praegune kellaaeg 28.04.2026 13:14:49
|
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
BA79
Kreisi kasutaja
|
27.04.2026 20:57:02
|
|
|
Janis, Selleks peab Find My iPhone sees olema.
Mul on see väljas, rääkimata sellest, et see töötab BT peal, mis eeldab, et selle teise iPhone kasutaja peab teadma väga täpselt mu asukohta (10m).
Googeldamine väidab, et iPhone on võimeline madala võimsusega BT signaali edastama tühja akuga kuni 24h. Seega, kui telo väljas rohkem,kui 24h oled ikkagi kättesaamatu.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Outenter
HV kasutaja
|
28.04.2026 08:52:04
|
|
|
Kas keegi teist on üldse google kasutustingimused ka päriselt läbi lugenud juristi pilguga, mitte nagu tädi Maali kes eeldab, et kõik on ausad ja head?
Võtmesõnaks on koostööparnerid. Infot jagatakse töötlemiseks ainult koostööpartneritele.
Kuidas saada koostööpartneriks? Maksa raha ja oledki koostööpartner.
See on siis väga lihtsustatud verisoon. Päris elus natuke keerulisem aga see on täpselt see skeem millega sealt andmeid "legaalselt" välja pumbatakse.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
28.04.2026 09:32:33
|
|
|
| BA79 kirjutas: |
Janis, Selleks peab Find My iPhone sees olema.
Mul on see väljas, rääkimata sellest, et see töötab BT peal, mis eeldab, et selle teise iPhone kasutaja peab teadma väga täpselt mu asukohta (10m).
Googeldamine väidab, et iPhone on võimeline madala võimsusega BT signaali edastama tühja akuga kuni 24h. Seega, kui telo väljas rohkem,kui 24h oled ikkagi kättesaamatu. |
Sa võid ju käia oma väljalülitatud netiga ringi igal pool aga niipea kui sa oma juhtme külge saad on googlel/applel ikka kogu info olemas nendest käikudest. Ainult oma elu keeruliseks tegemine ja kõik. Tulemus ikka null
_________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist. |
|
| tagasi üles |
|
 |
BA79
Kreisi kasutaja
|
28.04.2026 11:19:10
|
|
|
Noh minu point on see, et ma mobiiliga netis tihti ei käi. OK jah, sülearvutiga olen Googlesse sisse logitud, aga ma arvan, et ühel heal päeval tuleb aeg, kui Google otsimootor ja üldse Google konto muutub teisejärguliseks, kuna ei vasta enam ootustele otsitulemuste osas. Või siis muutub veelgi invasiivsemaks ja seeläbi vastuvõetamatuks.
Mis käikudest Googlel minu kohta teada on, kui ma ei kasuta GPS-i mobiiliühendusega? Jah, offline kaardi tõmban alla ja juhised ka, aga Google ei tea, millal ma reisima lähen sest see android mida ma GPSina kasutan, on üldse ilma SIM kaardita.
Navigeerimiseks sisseehitatud GPS ja eelnevalt allatõmmatud kaardid.
Ma saan aru, et online olles 100% nähtamatuks jääda on võimatu, aga endast mahajäetavat jälge on võimalik vähendada. Alates sellest, et ei otsi kõike sisselogituna tavarežiimis kuni selleni välja, et ei postita midagi sotsiaalmeedias. 10 aasta lõikes peaks "digitaalne" jalajälg olema palju väiksem, kui 24/7 mobiilse netiga koguaeg sama perioodi vältel nähtaval olla.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
28.04.2026 11:49:50
|
|
|
Millega sa siis netis käid, samamoodi pannakse suurem pilt kokku kui su telefon ja arvut jagavad sama välist IP'd, kasvõi korraks
_________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist. |
|
| tagasi üles |
|
 |
BA79
Kreisi kasutaja
|
28.04.2026 12:48:52
|
|
|
IP võib-olla jagatud, aga incognito režiimis ei seostata otsinguajalugu konkreetselt selle ID'ga mis on brauserile ja kasutajale omistatud küpsiste ja trackerite abil. Nohjah, varem või hiljem muutub ka VPN-i osakaal tähtsamaks.
Siiski IP vahetamisest üksi enam ei piisa, kui on soov jälge vähendada (kui kuhugi sisse logid siis oled ikkagi tuvastatud, kuna siis seostatakse kasutajatunnusega kogu see ajutine seanss).
Aitabki ainult see, kui midagi otsid või kuhugi liigud kasutades erinevaid brausereid Googlesse mitte sisselogitult. Sest igale brauserile omistatakse uus ID ja ajutised küpsised incognito režiimis, mis kõik pärast brauseri sulgemisel kustutatakse. Veelgi enam, kui otsida midagi näiteks Brave Searchi või duckduckgo abil, siis see ka mõnevärra aitab seda "jalajälge" pisendada. Küsimus on võib-olla selles, et teistes otsimootorites ei leia palju häid vasteid aga ma arvan, et varem või hiljem on need Google konkurendid ka paremad ning on head alternatiivid.
Nutitelefoniga on vast veidi ebamugav sedasi "mängida" aga arvutiga saab küll. Kui väga vaja nt netipanka incognitos minna, saab seda väga edukalt teha SmartID ja Mobiil-ID abil. Incognito on ka soovituslik kasutada võõrast arvutit laenates.
Olgu või sõbra oma, iial ei tea mis ta arvutis olla võib. Mõni nuhkvara või keylogger. Incognitos tavaliselt paroole ja kasutajatunnuseid ei salvestata (netipanga sisselogimislehel ei salvestatagi kasutajatunnuse andmevälja infot).
On muidugi teatud erandeid, mil juhul sisselogimata on väga ebamugav. Youtube näiteks. Ilma sisselogimata ei saa isegi lühikesi videoklippe reklaamideta vaadata. Iga 2-3 minuti tagant viskab midagi ette.
Seega, kui kasutada mõnda sisuteenust siis juba parem otse. Kui on tasuline, siis parem maksta.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
|
| lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|