Vega64 on õigesti optimeerituna enamvähem sama kiire nagu non-ref GTX1080 mängudes, ütleks hetkel isiklikust kogemusest. Optimeerimiseks tuleb langetada tööpinget senimaani kuni säilib stabiilsus, ilma taktsagedusi puutumata. Temperatuurid kukuvad kolinal ja voolutarbest -100W.
throttle osas, alla 85 vega ei throttle. väidetavalt ka hbm mitte. need tulemused paistavad seda kinnitavat. vähemalt stock vega juures ma ei puutunud vendi või temp targeti juures midagi, tulemus sama.
tulemusi vaadates, mul on hea meel näha, et ma suutsin perfi jaoks optimaalsema punkti leida kuigi jah, sa ajad vist veel rohkem madalat voolutarvet taga. _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
viimati muutis londiste 07.09.2017 10:33:06, muudetud 5 korda
anubis, keskmine kasutaja tahab out of box kaarti, mis on hea.
Enamus ei hakka biose ümberkirjutama ja undervoltima ega 100 muud imet tegema.
Kes seda teeb, see saab jah ok kaardi arvatavasti _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Lasin Claymore v.10 ka käima - HBM2 oli stabiilne @1075mhz @def voltage, GPU @971Mhz @850mv. 17.8.2 driveritega, kuna need nn kaevandajadriverid ei suutnud GPU taktsagedust langetada. Voolutarve seinast oli ~110-120W kõrgem kui @idle.
kurat, kas ma tõesti suutsin vale hwinfo sikutada kui vegaga mängisin? :/
aga sellelt pildilt on näha ka, miks mul mälu üle 1015mhz ei läinud.
15-16c on hbm ja gpu temperatuuri vahe, hbm kahjuks. ehk kui gpu üle 70 käib, siis hbm throttleb (800mhz peale). sealjuures, 1015-ga mul hbm veel throttlema ei hakanud, ka siis kui gpu 85cni jõudis.
samal ajal, samalt pildilt - undervolted ja väga madala gpu takti juures selle <60c gpu temp ja 75c-ish hbm tempi jaoks on vaja vent 3800rpm peal ajada. see kostub päris õudselt.
alla vesijahutuse pole vegal ilmselt väga mõtet.
anubis, ega sa jahutit maha pole kiskunud? huvitav milline variant vega kivist seal all on _________________ - londiste
Ei ole kiskunud. Samas, nagu ma aru olen saanud siis hetkel peaks kõik C1 steppinguga Vegad peaks olema Samsungi mäludega ja Taiwani, ehk siis epoksiga kokkuliimitud isendid.
Pean mõnda asja veel testima, mulle tundub, et undervolt ei toiminud paaril juhul korrektselt (Claymore v10 voolutarve just GPU osas kahtlaselt kõrge).
Muidu jah, hetkel on igasuguste sageduste ja voltide muutmine hit and miss. Tuleb voolutarvet ning jõudlusnumbrit kõrvutada ja sellepõhjal otsustada, kas muudatus ka reaaalselt aktiivne on.
Suht meh kui aus olla. Jõudlus on suht sama. OC on suht sama. Temperatuurid isegi pole eriti paremad ja müra on kah ainult veidi väiksem. Ootasin müra ja temperatuuuride osas, et custom kaardid vähemalt suudavad midagi parandada, aga siin kehtib vist ütlus, et ega "sitast saia ei tee".
Ma ei näe põhjust miks kumbagi Vega kaarti osta kui FreeSync monitori ei oma, mingeid profiprogramme ei jooksuta, ei kaevanda või fännboi pole. Puhtalt mängimiseks on GTX 1080 parem ja odavam valik.
The sample we received did not get a final BIOS for its final clock frequencies and fan tweaking. Ergo, the sample we received carries a default reference BIOS.
It’s a colossal mistake, but as such the end-results in the review are not representative enough for the final product. ASUS will get the finalized BIOS over once they have finished (likely a day or two) after which we will re-test the card with that final BIOS and thus republish the review.
Loodetavasti enne nädalalõppu siis saab uut ülevaadet lugeda
anubis, see numbrijahvatamine on mingi üsna kerge load? 1600mhz alla 75w juures ja 40% vendiga 70c...
see v56 uv/oc video on muidugi huumor. +15% perf ja +35% süsteemi voolutarbele (ehk siis 40-45% kaardi omale). vendist targu midagi ei räägitud _________________ - londiste
Need numbrid ei ole reaalsed, tegelik voolutarve on ~60-70W kõrgem.
Jooksutasin eile Claymore v10't veel veidi, mina ei suutnud voolutarvet sinna 120W seinast peale saada, nägin reaalselt 150-170W@38-40Mh/s, ehk et eelmisel korral panin puusse mõõtmisel. Samas ei õnnestu GPUd undervoltida rohkem, lihtsalt ei sticki muutused (nagu ka logist näha), taktsagedused GPU'l olid nähtavas runis 927@1000mv ja 855@1000mv Wattmanist muudetult. Muutsin küll volte allapoole (mõlema runi ajal 950mv ja 900mv peale), kuid midagi ei muutunud. Peab veel vaatama täpsemalt, tundub.
Muu mant tarbib ka elektrit, ei usu et sel sepal terve kast 120w võttis.
Samas mingi eriti vinge kasuteguriga toiteka ja olematu voolutarbega muu konfi osas maybe isegi tehtav.
ostke voolutarbe testimiseks üks powered 16x-to-16x riser kaabel. nii saab videokaardi voolutarbimise täielikult eraldada muust süsteemist ja panna ta eraldi toiteploki otsa.
sellel kaablil peavad olema emaplaadi pealt tulevad voolurajad ära katkestatud, et kaart ei saaks emaplaadilt voolu.
powered riserit ostes ei pruugi rajad olla katkestatud vaid lihtsalt juurde joodetud kondekas ja molex.
DIY: https://bitcointalk.org/index.php?topic=76121.0
Mõtlesin, et võtaks 56 kui kuskil 400 müüki veel ilmub - niikaua kui volta välja tuleb, aga see ~300W on liiga palju, ei tahaks veel psu-d välja vahetada (500W).
Miks sa selle toiteka välja vahetama peaksid? Codegen on?
220W muu süsteemi tarbine koormuse all + 300W gpu läheb väga ääre peale, kui mitte üle. Mingist OC jaoiks siin ruumi ei jää - pigem tuleb maha keerata vcore vms.
Pmst on tegu siis kallimate Polaris 500 seeria asendustega mis põhinevad Vega arhitektuuril. Plusspunktid HBM2 toomise eest mainstreami, aga kui juba praegu on 500 seeria ja Vega 56/64 vahel nii väike jõudlusevahe, siis ma ei tea kuhu nad selle Vega 11 veel tahavad mahutada. Eriti kui see tuleb kindlalt kallim, kui Polaris. RX 580 ja Vega 56 jõudlusevahe on kuskil 25-30% sõltuvalt resost ja mängust. Ehk siis Vega 11 kuhugi 300-400€ kanti?. No ma tahan näha. Selleks peab HBM2 tootmine odavnema kah. Vaevalt, et nad nüüd kulude kokkuhoidmiseks 4GB kaarte jälle tegema hakkavad. Ainus tootmiskulude sääst tuleb ilmselt kiibi enda pealt. Ilmselt mingi 2500-3000 shaderit, et oleks kiirem, kui RX580 aga ei ohustaks Vega 56.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.