Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
elukaz
HV Guru

|
26.11.2018 16:03:25
|
|
|
raxz, kas ühined samuti siinsete paktipooldajate vaatega et rahvuslus on negatiivne nähtus?
Ma arvan et see on üks põhjus miks arutelu kuhugi ei vii, et nõnda fundamentaalsest asjast on ristivastupidised eeldused mida mõlemad iseenesestmõistetavaks peavad.
_________________ Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale. |
|
Kommentaarid: 187 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
3 :: |
0 :: |
151 |
|
tagasi üles |
|
 |
raxz
HV Guru
|
26.11.2018 16:06:02
|
|
|
elukaz kirjutas: |
raxz, kas ühined samuti siinsete paktipooldajate vaatega et rahvuslus on negatiivne nähtus?
Ma arvan et see on üks põhjus miks arutelu kuhugi ei vii, et nõnda fundamentaalsest asjast on ristivastupidised eeldused mida mõlemad iseenesestmõistetavaks peavad. |
Mina olen uhke eestlane ja jään eestlaseks. Just seetõttu ma soovingi, et me lahendaksime rändeprobleemi enne, kui see reaalseks probleemiks saab. Kas keegi tahab teisiti? Et tulevikus oleks Eestis massiliselt immigrante, et seejärel saaks hakata neid siit ära ajama?
|
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
1 :: |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
karumaru
HV kasutaja
|
26.11.2018 16:13:50
|
|
|
raxz kirjutas: |
karumaru, püüa aju kasutada ja aru saada, et see võis olla üks võimalus rändeprobleemiga tegeleda. Saan aru, et Keskerakondlased vihkavad ja teevad E-riiki ainult maha, aga neela uhkus alla ja tunnista, et tegelikult on meil väga hästi ja probleemid on hästi lahendatud. See, kuidas mingi asutus oma andmeid lekitab, ei ole meie E-riigi süü. Mitu inimest ID-kaardi kriisist kahju sai? Mitu digitaalset identiteeti lahti häkiti? Mitu korda on kellegi teise nimel valimistel elektrooniliselt hääletatud? Kui ei suuda ühtegi näidet tuua ja ainult ulud, et kõik on paha, siis pole vaja neid tähemärke kirja panna.
Ho Ho kirjutas: |
Kas sa ei saa aru, et me lepime kokku kuidas tulevikku paremaks teha? Kuidas tegeleda massilise rändega enne kui see ka Eestis reaalsuseks saab. |
Ehk siis ikka vastupidiselt siin räägitule me hakkame selle lepingu alusel erinevaid asju tegema? |
Kes sulle ütles, et midagi tegema ei peaks? Sa tahad, et me võimaliku probleemiga ei tegeleks? Täiesti loll mõttemaailm ju. Sa iseenda tulevikku ei kindlusta kuidagi? Aga riigi tulevikust on pohhui? Elame varsti immigrantidega koos, siis oled rahul?
Selle dokumendi alusel ei ole kellelgi kohustust midagi teha, aga kui tegema hakkame, siis teeme samamoodi. Mitte nii, et meie ei lase immigrante riiki, aga naabrid lasevad ja sealt imbuvad nad paratamatult meile ka. Kui kõik hoiavad massiimmigratsiooni ära, siis on üks probleem vähem. Samas on ekreiitidel siis vähem põhjusi kiunuda, seetõttu mõistan su seisukohta, et immigratsioon võiks Eestist üle sõita ja sellega ei peaks tegelema. |
Ma olen nüüd juba keskerakondlane ka? Muide keskerakond soovib ju lepe 100% läbi suruda. Nad peaks antud juhul sinu liitlased olema.
E-riik on haip. Sul ehk pole selle e-riigiga väga kogemusi, aga inimestel kes ajavad igapäev e-riigiga asju, on palju muresid ja jamasid, alustades meedikutega, politseinikega lõpetades kasvõi kooliõpetajatega jne. Jah on e-riik, aga ligadilogadi värk.
See et sa e-pangas oma rahaseisu saad vaadata, see pole hetkel oluline asi.
Eesti tegeleb koguaeg migratsiooniga. Kõik idapiirile tulnud tegelased saadetakse tagasi, antakse elamislubasid kui vaja, antakse poliitilist varjupaika kui vaja. Kõik toimib meie pisikese riigi vajadusi arvestades.
Aga mida on meil kaasa rääkida immigratsioonist itaalias, kreekas, hispaanias kui kohalikud mängivad kokku ja võtavad kõik vastu ja nõuavad EL raha ja saadavad siis pagulased edasi. Või nende mafia käib ise neid pagulasi maale toomas kuna see pidi väga kasumlik äri olema.
Meie siin lähme itaaliasse korda majja seadma?
Kuidas seda kõike meie maksumaksjale selgeks teha, kusagilt peab raha tulema? Maksud tõusevad...
raxz: meie probleem on ukraina pagulased kui seal suureks sõjaks läheb. ma juba kujutan yana toomi hõiskamist ette kui me peame tänu ÜRO sõlmitud leppele ukraina sõjapõgenikele siin vene koole ja lasteaedu ehitama hakkama. koju nad ei läheks nagunii enam kunagi.
viimati muutis karumaru 26.11.2018 16:15:05, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
0 |
|
tagasi üles |
|
 |
anubis
HV Guru

|
26.11.2018 16:14:27
|
|
|
Ma arvan et see on üks põhjus miks arutelu kuhugi ei vii, et nõnda fundamentaalsest asjast on ristivastupidised eeldused mida mõlemad iseenesestmõistetavaks peavad. |
Just.
Paktipooldajad.
Rahvuslus on negatiivne.
Vahvalt paned.
|
|
Kommentaarid: 326 loe/lisa |
   |
2 :: |
277 |
|
tagasi üles |
|
 |
elukaz
HV Guru

|
26.11.2018 16:28:49
|
|
|
Ma küsisin lihtsat seletust umbes neli korda, ja ainus mis ma su vastustest järeldada sain oli et rahvuslus on vihkamine. Sa võid alati parandada mis sa tegelikult mõtlesid.
|
   |
151 |
|
tagasi üles |
|
 |
anubis
HV Guru

|
26.11.2018 16:35:12
|
|
|
Ma ei vasta küsimustele "kas sa oled juba hommikuse konjakijoomise maha jätnud või ei".
Pole vaja demagoogidele padruneid juurde anda.
Kui sa mu vastusest aru ei saa siis las jääb.
|
|
   |
277 |
|
tagasi üles |
|
 |
elukaz
HV Guru

|
26.11.2018 16:43:37
|
|
|
Viskad õhku väite ja keeldud kommenteerimast, sest liigitub konjakijoomiseks, misasi?
tsitaat: |
anubis kirjutas: |
Patriotism != natsionalism |
Mis vahe seal siis on? Naabriantsule arusaadavas keeles. |
Patriotism != natsionalism
Ehk
Kodumaad võib armastada ka nii, et kõiki teisi ei vihka/karda. |
|
Ants Naaber sai nii aru et patriotism on kodumaamastus ja natsionalism on kõigi vihkamine.
|
   |
151 |
|
tagasi üles |
|
 |
h3rr
HV kasutaja
|
26.11.2018 16:45:33
|
|
|
Viskad õhku väite ja keeldud kommenteerimast, sest liigitub konjakijoomiseks, misasi?
Patriotism != natsionalism |
Mis vahe seal siis on? Naabriantsule arusaadavas keeles. |
Patriotism != natsionalism
Ehk
Kodumaad võib armastada ka nii, et kõiki teisi ei vihka/karda. |
|
Ants Naaber sai nii aru et patriotism on kodumaamastus ja natsionalism on kõigi vihkamine. |
Kuule Elukaz, vaata nüüd tõele näkku. Ükskõik, mida Anubis sulle kirjutab, sa leiad ikka midagi, mille kallal ilkuda. Kokkuvõttes polegi lihtsalt enam mõtet midagi kirjutada.
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
26.11.2018 16:48:18
|
|
|
Harri Kingo "Tühjast karbist":
----
Elus on nii, et reaalsus kõnnib alati sammukese võrra eespool kui õigusnormid. Kõigepealt on reaalne olukord, siis hakatakse seda õiguslikult reguleerima. Õigus ise pole võimeline reguleerima olukordi ja suhteid, mida olemaski pole. Inimene pole võimeline tuleviku vartiante ette nägema ja tuleviku reguleerimiseks ette norme välja mõtlema. Nii sörgib õigus reaalsuse sabas ja lähtub reaalsusest.
Sama migratsioonikriisiga. Algatuseks see tekitati (ja mitte, et see oleks kuidagi ise tekkinud). Siis algas massimigratsioon. Marrakesh on selle meie kõigi uue reaalsuse õigusliku normeerimise oluline samm. See raamlepe on see esialgu tühi karkass ja vorm, mida hakatakse täitma õigusliku sisuga. Sest oleks absurdne mõelda, et luuakse tühi vorm... ja see jääbki sisuga täitmata.
Kui te ostate poest endale karbi, siis mitte selleks, et teil oleks ilus, suur, aga tühi karp. Te ostate klarbi, et see millegagi täita. Sama Marrakeshiga - see on see karp, mida hakatakse õigusnormidega täitma.
See on 100% demagoogia ja valetamine, kui meie valitsejad ja õiguskantsler seletavad püüdlikult, et see karp tühjaks jääbki ja sellele ei tulegi mingit sisu. See sisu tuleb. Ma ei usu elu sees, et nad ise käivad poodides endile tühje karpe kokku ostmas vaid selleks, et neil oleks kodus suuri karpe, mis tühjaks jäävadki. Kui nad karbi ostavad, siis ikka selleks, et see ära täita. |
_________________ Hinnavaatlus.ee - leia parim hind!
HV valuutakalkulaator |
|
Kommentaarid: 465 loe/lisa |
   |
12 :: |
7 :: |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
jt234
HV veteran

|
26.11.2018 16:52:28
|
|
|
Ma saan aru, et selles "karbi täitmises" point ongi. Ma ei ole küll ise leppega tutvunud, aga arutelust jääb mulje (usaldan siinkohal Anubist ja raxz'i), et lepitakse kokku, et hakatakse seda karpi ühtedel alustel täitma, mitte igaüks omaette eraldi, et siis kunagi hiljem avastada, et karp ajab ühest nurgast kõvasti üle ja teisest paistab põhi. Ise usun, et sedalaadi koostööd, eeldusel, et see ka toimib, on meile pigem vaja.
_________________ Dima oli siin |
|
Kommentaarid: 130 loe/lisa |
   |
122 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
26.11.2018 16:53:12
|
|
|
Kas sa ei saa aru, et me lepime kokku kuidas tulevikku paremaks teha? Kuidas tegeleda massilise rändega enne kui see ka Eestis reaalsuseks saab. |
Ehk siis ikka vastupidiselt siin räägitule me hakkame selle lepingu alusel erinevaid asju tegema? |
Sa tahad, et me võimaliku probleemiga ei tegeleks? Täiesti loll mõttemaailm ju. Sa iseenda tulevikku ei kindlusta kuidagi? Aga riigi tulevikust on pohhui? Elame varsti immigrantidega koos, siis oled rahul? |
Ehk siis "sellega liitumine ei muuda midagi" on digimuundunud "it's for your own good"
Kes sulle ütles, et midagi tegema ei peaks? |
Kodanik anubis siin korrutab ette-taha, et see leping ei pane meid midagi tegema. Küsi tema käest.
Sa tahad, et me võimaliku probleemiga ei tegeleks? |
Seda mitte. Kuidas selle "vabatahtlikult sunniviisilise" mitte millekski kohustava leppega liitumine meid aitab, täpselt?
Sa iseenda tulevikku ei kindlusta kuidagi? |
Kuidas täpselt too konkreetne leping meie tulevikku mingil moel kindlustab?
Selle dokumendi alusel ei ole kellelgi kohustust midagi teha, aga kui tegema hakkame, siis teeme samamoodi. |
Ehk anubise jutt, et see lepe meie riiki midagi tegema ei pane, on puhas BS.
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity"
viimati muutis Ho Ho 26.11.2018 17:10:12, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
anubis
HV Guru

|
26.11.2018 17:00:41
|
|
|
Lepitakse kokku ka see, et "karbist karpi liikumiseks" peab olema dokumentatsioon korras ja "karbist saab algsesse karpi" tagasi saata. Lisaks "karpidevaheline" piirikaitse lepitakse kõigi osapoolte vahel kokku, jpm.
|
|
   |
277 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
26.11.2018 17:01:30
|
|
|
https://meieeesti.postimees.ee/6461092/miks-austraalia-ei-toeta-uro-randepakti
Eestis ollakse eri meelt selle üle, kas rändelepe on juriidiliselt siduv või mitte. Kuidas Austraalias seda teemat nähakse?
Minu hinnangul leiab Austraalia valitsus, et leppega liitudes nõustutaks põhimõttega, et riikide suveräänsus oma piiride üle ei ole moraalselt õige. Leppel on ka sisepoliitiline dimensioon – kui valitsus oleks otsustanud leppega liituda, toonuks see kaasa vasakäärmuslaste poliitilise surve lepet ellu viia. |
HV valuutakalkulaator
viimati muutis Tanel 26.11.2018 17:17:15, muudetud 1 kord |
|
   |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
raxz
HV Guru
|
26.11.2018 17:22:54
|
|
|
Ehk siis "sellega liitumine ei muuda midagi" on digimuundunud "it's for your own good" |
Ei ole digimuundunud. See lepe ei muuda mitu pagulast me peame vastu võtma. See lepe ei kohusta meid hakkama immigratsiooni sihtriigiks. Selles mõttes ei muuda midagi, et ei muuda midagi halvemaks. Pigem parandab tulevikku. Aga see kedagi ei koti, on vaja tühja räusata.
Kodanik anubis siin korrutab ette-taha, et see leping ei pane meid midagi tegema. Küsi tema käest. |
Ei panegi midagi tegema. Me peame selle ise vastu võtma, et saaksime teistega koos ühes taktis ühise probleemi ärahoidmisega tegeleda.
Seda mitte. Kuidas selle "vabatahtlikult sunniviisilise" mitte millekski kohustava leppega liitumine meid aitab, täpselt? |
Sunniviisilise? Võtad tõe pähe võõrkeelsete sõnade üks ühele tõlget aru saamata, mida sõnaühend tähendab? Ma ei usu, et sa nii rumal oled, pigem trollid. Tõin eelnevalt lingi, kus kirjas, kuidas USAs "non-legally binding" dokument käsitletakse. Seal kirjutatakse, et igas keeles on erisusi ja kuna dokument millekski ei kohusta, ei ole täpsus kohati oluline. https://www.state.gov/s/l/treaty/guidance/
While non-binding documents may be translated into different language versions, we advise that non-binding documents do not mention or reference the “equal authenticity” of different language versions. |
Kuidas täpselt too konkreetne leping meie tulevikku mingil moel kindlustab? |
Me tegeleme probleemiga ühiselt enne, kui meil persetäis pagulasi puudulike regulatsioonide tõttu riigi üle on ujutanud.
Ehk anubise jutt, et see lepe meie riiki midagi tegema ei pane on puhas BS. |
Ei ole, sest me ei ole kohustatud vaid tahame ise midagi ette võtta, mitte käed perses istuda kuni midagi halba juhtub.
Tanel kirjutas: |
https://meieeesti.postimees.ee/6461092/miks-austraalia-ei-toeta-uro-randepakti
Eestis ollakse eri meelt selle üle, kas rändelepe on juriidiliselt siduv või mitte. Kuidas Austraalias seda teemat nähakse?
Minu hinnangul leiab Austraalia valitsus, et leppega liitudes nõustutaks põhimõttega, et riikide suveräänsus oma piiride üle ei ole moraalselt õige. Leppel on ka sisepoliitiline dimensioon – kui valitsus oleks otsustanud leppega liituda, toonuks see kaasa vasakäärmuslaste poliitilise surve lepet ellu viia. |
|
Austraalia ei toeta ränderaamistikku selles osas, kus see võtab riigilt suveräänsuse. Meie valitsus soovib säilitada suveräänset kontrolli piiri üle ja tänu asukohale on meil võimalik seda ka küllalt efektiivselt ellu viia. |
Milline punkt selles leppes võtab riigilt suveräänsuse?
Austraalial on konkreetne riigipiir, see on arusaadav. Eesti ja Läti vahel pole pmst mingit piiri, nagu mujalgi Euroopa Liidus. Selles osas ei saa meid Austraaliaga võrrelda.
Samuti on valitsus seisukohal, et kui siia saabuks palju juhuslikke sisserändajaid, ei saaks me võtta senisel hulgal vastu legaalseid tulijaid. Näiteks eelmisel aastal võttis Austraalia vastu umbes 20 000 pagulast Süüriast ja Iraagist ning mujalt umbes 5000. Üldse võtame aastas vastu umbes 200 000 sisserändajat. |
Kus on kirjas, et riik peab leppega nõustudes juhuslikke sisserändajaid vastu võtma?
Minu hinnangul leiab Austraalia valitsus, et leppega liitudes nõustutaks põhimõttega, et riikide suveräänsus oma piiride üle ei ole moraalselt õige. |
Jälle sama jura, milleks ei ole leppe järgi kedagi kohustatud.
|
|
   |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
karumaru
HV kasutaja
|
26.11.2018 17:40:56
|
|
|
Ameerika ja austraalia valitsused on jura, eesti foorumi kolm tegelast on selgeltnägijad. Selline masseerimine käib nagu Tele2 määriks telefoni pähe. Aga kui kõik ikka pole nii nagu kolm tarka väidavad, siis on targad kadunud või vastuseks kuuleb - ise olite nõus.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
0 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
26.11.2018 17:57:09
|
|
|
Austraalia ei toeta ränderaamistikku selles osas, kus see võtab riigilt suveräänsuse. Meie valitsus soovib säilitada suveräänset kontrolli piiri üle ja tänu asukohale on meil võimalik seda ka küllalt efektiivselt ellu viia. |
Milline punkt selles leppes võtab riigilt suveräänsuse?
Samuti on valitsus seisukohal, et kui siia saabuks palju juhuslikke sisserändajaid, ei saaks me võtta senisel hulgal vastu legaalseid tulijaid. Näiteks eelmisel aastal võttis Austraalia vastu umbes 20 000 pagulast Süüriast ja Iraagist ning mujalt umbes 5000. Üldse võtame aastas vastu umbes 200 000 sisserändajat. |
Kus on kirjas, et riik peab leppega nõustudes juhuslikke sisserändajaid vastu võtma?
Minu hinnangul leiab Austraalia valitsus, et leppega liitudes nõustutaks põhimõttega, et riikide suveräänsus oma piiride üle ei ole moraalselt õige. |
Jälle sama jura, milleks ei ole leppe järgi kedagi kohustatud. |
No täpselt, Austraalial loll valitsus ju, ei näe sellest tõusvat kasu.
Nende advokaadid ja nõunikud ka lollid, kes sellist riigile kahjulikku nõu valitsusele andsid, nüüd Prantsusmaa suursaadik säutsub neile "Very disappointing..."
HV valuutakalkulaator |
|
   |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
Smith
HV veteran

|
26.11.2018 18:04:10
|
|
|
Ma küsisin lihtsat seletust umbes neli korda, ja ainus mis ma su vastustest järeldada sain oli et rahvuslus on vihkamine. Sa võid alati parandada mis sa tegelikult mõtlesid. |
Kuna anubis võtab malli USA (((kommunistidelt))), siis oled küllap õieti aru saanud. Seal on iga vähegi rahvusluse moodi asi kuulutatud vihkamiseks (seda aga muidugi põhiliselt sel juhul, kui rahvuslust soovivad harrastada valged inimesed). Juudi organisatsioonid nagu ADL ja SPLC koostavad vihkajate ja nende rühmade nimekirju ja joonistavad maakaarte, kuhu see vihkamine on hoolega peale kantud.
See vihkamine on muidugi projektsioon.
Tõin eelnevalt lingi, kus kirjas, kuidas USAs "non-legally binding" dokument käsitletakse. Seal kirjutatakse, et igas keeles on erisusi ja kuna dokument millekski ei kohusta, ei ole täpsus kohati oluline. https://www.state.gov/s/l/treaty/guidance/
While non-binding documents may be translated into different language versions, we advise that non-binding documents do not mention or reference the “equal authenticity” of different language versions. |
|
Seal lehel ei esine terminit non-legally binding.
_________________ Only the Central Computer knows the truth |
|
Kommentaarid: 158 loe/lisa |
   |
145 |
|
tagasi üles |
|
 |
anubis
HV Guru

|
26.11.2018 18:09:31
|
|
|
*räme naer saalist* @Smith
|
|
   |
277 |
|
tagasi üles |
|
 |
raxz
HV Guru
|
26.11.2018 18:19:18
|
|
|
Smith kirjutas: |
Seal lehel ei esine terminit non-legally binding. |
Siin on kohati nagu lasteaed. Tited ju veerivadki märk märgi haaval sõnu kokku.
Täiskasvanud inimene peaks väljendi mõttest aru saama, mitte nokkima märkide kallal. Aga kui millegi kallal võtta pole ja tahaks näidata kui kõva mees Smith on, siis tuleb näidata kui madalale ollakse valmis laskuma. Aga kui sa keelt ei oska, siis ütle kohe. Aga lolli pole mõtet mängida. Sisulisi vastuseid sul ka ei ole siiani ühtegi olnud. Miks sa üldse eksisteerid?
|
|
   |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
26.11.2018 18:21:32
|
|
|
Võtke nüüd natuke rahulikumalt ja ärge päris isiklikuks minge
|
|
Kommentaarid: 77 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
Valvejoodik
HV veteran

|
26.11.2018 18:34:47
|
|
|
Naljakas kuidas HVs on kaks leeri. Kuid ühes leeris on ALATI ühed ja samad paar kasutajat, kellel jagub kasvõi terve päev aega, et oma nägemust edastada. Teises leeris kasutajad vahetuvad (peale paari erandi) kuid nende vastasleer on minu meelest juba mitu aastat üks ja sama olnud, isegi stiil püsib sama (enamasti nimetatakse vähemalt korra päevas oma vastast populistiks, ekreiidiks ja naerdakse nende üle).
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
Smith
HV veteran

|
26.11.2018 18:46:41
|
|
|
Smith kirjutas: |
Seal lehel ei esine terminit non-legally binding. |
Siin on kohati nagu lasteaed. Tited ju veerivadki märk märgi haaval sõnu kokku.
Täiskasvanud inimene peaks väljendi mõttest aru saama, mitte nokkima märkide kallal. Aga kui millegi kallal võtta pole ja tahaks näidata kui kõva mees Smith on, siis tuleb näidata kui madalale ollakse valmis laskuma. Aga kui sa keelt ei oska, siis ütle kohe. Aga lolli pole mõtet mängida. Sisulisi vastuseid sul ka ei ole siiani ühtegi olnud. Miks sa üldse eksisteerid? |
Nii et non-binding ja binding tähendavad sinu arvates täpselt sama asja ja kes seda ei arva, see võiks üldse ennast ära tappa.
Kas ma sain õieti aru?
_________________ Only the Central Computer knows the truth |
|
Kommentaarid: 158 loe/lisa |
   |
145 |
|
tagasi üles |
|
 |
Renka
HV Guru

|
26.11.2018 18:55:00
|
|
|
Nii palju postitusi ja küsimusi aga ei mingeid vastuseid. Ei minu küsimustele. Ei teiste kasutajate küsimustele.
Ainult mingit ümarat soigumist eri teemadel. Ma ei saa aru miks on konkreetsetele (täiesti ausalt mitte trollivatele) küsimustele niivõrd raske vastata?
Selle häma peale ma kaldun isiklikult aina rohkem leppe vastaste leeri. No ei saa olla nõus millegagi mille headust ei suudeta kuidagi reaalsesse ellu näidete varal viia ja/või piisavalt selgitada.
Ma näiteks täiesti reaalselt ei taju mis see probleem üldse on mida sellega nüüd järsku parandatakse. Millises osas jäävad riikide käed lühikeseks? Siin ennist küsisin konkreetselt Mehhiko näitel. Võib ka mõne muu näite mängu tuua kui nii lihtsam on.
_________________ There is no place like 127.0.0.1 |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
anubis
HV Guru

|
26.11.2018 19:04:45
|
|
|
Mehhiko näitel on tegemist ASÜÜLITAOTLEJATEGA.
See raamistik ei muuda nendeosas mitte kui midagi.
Ma jätkuvalt suunan inimesi dokumenti mõttega lugema. Kuigi tegemist on täiesti mõttetu soovitusega nagu enamasti tõestatud.
Ma võin kasvõi kümme korda viidata, lugeda minumeelest ei taha seda keegi. Punkt neli, esmajoones, soovitan.
https://vm.ee/et/uro-globaalne-randeraamistik-kkk
|
|
   |
277 |
|
tagasi üles |
|
 |
Renka
HV Guru

|
26.11.2018 19:08:18
|
|
|
Mehhiko näitel on tegemist ASÜÜLITAOTLEJATEGA.
See raamistik ei muuda nendeosas mitte kui midagi.
Ma jätkuvalt suunan inimesi dokumenti mõttega lugema. Kuigi tegemist on täiesti mõttetu soovitusega nagu enamasti tõestatud.
Ma võin kasvõi kümme korda viidata, lugeda minumeelest ei taha seda keegi.
https://vm.ee/et/uro-globaalne-randeraamistik-kkk |
Oot mis. Alles sa ju kirjutasid vastupidist:
Rahvusvahelised kokkulepped annavad võimaluse probleemiga süsteemselt tegeleda.
Justnimelt selliste olukordade süsteemse lahendamise jaoks ongi vaja põhimõtetes kokku leppida (inimeste dokumendid, info liikumine, piirikontrolli tõhustamine, logistika mõlemas suunas jne), mitte kätepeal istuda ja vinguda või lihtsalt FUDi levitada.
Keegi sisuliselt lõpuks selle dokumendiga ka tutvub või jääbki selliseid näiteid tulema, mis tegelikult raamistikus näidatud kui probleemid millega tegelema saab hakata?
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=9982610#9982610 |
Sellepeale minu küsimus tekkiski, et kuidas see lepe seda Tijuana olukorda aitaks parandada. Nüüd siis väidad, et ega tegelikult ei aitakski?
Ja samal teemal jätkates siis on mulle endiselt selgusetu, et kuidas see rahvamass Mehhikosse sai. Kas seal piirivalve ei tööta? Hetkel peaks nagu puhtalt siseprobleemiga olema kuna piirilt lasti need inimesed riiki?
_________________ There is no place like 127.0.0.1 |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
61 |
|
tagasi üles |
|