Välise ketta pealt filmide vaatamiseks osta raspberry või mõni box. Igast otsast parem kui 600€ telekas. Aga kui siiski kuidagi ei saa siis samsung ja LG peaks kõige rohkem erinevaid formaate mängima.
Ses mõttes et pildi nägemiseks on telekat ka vaja, ainult boxist ei piisa
Üldiselt peaks enamus tänapäevased telekad väliselt kettalt pildi näitamisega hakkama saama. Nagu mainitud, selles hinnaklassis LG-l ja Samsa-l ei tohiks ka supakatega probleeme tekkida.
Mälupulga-ketta pealt peaks suvalised värskemad telekad juba okeilt hakkama saama... ise vaataks praegu ostes, et x265't toetaks. Enda SONY nt. ei toeta ja natukene häirib. _________________
Ma ei ole kursis aga kas samsung ja LG mudelid bluray iso faile mängivad? Kui ei siis mul endal jääks pooled filmid vaatamata. Endal on android telekas ja olen proovinud KODI, siis saab küll kõike filme vaadata aga vajalikku heli ei saa kätte. Siis jääb ikka valikusse väline karp kust saab nii heli kui pildi kätte.
pole probleemiks? Saan aru, et ega sellise rulli eest vista väga midagi ei saagi.
Kas mõnel TV'l on ka USB 3.0 tugi. Mõtlen, et kui see väline kõvaketas oleks ka 3.0 toega, siis ehk töötaks asjad vähe paremini?
Ühtlasi mõtlesin, et kui juba järelmaksuks läheb siis võin ka juba ca €700 kanti eelarve teha, juhul kui see tõesti veel päästaks ja annaks mingi g võrra parema telku välja. _________________ Ilmselt olengi veidi newb...
Androidiga telekale paned KODI peale ja vaatadki, pole eraldi Raspberryt vaja ega miskit. Sony peal on siiani väga hästi toiminud.
janx4u kirjutas:
Oeh.... Life sucks when you're poor :)
Pole vist eriti valida, 55", eelarve €600 kanti, see vist ilmselt pigem OS teema (Android, WebOS, ei tea neist teemadest eriti midagi), aga võiks olla võimalikult lihtne välise ketta pealt filme vaadata k.a. subtiitrid jne (üle wifi variant kahjuks ei sobi).
Tore oleks kui pilt oleks ka kena aga oleme ausad, €600 euriku läheduses oleva eelarvega vist väga palju ei ei maksa oodata.
pole probleemiks? Saan aru, et ega sellise rulli eest vista väga midagi ei saagi.
Kas mõnel TV'l on ka USB 3.0 tugi. Mõtlen, et kui see väline kõvaketas oleks ka 3.0 toega, siis ehk töötaks asjad vähe paremini?
Ühtlasi mõtlesin, et kui juba järelmaksuks läheb siis võin ka juba ca €700 kanti eelarve teha, juhul kui see tõesti veel päästaks ja annaks mingi g võrra parema telku välja.
Ma ei ole kursis aga kas samsung ja LG mudelid bluray iso faile mängivad? Kui ei siis mul endal jääks pooled filmid vaatamata. Endal on android telekas ja olen proovinud KODI, siis saab küll kõike filme vaadata aga vajalikku heli ei saa kätte. Siis jääb ikka valikusse väline karp kust saab nii heli kui pildi kätte.
2479€ ütleb link. ja praegu paistab, et saab osta ka.
edit: irw, üks on seda laos. niipea kui ma ostukorvi panin näitas uuesti, et läbi müüdud _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
Naljakas, et osadel teleritel on telia e-poes tava-ja soodushind üks ja seesama. Ei näe erilist mõtet sellisel kampaanial. Samuti on teistes Eesti e-poodides 65 tollise B7 oledi tavahind odavam kui telia poolt pakutav soodushind, aga noh miks mitte kui raha on😉 _________________ PSN: karl877
Naljakas, et osadel teleritel on telia e-poes tava-ja soodushind üks ja seesama. Ei näe erilist mõtet sellisel kampaanial. Samuti on teistes Eesti e-poodides 65 tollise B7 oledi tavahind odavam kui telia poolt pakutav soodushind, aga noh miks mitte kui raha on😉
HinnaVaatlus paljastab ka seda, et mõni netiriiulipood on hinnalangetamise üldse ära unustanud OLED ja üldse telerite hinnad kukuvad hetkel nii kiiresti, et müüa ei jõua vahendajaga kokku leppida. Telia poodi vaadates, siis on isegi üllatav, et Turuliidri sarnast hinda suudetakse pakkuda, Telia on pigem kallim pood.
https://www.hinnavaatlus.ee/956942/lg-65-oled65b7v/
mõnes mõttes märk maha, et esimene OLED mudel mis alla tonni
Nojah, tervelt prisked 0,1% alla tonni - klassikaline näide lollide püüdmisest (ehk siis lollidelt tulebki raha ära võtta).
Igatahes minul ajavad sellised hinnad s**a keema Hea veel, et see hind pole 999,99€
mõnes mõttes märk maha, et esimene OLED mudel mis alla tonni
Nojah, tervelt prisked 0,1% alla tonni - klassikaline näide lollide püüdmisest (ehk siis lollidelt tulebki raha ära võtta).
Igatahes minul ajavad sellised hinnad s**a keema Hea veel, et see hind pole 999,99€
Väikelaenuga osta kasutat telekas? mida veel..
Milenko, ma millegipärast arvan, et see remont on sama kallis või kallm, kui uue telku hankimine(oleneb, kui kerge viga on ja kui odav vahetatav jupp on). Küsi renerk'ist hinnapakkumist näiteks. _________________ Asju saab kah teisiti teha!
Von Wu viitas ju soodsamale laenutootele, milleks mingi sms-laenu jahuga tulla. Olen järelmaksude intresse vaadanud ja kohati on need tõesti sms-laenudele sarnased.
Õigem oleks muidugi jõukohane tagasimakse summa igakuiselt kõrvale panna ja saad natuke hiljem oluliselt parema asja osta:) _________________ The truth is out there
Lugedes praeguste telerite ülevaateid, siis enamus teemast käib musta värvi kuvamise üle. Mul on mingi 11a vana samsung LE40686, mis kuvab musta mii nagu peab aga tahaks lihtsalt suurema 4K teleri vastu vahetada. Kas vahepeal on mingi taandareng siis toimunud et telerid ei suuda musta korralikult kuvada? Või siis suudavad aga professionaalsed arvustajad lihtsalt teevad keskklassi LED’e maha. _________________ PSN: karl877
Mustal ja mustal on vahe _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Ära seda musta jutt tõepähe võta jah.. see on suurte rahakotide meeste jutt, et must peab must olema. Olen ise ka mitmeid LCD (philips) koju ja mujale ostnud aga must on must. Võibolla olnud asi tip seeria mudelites aga ikkagi. Sellepärast OLEDi taga ajada, et luubiga uurida kas piksel ikka on kustus või on lambil kaardin ees... lubage naerda
pois11, oledil on ikka muid eeliseid ka peale musta. Samas ka miinuseid _________________ This message was sent from space using stargate
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
marek007, ma ütleks, et liiga hilja tulevad _________________ This message was sent from space using stargate
illustreerime siis pildiga:
kõigil ekraanidel sama pilt - teine, musta värvi testpilt eizo monitori testist.
vasakult paremale: oled telekas, asus pg279q (halb ips) ja eizo ev2736w (päris hea pls).
monitorid on sätitud samale heledusele (100 niti kanti), värvide täpsus ei puutu antud juhul asjasse. telekas on oluliselt eredam. _________________ - londiste
Oled tv võib hea olla, kuid vaadates poodides oled tv näidiseid, kaob tahtmine neid omada. isegi demo pilt jätab oma jälje (varju) ekraanile.
isegi demo pilt?
poed lasevad nagu ikka ringiratast demo, põhja keeratud heledusega telekatel. sellistel tingimustel saab jah lõpuks varjud.
kodustes tingimustes tuleb selleks ikka päris palju vaeva näha. mul pole siiani õnnestunud. _________________ - londiste
Samsung välja töötamas micro-ledi, millel on OLEDI ees rohkem eeliseid.
Sellega läheb veel kõvasti aega
tsitaat:
Käivad need paremad LED telerid küll, eriti FALD-iga.
See aasta on valik suurem, minnakse tagasi juurte juurde, mitte ei aeta igat mm taga.
See mm taga ajamine on suht arusaamatu tegevus tegelikult. Paneel võib ju olla 8mm, aga paneeli taga on ikka kobakas....ei saa mõttest aru
tsitaat:
Kui praegu 1600 välja käia ei taha, osta odavam ning 5a pärast vaata mis seis on.
Tehnikaga ongi paraku nii, et võidki lõpmatult ootama jääda, sest iga aasta tuleb parem mudel _________________ This message was sent from space using stargate
Samsung välja töötamas micro-ledi, millel on OLEDI ees rohkem eeliseid.
Sellega läheb veel kõvasti aega
tsitaat:
Käivad need paremad LED telerid küll, eriti FALD-iga.
See aasta on valik suurem, minnakse tagasi juurte juurde, mitte ei aeta igat mm taga.
See mm taga ajamine on suht arusaamatu tegevus tegelikult. Paneel võib ju olla 8mm, aga paneeli taga on ikka kobakas....ei saa mõttest aru
tsitaat:
Kui praegu 1600 välja käia ei taha, osta odavam ning 5a pärast vaata mis seis on.
Tehnikaga ongi paraku nii, et võidki lõpmatult ootama jääda, sest iga aasta tuleb parem mudel
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.