Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Multimeedia- ja helifoorum »  Küsimus 5.1 kohta märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Metsjeesus
HV Guru
Metsjeesus

sõnum 26.03.2006 18:43:29 vasta tsitaadiga

Marduuhin, Ma ei ostnud Audigy 2'e uuest peast, seepärast puudub mul see suuremamahulisem Creative propgramm, mingi näkase paneeli saab dirveritega kaasa. 5.1 ei olnd raske tööle saada, kõik mis hetkel on, on see esimene valu icon_razz.gif

minisvami, kX rääkis midagi mulle reversed front/rearist, ühesõnaga esimeste signaal peaks olema by-default vahetatud ära tagumistega...?

Igastahes OSD on sellel kena, üldiselt palju asju konfitavaid ja lõbu jätkub ka kauemaks, kuna on asju millest aru ei saa - avastamisrõõm (hetkel nt. DSP - ei julge noid kaste liigutada eriti) icon_biggrin.gif
Heli...jah ma usun küll, et on parem ja tundub ka detailsem, placebot nüüd ei usu.

--
http://members.home.nl/nahutec/kxtutor/kxtutor.html
Huvitav leht kX DSP kasutamise kohta, mõtlesin, et teistele võib ka kasu olla, uurin ise ka hiljem edasi.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
minisvami
Kreisi kasutaja

sõnum 27.03.2006 10:24:02 vasta tsitaadiga

Metsjeesus kirjutas:
minisvami, kX rääkis midagi mulle reversed front/rearist, ühesõnaga esimeste signaal peaks olema by-default vahetatud ära tagumistega...?

Igastahes OSD on sellel kena, üldiselt palju asju konfitavaid ja lõbu jätkub ka kauemaks, kuna on asju millest aru ei saa - avastamisrõõm (hetkel nt. DSP - ei julge noid kaste liigutada eriti) icon_biggrin.gif
Heli...jah ma usun küll, et on parem ja tundub ka detailsem, placebot nüüd ei usu.

Asjag nii, et kui sul

siin on swap front/rear ära märgitud, siis pead ka kaardi väljundis esimese/tagumise paari juhtmed ümber tõstma. Tingitud sellest, et nt minu SB Live! kaardil pidi see kivi, kes tagusmistele signaali annab, tglt kvaliteetsemat heli tegema, kui esimeste jaoks mõeldud kivi. Sinu Audigy 2 kohta ei oska öelda, kX foorumis ehk juttu sellest.
Hoian ise oma DSP suht minimalistliku, selle konfimine rohkem muusikategijate rõõm IMHO.
EDIT: typod

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
alariv
HV kasutaja
alariv

sõnum 28.03.2006 14:30:47 vasta tsitaadiga

Kui ma kx draivereid kasutasin, oli mul ka front ja rear swapitud.
kx on tegelikult päris kasulik asi, sai ka mitmeid tunde veedetud ja heli paika kruttides.
Nende draiverite puhul on see hea, et saab igasuguseid timbre/DSP värke lisada thumbs_up.gif
Kahjuks ei töötanud kx'idega aga mic ja line in, mistõttu pidin need originaaldraiverite vastu vahetama icon_neutral.gif
neile, kes filmides bsplayeriga 5.1 heli ei saa, soovitan ffdshow codeceid, nendega saab nii audio kui video paika confida.
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 15
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Multimeedia- ja helifoorum »  Küsimus 5.1 kohta mine lehele eelmine  1, 2
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.