Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Azatris
HV veteran

|
27.11.2018 19:27:04
|
|
|
Kõik mida ei kajasta peavoolumeedia, tundubki olevat vandenõuteooria või mingi propaganda, sest me oleme harjunud usaldama meediaväljaandeid. Tegelikkuses on rahaliselt suurimad meediaväljaanded maailmas kallutatud vasakule nagu CNN. Parempoolsed meediaväljaanded on väiksemad.
https://www.adfontesmedia.com/the-chart-version-3-0-what-exactly-are-we-reading/
CNN: Barely "fair interpretation of news" kollases kastikeses. Piiri peal.
Ma võib-olla olen kallutatud, aga ka kindlameelselt vasakul olevad inimesed keda tean ütlevad, et CNN on bullshit ja veelgi hullem kui see chart näitab.
Muide, mu enda kogemus on, et Reuters on stabiilselt üks väärikamaid väljaandeid. Vahel on märgata küll poliitilist kallutatust, ent siiski üllatavalt harva. Aga Reuters on pigem allikaks teistele meediaväljaannetele, kes panevad oma vaatevinklisse asjad.
|
|
Kommentaarid: 38 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
sakinaga
HV Guru
|
27.11.2018 19:27:19
|
|
|
tsitaat: |
"Riigikogu tegi avalduse, millega toetas ÜRO ränderaamistikku. Koalitsioonipartnerid on kinnitanud, et ei soovi teemat täiendavalt valitsuses arutada, seega annan Eesti esindajale ÜRO juures juhise hääletada detsembris ÜRO Peaassambleel ränderaamistiku heaks kiitmise poolt," ütles Mikser Delfile. |
Otsus tehtud. Mõistus võitis.
viimati muutis sakinaga 27.11.2018 19:28:44, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 159 loe/lisa |
   |
1 :: |
151 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
27.11.2018 19:28:20
|
|
|
Noh, see ammu teada, et CNN = Clinton News Network.
Seepärast ka seda järjest vähem vaadatakse (umbes kolmandik), kuna ta nii selgelt positsioneerib Trumpi vastu ja polariserib ühiskonda.
_________________ Hinnavaatlus.ee - leia parim hind!
HV valuutakalkulaator |
|
Kommentaarid: 468 loe/lisa |
   |
12 :: |
7 :: |
359 |
|
tagasi üles |
|
 |
Azatris
HV veteran

|
27.11.2018 19:30:47
|
|
|
Rääkisin just sõbrannaga eile, kes on vasakul. Ma pigem tsentrist, majanduslikult parempoolne. Mõlemad nõustusime selle osas, et just üha tugevnev polarisatsioon on see, mis muret tekitab, mitte see, et meil on erinevad vaated.
|
|
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
27.11.2018 19:33:16
|
|
|
sakinaga kirjutas: |
tsitaat: |
"Riigikogu tegi avalduse, millega toetas ÜRO ränderaamistikku. Koalitsioonipartnerid on kinnitanud, et ei soovi teemat täiendavalt valitsuses arutada, seega annan Eesti esindajale ÜRO juures juhise hääletada detsembris ÜRO Peaassambleel ränderaamistiku heaks kiitmise poolt," ütles Mikser Delfile. |
Otsus tehtud  |
Noh, selle kohta ütleks, et valimistel näeme siis. Mõistusega pole siin midagi pistmist. Suurimad multi-kulti pooldajad on lastetud.
Eks paistab, mis saama hakkab, kui siduv see olema saab ja kas Eesti võtab lisakohustusi või mitte.Igatahes mina tõlgendan seda räige PS rikkumisena ja alla ei anna.
Kas olete nõus oma pea panti panema, et siia tuhandetes neegreid/araablasi ei hakka pressima lähimate kümnendite jooksul?
_________________ Hinnavaatlus.ee - leia parim hind!
HV valuutakalkulaator |
|
   |
359 |
|
tagasi üles |
|
 |
jt234
HV veteran

|
27.11.2018 19:37:36
|
|
|
Kindlasti hakkab, olenemata rändepaketist
_________________ Dima oli siin |
|
Kommentaarid: 130 loe/lisa |
   |
2 :: |
122 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
   |
359 |
|
tagasi üles |
|
 |
Azatris
HV veteran

|
27.11.2018 19:41:50
|
|
|
Tanel kirjutas: |
Mina olen oma otsuse teinud. Sellist Põhiseadusele sülitamist ma ei andesta. |
EKRE, Isamaa või Vabaerakond?
Minu teada Eesti 200 oleks ka poolt olnud arvestades meedias antud avaldusi.
Tahaks teada, miks keegi Isamaad ei taha valida. Mis neil viga on?
|
|
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
   |
359 |
|
tagasi üles |
|
 |
anubis
HV Guru

|
27.11.2018 19:58:07
|
|
|
Kus põhiseadusele sülitati?
Kus suveräänsus reedeti?
Miks on vaja siltidega vehkida kui nendel valeväiteid?
Panite ikka tähele, et Reinsalu tunnistas oma varasema jutu demagoogiaks?
|
|
Kommentaarid: 326 loe/lisa |
   |
277 |
|
tagasi üles |
|
 |
SSD
HV Guru

|
27.11.2018 19:58:25
|
|
|
Azatris kirjutas: |
Tahaks teada, miks keegi Isamaad ei taha valida. Mis neil viga on?  |
piixud on ja odavad ka veel (poliitilises mõttes muidugi). Elamislubasi ka müüsid aga see mind niiväga ei ärritagi. Meil neid elamislubadega elanikke suht oksendamiseni. See paarkümend siia-sinna, ei morjenda väga.
|
|
Kommentaarid: 312 loe/lisa |
   |
266 |
|
tagasi üles |
|
 |
630
HV kasutaja
|
27.11.2018 20:01:41
|
|
|
Azatris, ma teen uue küsitluse varsti. Ootaks ära esmased uuringud.
See Eesti suveräänsuse reetmine on kordades hullem kui majanduspoliitilised otsused (aktsiisid, maksud) jne. |
Pool-nõus, pool-mitte.
Ma olen 100% nõus, et praegune valitsus peaks sellise jura peale tagasi astuma. Valitsus mingit
vastutust ei võtnud, st. on otsustusvõimetu.
Eesti suveräänsusega imho ei juhtu selle otsuse tõttu midagi. St. see pakt ei muuda ei sinna ei tänna.
Kõik, mis peale seda tuleb, muudab rändepoliitikat küll - ja see "peale seda" ilmselt saab lähtuma antud paktist.
Ja kindlasti arvan ma, et majanduspoliitilised otsused on kordades tähtsamad, kui see pakt.
Ja jätkuvalt olen seisukohal, et nii suveräänsuse kui rahva säilimise seisukohalt on olulisim tegur positiivne iive.
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
sakinaga
HV Guru
|
27.11.2018 21:00:26
|
|
|
See Eesti suveräänsuse reetmine on kordades hullem kui majanduspoliitilised otsused (aktsiisid, maksud) jne. |
Selliste arulagedustega võibki muidugi ullikesed valimisel ära petta ja pärast riiki mängima hakata. Reaalselt vastutustundlikult valitsemisest ei teata midagi ja ega see seltskond ilmselt seda kunagi õpigi, kaklejad ollakse see-eest kõvad.
|
|
   |
151 |
|
tagasi üles |
|
 |
Winterwind
One

|
27.11.2018 21:03:24
|
|
|
Vaatasin üle saja aasta tv3 uudiseid. 5% toetas seda head lepingut, 95% olid siis kes et ei toetanud?
|
|
Kommentaarid: 1009 loe/lisa |
   |
3 :: |
728 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jänes
HV kasutaja
|
27.11.2018 21:40:49
|
|
|
Winterwind kirjutas: |
Vaatasin üle saja aasta tv3 uudiseid. 5% toetas seda head lepingut, 95% olid siis kes et ei toetanud? |
Kindlalt EKRE poolt kinni makstud ! On kindlad andmed, et arvud on hoopis teistpidi ! Nad kõik valetavad ! (peale anubise)
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
CnZ
HV veteran
|
27.11.2018 22:04:45
|
|
|
No eks sellele paktile anti nüüd selline eriti vaikne piiludes nõusolek, ei juleta isegi kedagi sinna kohale saata siit (enam). Teatakse väga hästi, et rahva tugev enamus on sellele tegelikult vastu.
noname-Kaja demagoogia muidug ka omamoodi Nüüd siis selgitab, et jäeti hääletamata et mitte valitsust ja EKRE-t toetada?
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
anubis
HV Guru

|
|
   |
277 |
|
tagasi üles |
|
 |
sakinaga
HV Guru
|
27.11.2018 22:07:33
|
|
|
Kanada, Hispaania, Jaapan, Hiina, Norra, Soome, Rootsi, Itaalia jne? Püüame teemas püsida ja mitte isiklikuks minna. Sellest ei muutu arutelu paremaks.
Muide, Brexit peaks väljendama, et Suurbritannial oleks eriti põhjust vältida leppeid, kus nad suveräänsusest loobuksid. Oli ju migratsiooni tõkestamine üks Brexiti põhilisi ajendeid. |
Jänes, ehk jätkad sellel teemal arutlust, mille paar lehte tagasi pooleli jätsid
|
|
   |
151 |
|
tagasi üles |
|
 |
anubis
HV Guru

|
|
   |
277 |
|
tagasi üles |
|
 |
est11
Mees metsast
|
27.11.2018 22:11:59
|
|
|
Lugesin teema algusest lõpuni läbi.Ma pole just kõikse targem antud teemas ja poliitika pole ka just minu teema , puhtalt selle teema valguses olen ka seda meelt nagu raxz , et pigem tegeleme selle probleemiga kui oleme vastu teadmata millelegi ja ootame kunas on eesti neegritega üleujutatud
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
anubis
HV Guru

|
27.11.2018 22:52:33
|
|
|
Need kes usuvad paanikas populisti juttu võiks lihtsalt peeglisse vaadata ja täiskasvanuks saada.
Või siis jätkake samamoodi, mul viitsimist on selliste isendite demagoogitsemisele tähelepanu juhtida. Õnneks.
|
|
   |
277 |
|
tagasi üles |
|
 |
rixk
Kreisi kasutaja
|
27.11.2018 22:54:35
|
|
|
CnZ kirjutas: |
No eks sellele paktile anti nüüd selline eriti vaikne piiludes nõusolek, ei juleta isegi kedagi sinna kohale saata siit (enam). Teatakse väga hästi, et rahva tugev enamus on sellele tegelikult vastu.
noname-Kaja demagoogia muidug ka omamoodi Nüüd siis selgitab, et jäeti hääletamata et mitte valitsust ja EKRE-t toetada?  |
See oli juba enne KKallase artiklit selge, et reformi poolt oli see hääletamata jätmine lihtsalt vaikne nõusolek leppele. Teada ju oli, et ilma reformita ei saada leppele piisavalt vastuhääli kokku. Lisaks oli teada, et see hääletus ei vaja 50+% riigikogu liikmete hääli, nii tehti taktikaliselt hea käik, avalikult sai välja näidata, et mitte hääletamine oli justkui selle leppe vastu olemine.. samas läks lepe läbi nagu vaja.
Nüüd ongi huvitav seis, rahvas on vastu, riigikogulastest oli poolt alla poole koosseisust, kuid Ratas ruigab rõõmust, kuidas kõik on korras. Tegelikult veeretas ta lihtsalt vastutuse enda õlult ära.
|
|
Kommentaarid: 35 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jänes
HV kasutaja
|
27.11.2018 23:05:35
|
|
|
Kanada, Hispaania, Jaapan, Hiina, Norra, Soome, Rootsi, Itaalia jne? Püüame teemas püsida ja mitte isiklikuks minna. Sellest ei muutu arutelu paremaks.
Muide, Brexit peaks väljendama, et Suurbritannial oleks eriti põhjust vältida leppeid, kus nad suveräänsusest loobuksid. Oli ju migratsiooni tõkestamine üks Brexiti põhilisi ajendeid. |
Jänes, ehk jätkad sellel teemal arutlust, mille paar lehte tagasi pooleli jätsid  |
Mina ei jätnud midagi pooleli.
Sa ei ole mulle endiselt vastanud, olgugi, et ma olen sult ühte ja sama küsimust kolm korda küsinud !
Olgu, viimane vastutulek sulle (aga rohkem ära looda).
Itaalia. Ma usun, et sulle eriti südamelähedane. Sead meile eeskujuks ? Lega Nord on paremäärmuslik, vaevalt sinu ideaal. Seega on sinu poolehoid Viie Tähe Liikumisele ?
Kuidas siis analoogis Eesti valitsus välja näeks ?
Või vahet pole kes ja kuidas valitseb, peaasi, et rändeleppele alla kirjutab ?
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
sakinaga
HV Guru
|
27.11.2018 23:15:16
|
|
|
Kuidas on see seotud suveräänusse loovutamisega? Arutelu ei käinud eeskujudest, arutelu käis suurriikide suveräänsuse loovutamisest. Lisaks, mainin taaskord, et seda nimekirja tuleks võtta komplektselt, mitte omale sobivalt sealt ükshaaval riike välja pikkida, et teema mujale juhtida.
Bännimise kohapealt on Tanel kindlasti õigem inimene kommenteerima. Postitused said tema poolt kustutatud ja kasutaja bannitud.
|
|
   |
151 |
|
tagasi üles |
|