Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Bitcoin ja muud krüptorahad »  Spekulandid (krüptoturul spekulatsioonide teostamine ja seonduv - mida osta-hoida-müüa-vahetada) NB! Pole finantsnõu! märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 104, 105, 106 ... 293, 294, 295  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
anubis
HV Guru
anubis

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 25.06.2018 18:05:33 vasta tsitaadiga

Surnud kass põrkab juba pool aastat, maru kõrgelt visati ja jõud oli taga thumbs_up.gif icon_smile.gif
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
aise
HV Guru
aise

sõnum 25.06.2018 18:10:21 vasta tsitaadiga

anubis kirjutas:
Surnud kass põrkab juba pool aastat, maru kõrgelt visati ja jõud oli taga thumbs_up.gif icon_smile.gif

Gravitatsioonilained põhjustavad seda
tagasi üles
koiott
HV veteran

sõnum 25.06.2018 18:21:28 vasta tsitaadiga

anubis, ei pea ju ostma ja hoidma, 10-50-100% tõuse on endiselt väga palju. Ja ma oleks imestunud kui selline rahamasin, nagu krüptoturg seda on, põhja lastaks minna...võimalik, aga vaevalt.
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 25.06.2018 18:51:54 vasta tsitaadiga

koiott, keskmine Ponzi scheme on ka rahamasin, kuni sealt enam pole midagi teenida, sest loll raha on juba ära võetud. Overleveraged investeerimispank on ka rahamasin, kuni juhtub 2008, ja siis ei huvita kedagi, et su nimi on Lehman Brothers. Ajalugu on täis finantskollapsidest maha jäänud korjuseid, mille kohta nende eluajal arvati, et too big to fail. Nõukogude Liit ka seal thumbs_up.gif
tagasi üles
koiott
HV veteran

sõnum 25.06.2018 19:09:18 vasta tsitaadiga

erick, see ei tähenda, et hetkel day trade'da ei saaks. Jah, seda saab ka mujal teha ja 10x leverage teeb sul sama töö ära, mis krüptos 1x, aga ma arvan, et krüpto on parim koht, kus tänapäeva "netiinimeste"raha kätte saada. Ja sinu näite põhjal kokku kukkus ainult 1 pank, Ok, neid vist läks mõni veel, aga üldiselt süsteem jäi püsti ja tegelikult 100% samaks. NSVL'ga sama asi, impeerium kukkus kokku, elu läks edasi. Kas 100% kogu krüpto on nii pekkis süsteem, mida vaja pole ja mis sureb välja? Vaevalt. Seal on omad täielikud juustud, mis peavadki kaduma ja kaovadki ja seal on ka ehk selliseid projekte, mis annavad internetiajastule midagi juurde.
tagasi üles
anubis
HV Guru
anubis

sõnum 25.06.2018 19:22:29 vasta tsitaadiga

Ma tõsiselt loodan, et ükski riik pole oma söögiraha krüptosse pannud.

OTOH seletaks see Põhja Korea/Kimi soovi läbirääkimiste lauataha minna krdi hästi :O
tagasi üles
rmc
Aeg Maha 2n
rmc

sõnum 25.06.2018 19:53:31 vasta tsitaadiga

erick kirjutas:
Tulin vaatama, et ega mehed juba köit ei seebita, aga siin räägitakse, et no 2019 lõpuks 20K USD hind icon_biggrin.gif Korralik huumorinurk ikka. Never change thumbs_up.gif

Millejaoks sa oma idiootse ja sisutu mölaga siin teemas käid? Mis eesmärgiga sa postitusi teed? Lihtsalt laed oma masendava elu stressi maha nendega? Palun ära risusta.

anubis kirjutas:

thumbs_up.gif

HV kasutaja

sõnum 26.06.2018 09:16:49 vasta tsitaadiga

koiott kirjutas:
erick, see ei tähenda, et hetkel day trade'da ei saaks. Jah, seda saab ka mujal teha ja 10x leverage teeb sul sama töö ära, mis krüptos 1x, aga ma arvan, et krüpto on parim koht, kus tänapäeva "netiinimeste"raha kätte saada. Ja sinu näite põhjal kokku kukkus ainult 1 pank, Ok, neid vist läks mõni veel, aga üldiselt süsteem jäi püsti ja tegelikult 100% samaks. NSVL'ga sama asi, impeerium kukkus kokku, elu läks edasi. Kas 100% kogu krüpto on nii pekkis süsteem, mida vaja pole ja mis sureb välja? Vaevalt. Seal on omad täielikud juustud, mis peavadki kaduma ja kaovadki ja seal on ka ehk selliseid projekte, mis annavad internetiajastule midagi juurde.

Millised projektid midagi juurde on andnud?
tagasi üles
koiott
HV veteran

sõnum 26.06.2018 10:45:42 vasta tsitaadiga

h3rr, eks seda ole näha, kas üldse ja milline roll blockchainile tuleb. Hetkel on projektide peamine eesmärk $$$ kokku ajada ja "häid" ideid müüa, aga kui krüpto muudab mõne protsessi kiiremaks/turvalisemaks/mugavamaks, siis ta leiab oma koha ka.
tagasi üles
Winterwind
One
Winterwind

sõnum 26.06.2018 12:25:22 vasta tsitaadiga

Noh, mõne mehe "suvel kukub 1k peale" on veel samuti nägemata icon_neutral.gif
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
anubis
HV Guru
anubis

sõnum 26.06.2018 13:18:13 vasta tsitaadiga

BTC ja "orgaaniline" kasv

Spoiler Spoiler Spoiler

Volume kõikus 500-1200BTC vahel, ja siis ... 272k BTC. Ilma regulatsioonideta on kogu see krüptoturg üks metsik lääs ja numbrid ongi lihtsalt numbrid, piisab kellegi mõjutaja kadumisest ja järgmisest august ei osteta enam välja. Õnnemängus võib ka võita, kuid pikaajalist positsiooni saabki ainult õnnemängurina hoida sellisel turul. Ei ütle, et teenida võimalik poleks. Loomulikult on. Sendiaktsiatega samamoodi, võimalik meeletuid kasumeid kokku ajada, lihtsalt tõenäosus, et p*rselohku tõmmatakse, on kõrge.

USDT -> ETH -> BTC

thumbs_up.gif
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 26.06.2018 19:51:15 vasta tsitaadiga

Hetkel see manipulatsioon tundub nii kerge kuidagi olema, et ma tõesti ei imesta kui lastakse kuskile 700doltsi juurde tagasi asi (vist on hetkel odavaim btc kaevamis hind kuskil x riigis aga ilmselt mingite spets diilidena saadakse isegi odavamalt).. aga siis võib jälle oodata väga kõva tõusu.. Vähemalt nii ma olen märganud, et suuremad crashid kukutavad hinda tipust kuskil 4-6x odavamaks.. mis oleks hetkel siis kuskil 2500 doltsi ligidal.. samas vaadates kui kergelt saab asja alla tuua 10k pealt 5k peale siis jah.. noh okei.. 2000 peaks olema kuhu hind peaks kukkuma enne kui kuskile 40k-80k ligidale asi liiguks..
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
villu70
HV Guru
villu70

sõnum 26.06.2018 20:20:00 vasta tsitaadiga

HDTanel kirjutas:
Hetkel see manipulatsioon tundub nii kerge kuidagi olema, et ma tõesti ei imesta kui lastakse kuskile 700doltsi juurde tagasi asi (vist on hetkel odavaim btc kaevamis hind kuskil x riigis aga ilmselt mingite spets diilidena saadakse isegi odavamalt).. aga siis võib jälle oodata väga kõva tõusu.. Vähemalt nii ma olen märganud, et suuremad crashid kukutavad hinda tipust kuskil 4-6x odavamaks.. mis oleks hetkel siis kuskil 2500 doltsi ligidal.. samas vaadates kui kergelt saab asja alla tuua 10k pealt 5k peale siis jah.. noh okei.. 2000 peaks olema kuhu hind peaks kukkuma enne kui kuskile 40k-80k ligidale asi liiguks..

Tõsiselt..... ise ka usute seda jura, mida siia genereerite?
tagasi üles
Kristocfc
HV veteran
Kristocfc

sõnum 26.06.2018 20:34:10 vasta tsitaadiga

sa muidugi leidsid ka selle ühe finantsgeeniuse kelle posti kommenteerida icon_biggrin.gif
tagasi üles
OPollo
Kreisi kasutaja

sõnum 26.06.2018 20:50:57 vasta tsitaadiga

Kristocfc kirjutas:
sa muidugi leidsid ka selle ühe finantsgeeniuse kelle posti kommenteerida icon_biggrin.gif

Saab siin teemas kedagi tõsisemalt võtta ? icon_lol.gif

Seletab ju õiges teemas, omasuguste spekulantidega ?
tagasi üles
coolmode
HV kasutaja
coolmode

sõnum 26.06.2018 23:21:58 vasta tsitaadiga

OPollo kirjutas:
Kristocfc kirjutas:

Sind ja Erickut kindlasti võib tõsiselt võtta, jutu järgi tundute olevat kaks väga kõvat fin.geeniust või siis pigem kaks kibestunud klouni kes on elu lõpuni palgatööl...
tagasi üles
OPollo
Kreisi kasutaja

sõnum 26.06.2018 23:27:17 vasta tsitaadiga

coolmode kirjutas:

Sind ja Erickut kindlasti võib tõsiselt võtta, jutu järgi tundute olevat kaks väga kõvat fin.geeniust või siis pigem kaks kibestunud klouni kes on elu lõpuni palgatööl...

Jalgpallurid on ka palgatööl icon_wink.gif Aga õnnemängijad eelistavad erguteid ja magamata öid, et saaks rusikaga rindu taguda ja laulda, "ma ei ole palgatööl" icon_biggrin.gif

Peace out, teema on jälgimist väärt, omaette fin geeniuseid on sin lademetes, kes rohkem keenjus on ?
tagasi üles
rmc
Aeg Maha 2n
rmc

sõnum 27.06.2018 03:29:04 vasta tsitaadiga

Kui teemakohast juttu kirjutavate inimeste "krüptoluulud" on vähemalt midagigi sisaldavad, siis millejaoks te käite koguaeg küsimas, kas ja kes ning kui palju mingit juttu usub, jne.?
Millejaoks risutate teemat?

HV Guru
erick

sõnum 28.06.2018 10:55:42 vasta tsitaadiga

coolmode kirjutas:
OPollo kirjutas:
Kristocfc kirjutas:

Mul on oma aktsiaportfell (2017 novembrist alates tootlus +30%) ja olen arendustiimis, mis toob juba paari kuu pärast augustis esimese eestikeelse strateegiamängu Steami: https://store.steampowered.com/app/834740/Circle_Empires/

Selle kõige kõrvalt käin tõesti palgatööl ka, sue me. icon_biggrin.gif
tagasi üles
anubis
HV Guru
anubis

sõnum 28.06.2018 11:06:00 vasta tsitaadiga

anubis kirjutas:
BTC ja "orgaaniline" kasv

Spoiler Spoiler Spoiler

Volume kõikus 500-1200BTC vahel, ja siis ... 272k BTC. Ilma regulatsioonideta on kogu see krüptoturg üks metsik lääs ja numbrid ongi lihtsalt numbrid, piisab kellegi mõjutaja kadumisest ja järgmisest august ei osteta enam välja. Õnnemängus võib ka võita, kuid pikaajalist positsiooni saabki ainult õnnemängurina hoida sellisel turul. Ei ütle, et teenida võimalik poleks. Loomulikult on. Sendiaktsiatega samamoodi, võimalik meeletuid kasumeid kokku ajada, lihtsalt tõenäosus, et p*rselohku tõmmatakse, on kõrge.

USDT -> ETH -> BTC

thumbs_up.gif

Ja paar päeva hiljem, samad exchanged.

Bit-z ETH/BTC paar
Spoiler Spoiler Spoiler

Coinbene BTC/USDT paar
pole isegi pildil

Aga BTC veeti august välja, korraks.
tagasi üles
yerba
HV Guru
yerba

sõnum 28.06.2018 11:08:59 vasta tsitaadiga

Ja ära unusta mainida, et oled ka üks parimaid tankimängijaid. icon_cool.gif

erick kirjutas:
coolmode kirjutas:
OPollo kirjutas:
Kristocfc kirjutas:

Mul on oma aktsiaportfell (2017 novembrist alates tootlus +30%) ja olen arendustiimis, mis toob juba paari kuu pärast augustis esimese eestikeelse strateegiamängu Steami: https://store.steampowered.com/app/834740/Circle_Empires/

tagasi üles
rmc
Aeg Maha 2n
rmc

sõnum 28.06.2018 15:09:18 vasta tsitaadiga

erick kirjutas:
coolmode kirjutas:

Millega täpsemalt su aktsiaportfell ja kahtlemata kaasahaarav, ent naeruväärselt lihtsakoeline mäng krüptodesse puutuvad?
Kuidas puutub sinu sisutühi ilkumine teemasse ja millega sa siia panustad?
Mis eesmärki kannavad su postitused?

anubis, vaatasin eile kiiruga korraks EUR kurssi (pidades seda USD kursiks) @ USDT ja arvasin, et see crashib - korralik lol hetk oli.

HV Guru
erick

sõnum 28.06.2018 16:02:10 vasta tsitaadiga

rmc, kas ma vastasin sinu postitusele või? Enda arust mitte. Võibolla kui sa loeksid postitust, millele ma vastasin, siis mõistaksid ka vastust?

No kuidas su ülejäänud postitusele vastatagi... vaata, kui näiteks on mingi grupp fanaatilisi soolhappejoojaid, siis peaks olema ka paar terve mõistusega inimest, kes vastukaaluks nendesse lõimedesse postitavad. Muidu võib suvalisele informeerimata lugejale jääda ekslik mulje, et see on mingi legit viis kuidas saada igaveseks palgatöölt lahti nagu coolmode siin enne hirskas. See muide on mingi standard line püramiidiskeemide promojatelt, niiet sellise tasemega diskussioonis ma arvan minu postitused pole sugugi kõige hullemad icon_smile.gif Kui sa tagasipoole lähed teemas, siis olen ka sisulisi argumente esitanud, aga kuna keskmine vastaja siin teemas ei ole võimeline isegi enda promotava ICO white paperist aru saama korrektselt, siis olen loobunud icon_smile.gif
tagasi üles
rmc
Aeg Maha 2n
rmc

sõnum 28.06.2018 16:50:56 vasta tsitaadiga

erick, ükski su postitus siin ei ole teemakohane, seda enam, et samasuguseid sisutuid postitusi teed sa siia alatasa. Palun lõpeta.

Keegi ei räägi siin teemas, kuidas kõik kodusäästud ja lisaks veel raha laenama peaks, et "to the moon" lennata... see sisutu icon_exclaim.gif sapp on täiesti põhjendamatu ja kohatu. Lõpeta.
Su "sisulised argumendid" on olnud äärmuses oleva kibestunud isiku sapp, mitte tõsiseltvõetavad argumendid. Palun lõpeta teema risustamine, su hoiatusi ei ole kellelegi vaja, kuivõrd siin ei lubata kokku ka pudrumägesid ja piimajõgesid.

HV Guru
erick

sõnum 28.06.2018 17:23:45 vasta tsitaadiga

rmc, kas sul on mingi lugemispuue, millest me teadlikud pole?

HDTanel kirjutas:

Kui see pole piimajõgede ja pudrumägede kokkulubamine, siis mis on?

Teiseks võibolla peaks endale hakkama aru andma, et krüptoraha sellisel kujul nagu ta praegu eksisteerib on üks suur mull. Kuidas on üldse võimalik põhjendada krüptoraha market cap'i kui mitte keegi pole suutnud näidata, et tegu on praktikas massidele midagigi pakkuva teenusega? Mis need numbrid olid Eestis 2017 lõpus, vist 4 inimest 120st küsitletud BTC omanikust olid reaalselt ostnud midagi BTC eest. Bitcoin on 10 aastat vana, kui ma praegu astuks tänavale Tartu kesklinnas, kui mitu kilomeetrit ma peaks kõndima, et bitcoinide eest näiteks toitu osta avalikust poest? Või on ikka nii, et peaks kusagilt USAst tellima pitsat bitcoinide eest? icon_biggrin.gif

ICOdest ma parem ei räägigi, need on 99% pump & dump skeemid. Ja siin teemaski promob iga loll oma ICOd.

EDIT: coinmap näitab Tartus kolme kohta, mis bitcoini peaksid aktsepteerima: Autogaasiseadmed OÜ (pankrotis), Tartu Gekolights e-sigaretipood (kodulehekülg ei tööta enam), ja netikaubamaja Fasttech, mis tegelikult on registreeritud ja tegutseb Hong Kongis. Kümne aastaga ikka pikk tee käidud.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Bitcoin ja muud krüptorahad »  Spekulandid (krüptoturul spekulatsioonide teostamine ja seonduv - mida osta-hoida-müüa-vahetada) NB! Pole finantsnõu! mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 104, 105, 106 ... 293, 294, 295  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.