Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
q321
HV kasutaja

|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
raull
HV kasutaja
|
15.05.2005 18:03:00
|
|
|
Isiklikult arvan, et kõigeparem on kasutada Mcafee või Symanteci(end Norton) enteprise editioneid, neid küll ühekaupa ei müüda.
Kuid kui firmale osta siis suh soodsad ning vägagi head asjad, masina ressursii ka ei pane nad nahka nagu lõpptarbija tooted.
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
bmwturbo
Kreisi kasutaja

|
15.05.2005 18:12:57
|
|
|
sry, et võõra teemasse oma muret kurdan aga mul sama jama WD kettaga, et kole aeglane on aga WD lehelt mingit korraliku proget küll scannimiseks ei leidnud. Tahaks kindlaks vea teha, kuna kettal veel tehase garantii 09/09/2005.
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
biglot
HV kasutaja
|
15.05.2005 19:03:47
|
|
|
Mulle meeldib F-secure...leiab kenasti pahalasi. Aga kui proovisin 350 p2 peale seda panna, selgus, et prose jaksab täpselt seda ringi ajada, üle eriti midagi ei jäänud.... Loomulikult sinu 3G pent peaks sellega rahulikult hakkama saama.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
q321
HV kasutaja

|
15.05.2005 21:25:03
|
|
|
Kaspersky tõmbasin maha
Ma ei saanud F-secure installida, kuna selle trial installikas ei läinud käima..
AVG trial versiooni ei saanud kah installida, kuna trial versioon on juba siis aegunud, kui ma seda installida tahtsin
Avast tundus väga kahtlane - vb panen veel peale
Nod32... seda võib kah proovida, pidi hea olema
Seega, kasutan praegu täiesti juhuslikult leitud mingit AVG versiooni, mis on free... ei kujuta ette, mis see on..
|
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
q321
HV kasutaja

|
15.05.2005 21:31:37
|
|
|
pole tahtnudki... endal nuppu küll...
(näiteks ostan.. )
|
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
15.05.2005 21:34:10
|
|
|
AVG on üsna levinud ja kasutatav tõrjeprogramm ja olen ise ka üsna palju kasutanud Küll viimasel ajal eelistan väisematest sel juhul Antivir-i 8)
Võid ju mõlemat prooviks võrrelda - lubavad mõlemad samal ajal teisel programmil ka paralleelselt joosta
Kuid Avast-ile jäävad nad sellega alla, et ei suuda (või ei taha) kõiki faile kontrollida
Viimane katsetus oli: Antivir kontrollis a 120 000 faili, samas kui Avast kontrollis a 190 000 faili
Ja mõlemad raporteerisid, et 100% failidest on kontrollitud
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
q321
HV kasutaja

|
15.05.2005 21:35:36
|
|
|
Kas kellelgi on mõnda viirust pakkuda? Ei leia mitte kuskilt... et testida tõrjet......
|
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
hashi
Kreisi kasutaja
|
15.05.2005 21:38:55
|
|
|
Eee... vaadates toodud pilti tundub, et sul 40-conductor IDE kaabel kasutusel äkki?
Pane 80-conductor kabla. Just idea
Seniks...
---
Hashi
|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
1 :: |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
15.05.2005 21:47:32
|
|
|
Tõenäoliselt pead internetis usinalt ringi kolama pahadel linkidel, et "ussviirused ja spy-d" ründaks
Ja viimane koht kuskohast minu tuttavad "karmi ussi" masinasse said - oli Mängukoobas, õigemini nad linkisid sealt mingite reklaamide kaudu edasi
Ja kas Worm-id ning Spy-d on masinasse pääsenud, näitavad üsna hästi Ad-Aware ning SpyBot
To Hashi: kuskohast võtad, et 40-sooneline kaabel, kui DMA 4 ja DMA6-t näidatakse Nii, et kõige ehtsam õige 80-sooneline kabla on masinas olemas Tegelt vaatasid valet -teise küsija - linki Õige link on ka olemas 8)
40 sooneline kabla annab ATA33 kiiruse aint
|
|
   |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
q321
HV kasutaja

|
15.05.2005 21:54:22
|
|
|
kunagi oli mingi proge - cih - mis 1. tegi formati, 2. kirjutas biosi üle (saastaga) 3. tegi midagi emaplaadiga nii, et selle võis prügimele visata.. Aga ei leia kuidagi.. väga ei taha leida kah
|
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
15.05.2005 22:15:44
|
|
|
tsitaat: |
1. tegi formati, 2. kirjutas biosi üle (saastaga) 3. tegi midagi emaplaadiga nii, et selle võis prügimele visata..
|
Tegelikult formati asemel kirjutati boot sektor üle kuid lõpptulemus on enam-vähem sama
2 ja 3 on üks ja sama asi. Osadel mobodel kirjutas biosi üle ning kui ise uuesti ei flashinud või uut ei ostnud siis võisid uue mobo järgi poodi minna
|
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
15.05.2005 22:51:16
|
|
|
Tekkis veel paar uudishimulikku küsimust
1. kas ATA100 kaabel on korralik ja ka õiget pidi masinas, et sinine pistik läheb emaplaadile
2. Kas Seagate omas ostmisel juba "tehase formaati" või oli formaatimata. Kui oli formaatimata, siis kas formaaditi: a) Seagate enda formaatijaga, b) Windowsi formaatijaga või 3-s ja kõige jamam verioon: arvutimüüja üldse ei formaatinud ketast ja tegi kettale virtuaalse koopia Recover-plaadi abil Kui on viimane versioon, siis - minu sügav kaastunne - formaatimata kettad vihkavad neid virtuaalkettaid tihti kuidas suudavad 8)
Samuti saab tegu olla variandiga, et ketas millest virtuaalkoopia (kloon) tehti polnud mitte Seagete oma vaid mõne teise firma ketas, ka siis saab konflikte esineda.
Need on sellised õhtused "uitmõtted", kuid samas põhjused miks ma oma tuttavatel tavaliselt Recover-versioonid maha kustutan ning 0-st alates kõik uuesti installin
|
|
   |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
q321
HV kasutaja

|
15.05.2005 23:07:20
|
|
|
ma ei kujuta ette, minu ketas oli vist formatimata, windowsi installides tegin formati kah.... mul tuli ketas koos kastiga... ei tea, mis tehti ennem sellega
ja mul on IDE kaabliga see kõvaketas...
vms
|
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
hashi
Kreisi kasutaja
|
16.05.2005 12:04:06
|
|
|
tahanteada kirjutas: |
To Hashi: kuskohast võtad, et 40-sooneline kaabel, kui DMA 4 ja DMA6-t näidatakse Nii, et kõige ehtsam õige 80-sooneline kabla on masinas olemas Tegelt vaatasid valet -teise küsija - linki Õige link on ka olemas 8) 40 sooneline kabla annab ATA33 kiiruse aint  |
Sorry, minu viga - vaatasin ilma prillita ja jõmpsikate seatud 1280x1024 resol, kusjuures IE-l optionides veel auto-image-resize peal
Leidsin ka "õige lingi" - sääl tõepoolest UDMA5. No more stupid questions
Seniks...
---
Hashi
|
|
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
raull
HV kasutaja
|
17.05.2005 13:20:51
|
|
|
Tahanteada palun seleta mulle kui sügavalt lollile inimesele, kes igapäev mitmeid arvuteid remondib, et mis probleemid tulevad esile hdd kloonimisel?
Üldiselt keegi ei viitsi neid windowse installeerida, kui aus olla ning siiani ei ole kuskilt näha kuulda olnud, et kloonimisega probleeme oleks, kui kasutada täpselt sellele konfile varem installeeritu klooni(hdd ja mälumaht ja cpu võivad erinevad olla).
Kloonimiseks vähemalt mina kasutan Nortoni ghosti ning ma usun, et ei ole mitte ainuke.
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
17.05.2005 14:53:03
|
|
|
OT: To raull: Aga kas suudad mulle garanteerida, et kloonimise ajal on mõlemad kõvakettad pärit täpselt ühest ja samast partiist ja et partiis olevad HDD-d on toodetud täpselt ühesugustest (samast tooteseeriast) pärit detailidest Kui sellele vastata oskad, oskad ka vastata enda esitatud küsimusele
Minul on küll nii palju aega, et oma tuttavate masinatest kloonid välja vistata ja uus normaalne install teha alates HDD formaatimisest HDD tootja enda formaatijaga
|
|
   |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
hashi
Kreisi kasutaja
|
19.05.2005 12:02:42
|
|
|
tahanteada kirjutas: |
Aga kas suudad mulle garanteerida, et kloonimise ajal on mõlemad kõvakettad pärit täpselt ühest ja samast partiist ja et partiis olevad HDD-d on toodetud täpselt ühesugustest (samast tooteseeriast) pärit detailidest. Kui sellele vastata oskad, oskad ka vastata enda esitatud küsimusele[kärtz...] |
Hmmm... minu väheste kloonimis-kogemuste põhjal oskab Ghost küll kenasti suvalise HDD geomeetria ja füüsiliste parameetritega hakkama saada. Olen mitu korda väikese "täis-söönud" HDD pealt kogu süsteemi uuele ja suuremale üle klooninud. Ei mina ole nende marke/mudeleid vahtinud ja selles osas pole probleeme esinenud.
Teine lugu on aga siis, kui ka masin ise uueneb(ema-plate, prose jne). Siis ei kipu süsteem pahatihti chipsetiga hakkama saama ja arukam on "clean install teha". Ja-noh - eks seda kloonimist kasutatakse tavatingimustes ikka suht harva ning enamikus tehakse partitsioon ja failisüsteem süsteemi installeerimise käigus.
Muidugi on lihtsam/ökonoomsem sarnaste partiide ja mass-tootmise puhul kloonimise abil süsteem arvutisse paigaldada, kui hakata iga masinat "käsipidi" näppima.
EDIT:
Tegin eila kloonimise "loomkatse"
Algne süsteem: P4 2,4GHz, 512MB DDR, i845E chipset, WD800JB-00CRA1 HDD, NTFS(XP Pro), Flopi-Ghost 2002
Poole tunniga kantis süsteemi Seagate Barracuda IV ST340016A kõvakettale, millel oli eelnevalt all FAT32(Win98SE)
Pistsin tehtud klooni samasse masinasse ja kõik töötas laitmatult nagu midagi poleks toimunud.
Uus süsteem: P4 2,4GHz, 512MB DDR, i865PE chipset, kettaks sai juba nimetet Seagate.
Käima pannes "astus XP mõlema jalaga ämbrisse" nagu oligi oodata. Pääle nö "musta ekraani" laadimist toimus restart ja seda jätkuvalt. Tegin XP-le "repair" ja võttis pildi ette, kuid enamus programme ei töötanud ja ka võrk oli maas. Söötsin emaplaadi draiverite CD-lt kõik vähegi vajaliku ette, kuid erilist abi sellest polnud. Proovisin paar korda veel XP-d "ehmatada", kuid loobusin, sest uni tuli silma - kell sai juba 02:00
Siit järeldus - kloonimine toimib laitmatult VAID samas masinas või ligilähedaselt samade põhi-parameetritega süsteemi puhul. Kloonitavate kõvaketaste erinevus ja eelneva failisüsteemi olemasolu kloonil pole määrava tähtsusega.
Arvatavasti oleks kloonitud kettaga, kuid i845D chipsetiga masin samuti probleemi-vabalt tööle hakanud, kuid ei viitsinud rohkem katseid korraldada.
Seniks...
---
Hashi
P.S. Rasvaselt on toodud erinevused katsealuste objektide parameetrites
|
|
   |