Välise ketta pealt filmide vaatamiseks osta raspberry või mõni box. Igast otsast parem kui 600€ telekas. Aga kui siiski kuidagi ei saa siis samsung ja LG peaks kõige rohkem erinevaid formaate mängima.
Ses mõttes et pildi nägemiseks on telekat ka vaja, ainult boxist ei piisa
Üldiselt peaks enamus tänapäevased telekad väliselt kettalt pildi näitamisega hakkama saama. Nagu mainitud, selles hinnaklassis LG-l ja Samsa-l ei tohiks ka supakatega probleeme tekkida.
Mälupulga-ketta pealt peaks suvalised värskemad telekad juba okeilt hakkama saama... ise vaataks praegu ostes, et x265't toetaks. Enda SONY nt. ei toeta ja natukene häirib. _________________
Ma ei ole kursis aga kas samsung ja LG mudelid bluray iso faile mängivad? Kui ei siis mul endal jääks pooled filmid vaatamata. Endal on android telekas ja olen proovinud KODI, siis saab küll kõike filme vaadata aga vajalikku heli ei saa kätte. Siis jääb ikka valikusse väline karp kust saab nii heli kui pildi kätte.
pole probleemiks? Saan aru, et ega sellise rulli eest vista väga midagi ei saagi.
Kas mõnel TV'l on ka USB 3.0 tugi. Mõtlen, et kui see väline kõvaketas oleks ka 3.0 toega, siis ehk töötaks asjad vähe paremini?
Ühtlasi mõtlesin, et kui juba järelmaksuks läheb siis võin ka juba ca €700 kanti eelarve teha, juhul kui see tõesti veel päästaks ja annaks mingi g võrra parema telku välja. _________________ Ilmselt olengi veidi newb...
Androidiga telekale paned KODI peale ja vaatadki, pole eraldi Raspberryt vaja ega miskit. Sony peal on siiani väga hästi toiminud.
janx4u kirjutas:
Oeh.... Life sucks when you're poor :)
Pole vist eriti valida, 55", eelarve €600 kanti, see vist ilmselt pigem OS teema (Android, WebOS, ei tea neist teemadest eriti midagi), aga võiks olla võimalikult lihtne välise ketta pealt filme vaadata k.a. subtiitrid jne (üle wifi variant kahjuks ei sobi).
Tore oleks kui pilt oleks ka kena aga oleme ausad, €600 euriku läheduses oleva eelarvega vist väga palju ei ei maksa oodata.
pole probleemiks? Saan aru, et ega sellise rulli eest vista väga midagi ei saagi.
Kas mõnel TV'l on ka USB 3.0 tugi. Mõtlen, et kui see väline kõvaketas oleks ka 3.0 toega, siis ehk töötaks asjad vähe paremini?
Ühtlasi mõtlesin, et kui juba järelmaksuks läheb siis võin ka juba ca €700 kanti eelarve teha, juhul kui see tõesti veel päästaks ja annaks mingi g võrra parema telku välja.
Ma ei ole kursis aga kas samsung ja LG mudelid bluray iso faile mängivad? Kui ei siis mul endal jääks pooled filmid vaatamata. Endal on android telekas ja olen proovinud KODI, siis saab küll kõike filme vaadata aga vajalikku heli ei saa kätte. Siis jääb ikka valikusse väline karp kust saab nii heli kui pildi kätte.
2479€ ütleb link. ja praegu paistab, et saab osta ka.
edit: irw, üks on seda laos. niipea kui ma ostukorvi panin näitas uuesti, et läbi müüdud _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
Naljakas, et osadel teleritel on telia e-poes tava-ja soodushind üks ja seesama. Ei näe erilist mõtet sellisel kampaanial. Samuti on teistes Eesti e-poodides 65 tollise B7 oledi tavahind odavam kui telia poolt pakutav soodushind, aga noh miks mitte kui raha on😉 _________________ PSN: karl877
Naljakas, et osadel teleritel on telia e-poes tava-ja soodushind üks ja seesama. Ei näe erilist mõtet sellisel kampaanial. Samuti on teistes Eesti e-poodides 65 tollise B7 oledi tavahind odavam kui telia poolt pakutav soodushind, aga noh miks mitte kui raha on😉
HinnaVaatlus paljastab ka seda, et mõni netiriiulipood on hinnalangetamise üldse ära unustanud OLED ja üldse telerite hinnad kukuvad hetkel nii kiiresti, et müüa ei jõua vahendajaga kokku leppida. Telia poodi vaadates, siis on isegi üllatav, et Turuliidri sarnast hinda suudetakse pakkuda, Telia on pigem kallim pood.
https://www.hinnavaatlus.ee/956942/lg-65-oled65b7v/
mõnes mõttes märk maha, et esimene OLED mudel mis alla tonni
Nojah, tervelt prisked 0,1% alla tonni - klassikaline näide lollide püüdmisest (ehk siis lollidelt tulebki raha ära võtta).
Igatahes minul ajavad sellised hinnad s**a keema Hea veel, et see hind pole 999,99€
mõnes mõttes märk maha, et esimene OLED mudel mis alla tonni
Nojah, tervelt prisked 0,1% alla tonni - klassikaline näide lollide püüdmisest (ehk siis lollidelt tulebki raha ära võtta).
Igatahes minul ajavad sellised hinnad s**a keema Hea veel, et see hind pole 999,99€
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.