Mõte oli selles, et Apple on tuntud oma ulmeliselt kõrgete hindade poolest.
Hiljuti on küll mõned tooted konkurentsivõimeliste hindadega olnud (MacBook Neo, Mac Mini M4) _________________ Müüa igasugu asju
SKG, ps5 ja sm'i võimekus on väga sarnane. Tflopsid ka sarnased. 1080-1440p, FSR'iga 4k peale venitatud.
See võib niru olla, aga pmt kõik konsoolikasutajad täna seal istuvad ning see on relevantne seni, kuni käesoleva generatsiooni konsoolid on relevantsed.
Seega me räägime 2027-2028 kui tuleb uus gen + 3-4a sinna otsa, kui lõpetatakse vaikselt ära vanemale gennile optiomeerimine.
Seega SM on ilmselt OK-is kohas umbes järgmised 5-7a kindlasti. Mängimata jäävad mõned üksikud asjad vb, kui sedagi.
Tflopsid ei ole nii võrreldavad. Pigem ootaks võrdlusi Series S-iga.
Wow milline allikas
0.5 A4 reklaamidest ujuvat juttu ning 0 testi. Trust me bro!
Talk about cherry picking sources Kaua sa sead otsisid?
Dude, SM on 9 Tflops ja PS5 on 10, xbss on 4.
X86 ajastul, on flopsid võrreldavamad kui kunagi varem.
Jah, konsoolid on tiba preamini optimeeritud for the most part, aga see on tiba paremini.
Seal on vb mingi kuni 20% perf vahe ja seda kuidagi pixlitesse ja fps tõlkida ajal kus resolutsioonid ja fps on dünaamilised ning ekraani vaadatakse ~3 kauguselt on üsna küsitav tegevus.
Nii, et basically valdavalt väga sarnane kogemus ps5-ga. _________________ Võib öelda, et ma olen liigselt enesekeskne, aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!|
Screenshot Valve enda kodukalt et jah, oma marketingis taganetakse nüüd alsetest lubadustest. Pole vast üllatav. Samuti pole mälu dual channel, nagu algses specis.
SKG, oeh...
1. keegi mitte kunagi ei uskunud seda 4k gamingut või noh, oli teada juba esmaste spec leakide ajal, et see on ainult upscale'inguga võimalik (endiselt on, 100% of the time, kui upscale'id from hell and back)
2. dual channel vs single channel vaevalt see bottleneck saab olema selle masina puhul, seega pigem pohhui. upgrade vaates positiivne.
3. ei väitnudki, et flopsid on võrdsed, ütlesin, et võrreldavad ja et vahe ei ole tõenäoliselt märgiline, mida tõestavad ka actual real world benchmarkid DF'i poolt for the most part (Forza looking at you).
Fakt on see, et tegemist on casual gameri vaates umbes PS5-ga võrreldava masinaga. Eriti 3m kauguselt vaadatuna.
Väsitav on see paugutamine, võta äkki natuke tuure alla.
Mis kõige rohkem sakib on see , et pult ei ole kaasas. I get it, enamikul on mingi pult olemas, aga siiski.
PSi pult ilmselt töötab ka out of the box, oletaks... _________________ Võib öelda, et ma olen liigselt enesekeskne, aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.