Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  Ordi märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 51, 52, 53 ... 170, 171, 172  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
fbrz
HV kasutaja

sõnum 09.10.2005 12:21:55 vasta tsitaadiga

4tec, võib-olla, et garantiis võib, aga juhul kui mulle lubati üht juppi ja ma selle eest ka MAKSIN (garantii oli juba läbi!), siis nad kohe kindlasti ei tohi panna mingit teist juppi, mis märksa odavam on (eriti kui kasutatud).
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 09.10.2005 12:52:06 vasta tsitaadiga

sempron 2500+ ja athlon 2100+ vahe peaks ikka viimase kasuks pöörduma. kui just see teine miski segadus ei ole.
tagasi üles
4tec
HV veteran
4tec

sõnum 09.10.2005 16:01:54 vasta tsitaadiga

londiste kirjutas:
sempron 2500+ ja athlon 2100+ vahe peaks ikka viimase kasuks pöörduma. kui just see teine miski segadus ei ole.

seda kindlasti
konfi võiks yle vaadata et millega siis tegelikult tegu

oleks ka huvitatud tulemist

Auron
HV Guru
Auron

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 09.10.2005 16:05:37 vasta tsitaadiga

Kui sulle pandi uus prose ja sa selle ostsid siis said kindlasti ka mingi paberi sellekohta, vaata mis seal peal on ja kui seal kirjas see sempron mida tahtsid siis mine ja klaari asi ära.

Lihsalt huvipärast küsin aga kui oleks eksitud niimoodi, et oleks pandud näiteks 3100+ sempron kas siis ka pasunat lööks?
Kommentaarid: 152 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 129
tagasi üles
4tec
HV veteran
4tec

sõnum 09.10.2005 16:08:54 vasta tsitaadiga

Auron kirjutas:
Kui sulle pandi uus prose ja sa selle ostsid siis said kindlasti ka mingi paberi sellekohta, vaata mis seal peal on ja kui seal kirjas see sempron mida tahtsid siis mine ja klaari asi ära.

Lihsalt huvipärast küsin aga kui oleks eksitud niimoodi, et oleks pandud näiteks 3100+ sempron kas siis ka pasunat lööks?

enamasti eestlane siis vaikib kui myygimees valesti rohkem raha tagasi loeb või midagi väärtuslikumat õige asja asemel sisse pakib thumbs_up.gif

fbrz
HV kasutaja

sõnum 09.10.2005 16:29:51 vasta tsitaadiga

4tec kirjutas:

konfi võiks yle vaadata et millega siis tegelikult tegu

oleks ka huvitatud tulemist

kust ma täpselt teada saan, millega tegu? everest väidab, et on athlon. sama ka system properies all.
Auron kirjutas:

paber on olemas ja homme hakkangi klaarima. panin selle juhtumi siia kirja, et teised ka teaksid, et ordiga võib selliseid asju olla ja ei midagi muud. ja kui 3100+ oleks, ega siis vist ei viitsiks liigutada küll icon_smile.gif
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
piq
Kreisi kasutaja

sõnum 09.10.2005 17:50:47 vasta tsitaadiga

äkitse tegu biosi versiooniga mis ei tunnista veel sempronit või siis vähemalt mitte seda mudelit mis peale pandi
proovi biosi uuendus enne ära ja siis kui ei ole abi vii ordisse tagasi
Kommentaarid: 28 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 26
tagasi üles
masterx
HV veteran
masterx

sõnum 09.10.2005 18:25:57 vasta tsitaadiga

Magic kirjutas:

2100+ ja Sempron 2500+ vahe on samas praktiliselt 0
icon_wink.gif

No see jutt viitab ,et sul pole arvutitega eriti kogemusi.Kui ma oma celeron 1,8 GHz korra 2,0 GHz-i panin siis oli kiiruse vahe kohe märgatav. icon_confused.gif
Kommentaarid: 176 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 164
tagasi üles
eShelobik
HV Guru
eShelobik

sõnum 09.10.2005 18:38:50 vasta tsitaadiga

masterx kirjutas:
Magic kirjutas:

icon_wink.gif

No see jutt viitab ,et sul pole arvutitega eriti kogemusi.Kui ma oma celeron 1,8 GHz korra 2,0 GHz-i panin siis oli kiiruse vahe kohe märgatav. icon_confused.gif

ja sinu jutt viitab sellele veel rohkem. sa ei saa võrrelda celeroni ja amd'd esiteks, teiseks see 1.8 või 2.0 on olematu vahe, kolmandaks athlon XP'd on paremad kui sempronid icon_razz.gif
Kommentaarid: 293 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 260
tagasi üles
Magic
HV Guru
Magic

sõnum 09.10.2005 21:00:17 vasta tsitaadiga

masterx kirjutas:
Magic kirjutas:

icon_wink.gif

mulle on päris palju öeldud, et ma hea, lahke ja abivalmis... aga sinusugused ajavad küll "s... keema"... jälle üks inimene, kes pärast "AHV"'i perioodist väljumist leiab ka vast kunagi, et HV-st saab ikka üsna õigeid vastuseid ja ei tasu kohe neid porri tallata... ma olen arvuti riistvara poolega ligi 10a tegelenud(küll hobi korras), nii ei maksa nii üleolev ka olla...
Ja sinusuguse puhul ma isegi ei viitsi enam hakata põhjendama, miks ma sulle nii ütlesin...
thumbs_down.gif
Kommentaarid: 234 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 200
tagasi üles
masterx
HV veteran
masterx

sõnum 09.10.2005 23:58:25 vasta tsitaadiga

etc_Shelob kirjutas:

ja sinu jutt viitab sellele veel rohkem. sa ei saa võrrelda celeroni ja amd'd esiteks, teiseks see 1.8 või 2.0 on olematu vahe, kolmandaks athlon XP'd on paremad kui sempronid icon_razz.gif
Miks neid võrrelda ei saa? See mind ikka päris huvitab.
Mida sa kirjutad olematu vahe ,kui ma ise keerasin ja juurde tulemust oli kohe näha.Ja temal läheb 400 juurde seda enam.

[quote="Magic"]
masterx kirjutas:
Magic kirjutas:

icon_wink.gif

mulle on päris palju öeldud, et ma hea, lahke ja abivalmis... aga sinusugused ajavad küll "s... keema"... jälle üks inimene, kes pärast "AHV"'i perioodist väljumist leiab ka vast kunagi, et HV-st saab ikka üsna õigeid vastuseid ja ei tasu kohe neid porri tallata... ma olen arvuti riistvara poolega ligi 10a tegelenud(küll hobi korras), nii ei maksa nii üleolev ka olla...
Ja sinusuguse puhul ma isegi ei viitsi enam hakata põhjendama, miks ma sulle nii ütlesin...
thumbs_down.gif
Polegi väitnud ,et sa abivalmis või lahke ei ole ega ole ka kedagi porri tahtnud tallata.Üleolev ma ka ei ole .Aga mulle tundub ,et levitad natuke valet infot lihtsalt 0 rääkides.Ei usu mina ,et ahtlon 2100+ ja Sempron 2500+ kiiruse vahet pole märgata.Ega need aastad näita midagi,loeb milline inimene ise on,kuidas juurde õpib jne.Ja tegelikult olen HinnaVaatlus foorumi kasutajale Trollile väga tänulik,kuna tänu temale sai kohe vahetatud emaplaat,muidu oleks teab millal ise tähele pannud ja siis oleks juba hilja võinud olla.(elaks ta Pärnus olek kohe 3 õlli välja käristanud) icon_smile.gif

viimati muutis masterx 10.10.2005 14:47:56, muudetud 1 kord
tagasi üles
jjk
HV veteran

sõnum 10.10.2005 00:04:39 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Mida sa kirjutad olematu vahe ,kui ma ise keerasin ja juurde tulemust oli kohe näha.Ja temal läheb 400 juurde seda enam.
ee... milles oli tulemust näha? Athlon 2100+ taktsagedus oli vist 1,733 GHz (13x133). Sempron 2500+ takt aga 1,75 (10,5x166) (ehk siis reaalne taktsageduse vahe on nullilähedane). Mina kaldun arvama seda, et kodaniku Bios ei tunne lihtsalt sempronit ja arvab, et tegu on athlon 2100+ prosega (taktsagedus ju sama).
piq
Kreisi kasutaja

sõnum 10.10.2005 00:12:11 vasta tsitaadiga

jjk kirjutas:
tsitaat:

ee... milles oli tulemust näha? Athlon 2100+ taktsagedus oli vist 1,733 GHz (13x133). Sempron 2500+ takt aga 1,75 (10,5x166) (ehk siis reaalne taktsageduse vahe on nullilähedane). Mina kaldun arvama seda, et kodaniku Bios ei tunne lihtsalt sempronit ja arvab, et tegu on athlon 2100+ prosega (taktsagedus ju sama).

hmm päris teiseks proseks ei tohiks asja samas lugeda a täiesti võimalik
näit. paar kompelkti on mul jooksnud 2500+ prosega algselt 1ghz peal ja 1 asrock ei tunnistanud mittetoetatavat proset yldse ja ei nõustunud isegi biosi minema et võib selles viga olla , proovida tasub enne kui kisa tõsta
Kommentaarid: 28 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 26
tagasi üles
jjk
HV veteran

sõnum 10.10.2005 00:29:17 vasta tsitaadiga

üks prantslane sama asjaga hädas
masterx
HV veteran
masterx

sõnum 10.10.2005 00:41:08 vasta tsitaadiga

jjk kirjutas:
tsitaat:

ee... milles oli tulemust näha?.

Nagu sellised lihtsamad tunnused,programmide kiirem avanemine,mängu minek laadis kiiremini,viiruse tõrje kiirem otsin,restart ühesõnaga kõik. icon_neutral.gif
tagasi üles
raxz
HV Guru

sõnum 10.10.2005 01:31:25 vasta tsitaadiga

masterx kirjutas:
Nagu sellised lihtsamad tunnused,programmide kiirem avanemine,mängu minek laadis kiiremini,viiruse tõrje kiirem otsin,restart ühesõnaga kõik. icon_neutral.gif

Ühesõnaga konkreetne mullipuhumine. thumbs_up.gif
Kommentaarid: 46 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 45
tagasi üles
Auron
HV Guru
Auron

sõnum 10.10.2005 08:39:28 vasta tsitaadiga

masterx kirjutas:
jjk kirjutas:
tsitaat:

Cellul 200Mhz pealt vaevalt nüüd siuke vahe tuli, et "ooh kohe oli teistmoodi kõik".Heal juhul mingis 3Dmark 01'es oleks paarsada punni rohkem saand aga muidu suht olematu toimega klokk.
tagasi üles
4tec
HV veteran
4tec

sõnum 10.10.2005 08:44:36 vasta tsitaadiga

Auron kirjutas:
masterx kirjutas:
jjk kirjutas:
tsitaat:

Cellul 200Mhz pealt vaevalt nüüd siuke vahe tuli, et "ooh kohe oli teistmoodi kõik".Heal juhul mingis 3Dmark 01'es oleks paarsada punni rohkem saand aga muidu suht olematu toimega klokk.

irww peaks teema riistvara alla tõstma-kisub juba ohvtopikuks

masterx
HV veteran
masterx

sõnum 10.10.2005 14:38:17 vasta tsitaadiga

Auron kirjutas:
tsitaat:

Ei saagi aru mida ma üldse räägin kui suvalt ümber püütakse seda lükata.See on mul endal hea kui arvuti kiirem on.Lihtsalt temp läks kõrgeks ja pidin alla tagasi laskma.Ja vahe pärast seda oli tunda.Milleks mul on vaja mingit valet kirjutada?Muidugi jah video töötlust ma ei proovinud.

Hetkel on AMD 3000+ (1,8GHz) try ja tööl on celeron 2,5 ja kui videotöötlus/mängud välja jätta ei saa mingit vahet aru. mõtlen programmide avanemist ja sellist staffi.(seda enam ,et kui ordis algul vale mälu ja emaplaat pandi siis ei saandu ka 1,8 endise celeroniga mingit väga suure kiiruse/jõudluse tõusu kasvust aru video ja mängud välja jätta aga samas oli cellil halvem video ja kaks korda aeglasemad mälud) Ja millegipärast jookseb AMD usinalt everesti kasutades kokku ja HDDlife installides juhtus samamoodi.´´(järelikult vajutan kõike liiga kiirelt everestis ,et AMD ei pea sellele vastu.Mis asi seal saab jääda tooli ja monitori vahele ? Ei kujuta ette.)´´ Muu töötab siiani normaalselt,välja arvatud uuel emaplaadil teeb arvuti käivitades propeller imeliku häält umbes 10 minutit.

to raibs
´´Loo moraal on selles ,et kui ma silenti ostisn mõtlesin ,et tegu on väga võimsa ja kiire arvutiga.Ja mis välja tuleb pole ta midagi nii kiire/võimas.Keskmine ,mu ootused olid hoopis suuremad.Olin vaadanud igasugu teste ja uurinud foorumeid mida räägitase.(samas celli ostsin 3 aastat tagasi )´´Ja mis teadmisi ma kogun mujalt huvitav? Kui mul olid need kaks arvutit omal katsetada.

Ja ordi lehel on silenti komplekt ikka sama emaplaadiga müügis,ja mulle püüti väita ,et iga nädal vahetuvad komponendid.Sellist emaplaati >MB K8 Asus A8NE-FM nForce4 küll kellelegi ei soovita.

viimati muutis masterx 10.10.2005 15:20:14, muudetud 6 korda
tagasi üles
Auron
HV Guru
Auron

sõnum 10.10.2005 14:49:30 vasta tsitaadiga

masterx kirjutas:

See on mul endal hea kui arvuti kiirem on.Lihtsalt temp läks kõrgeks ja pidin alla tagasi laskma.Ja vahe pärast seda oli tunda.

Erm kui sa volti juure ei annud siis temp tõusta ei tohiks ja 200Mhz'i OC jaoks va.erandjuhud volti juurde anda pole vaja.
tsitaat:
Hetkel on AMD 3000+ (1,8GHz) try ja tööl on celeron 2,5 ja kui videotöötlus/mängud välja jätta ei saa mingit vahet aru.

Loogiline ju, et winni jooksutamisega ja netiskäimisega saavad mõlemad nii hakkama, et mingit otsest vahet ei märka icon_biggrin.gif
tsitaat:
Ja millegipärast jookseb AMD usinalt everesti kasutades kokku ja HDDlife installides juhtus samamoodi.

Sellises asjas on tavaliselt süüdlane kas molli ja tooli vahel olija või siis süüdlaseks plate.Prosed ühesugused kõik ja nende viga see pole.

Ok enuff OT icon_smile.gif
tagasi üles
raibs
HV vaatleja
raibs

sõnum 10.10.2005 15:01:15 vasta tsitaadiga

Häh...laske nüüd poiss pingutab ja üritab kommuuni sisse sulada...ärge hakake kohe teisele virtuaalselt piki piilumist taguma icon_smile.gif
Kogub natuke teadmisi, paneb ühtteist kõrva taha...aasta-paari pärast omi vanu poste lugedes saab ise ka kõhutäie naerda icon_biggrin.gif

4tec
HV veteran
4tec

sõnum 10.10.2005 15:22:06 vasta tsitaadiga

raibs kirjutas:
Häh...laske nüüd poiss pingutab ja üritab kommuuni sisse sulada...ärge hakake kohe teisele virtuaalselt piki piilumist taguma icon_smile.gif
Kogub natuke teadmisi, paneb ühtteist kõrva taha...aasta-paari pärast omi vanu poste lugedes saab ise ka kõhutäie naerda icon_biggrin.gif

alguseks oleks hea kui uutel poleks postitamisõigust - siis uued tutvuksid teemadega areneksid ja peale hveksami läbimist saavad omale kirjutamiseõiguse. siis saavad ka meiemoodi läbustama hakata

wirx
HV Guru
wirx

sõnum 10.10.2005 16:58:35 vasta tsitaadiga

täna käisin garantiis oma GPS-il järgi, keegi 4 nädala jooksul ei olnud üritanud ühendust võtta, aga nüüd igatahes töötab....ja pärist täpne ka ning suurte majade vahel toimis täiesti rahuldavalt
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
KENWOOD
HV Guru
KENWOOD

sõnum 13.10.2005 21:36:30 vasta tsitaadiga

raibs kirjutas:

täitsa õige tekst, viimane kogemus sai läpaka tv kaart osta ja 160gb kõvaketas hetkel veel töö korras thumbs_up.gif
Kommentaarid: 114 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 99
tagasi üles
alec
HV kasutaja
alec

sõnum 14.10.2005 01:07:37 vasta tsitaadiga

Suvel arvuti ostmine (üks esimesi Venice prose omanikke, kuigi spetsiaalselt ei küsinudki), ning hiljem väiksemad asjad ka, näitavad, et enam pole K-arvuti kõige odavam Tartus. ORDI teenindus on kindlasti parim, ning ka paljude juppide hinna/kvaliteedi suhe on parem. No ei ole midagi ette heita, thumbs_up.gif firma.
Kommentaarid: 23 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 22
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  Ordi mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 51, 52, 53 ... 170, 171, 172  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.