui ppc-ga e-maile saadad ja vastu võtad, siis süngitakse serveriga ja kirjad kaovad.
Minul niimoodi toimib. Vaatamata sellele, et kasutusel on pop3, mitte imap. Vaatamata sellele, et kogu gmail mailindus asub serveris.
_________________ selle koha peal peaks olema allkiri |
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
friik1
HV Guru

|
22.05.2008 22:57:02
|
|
|
Lehitsesin seda teemat siin ning kaalun suvel uue fööni ostmist.
SE P1i hakkab oma aeglusega vaikselt närvidele käima ja UIQ rakendusi on kah vähe.
HTC TyTN II oleks potentsiaalne ja üsna kiidetud ost, google arvates on sellele ka WM 6.1 saada kohe varsti.
Arvamusi?
|
|
Kommentaarid: 188 loe/lisa |
   |
166 |
|
tagasi üles |
|
 |
SCREAMER
HV Guru

|
22.05.2008 23:26:34
|
|
|
HTC TyTN II on väga ok.....
äkki softi bug? proovi firmare uuendada
shizny kirjutas: |
nimelt mul selline probleem. aparaadiks siis htc touch cruise.
kasutan harva aga ikkagi ppc outlooki et meile lugeda. aparaatus sikutab meilid alla mis on tulnud, loen meilid ära ja outlook kinni. läheb mingi päevake v kaks mööda ja vaatan uuesti outlooki... need meilid mis ma olen eelmine kord läbi lugenud on ära kadunud.
nimelt meilid kaovad laksust ära mis on seadmesse saabunud. ometi saadetud meil (üks ainus) on alles.
activesynciga olen paika pannud et ainult kontakte ja faile synciks, et muu jätaks rahule, vahel olen ka mälukaardi seadmest välja võtnud ja arvutisse pannud.
kas on võimalik, et mälukaardi välja võtmine seadmest võib seda mõjutada või äkki activesync mõjutab? |
|
   |
388 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
23.05.2008 10:46:53
|
|
|
friik1 kirjutas: |
Lehitsesin seda teemat siin ning kaalun suvel uue fööni ostmist.
SE P1i hakkab oma aeglusega vaikselt närvidele käima ja UIQ rakendusi on kah vähe.
HTC TyTN II oleks potentsiaalne ja üsna kiidetud ost, google arvates on sellele ka WM 6.1 saada kohe varsti.
Arvamusi? |
Oma TyTN II negatiivsetest kogemustest olen pikemalt siin teemas eelnevalt kirjutanud. Hetkel on põhiline kaebus, et 3G'd ei saa hoida pidevalt aktiivsena, kuna tihti juhtub et telefon 3G võrgus olles kõnesid sisse ei võta ja kõne läheb otse kõneposti, samuti ei saa välja helistada. Ei oska öelda kas süüdi on EMT 3G levi või telefon (garantiis käis ja väideti et tehti softi uuendus ning nüüd peaks korras olema). Seega lisasin "Comm manageri" 3G sisse-väljalülitamise ning lülitan selle sisse ainult siis kui suurem ports maile vaja tõmmata või arvuti taha modemiks läheb. Muidu elan 2G peal (GSM, EDGE).
Veel käib närvidele, et üritades sisestada klaviatuurilt sama tähte 2 korda järjest, tuleb seda teha veidi aeglasemalt kui tahaks, muidu teist tähte ei ilmu.
Abiks on US klaveril (mis mulle pandi kuna algselt olnud Rootsi klaver andis otsad) funktsioon mis võimaldab o, a ja u ning vist ka teiste tähtede peale panna täppe või tildet, ehk siis saan sisestada õ tähe klaviatuurilt: vajutan o, lukustan kahekordse vajutusega "Fn" ja vajutan tühikut kuni sobivad täpid või tilde tähe kohal olemas. Skandinaavia klaveril seda võimalust polnud, selle eest olid olemas US klaveril puuduvad ä ja ö.
TyTN II või mõni muu WM seade on mõttekas osta siis kui meilid ja kalender elavad Exchange serveris. Kõige mõnusam peaks olema Exchange 2007 ja vähemalt Windows Mobile 6 kooslus. Varasemad versioonid on ka abiks, kuid viimased versioonid sisaldavad lisavõimalusi.
Mu viimane avastus selle seadmega seoses on Microsoft Voice Commands - natuke peab küll keelt väänama ameerikapäraseks, aga põhimõtteliselt saab hääljuhtimisega teha väga palju:
- Valida suvalist numbrit tel raamatust (öeldes Call "nimi", ilma et oleks vaja eraldi voice tag'e salvestada, kui on mitu numbrit nime kohta siis küsitakse üle kumba tahad, näit "Call home or mobile?"),
- Dikteerida numbrit (öeldes "Dial tel nr", ainuke jama on et nr peab olema kas 7 või 10 märki pikk, 8 märgi pikkust numbrit ei saa dikteerida, ei aktsepteeri)
- Käivitada häälega suvalist rakendust (näiteks ütled Run Google Maps, autoroolis kasutades BT handsfreed ja proge käivitub, ei pea hakkama seda menüüsügavustest otsima),
- Häälega saab küsida ka näiteks "What are my appointments" (loetakse ette sinu tänased kohtumised, saab küsida ka homseid, jällegi abiks autoroolis kui vaja saada ülevaade päevaplaanist).
- Siis on veel erinevad teavitused, mis samuti eriti abiks autoroolis (kui tuleb kohtumise meeldetuletus, siis öeldakse sulle mis kohtumine on ja kus toimub, sissetuleva kõne puhul kui number on tel raamatus olemas, öeldakse kes helistab. Sissetulnud sms'i loetakse ette. Maili puhul loetakse ette saatja ja subject (saab sättida nii et kõiki maile ei loeta, vaid ainult näiteks "High importance" märkega)
- Häälega saab ka telefoni lülituda kas täiesti hääletuks või vibro aktiveerida.
Erinevate tel nr valimiste kohta saab valida kas tahad et telefon sult enne üle küsiks nr õigsuse või valik kohe.
Samuti saab teavituste kohta valida kas need öeldakse välja ainult telefoni kõlarist, ainult handsfreest või mõlemast vastavalt kumb on aktiivne (see viimane variant kuuldavasti on bugine). Ise kasutan ainult BT handsfree teavitusi.
Lisaks veel, et selle telefoni tõeliseks nautimiseks peaks olema veidi viitsimist sellega jännata. Seadistusvõimalused on üsna piiramatud ning võlu seisnebki selles, et seadistad ta täpselt oma käe järgi.
Kui oskad esitada konkreetsemaid küsimusi oma vajaduste kohta selle telefoni suhtes siis vastan meeleldi.
Kui ma ise praegu telefoni otsiks, siis ootaksin tõenäoliselt ära SE Xperia X1. Just 900MHz 3G toe ja parema resolutsiooniga ekraani pärast. QVGA ekraan on TyTN II üks peamiseid miinuseid.
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
friik1
HV Guru

|
23.05.2008 14:30:15
|
|
|
Draqula, Xperia on mu teine kandidaat, aga seda pole oodata enne sügist.
Aga suured tänud plusside-miinuste eest, võtan teadmiseks.
|
|
   |
166 |
|
tagasi üles |
|
 |
switch
HV veteran
|
23.05.2008 14:39:17
|
|
|
friik1 kirjutas: |
Draqula, Xperia on mu teine kandidaat, aga seda pole oodata enne sügist.
Aga suured tänud plusside-miinuste eest, võtan teadmiseks. |
HTC Diamon Touch'i peale ei ole mõelnud?
Tundub huvitav aparaat olema - korra käis peast läbi, et peaks oma P3300 selle vastu välja vahetama.
Muidugi TouchFLO 3D interface on lahe aga samas kui nagu sellest välja minna vaatab alt vastu ikkagi tavaline WM6. Eks näis - demo videotes lagis see touchFLO 3d asi neil päris kõvasti.
|
|
Kommentaarid: 148 loe/lisa |
   |
135 |
|
tagasi üles |
|
 |
friik1
HV Guru

|
23.05.2008 14:54:47
|
|
|
switch, normaalset klaviatuuri pole. Ja touch-screeni põhised klaverid pole minu kogemuse järgi suurt midagi väärt.
|
|
   |
166 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
26.05.2008 19:27:38
|
|
|
HTC TyTN II kohta on Windows Mobile 6.1 uuendus üleval HTC Europe veebilehel, HTC e-club all (23.05.08 üles pandud).
ROM uuendus, peale mida näitab Device information järgmist:
ROM version: 3.29.414.0 WWE
ROM date: 05/06/08
Radio version: 1.65.16.25
Protocol version: 25.83.40.02H
Uuenduste kohta oli kaasas soomekeelne dokument (lehekülg pakub FIN uuenduse versiooni, kuigi menüüd siiski ingliskeelsed).
Üks asi mida kohe märkasin oli, et EMT seaded tunti uue versiooniga ära, oskas GPRS, WAP ja MMS ise paika panna (WAP seadeid tuli ainult natuke järgi aidata).
Natuke kiiremini toimetab aparaat. MS Voice commands endiselt pole, kugi AT&T Tilt versioonis (sama riistvara) on.
Erinevates foorumites on 6.1 uuenduste kohta tagasiside erinev. Mitmed pratsusmaa kasutajad kurdavad et peale uuendust (ei saanudki aru kas nad kasutasid ametlikku või mitteametlikku), et peale seda aparaat resetib ennast suvaliselt. Ise õnneks veel pole probleeme märganud.
Üks huvitav asi mida märkasin oli, et eelmise versiooniga kui olin 3G nõrgas levis, siis telefon suunas sissetulnud kõne postkasti, nüüd ta vähemalt üritab seda vastu võtta, kuid kõne katkeb vastuvõtmisel.
EDIT: CorePlayer siiski pole kaasas, olin selle ikka ise installinud.
Üks soovitus veel oma kogemustest:
Ärge hakake uue 6.1 puhul lambist kasutama 6.0 puhul aidanud KaiserTweak ja Advanced Configuration tarkvarasid - suutsin nende abil sätteid muutes aparaadi kiiruse täitsa ära nullida. Aitas "Hard reset". Teisel katsel kasutasin KaiserTweak'i ainult TouchFlo seadistamiseks, et oleks mugavam kontakte sirvida, igasugused süsteemipuhvrid ja muud ühenduse seaded jätsin muutmata ning tulemus sai palju parem.
|
|
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
Haanz
HV kasutaja

|
18.07.2008 16:50:58
|
|
|
tekkis üks küsimus millele arvatavasti siin foorumis on vastus aga mina ei leidnud.
kuidas oleks võimalik vaadata youtubest klippe ?
telefoniks on qtek 8310
peal on wm5
tuleb selline error: an unknown error 0X8007274D has occurred
oskab keegi aidata ?
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
24.07.2008 15:01:23
|
|
|
Haanz kirjutas: |
tekkis üks küsimus millele arvatavasti siin foorumis on vastus aga mina ei leidnud.
kuidas oleks võimalik vaadata youtubest klippe ?
telefoniks on qtek 8310
peal on wm5
tuleb selline error: an unknown error 0X8007274D has occurred
oskab keegi aidata ? |
Mis programmi kasutad vaatamiseks?
Mina pole muuga saanud neid vaadata kui CorePlayer'iga (seade on HTC TyTN II). Kahjuks on see tasuline programm.
|
|
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
72 |
|
tagasi üles |
|
 |
shizny
HV kasutaja

|
27.07.2008 20:06:00
|
|
|
kuidas on lood HTC Touch Cruise'ga? Kas sellele on ka valmimas WM6.1, või ainult Touch kasutajatele?
|
|
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
Brom
HV kasutaja

|
27.07.2008 20:13:26
|
|
|
Touchflo on ikka kuradi aeglane ja aku ei pea aktiivsel kasutamisel üle päeva vastu.
|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Haanz
HV kasutaja

|
28.07.2008 10:48:34
|
|
|
Draqula kirjutas: |
Mis programmi kasutad vaatamiseks?
Mina pole muuga saanud neid vaadata kui CorePlayer'iga (seade on HTC TyTN II). Kahjuks on see tasuline programm. |
proovisin vaadata selle sama windows mediaplayeriga mis seal kohe peal on
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
mightythor
HV veteran

|
30.07.2008 17:44:11
|
|
|
mul on HTC P3300 mudel, millel on malu yle arvet pidava utiliidi kohaselt kahte tyypi malu: storage ja memory. Nagu ma aru saan, siis see storage on EEPROM tyypi ning memory on RAM(vist SDRAM). Jama on selles, et mul on storage peal alla 1MB ruumi ning kui ma midagi installida tahan, siis kui ma valin arvutis asukohaks main memory, siis jaab sellest ruumi vaheks. Samas selle memory peal on mul yle 20MB vaba, kuid ma ei oska sinna installida. Kuidas seda teha? Voi saab yldse mujale kui storage peale installida(malukaarti mul pole ning ennem selle ara kaotamist mul osad programmid mis olid SD peal, ei toodanud)?
|
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
53 |
|
tagasi üles |
|
 |
SCREAMER
HV Guru

|
30.07.2008 17:54:31
|
|
|
nagu variant sa võid downloadid clean-tud ROMi, kust on eemaldatud, helinad, wallpaperid, videofailid jpm,
ma ise enda HTC Tochi-l sain juurde +10mb Storage,
memory on nagu RAM ja sealt ei saa tranferida osa storage alla....
osta mälukaart,
mul näiteks need proged mis ma kasutan igapäev on storage peal aga ülejanud on mälukaardi peal
Sul ROM on viimane? või poest ostest pole midagi uuendanud sa?
mightythor kirjutas: |
mul on HTC P3300 mudel, millel on malu yle arvet pidava utiliidi kohaselt kahte tyypi malu: storage ja memory. Nagu ma aru saan, siis see storage on EEPROM tyypi ning memory on RAM(vist SDRAM). Jama on selles, et mul on storage peal alla 1MB ruumi ning kui ma midagi installida tahan, siis kui ma valin arvutis asukohaks main memory, siis jaab sellest ruumi vaheks. Samas selle memory peal on mul yle 20MB vaba, kuid ma ei oska sinna installida. Kuidas seda teha? Voi saab yldse mujale kui storage peale installida(malukaarti mul pole ning ennem selle ara kaotamist mul osad programmid mis olid SD peal, ei toodanud)? |
|
   |
388 |
|
tagasi üles |
|
 |
mightythor
HV veteran

|
30.07.2008 18:27:26
|
|
|
SCREAMER kirjutas: |
nagu variant sa võid downloadid clean-tud ROMi, kust on eemaldatud, helinad, wallpaperid, videofailid jpm,
ma ise enda HTC Tochi-l sain juurde +10mb Storage,
memory on nagu RAM ja sealt ei saa tranferida osa storage alla....
osta mälukaart,
mul näiteks need proged mis ma kasutan igapäev on storage peal aga ülejanud on mälukaardi peal
Sul ROM on viimane? või poest ostest pole midagi uuendanud sa?
mightythor kirjutas: |
mul on HTC P3300 mudel, millel on malu yle arvet pidava utiliidi kohaselt kahte tyypi malu: storage ja memory. Nagu ma aru saan, siis see storage on EEPROM tyypi ning memory on RAM(vist SDRAM). Jama on selles, et mul on storage peal alla 1MB ruumi ning kui ma midagi installida tahan, siis kui ma valin arvutis asukohaks main memory, siis jaab sellest ruumi vaheks. Samas selle memory peal on mul yle 20MB vaba, kuid ma ei oska sinna installida. Kuidas seda teha? Voi saab yldse mujale kui storage peale installida(malukaarti mul pole ning ennem selle ara kaotamist mul osad programmid mis olid SD peal, ei toodanud)? |
|
ei ole midagi uuendanud(WM5 on peal). Sedasi nagu poest tuli sedasi ta on. Ning kas HTC puhul ei saa memory alla programme paigaldada? Sest mul vanal HP pihuarvutil oli kah loomulikult RAM olemas, kuid ma sain sinna tarkvara kah installida(see oligi jagatud paigaldatud programmide ning programmide tooks vaja oleva malu vahel)?
|
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
53 |
|
tagasi üles |
|