praegune kellaaeg 14.03.2026 05:30:04
|
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| Kas AI-ga suheldes tuleks olla viisakas? |
| JAH, muidu muutume ise matsideks |
|
46% |
[ 56 ] |
| Põhimõtteliselt JAH, kuid kõrvalseisjale võib see tunduda veider |
|
19% |
[ 23 ] |
| EI, suundan pärisinimese ja arvuti vahel alati vahet teha |
|
25% |
[ 31 ] |
| EI, viisakus ongi iganenud asi ja parem on kui kaob. |
|
8% |
[ 10 ] |
|
| hääli kokku : 120 |
|
| autor |
|
perenoel
Kreisi kasutaja

|
11.03.2026 16:56:03
|
|
|
Eestikeelne laul on täiesti aktsenditu ja puhas - annaks täiesti mingi nišš leida ja turustada. Aga sõnad peaks eelnevalt rohkem läbi töötama.
_________________ The biggest delusion is that there are causes other than your own state of consciousness. - Neville Goddard |
|
| tagasi üles |
|
 |
mina634
Kreisi kasutaja

|
|
| tagasi üles |
|
 |
perenoel
Kreisi kasutaja

|
12.03.2026 21:10:26
|
|
|
mina634, Päris tore raamatuke. Mina teeks selle natuke ümber selles mõttes, et tuulelohe allatoomine (mis on raamatu ainus konflikt) on veidi tilluke. Selle asemel võiks olla kadumaläinud koer või kutsikas ning probleemi lahendamisele peaks kuluma raamatu viimased kaks kolmandikku. Siis saaksid müüdava toote.
_________________ The biggest delusion is that there are causes other than your own state of consciousness. - Neville Goddard |
|
| tagasi üles |
|
 |
|
| lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|