Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Skype üldteema märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 58, 59, 60 ... 275, 276, 277  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Draax
HV veteran
Draax

sõnum 27.12.2005 12:05:35 vasta tsitaadiga

Messenger Discovery X 2 peaks sellega ka hakkama saama.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
kjaups
MeesKesTuliMetsast
kjaups

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 27.12.2005 12:15:42 vasta tsitaadiga

Draax, äkki jagad kerget õpetust, kuhu linnukese panema pean, et see nii tööle hakkaks icon_question.gif
Draax
HV veteran
Draax

sõnum 27.12.2005 13:28:27 vasta tsitaadiga

krt, my bad, valesti vaatasin. sealt saab valida seda mobile device/web messenger varianti, aga mitte offline.
aga kunagi ma olen nii tuttavaid lollitanud küll, täpselt ei mäleta millega, dMSN äkki? Kõlab kõige tõenäolisemalt hetkel.
tagasi üles
2 trini
HV veteran
2 trini

sõnum 27.12.2005 14:40:26 vasta tsitaadiga

kjaups kirjutas:
Draax, äkki jagad kerget õpetust, kuhu linnukese panema pean, et see nii tööle hakkaks icon_question.gif

Peaaknas peaks olema sul sinine X ikoon, sellel klikkad ja valid Invisible Talking icon_wink.gif
tagasi üles
Draax
HV veteran
Draax

sõnum 27.12.2005 15:33:04 vasta tsitaadiga

2 trini kirjutas:
kjaups kirjutas:

Peaaknas peaks olema sul sinine X ikoon, sellel klikkad ja valid Invisible Talking icon_wink.gif

Vot... nüüd mulle meenub ka... Discoveryl oli ikkagi ka see võimalus, aga kala selles, et miskipärast (peale update'i hiljuti?) mul peaaknas seda ikooni enam pole icon_confused.gif ja kui "settings" alt uurida, siis ainult see võimalus, millele üleval viitasin
tagasi üles
kjaups
MeesKesTuliMetsast
kjaups

sõnum 27.12.2005 15:42:31 vasta tsitaadiga

hmmm. aga ta ei lase teistele kirjutada, kui ma staatuselt offline olen. Või ma teen seal midagi valesti. Võtsin selle lahti, otsisin inimese üles ja märkisin invisible, kuid miskit icon_rolleyes.gif
2 trini
HV veteran
2 trini

sõnum 27.12.2005 15:47:55 vasta tsitaadiga

Draax kirjutas:
Vot... nüüd mulle meenub ka... Discoveryl oli ikkagi ka see võimalus, aga kala selles, et miskipärast (peale update'i hiljuti?) mul peaaknas seda ikooni enam pole icon_confused.gif ja kui "settings" alt uurida, siis ainult see võimalus, millele üleval viitasin

Proovi seda MSNi akent venitada suuremaks-väiksemaks. Ja kontrolli ka ega sul seal Settings - General all "Do not show the MessengerDiscovery icon" linnukest kogemata pole pandud?

kjaups,
Statuse paned ikka Online, teised ainult näevad sind Off icon_wink.gif
tagasi üles
kjaups
MeesKesTuliMetsast
kjaups

sõnum 27.12.2005 15:52:53 vasta tsitaadiga

2 trini, aaa, et olen online ning see kellele väänan invisible, see näeb mind offlines???
et ma tahan, et kui ma sisse ennast login (onlines), et siis kõik näevad mind offlines, et mis ma siis seal muutma pean, kõik seesolijad invisible tegema icon_question.gif

2 trini
HV veteran
2 trini

sõnum 27.12.2005 16:21:08 vasta tsitaadiga

kjaups kirjutas:
2 trini, aaa, et olen online ning see kellele väänan invisible, see näeb mind offlines???
et ma tahan, et kui ma sisse ennast login (onlines), et siis kõik näevad mind offlines, et mis ma siis seal muutma pean, kõik seesolijad invisible tegema icon_question.gif

Logid sisse "appear offline" ja muudad need seesolijad invisible kellele ennast offline näidata tahad.
Aga kui sa selle invisible neilt maha võtmata jätad enne uuesti välja logimist, siis on need kontaktid jrgm. kord sisse logides sul automaatselt blokis icon_confused.gif
Niimoodi et onlainis sisse logides sind kohe offline nähtaks kahjuks teha ei saagi.
tagasi üles
kjaups
MeesKesTuliMetsast
kjaups

sõnum 27.12.2005 17:01:28 vasta tsitaadiga

2 trini, kuule, suht nadi proge see, panin nii nagu peab kuid näitab seda staatust, mis ma endal seal olen lihtslt ära märkinud ja need keda olen pannud invisible to, näevad mind ikkagi. Lisaks see winampi lugude näitaja seal ka msnnis ei tööta icon_confused.gif
2 trini
HV veteran
2 trini

sõnum 27.12.2005 17:45:26 vasta tsitaadiga

kjaups,
Võta lahti MSNis Tools-Options-Connection ja vaata kas oled ühendatud "direct" või "through socks".
tagasi üles
kjaups
MeesKesTuliMetsast
kjaups

sõnum 27.12.2005 18:06:27 vasta tsitaadiga

2 trini, kas sa mõtled seda, et "you are directly connected .net ................) icon_question.gif Siis on vist directly icon_rolleyes.gif
2 trini
HV veteran
2 trini

sõnum 27.12.2005 22:25:16 vasta tsitaadiga

kjaups kirjutas:
2 trini, kas sa mõtled seda, et "you are directly connected .net ................) icon_question.gif Siis on vist directly icon_rolleyes.gif

See tähendab et MDX pole ühendust loonud, sellepärast ei töötagi. Kontrolli seaded üle, Socks: localhost; port: 1863. Kui testid ühendust, mis ta ütleb sulle?
tagasi üles
kjaups
MeesKesTuliMetsast
kjaups

sõnum 27.12.2005 22:51:08 vasta tsitaadiga

2 trini, ütles, et kõik läks hästi ja võid ennast ühendada msn servicisse icon_rolleyes.gif
2 trini
HV veteran
2 trini

sõnum 27.12.2005 23:32:04 vasta tsitaadiga

kjaups kirjutas:
2 trini, ütles, et kõik läks hästi ja võid ennast ühendada msn servicisse icon_rolleyes.gif

Proovi siis uuesti sisse logida MSNis. MDX optionsites pane linnuke sinna "Show MessengerDiscovery today upon sign-in", siis on kohe näha kas MDX on ühendatud või ei.
Selle MDX viimase versiooniga on paljudel muidu probleemid et ei ühenda ära, lasen eelmise versiooni kuhugi üles, võid sellega proovida kui tööle ei saa.

Edit: v 2.0 siin: http://rapidshare.de/files/9926915/MDX_Install_2.0.zip.html
tagasi üles
tiiger003
HV vaatleja

sõnum 27.12.2005 23:50:46 vasta tsitaadiga

selline probleem mul msniga..et sisse ei lase ehk logib sisse kõik teised saavad mulle kirjutada jms aga mina ei näe neid kuna mul logib sisse ja sis naq jookseb kokku neid ma ei näe kes mul listis jms...ja sis vähe aja pärast näitab et not responding ...olen kõiki msne alates 6.0 proovinud ja parandada nende alt ja võrguühendustes teinud repairi jms..aga sittagi nüüd sis peangi kasutama elu lõpuni seda krdi windows messnegeri w?
tagasi üles
kjaups
MeesKesTuliMetsast
kjaups

sõnum 28.12.2005 00:04:08 vasta tsitaadiga

2 trini, selle versiooniga ei popupi ennast see discovery ei sisselogimisel ega ka sinna üles nurka, kuigi linnukest ees pole, et ära popupi.
Suht imelik asi see msn altes 7.0-st, pidevalt mingid jamad olnud. Ah jaa, lisaks peale seda discoveryX 2.0-i peale panekut ei lasknud sisse logida laguses, et klõbistasin sign-in , kuid sekki pärast viskas tagasi, et vajuta uuesti. Sellest sain end task Dx-ile ja msnnile ning uuesti käivitus.

[EDIT] Vist sain tööle, et kui ma panen kellegi invisible modi, kas siis ta blockib selle kasutaja ära mul icon_eek.gif . Lihtsalt nii ei saa teha, et ta näitab mind offlinis???

2 trini
HV veteran
2 trini

sõnum 28.12.2005 00:10:51 vasta tsitaadiga

kjaups,
Enne kui uuesti välja logid pead invisible mode'i maha võtma, kui sa seda ei tee, siis jah, peale uuesti sisse logimist on see kontakt blokis.
tagasi üles
kjaups
MeesKesTuliMetsast
kjaups

sõnum 28.12.2005 00:16:26 vasta tsitaadiga

2 trini, asi pani valusalt tanki mulle, et kui hakkasin tagas taastama, jooksis msn kinni ja see Dx ei käivitunud enam. Eih, minu arust suht mõttetu proge jupp. Asjast rohkem jama kui kasu. Kuule, siiski tänud vaeva eest sulle, ning kui kunagi peaks selline offline proge jupp leiduma kusagil, siis võiks keegi mulle väikse karjatuse teha icon_razz.gif
2 trini
HV veteran
2 trini

sõnum 28.12.2005 00:20:01 vasta tsitaadiga

tiiger003,
Millised pluginid sul installitud? Lase kõik maha ja proovi kas siis saad sisse. Kui ei,
lase MSN maha, kustuta kõik sellega seonduv käsitsi registrist, samuti kustuta kaust C:\Documents and Settings\KASUTAJA\Application Data\Microsoft\MSN Messenger ja tee reinstall. (Selle kausta kustutamisega kaotad enda lisatud pildid-emoticonid, nii et kui tahad backupi teha eelnevalt, see proge abiks: http://www.baisoft.it/msnbackup.asp )
tagasi üles
tiiger003
HV vaatleja

sõnum 28.12.2005 00:47:33 vasta tsitaadiga

kle ikka sama jama
tagasi üles
2 trini
HV veteran
2 trini

sõnum 28.12.2005 01:34:49 vasta tsitaadiga

kjaups kirjutas:
2 trini, asi pani valusalt tanki mulle, et kui hakkasin tagas taastama, jooksis msn kinni ja see Dx ei käivitunud enam. Eih, minu arust suht mõttetu proge jupp. Asjast rohkem jama kui kasu. Kuule, siiski tänud vaeva eest sulle, ning kui kunagi peaks selline offline proge jupp leiduma kusagil, siis võiks keegi mulle väikse karjatuse teha icon_razz.gif

No on veel üks võimalus - Stuffplug-NG (Plus!'i plugin). See laseb kirjutada nende kontaktidega kelle sa blokki oled pannud. Ise testinud seda ei ole.
MDX töötab mul omal küll korralikult, nii MSN 7 -me kui ka uue Live Messenger beetaga.
tagasi üles
tarc
HV Guru
tarc

sõnum 28.12.2005 07:39:34 vasta tsitaadiga

kjaups kirjutas:

invisible talker ehk abiks

toivoku
HV veteran
toivoku

sõnum 30.12.2005 01:47:42 vasta tsitaadiga

lasin msni manuaalselt maha,ehk siis kustutasin, versioon oli 7.5, aga nüüd ei saa ma teda ei uninstallida ega uuesti peale lasta, mida edasi teha
roostevaba
HV veteran
roostevaba

sõnum 30.12.2005 07:25:34 vasta tsitaadiga

appi, mul ei logi msni icon_lol.gif
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Skype üldteema mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 58, 59, 60 ... 275, 276, 277  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.