Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Pailaps
HV Guru
|
27.02.2016 18:56:15
|
|
|
Isiklikult valiksin ma TasutaTV Levira kaudu. HbbTV järelvaatamiseks. Ülejäänud raha eest ostaks Netflix proxy ja vaataks US sarju otse.
_________________ Ma trollin 50% oma postitustest. |
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
Markos
HV veteran
|
27.02.2016 21:53:42
|
|
|
tsitaat: |
TV pildi jaoks on UHD ikka täis mõttetus |
Ei nõustu, kõik sõltub upscaleri võimekusest, ma ei tea, kuidas LG'l, kuid samsungil on 4k teleril see küll täiesti talutaval tasemel. Igasugused "parandused" on muidugi välja lülitatud, need teevad tihtilugu kasu asemel hoopis kahju, eriti, kui sisend on rohkelt pakitud ja madala bitratega. Varsti kaovad ilmselt fhd paneelid samamoodi ajalukku, nagu tänaseks on läinud need imelikud poolhd 1366x768.
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
2 :: |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
ajnurm
Kreisi kasutaja

|
27.02.2016 22:42:47
|
|
|
jeesus188 kirjutas: |
kinumiis ja kassikuld ja filmimees jms reklaamid need seal taga jooksevad. millise materjaliga need tootjad kanali juurde tulevad, teavad vaid nemad ise
|
Suure tõenäosusega toodavad ikka HD-s pilti. Kui kellelgi siseinfo olemas, siis võiks jagada. |
Toodetakse üldjuhul HD-s aga kommertskanalite jaoks konverteeritakse SD-sse. ETV jälle vastupidi - ka SD materjal konverditakse HD-sse.
_________________ Jälestan ja vihkan õpitud abitust! RTFM & UTFG!
HV kasutaja nr. 933 |
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
1 :: |
36 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
27.02.2016 23:05:27
|
|
|
ajnurm, nii see minu arvates juba aastaid ongi....
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
inczp
HV kasutaja
|
27.02.2016 23:06:32
|
|
|
Kuna jutt käis saatest "Me armastame Eestit", siis see on pildikvaliteedilt täielik õnnetus. Üks kõik mis edastaja kaudu mul seda võimalik vaadata on olnud, pole vahet, pilt on ikka hirmus (isegi kineskoobiga).
|
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
27.02.2016 23:08:35
|
|
|
Seda armastame eestit olen ma korra vaadanud ja see kvaliteet oli võrreldes teistega ikka täielik saast, isegi FHD telekaga vaadates. Vist isegi kusagil teemas seda maininud.
|
nii et ma ikka ei näinud luulusi
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
von Wu
HV Guru

|
27.02.2016 23:36:30
|
|
|
Markos kirjutas: |
TV pildi jaoks on UHD ikka täis mõttetus |
Ei nõustu, kõik sõltub upscaleri võimekusest, ma ei tea, kuidas LG'l, kuid samsungil on 4k teleril see küll täiesti talutaval tasemel. Igasugused "parandused" on muidugi välja lülitatud, need teevad tihtilugu kasu asemel hoopis kahju, eriti, kui sisend on rohkelt pakitud ja madala bitratega. Varsti kaovad ilmselt fhd paneelid samamoodi ajalukku, nagu tänaseks on läinud need imelikud poolhd 1366x768. |
43" UHD LG saab küll väga hästi hakkama.
Ja 1366x768 telereid on veel päris palju müügis.
_________________ Müüa igasugu asju |
|
Kommentaarid: 888 loe/lisa |
   |
668 |
|
tagasi üles |
|
 |
v1per
HV kasutaja

|
29.02.2016 08:46:24
|
|
|
Ma digiboxi pole veel saanud aega katsetada, kuid näppisin eile seadeid ja panin ka erinevad mürafiltrid jmt. off peale, vaatasin eile jalgpalli VSB ja EuroSporti pealt ning neid vaadates jäi minu silm küll väga rahule, lõksisin ka teisi kanaleid ning midagi väga kriipivat silma ei jäänud, ehk see seadistamine vähe aitas ka, kuid üldises osas nõustun nüüd siin paari eelkõnelejaga, kes väitsid, et see saade "Me armastame Eestit" on ise pildikvaliteedilt üks hunnik õnnetust, kuna ka seadistatud pildiga oli see kordusest vaadates ikkagi üks kole elamus...
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
04.03.2016 22:05:30
Re: Televiisorile võimalikult head pildiseaded |
|
|
v1per kirjutas: |
Lähikaadrid on enam-vähem ilusad, kuid kui näitab mingeid saateid... väike näide, eile vaatasin saadet "Me armastame Eestit" - kui näitab seal saates olevaid isikuid lähedalt on kõik ok, aga kui peaks kaugelt näitama, siis muutub pilt kuidagi ujuvaks, ebaselgeks tekivad sisse imelikud lainetused... |
Kunagi veel eesti kanaleid vahtisin vähe rohkem, siis see saade oli üks hullema pildikvaliteediga saateid üleüldse.
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
itmynk
Kreisi kasutaja
|
27.11.2017 01:12:50
|
|
|
Mnjah, olen nüüd ise ilmselt sama reha otsas. Olen siin nädal aega selle pildiga võimelnud ja korda vaadatavaks seda ei saagi. Seda pilti võib nimetada nii öelda õliseks pildiks mis üritab kogu aeg kujutisi objektiivida ja fookusesse saada aga lõplikult sellega hakkama ei saagi vaid näo või mõne muu objekti servad on kogu aeg sakilised ja udused. Õlist pilti mäletavad veel need kes kunagi ammustel aegadel hankisid omale 100 korda ümber lindistatud videokassette kuhu nina häälega vene keeles peale loeti.
Tegu siis ka poest toodud uue UHD telekaga. 7 aastat vana lampidega Full HD 100Hz LCD näitab selle kõrval ikka pilti nagu kulda. Kuigi mäletan et kui kunagi sai CRT pealt mindud LCD peale siis oli analoogne keiss et pilt ei kannatanud mingit kriitikat. Kuigi vähem kui praegu. Samuti Telia tv motorola digiboksiga.
Mis variandid on kui telekas on nö füüsilisest salongist ostetud, kas vahetavad Full HD vastu välja?
|
|
Kommentaarid: 75 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
rocki
Kreisi kasutaja

|
29.11.2017 09:27:03
|
|
|
itmynk kirjutas: |
Mis variandid on kui telekas on nö füüsilisest salongist ostetud, kas vahetavad Full HD vastu välja? |
proovida võid aga väga ei usu. Samas see on eraldi teema ja suhtle poega otse, kust ostsite.
Sellepärast ei tohikski poes näidata neid demo videosid, mis on sigailusad. Koju minnes on pilt hoopis teine, vahet pole, on ta kaabel vms.
_________________ Asju saab kah teisiti teha! |
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|