praegune kellaaeg 19.09.2025 04:23:03
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
rainisk
Kreisi kasutaja
|
|
tagasi üles |
|
 |
vigurvänt
HV kasutaja
|
|
tagasi üles |
|
 |
BA79
Kreisi kasutaja
|
18.09.2025 02:37:01
|
|
|
Iga päevaga uusi üllatusi. Seekord mitte just väga negatiivne, aga üsna imekspandav on see, kuidas Windows muutub. Kui varem oli sisselogimisaken koos lihtsalt PIN koodi väljaga siis nüüd kuvatakse üsna suure fondiga tekst, mis mõjub nagu lärakana 32" ekraanil: "Enter Your PIN". Selline tunne jääb nagu peetaks kasutajat dumbuseriks, kes ise mõelda ei oska, mida sinna sisestama peab. Ma ju ise arvutit ostes ja seadistades panin ekraaniluku PIN koodi alla. Seega tean, millega tegu on. Ühesõnaga kasutuskogemuse osas ei või iial teada, kuidas arvuti pärast restarti käitub. Opsüsteemi arendaja katsetab nagu oma äranägemist mööda ehk siis "me ise teame, kuidas kasutajal parem on"... Nii ongi täiesti juba selline tunne, et ma ei omagi opsüsteemi vaid olen pelgalt legaalne kasutaja vastavalt litsentsilepingule.
Positiivse poole pealt tundub, et ükski uuendus pole veel väga kasutuskogemust pärssinud või arvutit aeglasemaks teinud. Vähemasti ma ei tunneta seda. Loodan väga, et nii see ka jääb, aga iial ei või teada.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
18.09.2025 10:22:44
|
|
|
Videokaardi driverid uuenesid ja nüüd DPI paigast ära?
|
|
tagasi üles |
|
 |
BA79
Kreisi kasutaja
|
18.09.2025 17:54:46
|
|
|
Betamax, uurin. Tänud vihje eest. Tegelikult midagi muutus küll (Refresh rate valikusse tuli näiteks 70Hz võimalus monitorile, mis toetab max 60Hz ). Aga seda teksti login aknale koheselt ei tulnud. Nagu üleöö mingi 2 päeva hiljem peale viimast uuendust tekkis. Muidu kuva suum jäi samaks, 150% nagu Windows soovituslikult on vaikimisi seadistanud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|