praegune kellaaeg 20.06.2025 15:49:12
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Metsjeesus
HV Guru

|
26.03.2006 18:43:29
|
|
|
Marduuhin, Ma ei ostnud Audigy 2'e uuest peast, seepärast puudub mul see suuremamahulisem Creative propgramm, mingi näkase paneeli saab dirveritega kaasa. 5.1 ei olnd raske tööle saada, kõik mis hetkel on, on see esimene valu
minisvami, kX rääkis midagi mulle reversed front/rearist, ühesõnaga esimeste signaal peaks olema by-default vahetatud ära tagumistega...?
Igastahes OSD on sellel kena, üldiselt palju asju konfitavaid ja lõbu jätkub ka kauemaks, kuna on asju millest aru ei saa - avastamisrõõm (hetkel nt. DSP - ei julge noid kaste liigutada eriti)
Heli...jah ma usun küll, et on parem ja tundub ka detailsem, placebot nüüd ei usu.
--
http://members.home.nl/nahutec/kxtutor/kxtutor.html
Huvitav leht kX DSP kasutamise kohta, mõtlesin, et teistele võib ka kasu olla, uurin ise ka hiljem edasi.
_________________ Füsioteraapia alane hindamine & nõu ¤ treeningfilosoofia & toitumine ¤ kaela- ja õlavöötme lihaspingete leevendamine |
|
Kommentaarid: 108 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
94 |
|
tagasi üles |
|
 |
minisvami
Kreisi kasutaja
|
27.03.2006 10:24:02
|
|
|
Metsjeesus kirjutas: |
minisvami, kX rääkis midagi mulle reversed front/rearist, ühesõnaga esimeste signaal peaks olema by-default vahetatud ära tagumistega...?
Igastahes OSD on sellel kena, üldiselt palju asju konfitavaid ja lõbu jätkub ka kauemaks, kuna on asju millest aru ei saa - avastamisrõõm (hetkel nt. DSP - ei julge noid kaste liigutada eriti)
Heli...jah ma usun küll, et on parem ja tundub ka detailsem, placebot nüüd ei usu.
|
Asjag nii, et kui sul
siin on swap front/rear ära märgitud, siis pead ka kaardi väljundis esimese/tagumise paari juhtmed ümber tõstma. Tingitud sellest, et nt minu SB Live! kaardil pidi see kivi, kes tagusmistele signaali annab, tglt kvaliteetsemat heli tegema, kui esimeste jaoks mõeldud kivi. Sinu Audigy 2 kohta ei oska öelda, kX foorumis ehk juttu sellest.
Hoian ise oma DSP suht minimalistliku, selle konfimine rohkem muusikategijate rõõm IMHO.
EDIT: typod
_________________ OM MONEY PADME HUM! |
|
Kommentaarid: 59 loe/lisa |
   |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
alariv
HV kasutaja

|
28.03.2006 14:30:47
|
|
|
Kui ma kx draivereid kasutasin, oli mul ka front ja rear swapitud.
kx on tegelikult päris kasulik asi, sai ka mitmeid tunde veedetud ja heli paika kruttides.
Nende draiverite puhul on see hea, et saab igasuguseid timbre/DSP värke lisada
Kahjuks ei töötanud kx'idega aga mic ja line in, mistõttu pidin need originaaldraiverite vastu vahetama
neile, kes filmides bsplayeriga 5.1 heli ei saa, soovitan ffdshow codeceid, nendega saab nii audio kui video paika confida.
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|