praegune kellaaeg 19.06.2025 01:15:29
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
anubis
HV Guru

|
25.06.2018 18:05:33
|
|
|
Surnud kass põrkab juba pool aastat, maru kõrgelt visati ja jõud oli taga
|
|
tagasi üles |
|
 |
aise
HV Guru

|
25.06.2018 18:10:21
|
|
|
anubis kirjutas: |
Surnud kass põrkab juba pool aastat, maru kõrgelt visati ja jõud oli taga  |
Gravitatsioonilained põhjustavad seda
|
|
tagasi üles |
|
 |
koiott
HV veteran
|
25.06.2018 18:21:28
|
|
|
anubis, ei pea ju ostma ja hoidma, 10-50-100% tõuse on endiselt väga palju. Ja ma oleks imestunud kui selline rahamasin, nagu krüptoturg seda on, põhja lastaks minna...võimalik, aga vaevalt.
|
|
tagasi üles |
|
 |
erick
HV Guru

|
25.06.2018 18:51:54
|
|
|
koiott, keskmine Ponzi scheme on ka rahamasin, kuni sealt enam pole midagi teenida, sest loll raha on juba ära võetud. Overleveraged investeerimispank on ka rahamasin, kuni juhtub 2008, ja siis ei huvita kedagi, et su nimi on Lehman Brothers. Ajalugu on täis finantskollapsidest maha jäänud korjuseid, mille kohta nende eluajal arvati, et too big to fail. Nõukogude Liit ka seal
|
|
tagasi üles |
|
 |
koiott
HV veteran
|
25.06.2018 19:09:18
|
|
|
erick, see ei tähenda, et hetkel day trade'da ei saaks. Jah, seda saab ka mujal teha ja 10x leverage teeb sul sama töö ära, mis krüptos 1x, aga ma arvan, et krüpto on parim koht, kus tänapäeva "netiinimeste"raha kätte saada. Ja sinu näite põhjal kokku kukkus ainult 1 pank, Ok, neid vist läks mõni veel, aga üldiselt süsteem jäi püsti ja tegelikult 100% samaks. NSVL'ga sama asi, impeerium kukkus kokku, elu läks edasi. Kas 100% kogu krüpto on nii pekkis süsteem, mida vaja pole ja mis sureb välja? Vaevalt. Seal on omad täielikud juustud, mis peavadki kaduma ja kaovadki ja seal on ka ehk selliseid projekte, mis annavad internetiajastule midagi juurde.
|
|
tagasi üles |
|
 |
anubis
HV Guru

|
25.06.2018 19:22:29
|
|
|
Ma tõsiselt loodan, et ükski riik pole oma söögiraha krüptosse pannud.
OTOH seletaks see Põhja Korea/Kimi soovi läbirääkimiste lauataha minna krdi hästi :O
|
|
tagasi üles |
|
 |
rmc
Aeg Maha 2n

|
25.06.2018 19:53:31
|
|
|
erick kirjutas: |
Tulin vaatama, et ega mehed juba köit ei seebita, aga siin räägitakse, et no 2019 lõpuks 20K USD hind Korralik huumorinurk ikka. Never change  |
Millejaoks sa oma idiootse ja sisutu mölaga siin teemas käid? Mis eesmärgiga sa postitusi teed? Lihtsalt laed oma masendava elu stressi maha nendega? Palun ära risusta.
Surnud kass põrkab juba pool aastat, maru kõrgelt visati ja jõud oli taga  |
|
 |
h3rr
HV kasutaja
|
26.06.2018 09:16:49
|
|
|
koiott kirjutas: |
erick, see ei tähenda, et hetkel day trade'da ei saaks. Jah, seda saab ka mujal teha ja 10x leverage teeb sul sama töö ära, mis krüptos 1x, aga ma arvan, et krüpto on parim koht, kus tänapäeva "netiinimeste"raha kätte saada. Ja sinu näite põhjal kokku kukkus ainult 1 pank, Ok, neid vist läks mõni veel, aga üldiselt süsteem jäi püsti ja tegelikult 100% samaks. NSVL'ga sama asi, impeerium kukkus kokku, elu läks edasi. Kas 100% kogu krüpto on nii pekkis süsteem, mida vaja pole ja mis sureb välja? Vaevalt. Seal on omad täielikud juustud, mis peavadki kaduma ja kaovadki ja seal on ka ehk selliseid projekte, mis annavad internetiajastule midagi juurde. |
Millised projektid midagi juurde on andnud?
|
|
tagasi üles |
|
 |
koiott
HV veteran
|
26.06.2018 10:45:42
|
|
|
h3rr, eks seda ole näha, kas üldse ja milline roll blockchainile tuleb. Hetkel on projektide peamine eesmärk $$$ kokku ajada ja "häid" ideid müüa, aga kui krüpto muudab mõne protsessi kiiremaks/turvalisemaks/mugavamaks, siis ta leiab oma koha ka.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Winterwind
One

|
26.06.2018 12:25:22
|
|
|
Noh, mõne mehe "suvel kukub 1k peale" on veel samuti nägemata
|
|
tagasi üles |
|
 |
anubis
HV Guru

|
26.06.2018 13:18:13
|
|
|
BTC ja "orgaaniline" kasv
Spoiler 
Volume kõikus 500-1200BTC vahel, ja siis ... 272k BTC. Ilma regulatsioonideta on kogu see krüptoturg üks metsik lääs ja numbrid ongi lihtsalt numbrid, piisab kellegi mõjutaja kadumisest ja järgmisest august ei osteta enam välja. Õnnemängus võib ka võita, kuid pikaajalist positsiooni saabki ainult õnnemängurina hoida sellisel turul. Ei ütle, et teenida võimalik poleks. Loomulikult on. Sendiaktsiatega samamoodi, võimalik meeletuid kasumeid kokku ajada, lihtsalt tõenäosus, et p*rselohku tõmmatakse, on kõrge.
USDT -> ETH -> BTC
|
|
tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
26.06.2018 19:51:15
|
|
|
Hetkel see manipulatsioon tundub nii kerge kuidagi olema, et ma tõesti ei imesta kui lastakse kuskile 700doltsi juurde tagasi asi (vist on hetkel odavaim btc kaevamis hind kuskil x riigis aga ilmselt mingite spets diilidena saadakse isegi odavamalt).. aga siis võib jälle oodata väga kõva tõusu.. Vähemalt nii ma olen märganud, et suuremad crashid kukutavad hinda tipust kuskil 4-6x odavamaks.. mis oleks hetkel siis kuskil 2500 doltsi ligidal.. samas vaadates kui kergelt saab asja alla tuua 10k pealt 5k peale siis jah.. noh okei.. 2000 peaks olema kuhu hind peaks kukkuma enne kui kuskile 40k-80k ligidale asi liiguks..
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel |
|
tagasi üles |
|
 |
villu70
HV Guru

|
26.06.2018 20:20:00
|
|
|
HDTanel kirjutas: |
Hetkel see manipulatsioon tundub nii kerge kuidagi olema, et ma tõesti ei imesta kui lastakse kuskile 700doltsi juurde tagasi asi (vist on hetkel odavaim btc kaevamis hind kuskil x riigis aga ilmselt mingite spets diilidena saadakse isegi odavamalt).. aga siis võib jälle oodata väga kõva tõusu.. Vähemalt nii ma olen märganud, et suuremad crashid kukutavad hinda tipust kuskil 4-6x odavamaks.. mis oleks hetkel siis kuskil 2500 doltsi ligidal.. samas vaadates kui kergelt saab asja alla tuua 10k pealt 5k peale siis jah.. noh okei.. 2000 peaks olema kuhu hind peaks kukkuma enne kui kuskile 40k-80k ligidale asi liiguks.. |
Tõsiselt..... ise ka usute seda jura, mida siia genereerite?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Kristocfc
HV veteran

|
26.06.2018 20:34:10
|
|
|
sa muidugi leidsid ka selle ühe finantsgeeniuse kelle posti kommenteerida
|
|
tagasi üles |
|
 |
OPollo
Kreisi kasutaja
|
26.06.2018 20:50:57
|
|
|
Kristocfc kirjutas: |
sa muidugi leidsid ka selle ühe finantsgeeniuse kelle posti kommenteerida  |
Saab siin teemas kedagi tõsisemalt võtta ?
Seletab ju õiges teemas, omasuguste spekulantidega ?
|
|
tagasi üles |
|
 |
coolmode
HV kasutaja

|
26.06.2018 23:21:58
|
|
|
OPollo kirjutas: |
Seletab ju õiges teemas, omasuguste spekulantidega ? |
Sind ja Erickut kindlasti võib tõsiselt võtta, jutu järgi tundute olevat kaks väga kõvat fin.geeniust või siis pigem kaks kibestunud klouni kes on elu lõpuni palgatööl...
|
|
tagasi üles |
|
 |
OPollo
Kreisi kasutaja
|
26.06.2018 23:27:17
|
|
|
coolmode kirjutas: |
Sind ja Erickut kindlasti võib tõsiselt võtta, jutu järgi tundute olevat kaks väga kõvat fin.geeniust või siis pigem kaks kibestunud klouni kes on elu lõpuni palgatööl... |
Jalgpallurid on ka palgatööl Aga õnnemängijad eelistavad erguteid ja magamata öid, et saaks rusikaga rindu taguda ja laulda, "ma ei ole palgatööl"
Peace out, teema on jälgimist väärt, omaette fin geeniuseid on sin lademetes, kes rohkem keenjus on ?
|
|
tagasi üles |
|
 |
rmc
Aeg Maha 2n

|
27.06.2018 03:29:04
|
|
|
Kui teemakohast juttu kirjutavate inimeste "krüptoluulud" on vähemalt midagigi sisaldavad, siis millejaoks te käite koguaeg küsimas, kas ja kes ning kui palju mingit juttu usub, jne.?
Millejaoks risutate teemat?
|
 |
erick
HV Guru

|
28.06.2018 10:55:42
|
|
|
Sind ja Erickut kindlasti võib tõsiselt võtta, jutu järgi tundute olevat kaks väga kõvat fin.geeniust või siis pigem kaks kibestunud klouni kes on elu lõpuni palgatööl... |
Mul on oma aktsiaportfell (2017 novembrist alates tootlus +30%) ja olen arendustiimis, mis toob juba paari kuu pärast augustis esimese eestikeelse strateegiamängu Steami: https://store.steampowered.com/app/834740/Circle_Empires/
Selle kõige kõrvalt käin tõesti palgatööl ka, sue me.
|
|
tagasi üles |
|
 |
anubis
HV Guru

|
28.06.2018 11:06:00
|
|
|
BTC ja "orgaaniline" kasv
Spoiler 
Volume kõikus 500-1200BTC vahel, ja siis ... 272k BTC. Ilma regulatsioonideta on kogu see krüptoturg üks metsik lääs ja numbrid ongi lihtsalt numbrid, piisab kellegi mõjutaja kadumisest ja järgmisest august ei osteta enam välja. Õnnemängus võib ka võita, kuid pikaajalist positsiooni saabki ainult õnnemängurina hoida sellisel turul. Ei ütle, et teenida võimalik poleks. Loomulikult on. Sendiaktsiatega samamoodi, võimalik meeletuid kasumeid kokku ajada, lihtsalt tõenäosus, et p*rselohku tõmmatakse, on kõrge.
USDT -> ETH -> BTC
 |
Ja paar päeva hiljem, samad exchanged.
Bit-z ETH/BTC paar
Spoiler 
Coinbene BTC/USDT paar
pole isegi pildil
Aga BTC veeti august välja, korraks.
|
|
tagasi üles |
|
 |
yerba
HV Guru

|
28.06.2018 11:08:59
|
|
|
Ja ära unusta mainida, et oled ka üks parimaid tankimängijaid.
Mul on oma aktsiaportfell (2017 novembrist alates tootlus +30%) ja olen arendustiimis, mis toob juba paari kuu pärast augustis esimese eestikeelse strateegiamängu Steami: https://store.steampowered.com/app/834740/Circle_Empires/
Selle kõige kõrvalt käin tõesti palgatööl ka, sue me.  |
|
|
tagasi üles |
|
 |
rmc
Aeg Maha 2n

|
28.06.2018 15:09:18
|
|
|
Selle kõige kõrvalt käin tõesti palgatööl ka, sue me.  |
Millega täpsemalt su aktsiaportfell ja kahtlemata kaasahaarav, ent naeruväärselt lihtsakoeline mäng krüptodesse puutuvad?
Kuidas puutub sinu sisutühi ilkumine teemasse ja millega sa siia panustad?
Mis eesmärki kannavad su postitused?
anubis, vaatasin eile kiiruga korraks EUR kurssi (pidades seda USD kursiks) @ USDT ja arvasin, et see crashib - korralik lol hetk oli.
|
 |
erick
HV Guru

|
28.06.2018 16:02:10
|
|
|
rmc, kas ma vastasin sinu postitusele või? Enda arust mitte. Võibolla kui sa loeksid postitust, millele ma vastasin, siis mõistaksid ka vastust?
No kuidas su ülejäänud postitusele vastatagi... vaata, kui näiteks on mingi grupp fanaatilisi soolhappejoojaid, siis peaks olema ka paar terve mõistusega inimest, kes vastukaaluks nendesse lõimedesse postitavad. Muidu võib suvalisele informeerimata lugejale jääda ekslik mulje, et see on mingi legit viis kuidas saada igaveseks palgatöölt lahti nagu coolmode siin enne hirskas. See muide on mingi standard line püramiidiskeemide promojatelt, niiet sellise tasemega diskussioonis ma arvan minu postitused pole sugugi kõige hullemad Kui sa tagasipoole lähed teemas, siis olen ka sisulisi argumente esitanud, aga kuna keskmine vastaja siin teemas ei ole võimeline isegi enda promotava ICO white paperist aru saama korrektselt, siis olen loobunud
|
|
tagasi üles |
|
 |
rmc
Aeg Maha 2n

|
28.06.2018 16:50:56
|
|
|
erick, ükski su postitus siin ei ole teemakohane, seda enam, et samasuguseid sisutuid postitusi teed sa siia alatasa. Palun lõpeta.
Keegi ei räägi siin teemas, kuidas kõik kodusäästud ja lisaks veel raha laenama peaks, et "to the moon" lennata... see sisutu sapp on täiesti põhjendamatu ja kohatu. Lõpeta.
Su "sisulised argumendid" on olnud äärmuses oleva kibestunud isiku sapp, mitte tõsiseltvõetavad argumendid. Palun lõpeta teema risustamine, su hoiatusi ei ole kellelegi vaja, kuivõrd siin ei lubata kokku ka pudrumägesid ja piimajõgesid.
|
 |
erick
HV Guru

|
28.06.2018 17:23:45
|
|
|
rmc, kas sul on mingi lugemispuue, millest me teadlikud pole?
HDTanel kirjutas: |
Hetkel see manipulatsioon tundub nii kerge kuidagi olema, et ma tõesti ei imesta kui lastakse kuskile 700doltsi juurde tagasi asi (vist on hetkel odavaim btc kaevamis hind kuskil x riigis aga ilmselt mingite spets diilidena saadakse isegi odavamalt).. aga siis võib jälle oodata väga kõva tõusu.. Vähemalt nii ma olen märganud, et suuremad crashid kukutavad hinda tipust kuskil 4-6x odavamaks.. mis oleks hetkel siis kuskil 2500 doltsi ligidal.. samas vaadates kui kergelt saab asja alla tuua 10k pealt 5k peale siis jah.. noh okei.. 2000 peaks olema kuhu hind peaks kukkuma enne kui kuskile 40k-80k ligidale asi liiguks.. |
Kui see pole piimajõgede ja pudrumägede kokkulubamine, siis mis on?
Teiseks võibolla peaks endale hakkama aru andma, et krüptoraha sellisel kujul nagu ta praegu eksisteerib on üks suur mull. Kuidas on üldse võimalik põhjendada krüptoraha market cap'i kui mitte keegi pole suutnud näidata, et tegu on praktikas massidele midagigi pakkuva teenusega? Mis need numbrid olid Eestis 2017 lõpus, vist 4 inimest 120st küsitletud BTC omanikust olid reaalselt ostnud midagi BTC eest. Bitcoin on 10 aastat vana, kui ma praegu astuks tänavale Tartu kesklinnas, kui mitu kilomeetrit ma peaks kõndima, et bitcoinide eest näiteks toitu osta avalikust poest? Või on ikka nii, et peaks kusagilt USAst tellima pitsat bitcoinide eest?
ICOdest ma parem ei räägigi, need on 99% pump & dump skeemid. Ja siin teemaski promob iga loll oma ICOd.
EDIT: coinmap näitab Tartus kolme kohta, mis bitcoini peaksid aktsepteerima: Autogaasiseadmed OÜ (pankrotis), Tartu Gekolights e-sigaretipood (kodulehekülg ei tööta enam), ja netikaubamaja Fasttech, mis tegelikult on registreeritud ja tegutseb Hong Kongis. Kümne aastaga ikka pikk tee käidud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|