Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Multimeedia- ja helifoorum »  Televiisorile võimalikult head pildiseaded märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Pailaps
HV Guru

sõnum 27.02.2016 18:56:15 vasta tsitaadiga

Isiklikult valiksin ma TasutaTV Levira kaudu. HbbTV järelvaatamiseks. Ülejäänud raha eest ostaks Netflix proxy ja vaataks US sarju otse.
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Markos
HV veteran

sõnum 27.02.2016 21:53:42 vasta tsitaadiga

tsitaat:
TV pildi jaoks on UHD ikka täis mõttetus

Ei nõustu, kõik sõltub upscaleri võimekusest, ma ei tea, kuidas LG'l, kuid samsungil on 4k teleril see küll täiesti talutaval tasemel. Igasugused "parandused" on muidugi välja lülitatud, need teevad tihtilugu kasu asemel hoopis kahju, eriti, kui sisend on rohkelt pakitud ja madala bitratega. Varsti kaovad ilmselt fhd paneelid samamoodi ajalukku, nagu tänaseks on läinud need imelikud poolhd 1366x768.
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 12
tagasi üles
ajnurm
Kreisi kasutaja
ajnurm

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 27.02.2016 22:42:47 vasta tsitaadiga

jeesus188 kirjutas:
tsitaat:

kinumiis ja kassikuld ja filmimees jms reklaamid need seal taga jooksevad. millise materjaliga need tootjad kanali juurde tulevad, teavad vaid nemad ise

Suure tõenäosusega toodavad ikka HD-s pilti. Kui kellelgi siseinfo olemas, siis võiks jagada.

Toodetakse üldjuhul HD-s aga kommertskanalite jaoks konverteeritakse SD-sse. ETV jälle vastupidi - ka SD materjal konverditakse HD-sse.

tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 27.02.2016 23:05:27 vasta tsitaadiga

ajnurm, nii see minu arvates juba aastaid ongi....
Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
inczp
HV kasutaja

sõnum 27.02.2016 23:06:32 vasta tsitaadiga

Kuna jutt käis saatest "Me armastame Eestit", siis see on pildikvaliteedilt täielik õnnetus. Üks kõik mis edastaja kaudu mul seda võimalik vaadata on olnud, pole vahet, pilt on ikka hirmus (isegi kineskoobiga).
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 27.02.2016 23:08:35 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Seda armastame eestit olen ma korra vaadanud ja see kvaliteet oli võrreldes teistega ikka täielik saast, isegi FHD telekaga vaadates. Vist isegi kusagil teemas seda maininud.

nii et ma ikka ei näinud luulusi

Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
von Wu
HV Guru
von Wu

sõnum 27.02.2016 23:36:30 vasta tsitaadiga

Markos kirjutas:
tsitaat:
TV pildi jaoks on UHD ikka täis mõttetus

Ei nõustu, kõik sõltub upscaleri võimekusest, ma ei tea, kuidas LG'l, kuid samsungil on 4k teleril see küll täiesti talutaval tasemel. Igasugused "parandused" on muidugi välja lülitatud, need teevad tihtilugu kasu asemel hoopis kahju, eriti, kui sisend on rohkelt pakitud ja madala bitratega. Varsti kaovad ilmselt fhd paneelid samamoodi ajalukku, nagu tänaseks on läinud need imelikud poolhd 1366x768.

43" UHD LG saab küll väga hästi hakkama.
Ja 1366x768 telereid on veel päris palju müügis.

v1per
HV kasutaja

sõnum 29.02.2016 08:46:24 vasta tsitaadiga

Ma digiboxi pole veel saanud aega katsetada, kuid näppisin eile seadeid ja panin ka erinevad mürafiltrid jmt. off peale, vaatasin eile jalgpalli VSB ja EuroSporti pealt ning neid vaadates jäi minu silm küll väga rahule, lõksisin ka teisi kanaleid ning midagi väga kriipivat silma ei jäänud, ehk see seadistamine vähe aitas ka, kuid üldises osas nõustun nüüd siin paari eelkõnelejaga, kes väitsid, et see saade "Me armastame Eestit" on ise pildikvaliteedilt üks hunnik õnnetust, kuna ka seadistatud pildiga oli see kordusest vaadates ikkagi üks kole elamus...
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
salatoimik
HV Guru
salatoimik

sõnum 04.03.2016 22:05:30 Re: Televiisorile võimalikult head pildiseaded vasta tsitaadiga

v1per kirjutas:

Lähikaadrid on enam-vähem ilusad, kuid kui näitab mingeid saateid... väike näide, eile vaatasin saadet "Me armastame Eestit" - kui näitab seal saates olevaid isikuid lähedalt on kõik ok, aga kui peaks kaugelt näitama, siis muutub pilt kuidagi ujuvaks, ebaselgeks tekivad sisse imelikud lainetused...
Kunagi veel eesti kanaleid vahtisin vähe rohkem, siis see saade oli üks hullema pildikvaliteediga saateid üleüldse.
itmynk
Kreisi kasutaja

sõnum 27.11.2017 01:12:50 vasta tsitaadiga

Mnjah, olen nüüd ise ilmselt sama reha otsas. Olen siin nädal aega selle pildiga võimelnud ja korda vaadatavaks seda ei saagi. Seda pilti võib nimetada nii öelda õliseks pildiks mis üritab kogu aeg kujutisi objektiivida ja fookusesse saada aga lõplikult sellega hakkama ei saagi vaid näo või mõne muu objekti servad on kogu aeg sakilised ja udused. Õlist pilti mäletavad veel need kes kunagi ammustel aegadel hankisid omale 100 korda ümber lindistatud videokassette kuhu nina häälega vene keeles peale loeti.

Tegu siis ka poest toodud uue UHD telekaga. 7 aastat vana lampidega Full HD 100Hz LCD näitab selle kõrval ikka pilti nagu kulda. Kuigi mäletan et kui kunagi sai CRT pealt mindud LCD peale siis oli analoogne keiss et pilt ei kannatanud mingit kriitikat. Kuigi vähem kui praegu. Samuti Telia tv motorola digiboksiga.

Mis variandid on kui telekas on nö füüsilisest salongist ostetud, kas vahetavad Full HD vastu välja?
Kommentaarid: 75 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 70
tagasi üles
rocki
Kreisi kasutaja
rocki

sõnum 29.11.2017 09:27:03 vasta tsitaadiga

itmynk kirjutas:

Mis variandid on kui telekas on nö füüsilisest salongist ostetud, kas vahetavad Full HD vastu välja?

proovida võid aga väga ei usu. Samas see on eraldi teema ja suhtle poega otse, kust ostsite.
Sellepärast ei tohikski poes näidata neid demo videosid, mis on sigailusad. Koju minnes on pilt hoopis teine, vahet pole, on ta kaabel vms.

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Multimeedia- ja helifoorum »  Televiisorile võimalikult head pildiseaded mine lehele eelmine  1, 2
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.