Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  Probleem videokaardiga Club3D Ati Radeon x800RX märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
CoiL
HV Guru
CoiL

sõnum 20.10.2006 00:32:06 vasta tsitaadiga

marie minul ei lärma ja mul on agp x800pro. Aga muidu on mariel õigus! Vaevalt et ta üle kuumeneb. Ning kui vähegi võimalus vaheta lihtsalt poes ära või vii garantiisse. Või siis teine võimalus vaheta ise jahutus ära mingi suht odava ja piisavalt hea vastu. Kui sa ei klokka siis ei ole põhjust temperatuuride üle muretseda.
Kommentaarid: 95 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 83
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
tom1245
HV veteran

sõnum 20.10.2006 09:49:13 vasta tsitaadiga

Marie kirjutas:
ArchMage kirjutas:
CorsairX kirjutas:
kui sa rivatuneris midagi teha ei oska siis ära parem näpi! Kuna su kaart niikuinii ei klokku normaalselt siis ainus mis mina selle kaardiga teeks olekski jahutuse vahetus.

Aga, et tempi vaadata. See ongi praegu ju teema, peale jahutuse veel.

Sellel x800rxmax ei näita mingit temperatuuri, ei usu, et see ka üle kuumeneb , mul sama videokaard, ma ei saa aru miks see videokaart teil lärmab, minul on küll vaikne, võib-olla on teil väga puudulik arvutikasti ventilatsioon

ei näita jah ühegi progega tempi. Ma ei kurdaks enda kasti ventilatsiooni üle, aga orig. videokaardijahutus lärmas ikka rämedalt. Nüüd Zalman peal ja videokaardi venti pole kuuldagi.
Kommentaarid: 82 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 78
tagasi üles
Azatris
HV veteran
Azatris

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 23.10.2006 14:36:45 vasta tsitaadiga

Et siis ma võtan ikkagi selle asus A8R-MVP (!!!!Uli!!!!) ja jätan x800RX sisse ning kunagi ostan sellele uue jahutuse peale?

//Bump, tahaks teie arvamust ikka teada.
// Eks ma siis teen uue teema kust seda küsida?
Kommentaarid: 38 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
ökul
HV vaatleja
ökul

sõnum 24.10.2006 16:00:41 vasta tsitaadiga

Ma pakun, et see pole vent, mis seal vilistab.
Endal oli sarnane jama kevadel ostetud X800XL kaardiga. Pärast jahutuse vahetust ja proovimist erinevates arvutites, selgus, et tegemist mingite muude videokaardi detailide veaga. Teatud 3D pildi korral hakkas kaart päris häirivat vilinat tekitama ja ise sain selle lõpuks poes välja vahetada. Keegi tuttav elektroonik ütles, et vigased detailid toiteahelas võivad sellist vilinat põhjustada. Muide maailmas on see täiesti tuntud probleem nende 800 seeria kaartidega, häda põhiliselt selles, et kõik müüjad ei taha sellise vilina pärast kaarti välja vahetada, kuna ükski test kaardi vigu ei näita.
Kommentaarid: 9 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
tom1245
HV veteran

sõnum 25.10.2006 10:08:56 vasta tsitaadiga

ökul kirjutas:
Ma pakun, et see pole vent, mis seal vilistab.
Endal oli sarnane jama kevadel ostetud X800XL kaardiga. Pärast jahutuse vahetust ja proovimist erinevates arvutites, selgus, et tegemist mingite muude videokaardi detailide veaga. Teatud 3D pildi korral hakkas kaart päris häirivat vilinat tekitama ja ise sain selle lõpuks poes välja vahetada. Keegi tuttav elektroonik ütles, et vigased detailid toiteahelas võivad sellist vilinat põhjustada. Muide maailmas on see täiesti tuntud probleem nende 800 seeria kaartidega, häda põhiliselt selles, et kõik müüjad ei taha sellise vilina pärast kaarti välja vahetada, kuna ükski test kaardi vigu ei näita.

minu x800rxmax kaardil ei vilistanudki vent, vaid mühises ikka rämedalt. Kui hoidsin näpuga venti kinni, siis oli kastis vaikus, mistõttu järeldasin, et just see videoka vent lärmabki..simple as that icon_lol.gif
Kommentaarid: 82 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 78
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  Probleem videokaardiga Club3D Ati Radeon x800RX mine lehele eelmine  1, 2
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.