Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
sirius4k
HV veteran

|
06.06.2017 13:28:33
|
|
|
Eelmine kaart ei olnud OC-tud. Seega sellega muret ei ole vast. Prose oli tsip klokitud, võtsin maha ja pärast veel lasin UEFI defaulti. Ei aidanud. Uus kaart on tootja poolt OC-tud, mina sinna lisanud midagi pole, kuna nii ebastabiilne. Võin GPU mälusid downclockida, aga see ei ole lahendus kindlasti
A-sid näitab 99.9A
|
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
55 |
|
tagasi üles |
|
 |
thebull
HV kasutaja

|
06.06.2017 14:10:32
|
|
|
Deem, ma just eile kodaniku Liiv kaudu tellisin sama mudeli, 1080 Ti AMP! Extreme. Esimene Zotac minu jaoks. Pöidlad pihku, et ei oleks probleemne isend.
_________________ Salamander |
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
sirius4k
HV veteran

|
06.06.2017 14:25:56
|
|
|
thebull kirjutas: |
Deem, ma just eile kodaniku Liiv kaudu tellisin sama mudeli, 1080 Ti AMP! Extreme. Esimene Zotac minu jaoks. Pöidlad pihku, et ei oleks probleemne isend. |
Tellisin ka liivi* kaudu ja samuti esimene Zotaci* toode
* - ei süüdista kedagi, siin oli alles kaklus tootjate üle, mis kulmineerus sellega, et kõikidel tootjatel on praaki. Tõenäoliselt saab näha, kuidas Zotaci garantii on.
|
|
   |
55 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
06.06.2017 15:09:38
|
|
|
sirius4k, Ok kui RMA läheb siis anna teada kuidas asi läheb. Endal on tavaline Zotac 1080 AMP igatahes aastakese kenasti nüüd vastu pidanud. Sai kah liiv kaudu võetud. Postitan igaks juhuks siia, kuna tavaliselt inimesed ei ütle kui neil kõik ok on. Mis puutub mäludesse, siis see on kummaline. G5X peaks kannatama korralikult lükata edasi. Endal 10Gbps>11Gbps ja Ti mudelitel peaks tegema 12Gbps+
Tootja klokid küll nii agressiivsed ei tohiks olla, et BSOD viskab. Pigem kahtlustan GPU praaki. Kui kasutusel on profiilis olev EVGA SuperNova toide, siis ka sellest ei jää väheks.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timoha
HV kasutaja

|
06.06.2017 15:52:03
|
|
|
Endal saamuti oli ostetud 10.10.2016 ZOTAC GeForce® GTX 1080 AMP! Extreme. Pidas ilusti vastu ja nüüd eelmisest kuust läks uuele omanikule. Mingi väike kala draiveritega (mälu ja core klokid ei tahtnud alla minna kui kaarti ei kasutanud) oli aga see puhtalt NVIDIA süü mis paranes uute draiveritega.
Nii et Zotac'i kvaliteediga olen suht rahul. Kuid see kord tahtsin midagi muud proovida ja võtsin AORUS GTX 1080 Ti Xtreme Edition - siiani vigu pole esinenud, kaardiga rahul.
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
dohc-48v12
Aeg maha 1p

|
06.06.2017 16:47:48
|
|
|
ise istun ka AORUS GTX 1080 Ti Xtreme Edition otsas. Laias laastus olen rahul, jõudu on ohtralt. See et gddr5x-si ei kannata pea üldse clockida ja üle kaarti disainidud X alt ledi toite kaabel hakkab 90% juures vastu vendilaatori labasi käima. See siis gigabyte puhul kõikse suurem viga mis mina leidnud hetkel.
_________________ Ime tala, Nagu ime kepike.
Siga armastab muda, aga mudane siga armastab puhast aset!
Miks ADMIN Anti112 ambusib mind? andis 1p cooldowni aga ma ei saa peale selle enam mitteühtegi postitust teha! üks päev ei kuid! |
|
Kommentaarid: 112 loe/lisa |
   |
6 :: |
85 |
|
tagasi üles |
|
 |
trip
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 406 loe/lisa |
   |
1 :: |
303 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
06.06.2017 23:01:18
|
|
|
sitt lugu, eu nõuab kliendile 1a garantiid ja 1a vaidluste esitamiseks
tuleb vast usas või hiinast vms osta
_________________ ☠ |
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
2 :: |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
sirius4k
HV veteran

|
07.06.2017 00:01:36
|
|
|
Tundub, et äkki vist võib-olla ei olegi GPU viga, mis oleks väga hea. Installisin uuele SSD-le puhta OS-i ja ei ole suutnud õhtu jooksul ühtegi BSOD-i esile manada. Ei mängides, ega sünteetilist testi tehes (Timespy). Testimise aeg ei ole olnud küll väga intensiivne, aga eelmistel päevadel pani pillid kotti üsna kiiresti.
BSOD-id ja friisimised saab veel katkise OS-i kaela ajada, aga see, et põhi monitor (DP) eile 3-5 sekundilisi pause tegi mängides üsna tihti, tundub küll pisut kahtlane. Eks vaatab.
Muidugi uue ketta paigaldamise jooksul võtsin ka GPU välja, panin sisse tagasi. Tõmbasin toiteka küljest GPU kaablid välja ja panin tagasi. Võtsin kõik ülejäänud kettad küljest ära. Testimise ajaks panin ainult võrgu, klaveri, hiire, toite ja kahe monitorid kaablid külge (tavaliselt on terve hunnik USB asjandusi veel järgi + telekas). Midagi võis neist ka tulemust muuta.
|
|
   |
55 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk55
HV veteran

|
07.06.2017 10:17:36
|
|
|
sirius4k kirjutas: |
Tundub, et äkki vist võib-olla ei olegi GPU viga, mis oleks väga hea. Installisin uuele SSD-le puhta OS-i ja ei ole suutnud õhtu jooksul ühtegi BSOD-i esile manada. Ei mängides, ega sünteetilist testi tehes (Timespy). Testimise aeg ei ole olnud küll väga intensiivne, aga eelmistel päevadel pani pillid kotti üsna kiiresti.
BSOD-id ja friisimised saab veel katkise OS-i kaela ajada, aga see, et põhi monitor (DP) eile 3-5 sekundilisi pause tegi mängides üsna tihti, tundub küll pisut kahtlane. Eks vaatab.
Muidugi uue ketta paigaldamise jooksul võtsin ka GPU välja, panin sisse tagasi. Tõmbasin toiteka küljest GPU kaablid välja ja panin tagasi. Võtsin kõik ülejäänud kettad küljest ära. Testimise ajaks panin ainult võrgu, klaveri, hiire, toite ja kahe monitorid kaablid külge (tavaliselt on terve hunnik USB asjandusi veel järgi + telekas). Midagi võis neist ka tulemust muuta. |
Mul oli ühes kastis ka sama mure, tavalise kõvaketta ja võimsa videokaardiga koguaeg BSOD ja SSD aitas . Pean kõvaketta smart asju vaatama omal. Sul oli ikka uusim emaplaadi bios peal?
_________________ Tegelen autovõtmete lisamisega (peamiselt BMW ja Mercedes) ja osade autode puhul ka plokkide kodeerimisega jne. |
|
Kommentaarid: 53 loe/lisa |
   |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
07.06.2017 10:29:37
|
|
|
sirius4k, sa windows event viewerit ka vaadanud oled?
see annab reeglina piisavalt selge vastuse, et probleemi juurpõhjuseni jõuda.
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
sirius4k
HV veteran

|
07.06.2017 14:34:02
|
|
|
Event Vieweris ei olnud midagi, millest kinni hakata.
mikk55, ma ei vahetanud HDD SSD vastu Ma ei tahtnud olemasolevat SSD-d nulli lasta, avastamaks hiljem, et polnudki selles asi. Sain värske SSD ja panin sinna ainult OS, Steami, GTA V, DOOMi ja 3DMarki ja käiasin mingi 3 tundi. Mis ei ole väga pikk aeg tegelikult, aga eelneva seisuga oli vähemalt korra selle aja jooksul kokku jooksnud.
Eelnevas lahenduses oli ka GTA V ja DOOM SSD peal. Mängud, mida harvem mängin, on HDD peal.
Emaplaat on ~6a vana. Peaks olema kõige uuem BIOS. ASUS-e enda utiliidid ei näita, et midagi uut oleks ja ASUS-e support leht ei anna üldse mingeid tulemusi, kui tahan Sabertooth X79 supporti Isegi draiverid mitte.
|
|
   |
55 |
|
tagasi üles |
|
 |
anubis
HV Guru

|
07.06.2017 15:37:50
|
|
|
sirius4k kirjutas: |
Event Vieweris ei olnud midagi, millest kinni hakata.
mikk55, ma ei vahetanud HDD SSD vastu Ma ei tahtnud olemasolevat SSD-d nulli lasta, avastamaks hiljem, et polnudki selles asi. Sain värske SSD ja panin sinna ainult OS, Steami, GTA V, DOOMi ja 3DMarki ja käiasin mingi 3 tundi. Mis ei ole väga pikk aeg tegelikult, aga eelneva seisuga oli vähemalt korra selle aja jooksul kokku jooksnud.
Eelnevas lahenduses oli ka GTA V ja DOOM SSD peal. Mängud, mida harvem mängin, on HDD peal.
Emaplaat on ~6a vana. Peaks olema kõige uuem BIOS. ASUS-e enda utiliidid ei näita, et midagi uut oleks ja ASUS-e support leht ei anna üldse mingeid tulemusi, kui tahan Sabertooth X79 supporti Isegi draiverid mitte. |
https://www.asus.com/us/Motherboards/SABERTOOTH_X79/HelpDesk_Download/
Leht on katki, google otsing abiks.
|
|
Kommentaarid: 326 loe/lisa |
   |
277 |
|
tagasi üles |
|
 |
sooty
HV veteran
|
07.06.2017 15:53:29
|
|
|
Kaalun kaarti. Mis seis nvidial tarkvaraga on? Mingist ajast meeles, et peab taustal gefore experience'i vms hoidma, et üldse draivereid uuendada lubaks ja asjad töötaks. Kas saab ainult driver + control panel vms ka installida?
Kas 1070 vms kaardiga mänge ka jagavad?
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
07.06.2017 16:29:07
|
|
|
sooty kirjutas: |
Kaalun kaarti. Mis seis nvidial tarkvaraga on? Mingist ajast meeles, et peab taustal gefore experience'i vms hoidma, et üldse draivereid uuendada lubaks ja asjad töötaks. Kas saab ainult driver + control panel vms ka installida?
Kas 1070 vms kaardiga mänge ka jagavad? |
Ei pea GFE taustal jooksutama kui sa just shadowplay ei taha. Draivereid saad veebist alla laadida nagu varemgi. Nt techpowerpil on selle kohta ka teavitus olemas ja saad seal alla laadida. Võid ka nvidia lehelt alla laadida, aga seal pole teavitust.
Saab ainult driver ja control panel installida. Mis mänge jagatakse sõltub edasimüüjast. Seda pead nende käest uurima.
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
sooty
HV veteran
|
|
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vihmausss
Kreisi kasutaja

|
07.06.2017 17:11:11
|
|
|
Ei, sa saad panna driverite installi ajal manual ja siis valid seal mis sa tahad installida. Ise votsin selle GFE, 3D prillid ja jura maha, peal on ainult driver, physx + helidriver nvdia enda oma.
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
07.06.2017 18:04:39
|
|
|
see shadowplay on igati väärt kraam ja juba sellepärast tasub seda geforce experiencet kasutada
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vihmausss
Kreisi kasutaja

|
07.06.2017 20:13:08
|
|
|
libe kirjutas: |
see shadowplay on igati väärt kraam ja juba sellepärast tasub seda geforce experiencet kasutada |
Kui sa ei reci midagi siis milleks seda vaja, muidugi jah kui teed videosi siis see ideaalne asi kuna perf impact on olematu . Ma m2letan kui olid need vanad ajad siis sai netist otsitud ennast lolliks mis mingi programm k6ige v2hem impactiks, frapsid bandocam'id jne . nüüd on rohelistel ja punastel enda tehtud leiutis ja bueno .
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
07.06.2017 20:18:37
|
|
|
Vihmausss kirjutas: |
see shadowplay on igati väärt kraam ja juba sellepärast tasub seda geforce experiencet kasutada |
Kui sa ei reci midagi siis milleks seda vaja, muidugi jah kui teed videosi siis see ideaalne asi kuna perf impact on olematu . Ma m2letan kui olid need vanad ajad siis sai netist otsitud ennast lolliks mis mingi programm k6ige v2hem impactiks, frapsid bandocam'id jne . nüüd on rohelistel ja punastel enda tehtud leiutis ja bueno . |
proovisin ka microsofti game dvr'i ja ka see toimib ilma perfi langetamata, kuid vsync off tulid videod mingid kummalised 44 ja 38fps, kuigi nurgas oli stabiilselt 70-80fps
vsync on tuli video mingi 59,8fps
lisaks nvidial see hea, et saab kuvapaugu otse imgurisse lisada
ja videote tegemine on hea, viskad youtebe'i ja raha tuleb nii et mühiseb
mul juba 2,4€ - 70€ vaja vaid kokku saada, et välja hakkaksid maksma
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
margus645
HV veteran
|
08.06.2017 12:59:58
|
|
|
Ärge solkige teemat, isiklikud probleemid lahendage muul viisil.
|
|
Kommentaarid: 145 loe/lisa |
   |
1 :: |
127 |
|
tagasi üles |
|
 |
XeStAiSy
Aeg maha 60
|
10.06.2017 07:38:15
|
|
|
Vihmausss kirjutas: |
Kui sa ei reci midagi siis milleks seda vaja, muidugi jah kui teed videosi siis see ideaalne asi kuna perf impact on olematu . Ma m2letan kui olid need vanad ajad siis sai netist otsitud ennast lolliks mis mingi programm k6ige v2hem impactiks, frapsid bandocam'id jne . nüüd on rohelistel ja punastel enda tehtud leiutis ja bueno . |
Tänaseks päevaks kasutab bandicam ka sama asja mis shadowplay perf drop olematu mõned elavad veel kivi ajas. Ja seda juba kasutatake 5-6 aastat.
Shadowplayd in nii halb kasutada kahjuks inimene läheb lihtsamat teed ja valib mugavama asja.
_________________ Punktkeevitus patareidele/akudele. Akutrelli/laptopi/e-bike. PM |
|
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
pots4t4j4
HV Guru
|
10.06.2017 11:44:09
|
|
|
Seleta siis miks shadowplayd halb kasutada on, saame ka targemaks.
|
|
Kommentaarid: 490 loe/lisa |
   |
4 :: |
3 :: |
398 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
10.06.2017 16:26:02
|
|
|
Margus, Ei kasuta sama asja mis ShadowPlay. Nvidia on ShadowPlay teinud GeForce Experience ekslusiivseks featuuriks mille nimi on nüüd Share. Ühelgi teisel programmil pole sellele ligipääsu. Ja ühegi teise programmi valikud pole nii vähe perfi mõjutavad. Nt RivaTuneri näitel võin öelda, et isegi NVENC omab päris suurt perf hitti. Ja kõik teised kasutavad samuti parimal juhul NVENC-i. Ma ei tea mis musta maagiat Share teeb, et sellel nii olematu perf hit on.
pots4t4j4, Ilmselt ta peab silmas seda, et GeForce Experience kasutamisel esimest korda peab konto tegema ja sisse logima. Muidu kui see tehtud või häkitud GFE Nologin kasutada, siis on tõesti üsna lihtne juba.
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|