Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Bitcoin ja muud krüptorahad »  Spekulandid (krüptoturul spekulatsioonide teostamine ja seonduv - mida osta-hoida-müüa-vahetada) NB! Pole finantsnõu! märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 61, 62, 63 ... 156, 157, 158  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
elukaz
HV Guru
elukaz

sõnum 07.12.2018 16:00:58 vasta tsitaadiga

anubis, tether pole mitu kuud juba suutnud oma nominaalkurssi hoida, selge et see asi ei tööta ja reaalset katet pole. Kui see kukubki mutta siis see on lihtsalt üks tavaline münt tavalise saatusega, vahet pole mis arendaja räägib, jutt on kõigil ilus. Kes seda kuidagi üle teiste usaldab peab sama naiivne olema nagu suvaline taksojuht 2017 lõpus.
yerba
HV Guru
yerba

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 07.12.2018 16:03:44 vasta tsitaadiga

Me kõik usaldame.
1961 rublareform suhtega 1:10
1990 rubla väärtus lepalehtedeks
2007 tuli euro ja kroonihindade tubli tõus

h3rr kirjutas:
koiott kirjutas:
anubis, Oeh..paberraha on see sama zetoon. Kuidas sa aru ei saa? Sa usaldad mingit süsteemi, mis annab sulle sellele paberile väärtuse. Ja kuna enamasti on riigid toimivad süsteemid, siis on ka selle paberi kõikumine üsna väike. Aga ei pruugi, Venetsueela, Türgi, isegi UK..mingi oluline muutus ja see paber kaotab oma väärtuse. Ja kui mingi moment tahaks 100% inimesi oma raha välja cashida, et selle eest toitu või kulda osta, siis ainult 15% saavad.

Ma saan aru, et sa nõuad USDT'l mingit ülimat 100% katet, aga seda ei ole kuskil, mitte ühelgi rahal/pangal/zetoonil. Õhku on alati rohkem kui sisulist väärtust.

Ning ise usaldad virtuaalset numbrit, millel pole ka mingit tagatist.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
OPollo
Kreisi kasutaja

sõnum 07.12.2018 16:21:03 vasta tsitaadiga

@yerba

tsitaat:
Money is the circulating medium of exchange as defined by a government. Money is often synonymous with cash and includes various instruments such as checks.

Elik siis kokkulepitud väärtus. Krahhid ei toimu kuiselt ja nädalaselt.

Kui tänases mõistes BTC asendaks EUR/USDi siis ma ei tea ...

Maailmasõda oleks juba jaanuarist lahti ...
tagasi üles
anubis
HV Guru
anubis

sõnum 07.12.2018 16:22:10 vasta tsitaadiga

koiott kirjutas:
h3rr, Jah, teatud summas. Kulud on nullis, natuke kasumit ka olemas. Hetkel midagi müüma ei hakka, vaikselt ostan juurde hetkel. Kui läheb nulli, pole väga lugu, kui ei lähe, siis on parem lugu.

Su pangaarve on virtuaalne number ühel hetkel. Su paberrahal on ainult kütteväärtus ühel hetkel.

Eksid, €100k on kaetud.
Kui riigid kokku kukuvad, et EUR kaetud pole siis on mul mets ja maa ja põld ka thumbs_up.gif
tagasi üles
yerba
HV Guru
yerba

sõnum 07.12.2018 16:26:56 vasta tsitaadiga

Ma tõin näited maailma osast kus meie elame.
Vaatame nüüd natukene kaugemale ajas ja ruumis.

Saksa riigimark 1930ndatel
Zimbabwe dollar
Itaalia liir
Venetsueela dollar? Või mis neil kasutusel oli
Ning lisaks siia veel aafrika olnud või muutunud riikide rahasid

Ehk siis ka paberraha pole kunagi tagatisega kindel asi, mida kiire kukkumine ehk hyperinflatsioon ei ähvarda.

Hea näide oli rubla, 1988a maksis tartus tammelinnas eramaja 20 000 rubla. 1990a sai 20 000 rubla eest enam vahem jalgratta start šoššee.

Kui saladus pole, siis mis aastakäigu inimene oled? Siis oskaks sinu puhul ajalise taustaga paremini hakkama saada.

OPollo kirjutas:
@yerba

tsitaat:
Money is the circulating medium of exchange as defined by a government. Money is often synonymous with cash and includes various instruments such as checks.

Elik siis kokkulepitud väärtus. Krahhid ei toimu kuiselt ja nädalaselt.

Kui tänases mõistes BTC asendaks EUR/USDi siis ma ei tea ...

Maailmasõda oleks juba jaanuarist lahti ...
tagasi üles
bladerunner
HV Guru

sõnum 07.12.2018 16:49:15 vasta tsitaadiga

ot:
yerba kirjutas:
Hea näide oli rubla, 1988a maksis tartus tammelinnas eramaja 20 000 rubla. 1990a sai 20 000 rubla eest enam vahem jalgratta start šoššee.
No päris nii hull ka asi polnud, ma läksin 1991.a. tööle ja palk oli siis 360 rubla. "Hiinalinnas" maksis korter tol ajal ~12K.

OPollo
Kreisi kasutaja

sõnum 07.12.2018 16:53:17 vasta tsitaadiga

yerba kirjutas:

Kui saladus pole, siis mis aastakäigu inimene oled? Siis oskaks sinu puhul ajalise taustaga paremini hakkama saada.

Born in mid 70-s, pole siis päris ENSV enam ja ka mitte uusajastu lumehelves icon_biggrin.gif
tagasi üles
degreal
HV veteran

sõnum 07.12.2018 17:13:46 vasta tsitaadiga

yerba kirjutas:
Venetsueela dollar? Või mis neil kasutusel oli

Praegune seis enam nii roosiline pole kui siin pildil.
tagasi üles
OPollo
Kreisi kasutaja

sõnum 07.12.2018 17:25:51 vasta tsitaadiga

Meelevaldne on siia teemasse tuua Keisrite poolt valitsetud riike, kes on riigi valuuta põhja lasnud ... Majandus ja muud jutud, ei viitsi sellel ka pikemalt pidama jääda.

BTC kui ülemaailmne revolutsioon ... "Sain jaanuaris "puhkuse rahad BTC-s" ja täna on selline ülemaailmne valuuta nagu 5 x väiksem" ...

Mida V*ttu revolutsiooni ma siin teemas näen ?

Isegi te näkane pensionisammas ei kuku selliselt, kui REVOLUTSIOON rahanduis maailmas icon_biggrin.gif

Keegi ei suuda mulle JÄTKUVALT ära seletada, kuhu on BTC jõudnud 10 aastaga, millist revolutsiooni on oodata, mida pole juba viimased aastad isegi unes näha ?

Cash Was, IS and WILL be the king ! Pange sellele kas siis dollari, euri v kulla grammi ühik külge !
tagasi üles
anubis
HV Guru
anubis

sõnum 07.12.2018 17:49:59 vasta tsitaadiga

Maailma suurimate majanduste tagatud valuutasid ei saa kuidagi panna samale pulgale krüptoraha "unistuste õhuga".

Niiet BTC või ükskõik mis krüptoraha/blockchain asi pole jätkuvalt väärtuslikum kui tuhanded reaalse kasutatava tooteni jõudnud start-up'id. Tesla/SpaceX on head näited mida kümnendiga teha saab thumbs_up.gif. Igasugused ümmarguse mulli asju võib minna ja otsida .COM lõhkemise eelnenud ja järgnenud ajastust. Miljoneid ja miljardeid sooja õhumassi mis nüüd unustatud, ellu jäid reaalses maailmas reaalsete inimeste kasutatavad asjad. Blockchain pole siiani ühtegi asja, parandage kui eksin, välja anda mis ainult hype tõttu kasutuses ei ole - või mis teeks midagi kiiremini/odavamalt/paremini kui klassikaline lahendus.
tagasi üles
koiott
HV veteran

sõnum 07.12.2018 18:21:39 vasta tsitaadiga

anubis, Mingi tüüp saatis just 60K BTC'd kellelegi teisele/ühest walletist teise ja maksis selle eest 50$ - kiirem, odavam, parem. Ok, ta võib-olla kaotas nüüd paari päevaga "kõigest" 15% oma USD väärtusest, aga see on väike probleem, kui ta need kunagi 100$/BTC kokku ostis.

Enamus krüptot on vähem kui 2-3-4a vana, natuke vara asja päris maha kanda. Aga nagu ma kunagi kevadel siin kirjutasin, siis maailmas on väga vähe vajalike asju. Inimestel on lihtsalt vaja midagi, et enda aega kuidagi "sisukamalt" tühja lasta.
tagasi üles
yerba
HV Guru
yerba

sõnum 07.12.2018 18:26:11 vasta tsitaadiga

10 aastaga on ta ( BTC ) jõudnud 0.02 usd pealt misiganespraeguta nüüd on üle 3000usd hetkel. Arengut küllaga. icon_smile.gif

OPollo kirjutas:
Meelevaldne on siia teemasse tuua Keisrite poolt valitsetud riike, kes on riigi valuuta põhja lasnud ... Majandus ja muud jutud, ei viitsi sellel ka pikemalt pidama jääda.

BTC kui ülemaailmne revolutsioon ... "Sain jaanuaris "puhkuse rahad BTC-s" ja täna on selline ülemaailmne valuuta nagu 5 x väiksem" ...

Mida V*ttu revolutsiooni ma siin teemas näen ?

Isegi te näkane pensionisammas ei kuku selliselt, kui REVOLUTSIOON rahanduis maailmas icon_biggrin.gif

Keegi ei suuda mulle JÄTKUVALT ära seletada, kuhu on BTC jõudnud 10 aastaga, millist revolutsiooni on oodata, mida pole juba viimased aastad isegi unes näha ?

Cash Was, IS and WILL be the king ! Pange sellele kas siis dollari, euri v kulla grammi ühik külge !
tagasi üles
OPollo
Kreisi kasutaja

sõnum 07.12.2018 18:39:15 vasta tsitaadiga

yerba kirjutas:
10 aastaga on ta ( BTC ) jõudnud 0.02 usd pealt misiganespraeguta nüüd on üle 3000usd hetkel. Arengut küllaga. icon_smile.gif

20K pealt alla 3.5 peale alla aasta on selle juures veel kõige innovatiivsem areng ? icon_biggrin.gif

Jehhoova tunnistajaid uksele koputajaid, vaadates numbreid 20a tagasi vs täna, areng on meeletu ! ?
Püramidskeeme, just name it, areng on meeletu ! ?

Jah, ullikesi on kaasatud meeletult, kas seda nimetataksegi tänases ajastus arenguks ?

V tratattatatatataaa, ma ei saa just sellele "arengu" teemale siiani pihta icon_biggrin.gif
tagasi üles
rmc
Aeg Maha 2n
rmc

sõnum 07.12.2018 18:40:27 vasta tsitaadiga

OPollo, su jutu jaoks on olemas sobilik teema Krüpto vaidlus, ehk krüptode mõttekus vs. mõttetus (Boom/Moon/Gloom vs. Bust/Dust/Doom - spekulatsioonide loomine). Miks käid jätkuvalt siin oma sisutu ja üheülbalise mölaga teemat risustamas, sundimas teisi su järelt koristama?
HV Guru
yerba

sõnum 07.12.2018 18:41:33 vasta tsitaadiga

rmc kirjutas:
OPollo, su jutu jaoks on olemas sobilik teema Krüpto vaidlus, ehk krüptode mõttekus vs. mõttetus (Boom/Moon/Gloom vs. Bust/Dust/Doom - spekulatsioonide loomine). Miks käid jätkuvalt siin oma sisutu ja üheülbalise mölaga teemat risustamas, sundimas teisi su järelt koristama?

Eks ta vaeseke peab endaga jälle tükk aega nõu ja tulistab sama teksti nagu eelnevatelgi kuudel. Siin ka pole arengut märgata.
tagasi üles
OPollo
Kreisi kasutaja

sõnum 07.12.2018 18:42:10 vasta tsitaadiga

rmc kirjutas:

MA elavdan teemat sel risusel ajal !
Tra sa nagu firma koristajamutt, kõige tähtsam tegelane pildis, aint INISEB siin icon_biggrin.gif

viimati muutis OPollo 07.12.2018 18:43:23, muudetud 1 kord
tagasi üles
rmc
Aeg Maha 2n
rmc

sõnum 07.12.2018 18:44:11 vasta tsitaadiga

OPollo, mis põhjusel sa siia teemasse oma juttu postitad? Millega teemasse panustad, st. mida tahad teistele edasi kommunikeerida? Miks on su postitused postitamist väärt?
Kreisi kasutaja

sõnum 07.12.2018 18:44:16 vasta tsitaadiga

rmc kirjutas:
OPollo, mis põhjusel sa siia teemasse oma juttu postitad? Millega teemasse panustad, st. mida tahad teistele edasi kommunikeerida? Miks on su postitused postitamsit väärt?

Ma räägin vähemalt krypto teemas, kui sul personaalsed küsimused, siis mu postkast on sulle valla, ära situ meeleolu siin KRYPTO teemas ! icon_wink.gif
tagasi üles
rmc
Aeg Maha 2n
rmc

sõnum 07.12.2018 18:45:49 vasta tsitaadiga

OPollo, selgita mulle palun, kuidas sinu postitused teemakohased on. Vasta mu küsimustele.
rmc kirjutas:
OPollo, mis põhjusel sa siia teemasse oma juttu postitad? Millega teemasse panustad, st. mida tahad teistele edasi kommunikeerida? Miks on su postitused postitamist väärt?

Mul ei ole sulle personaalseid küsimusi, sa ei huvita mind absoluutselt. Mind huvitab, et teemas oleksid asjalikud ja asjakohased postitused - sisu. Huvitab, et lõppeks risustamine.

HV veteran

sõnum 07.12.2018 18:47:41 vasta tsitaadiga

OPollo, yo.yo.yo.. vaata, mis juhtus sitaks kõva firma hinnaga - Nvidia.

Toksi sisse Nvidia stock ja vaata kuidas #1 GPU firma kaotas 50% oma väärtusest (paari kuuga). 100% scam, toodab pmst asju, millega no-liferid saavad veel rohkem aega raisata, kui nad seda muidu teeksid.
tagasi üles
rmc
Aeg Maha 2n
rmc

sõnum 07.12.2018 18:49:26 vasta tsitaadiga

OPollo kirjutas:
Loe mu eelmist postitust, vabandan EU direktiividele kohaselt ette, kui eesti keel pole su esimene keel ... ja sa mitte roetki aru ei saa ...

Käesolev teema asub alafoorumis Bitcoin ja muud krüptorahad ja on konkreetselt Pealkirjastatud: "Spekulandid (krüptoturul spekulatsioonide teostamine ja seonduv)", millest nähtub, milline on teemapüstitus ja seega oodatud teemakohane sisu.
Kuidas on sinu postitused siin teemas kohased? Mida teemakohast soovid oma postitustega edasi anda? Mille poolest on nad sobivamad siia teemasse kui alafoorumi teemasse Krüpto vaidlus, ehk krüptode mõttekus vs. mõttetus (Boom/Moon/Gloom vs. Bust/Dust/Doom - spekulatsioonide loomine)?

EDIT: lisasin tsitaadi, kuivõrd eemaldas oma sõimu. Las jääb asja lahenemiseni siia asjade kulgu iseloomustama.

viimati muutis rmc 07.12.2018 18:51:05, muudetud 2 korda
tagasi üles
yerba
HV Guru
yerba

sõnum 07.12.2018 18:49:50 vasta tsitaadiga

OPollo, küsisid mis on BTCga toimunud 10 aasta jooksul. Vastasin sellele.
Vastus sind ei huvitanud, hakkasid siin jaurama teemal, et aasta ajaga on BTC väärtust kaotanud.
Mulle tundub, et sind ei huvitagi, mida keegi vastab.

OPollo
Kreisi kasutaja

sõnum 07.12.2018 18:50:56 vasta tsitaadiga

koiott kirjutas:

Me ei räägi siin aktsiaturust, vaid nn uue ajastu maksevahendist ?

@RMC

Chill, minu postitused pole SINU jaoks kunagi õiges teemas, sulle on ka varemalt meelde tuletatud, et sa ei pea nii tihti oigama, tegemist on siiski foorumi ja "sõnavabadusega"

V sulle meeldib ekrenautide stiilis koosolek ? icon_biggrin.gif
tagasi üles
yerba
HV Guru
yerba

sõnum 07.12.2018 18:51:54 vasta tsitaadiga

OPollo kirjutas:
koiott kirjutas:

Me ei räägi siin aktsiaturust, vaid nn uue ajastu maksevahendist ?

@RMC

Chill, minu postitused pole SINU jaoks kunagi õiges teemas, sulle on ka varemalt meelde tuletatud, et sa ei pea nii tihti oigama, tegemist on siiski foorumi ja "sõnavabadusega"

V sulle meeldib ekrenautide stiilis koosolek ? icon_biggrin.gif

See sõna ekrenaut - ega Sa ise ole see kuulus delfi kommentaator krat pärnust? icon_smile.gif Siis on kõik arusaadav...
tagasi üles
rmc
Aeg Maha 2n
rmc

sõnum 07.12.2018 18:57:05 vasta tsitaadiga

OPollo, käesolev teema asub alafoorumis Bitcoin ja muud krüptorahad ja on konkreetselt pealkirjastatud: "Spekulandid (krüptoturul spekulatsioonide teostamine ja seonduv)", millest nähtub, milline on teemapüstitus ja seega oodatud teemakohane sisu.
Kuidas on sinu postitused siin teemas kohased? Mida teemakohast soovid oma postitustega edasi anda? Mille poolest on nad sobivamad siia teemasse kui alafoorumi teemasse Krüpto vaidlus, ehk krüptode mõttekus vs. mõttetus (Boom/Moon/Gloom vs. Bust/Dust/Doom - spekulatsioonide loomine)?

Sõnavabadus ei tähenda, et kõik võivad valimatult igalpool räusata, mida "hing" ihaldab. Teemadel on teemapüstitus ja seega ka defineeritav teemakohasus. Igale asjale on oma teema ning kui veel pole, siis saab selle luua.

HV veteran

sõnum 07.12.2018 19:06:28 vasta tsitaadiga

OPollo, Sa räägid, kui palju on ühes või teises asjas õhku ja olematut väärtust. Ja ma toon sulle näite, kui palju on õhku tegelikult igal pool, aga neid asju sa millegi pärast ei kritiseeri.

Kui sa suudad sellele vastata, siis ma küsin sult nii: Miks on krüpto selline asi, millesse kõik riigid ja tähtsad rahandusinimesed tahavad oma nina toppida. Seda ülereguleerida, sellele väga konkreetsed raamid panna, isegi keeleta inimestel seda osta, ähvardades nende pangakontod sulgeda. Samas lubatakse vabalt kasiinodesse minna, raha maha juua, vabalt börsil kaubelda. Ilmselgelt praegune süsteem kardab seda, kasvõi ainult selle pärast, et see toodab niivõrd palju uusi fiati miljonäre. Aga ma ootaks sinu nägemust sellest, miks praegune "koorekiht" asjale nii vastu on.

Edit: Miks mu üks post ära kadus?
tagasi üles
aise
HV Guru
aise

sõnum 07.12.2018 19:13:36 vasta tsitaadiga

OPollo kirjutas:
rmc kirjutas:
OPollo, mis põhjusel sa siia teemasse oma juttu postitad? Millega teemasse panustad, st. mida tahad teistele edasi kommunikeerida? Miks on su postitused postitamsit väärt?

Ma räägin vähemalt krypto teemas, kui sul personaalsed küsimused, siis mu postkast on sulle valla, ära situ meeleolu siin KRYPTO teemas ! icon_wink.gif

Mees naudib punaseid dildosid, talle rohelised ei meeldi icon_smile.gif
tagasi üles
OPollo
Kreisi kasutaja

sõnum 07.12.2018 19:16:15 vasta tsitaadiga

koiott kirjutas:
OPollo, Sa räägid, kui palju on ühes või teises asjas õhku ja olematut väärtust. Ja ma toon sulle näite, kui palju on õhku tegelikult igal pool, aga neid asju sa millegi pärast ei kritiseeri.

Kui sa suudad sellele vastata, siis ma küsin sult nii: Miks on krüpto selline asi, millesse kõik riigid ja tähtsad rahandusinimesed tahavad oma nina toppida. Seda ülereguleerida, sellele väga konkreetsed raamid panna, isegi keeleta inimestel seda osta, ähvardades nende pangakontod sulgeda. Samas lubatakse vabalt kasiinodesse minna, raha maha juua, vabalt börsil kaubelda. Ilmselgelt praegune süsteem kardab seda, kasvõi ainult selle pärast, et see toodab niivõrd palju uusi fiati miljonäre. Aga ma ootaks sinu nägemust sellest, miks praegune "koorekiht" asjale nii vastu on.

Kõrbenud taksiste on riigil ülimalt kallis pärast üleval hoida ?
Sest kogu see krypto on senini ennast "tõestanud" just ja vaid püramiidskeemi kopeerides.
Playerbase kukub, nii ka väärtus ...

Täiesti mõistlik on riigil vastutus võtta ja ellimineerida juba eos selliseid õnneotsijaid ?
tagasi üles
koiott
HV veteran

sõnum 07.12.2018 19:26:34 vasta tsitaadiga

OPollo, Huvitav on see, et need samad jorsid ise coine kokku ostavad..

Kui nad oleks tahtnud eos sellele asjale lõpu teha, siis 20K'd ei oleks tulnud. Kraanid keerati kinni peale seda. Arvatavasti meelega. Sama on ka kõikide ajastatud uudistega.

Kas Amway, Herba Life või näiteks tavaline kirik ei ole natuke scami moodi?
tagasi üles
yerba
HV Guru
yerba

sõnum 07.12.2018 19:28:30 vasta tsitaadiga

Kõrbenud joodikuid, narkareid, hasartmängijaid on suurusjärkude võrra suuremates kordades riigil üleval pidada...

OPollo kirjutas:
koiott kirjutas:

Kõrbenud taksiste on riigil ülimalt kallis pärast üleval hoida ?
Sest kogu see krypto on senini ennast "tõestanud" just ja vaid püramiidskeemi kopeerides.
Playerbase kukub, nii ka väärtus ...

Täiesti mõistlik on riigil vastutus võtta ja ellimineerida juba eos selliseid õnneotsijaid ?
tagasi üles
OPollo
Kreisi kasutaja

sõnum 07.12.2018 19:29:22 vasta tsitaadiga

koiott kirjutas:
OPollo, Huvitav on see, et need samad jorsid ise coine kokku ostavad..

Kui nad oleks tahtnud eos sellele asjale lõpu teha, siis 20K'd ei oleks tulnud. Kraanid keerati kinni peale seda. Arvatavasti meelega. Sama on ka kõikide ajastatud uudistega.

Kas Amway, Herba Life või näiteks tavaline kirik ei ole natuke scami moodi?

Nõus, rahalõhn teeb Homo Sapiensi selliseks imelikuks "loomaks", mis paneb teda unustama seda ... nii öelda "common sense-i"
tagasi üles
rmc
Aeg Maha 2n
rmc

sõnum 07.12.2018 20:02:12 vasta tsitaadiga

OPollo, kas sa ei saa aru, et su postituste "sisu" ja ülesehitus näitab, kuidas sa võiksid seda teemaarendust pigem õiges teemas, ehk Krüpto vaidlus, ehk krüptode mõttekus vs. mõttetus (Boom/Moon/Gloom vs. Bust/Dust/Doom - spekulatsioonide loomine) teostada?

Krüptode üleüldine mõttekus ei ole konkreetse teema kohane arutelu.

HV veteran

sõnum 07.12.2018 20:36:57 vasta tsitaadiga

Niisama juttu ka.. täna siis weekly 200 MA test..kas tuleb ka kõige kergem põrge või vajub lihtsalt läbi? Umbes siis 3000-3100$ juures.
tagasi üles
aise
HV Guru
aise

sõnum 07.12.2018 20:41:39 vasta tsitaadiga

koiott kirjutas:
Niisama juttu ka.. täna siis weekly 200 MA test..kas tuleb ka kõige kergem põrge või vajub lihtsalt läbi? Umbes siis 3000-3100$ juures.

Ma pakuks tõsisemat põrget 2500 pealt (1w MA350), see võiks olla mingigi koht kus on support.
tagasi üles
koiott
HV veteran

sõnum 07.12.2018 20:52:29 vasta tsitaadiga

aise, Praegu on selline kahtlane olukord küll..paljud arvavad, et 800-1200 oleks väga reaalne põhi (mitte küll täna, vaid jaanuar/veebruar). MA 350 oleks eelmise crashi põhi, hind küll sulgus MA 200 peal, aga käis MA 350 juures ära, et eks näis..hetkel ostuhuvi ikka väga väike.
tagasi üles
anubis
HV Guru
anubis

sõnum 07.12.2018 21:01:18 vasta tsitaadiga

Hashrate kukub kolinal.

Kuu ajaga on 50% kadunud.
tagasi üles
DVDRW
HV Guru
DVDRW

sõnum 07.12.2018 23:09:35 vasta tsitaadiga

kerge 10% bounce
tagasi üles
filx
HV kasutaja
filx

sõnum 08.12.2018 01:51:11 vasta tsitaadiga

DVDRW kirjutas:
kerge 10% bounce

Day trade'misega ma ütleks ilus. Parem kui see mis siin kuu ja paar tagasi oli kui liikumine piirdus protsendiga icon_smile.gif

Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
villu70
HV Guru
villu70

sõnum 08.12.2018 02:05:30 vasta tsitaadiga

mingi pool aastat tagsi kui ma ütlesin et minu algharidusega tütar saab ka aru millise haipiga tegemist on (kahjuks on see post siit kustutaud" .... siis arvas kohalik seltskond et ma olen loll et ma aru ei saa millesse panustama peaks ...........
ja seesama tütar oleks pidanud täna mulle vastu pead andma kui loll ja ettenägemattu ma olen.... :::DDDD
ja mis toimub tänaseks.... nagu ma ütlesin toona et tulevikus videokaarte jagatakse poolmuidu, kuna huvi on minimaalne.... krüptokaevandus on ka 0 elektrikuluga null...,

ostke oma junne edasi ja kiitke kui kõva "käibevahend" tegelikult krüptositt on icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif
tagasi üles
Dirty Harry
HV Guru
Dirty Harry

sõnum 08.12.2018 02:15:45 vasta tsitaadiga

villu70, äkki saad enda tütart paluda, et ta isale tutvustaks HV foorumi ülesehitust. Sest noh, praegu läks see postitus sul vähe nihu, õigem on Krüpto vaidlus, ehk krüptode mõttekus vs. mõttetus (Boom/Moon/Gloom vs. Bust/Dust/Doom - spekulatsioonide loomine). Aga pole hullu, seda viidet jagatakse iga mõnekümne postituse tagant, küllap saad ükskord ka õigele kohale pihta.
tagasi üles
h3rr
HV kasutaja

sõnum 08.12.2018 10:42:37 vasta tsitaadiga

Kõigile inimestele, kes praegu kriitiliselt suhtuvad krüptovaluutadesse, tuletan meelde, et tegu on siiski POSITIIVSE spekuleerimis teemaga, negatiivne spekuleerimine pole siin lubatud.
tagasi üles
laurx
HV Guru
laurx

sõnum 08.12.2018 15:26:12 vasta tsitaadiga

tahate hinnda tüsta, korraldage mingi ramsonware rünne..
Kontrollitud ja arvega sülerid: https://www.yaga.ee/mox-fulder ja https://www.facebook.com/marketplace/profile/61591165192783/?ref=permalink küsi ka akut, klaviatuuri.. kiireim viis on helistada 5213582
tagasi üles
rmc
Aeg Maha 2n
rmc

sõnum 08.12.2018 16:44:23 vasta tsitaadiga

h3rr kirjutas:
Kõigile inimestele, kes praegu kriitiliselt suhtuvad krüptovaluutadesse, tuletan meelde, et tegu on siiski POSITIIVSE spekuleerimis teemaga, negatiivne spekuleerimine pole siin lubatud.

Millegipärast ei taha krüptode sektori 0'ks (mõttetuseks) tampijad aru saada, et mõttekuse-mõttetuse koht on mujal.
Soovitan teemavälise risu tootmise asemel tutvuda alafoorumiga:
Üldine arutelu ja krüptorahadega seotud uudised - nagu pealkiri ütleb, siis üldine arutelu ja uudised.
Tehnilisem ja detailsem arutelu kuulub teemasse Krüptorahade tehniline arutelu
Algajatele on seevastu teema: Abi algajale vaja. Kuskohalt osta ja kuidas müüa ning rahaks vahetada.
Krüptode "kaevandamisega" seonduv üldine arutelu käib teemasse: Krüptorahade üldine kaevandamisteema (sh. minerite riistvara ja troubleshooting).
Krüptoraha hindade, tasuvuse, vahetuse arutelu, ehk konkreetselt mõistete sisu ja kaasnev + keskkonnad ja nii edasi.
Spekulandid (krüptoturul spekulatsioonide teostamine ja seonduv) - Krüptoturgudel tegutsemise kohane info, ehk ÕS'i mõiste "spekuleerima" 1. tähendus. See postitus abiks tõlgendamisel.
Eesti Vabariigi seadused, regulatsioonid ja maksud krüptorahadega tegutsejatele. koondab kohaliku seadusandluse küsimused ja arutelu.
Krüptokeskkondade soovituslingid ja -koodid (referral ja rewards) - erinevate keskkondade soovituslingid ja soovituskoodid (eesmärk hoida teemad puhtad ja samas tutvustada erinevaid keskkondi).
Eelmisega seotud on ka teema Tasuta tookenid ehk Airdropid, kus jagatakse infot nö. "tasuta ära antavate" krüptode kohta.
Krüpto huumor kätkeb endas valdkonna huumorit (jällegi teemade puhtamana hoidmise nimel - huumor on teretulnud, ent diskussiooni suhtes oleks hea kui ta ei vohaks igalpool).

Krüptodevaldkonna eksistentsiaalse ja igasuguse Jah VS Ei vaidluse hoiame teemas Krüpto vaidlus, ehk krüptode mõttekus vs. mõttetus (Boom/Moon/Gloom vs. Bust/Dust/Doom - spekulatsioonide loomine). ÕS'i mõiste "spekuleerima" 2. tähenduse järgi üldisem tõlgendus, vaidlus, teemapüstitused ja arutelu.

Lisaks tasub mõelda sellele, et meil on olemas alafoorum Võitlustanner, kuhu palju siia toodud teemat sobiks, mille jaoks ongi teema Krüpto vaidlus, ehk krüptode mõttekus vs. mõttetus (Boom/Moon/Gloom vs. Bust/Dust/Doom - spekulatsioonide loomine).
Õnneks on foorumikultuuri osas areng toimunud ja suuremad AMD vs. NVIDIA sõjad ei käi enam mõlema tootja teemades, vaid vastavas teemas, sama peaks juhtuma ka krüptode osas. Eksistentsiaalne vaidlus ja tampimine võitlustandrile ja sisuline arutelu õigetesse sisulistesse teemadesse. Lärmamine täidab vaid nihkes inimeste psühholoogilist kompenseerimiskarikat, rahuldades tegelikult (ja päriselt)... mitte kedagi icon_wink.gif

HV Guru
elukaz

sõnum 08.12.2018 16:53:58 vasta tsitaadiga

Kle puhka jalga, keegi ei viitsi su romaane lugeda kopp.gif
rmc
Aeg Maha 2n
rmc

sõnum 08.12.2018 16:55:49 vasta tsitaadiga

elukaz, ei tea, kas peaks tekitama polli, kus küsitaks, kas on oluline käesolevat teemat "rööbastes" hoida või mitte? Selles ju mu praeguste postituste sisu on - vajadus tekitati derailijate poolt.
HV veteran

sõnum 08.12.2018 17:01:53 vasta tsitaadiga

Mida rohkem siin kedagi korrale kutsuda, seda rohkem seda läbu siia tekib ning seda tõesti ei viitsi enam lugeda.
tagasi üles
rmc
Aeg Maha 2n
rmc

sõnum 08.12.2018 17:05:10 vasta tsitaadiga

Elpex, nagu näha, siis jäi suurem mölalõug peale mõnda konkreetselt korrale kutsuvat postitust vait. Oleksin praeguseks juba OT ära kustutanud, ent loodan tegelikult administratsiooni peale, kes selle läbu hoopis vaidluse teemasse tõstaks.
HV Guru
elukaz

sõnum 08.12.2018 17:06:38 vasta tsitaadiga

Tekita parem poll kas su postitustest siin kasu on. Sa võid ju soovida parimat ja ise uskuda et sellest kasu ka on, aga ilma su moraalilugemiseta ei läheks see teema nii lohisevaks.
rmc
Aeg Maha 2n
rmc

sõnum 08.12.2018 17:10:31 vasta tsitaadiga

elukaz, ma ei saa aru, miks sa vale puu all haugud. Probleem on mölalõugade OT's, mitte minu korralekutsumises ja kui sa teemat loed, siis näed selgelt, kuidas möla konkreetsete küsimuste peale tagasi tõmmati (paar plärtsumist oli, ent minu plärtsumisega mitte kaasa mineku ja konkreetselt samade asja tuuma puudutavate küsimuste peale tõmmati tagasi). Praeguseks on teema mõttetult lohisev sinu pärast.
Aru ma ei saa, miks inimesed a) ei võiks kollektiivselt olla mölalõugade vastu ja soodustada seega diskussiooni b) diskussioonisoodustajate ja möla pärssijate vastu üles astuvad - kuhu me nii jõuame? Peaks laskma saastal tuimalt vohada?

viimati muutis rmc 08.12.2018 17:10:54, muudetud 1 kord
tagasi üles
elukaz
HV Guru
elukaz

sõnum 08.12.2018 17:10:45 vasta tsitaadiga

Sa ei saa aru, ju see on siis vale.
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Bitcoin ja muud krüptorahad »  Spekulandid (krüptoturul spekulatsioonide teostamine ja seonduv - mida osta-hoida-müüa-vahetada) NB! Pole finantsnõu! mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 61, 62, 63 ... 156, 157, 158  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.