Leidsin pool juhuslikult selle mängu , laps oli vaadanud vist youtubes ja jäi sinna avalehele miskit sellest.
Nüüdsest nädal aega autot kokku ladunud, õhtuti tunnike mängides. Olles autodega sina peal on asi siiski üsna keeruline. Ei pea otsima kuhu miski käib vaid mutrite , poltide suurused on kahtlased ja aega läheb õige võtme valimise peale. Lõpuks leidsin mingi listi kus on kirjas mis võti mis poldile sobib.
Olles ära joonud kasti õlut janu kustutamiseks leidsin pool juhuslikult ,et kraanivett saab ka juua
Aga mäng on ülim. sai isegi aastaid tagasi soomes elatud ja sain tuttavaks ühe vihti tee ääres tegutseva romula/korjaamo omanikuga siis tekkis kerge äratundmisrõõm
Hea nostalgia, esimene mäng, milles sai polte ükshaaval mootori külge kruttida, oli Street Rod 1(89) ja Street Rod 2(90) https://youtu.be/hGj_tRSPHhU?t=8m7s
No ma nüüd olen kokku 10 tundi mänginud. Mingi hetk juba valmistun päriselt sisse elama aga siis panin laksu ja surin ära. Permadeath oli peal.
Uue New Gamega võtsin selle maha,et oleks mingigi võimalus seda mängida Hea oligi, sest vihma sadas ja lõi välku. Telefon helises ja vastuvõttes lõi välk nö. liini sisse - sain surma, tekkisin maja taha.
Hiace - kõlbab ainult esimesel korral poes käimiseks ja õlle-söögi hoiustamiseks. Enam ma sellega sõita ei kavatse
Traktor, veits tüütu aga vajalik masin mängus. Võiks esisild ka vedavaks tehtud olla. Päris põhjagaasiga igal pool lasta ei saa. Kasutan ainult puude äraveoks ja ilmselt peaks datsuni ka sellega üles tõstma.
Samuti tegin tripi poodi sellega, lasin paagi täis ja hea oli kärutäis asju tuua. Koti viskasin salongi muidugi. Peale savegamei on kabiin roolini mingit stäshi täis Midagi liigutada üritad, siis on automaatselt pakk piima käes.
Sitapütt - Vaieldamatult lemmar masin. kannatab põhjagaasiga ringisõita suht vabalt. Ma pole aru saanud sellest ,et mis vahe on kas diffrilukk on sees või mitte. Sõita on parem kui lisasild on üleval. Kahe paagitäie pasaga polnud samuti nii probleemi sõita. Ma ei kujutagi ette kas üldse tekib vajadus see reaalselt alla ka lasta mingites olukordades. Tankida on tüütu, paak on nii suur. Kabiini mahub räigelt stuffi
Eile hakkasin ka mootorit kokku laduma, no midagi keerulist seal küll ei ole kui päriselt ka mootoritega kokku oled puutunud. Muidugi peale ja sõitma pole veel pannud.
Kardan ,et kui varsti mingeid lisaasju välja ei mõelda, siis ammendab end ära, sest autole vist on vaja suht kalleid juppisid osta ja see üksluine küttepuude tegu-vedu ja sitatransa tüütab ruttu ära.
Lisaks saab see auto ju mingi hetk ka päris valmis ?
Aga no loodam, et ikka kõpitsevad seda edasi ja kindlasti well spent 15€
Üks hetk hakkavad külateed vähe tuttavamaks saama ning traktor kas seisab või on käsigaas koguaeg põhjas. Hiace tahab klaviatuuriga sõites kohalt minnes ainult sõõrikuid teha, maanteel üle 100 aga ujub slaalomit joonte vahel. Sellele vastu pidavat aitama setting'utes nokkimine. Peaks sellega diivani ära tooma prügimäelt, muud selle kaubikuga väga teha ei ole. Traktoriga ei raatsi nii pikka sõitu ette võtta.
Siiani välk pole suutnud tabada telefoni kaudu. Kui välk helistab, siis heliseb telefon vaid hetkeks. Kui sittur on liinil, siis heliseb pidevalt. Iga kord kui proovinud välgu kõne vastu võtta, siis kõva mürin telefonitorust on pannud kohe hargile kiirelt telefoni tagasi lööma.
Iga kord kui raha kätte saadud, siis seal samas õuele sitapütt tühjaks lastud ja siis sõitu jätkatud. Kolmas telg võib mõnes väga harvas olukorras abiks tulla kui põhi kinni jääb kraavipõhja või küljele, mängus muidu praktiline otstarve puudub. Siiani pole suutnud veokaga nii kinni jääda, et mõne muu sõidukiga pukseerida oleks vaja. Tea kuidas jaksaksidki vedada kusagilt august välja. Nii kaua kuni rattad maa poole on, olen saanud kraavist välja. Ei oska öelda kas muutus või ainult tundub nii aga kui sitapaagi juhitavust muudeti, siis kaotas ta ka osa oma kiirendusvõimest. Ehk harjusin lihtsalt ära täisgaasiga sõitma, pigem tundub aga nagu et nüüd käiguvahetuste vahel ainult vahin tahhomeetrit kerkimas.
Mõnel probleem, et ei saa veoautot pukseerida. Peale üht update'i ei tohiks autod (vähemalt veoauto) liikuda kuhugi kui käsipidur on peal. Seega pukseerides tuleb maha võtta. Isegi kui rõhud maas ja tegelikult pidurid peal peaks saama pukseerida. Muidu kui kang peal, peaks mäng freeze'ima veoauto paigale. Praktikas aga ikkagi keset pasakõrre opereerimist liigub veokas paremate jahimaade suunas tasapisi.
Mäng on täitsa omamoodi aga kui kõik suuremad kohad külastatud, auto ülevaatusest läbi saadud ning ära tuunitud oma maitse järgi, siis ega enam palju järgi olegi. Kiirendamas ning ümber järve rallides lihvida oma ringiaegu.
Kes jagab autosid, siis neil saab mäng üsna kiirelt otsa. Ideaalne mäng nende jaoks kes autosid nii hästi ei tunne aga omavad kannatust, et saada see Datsun kokku ning sõitma. Nii, et läheb sirgel teel otse, veab nii nagu peaks ning jääb veel seisma ka. Sellist inimest aga annab leida.
// There might be issue where Air Filter gets stuck when trying to remove it... My suggestion is to buy Racing Carbs and throw the whole stock thing into a lake.
Loopisin kokku. Seivisin ära ja proovisin siis käivitada.
Vahel käib 2 sekundit ja käib pauk.
Vahel saab suht kaua sõita enne kui pauk käib. Koheapeal hoidsin piirajas tükk aega ja siis lasin tühikäigul sitaks käia. Veits sain sõita ja käis pauk.
Kui käib pauk, siis viskab pahmaka musta suitsu ka nagu kapotialt ja enam ei luba ühtegi matsu. (iga kord olen uuesti seivgeimi võtnud)
Mul pole muidugi KKK peal, sumajat pole (ainult VL. kolle) aga see ei tohiks nö. mõjutada seda. korra ise mõtlesin ,et karpal äkki segu liiga rikas (ma pole näppinud kordagi)
Liiga rikas segu tohiks hullu miskit teha, võimsust vähem. Lahja seguga hakkab paukuma ning detonatsiooni tagajärel lõppevad mootori piinad üsna kiirelt paugu saatel. Summutitoru ning püti puudumisel lihtsalt lärmab rohkem. Õli ja jahutusvedelik läksid ikka sisse? Õlikork unustatakse tihti alt lahti, kallatakse sisse ja jookseb kohe välja. Vahest kuidagi "logistavad" asjad ennast ise lahti. Vahepeal kolmel kepsulaagril oli loks veidi suur, poldid ise täitsa lahti keeranud. Teinekord aga klapikamber kinni ühe pooleldi pingutatud poldiga. Samas ma nokin mängu faile ka pidevalt.
Mõned tekstuurid asendada ning saab rooste maha, edevama värvkatte mootoridetailidele peale ning klaasidelt pori pestud:
Spoiler
Kuidas kütust kokku hoida:
Spoiler
Võtsin kodust maki ka kaasa ning viskasin pagassi. Nii pole vigagi sõita külamees Jaakoga poodi, võtad aga kastist kalja ja makist tuleb oma muusikat.
Järgmisena võiks oma auto mütsiriiulile vaiba peale saada, saepuruplaat liiga robustne.
Loen siin seda juttu ja tundub, et on vaja ikka ligi võtta wtf. _________________ Wreckfest 2 server: 136.243.70.252:30102 | parool: isamaa (kui on enabled)
kas olete proovinud videokaardi seadetes (amd radeon settings minu kaardi puhul) antialiasing paremaks, minuarust teeb pildi küll ilusamaks, võtab need teravad ääred tublisti ära. (anti aliasing mode-Override ja method supersamping
Liiga rikas segu tohiks hullu miskit teha, võimsust vähem. Lahja seguga hakkab paukuma ning detonatsiooni tagajärel lõppevad mootori piinad üsna kiirelt paugu saatel.
Vot, kõlab loogiliselt küll tegelikult. Umbes nii mul juhtubki tõenäoliselt. Gaasi põhjas hoides ilmselt lihtsalt on segu rikkam ja ei deto.
mis õlikorgist sa räägid kui mul pole KKK isegi peal (õlikork on selle küljes )
Ma panin täpselt nii palju kokku, et saaks tule kolvile. Elik siis viskasin rooli külge ja juhiiste on lahitiselt sees. Isegi toorest ei saa tõmmata, sest see on ju armatuuri küljes ja kellele selliseks jamaks ikka aega on
RustyZ kirjutas:
Loen siin seda juttu ja tundub, et on vaja ikka ligi võtta wtf.
Võta muidugi. Kui tavaliselt mingi nö. väga hea mängu kohta lugedes tekivad mingid suuremad illusioonid kui asi tegelikult on, siis selle mänguga kohati täpselt nii ongi AGA jällegi paljud asjad on reaalselt veel paremad kui sa neid isegi ette oskad kujutada
Pole proovinud kas "KKK" olemasoluta saab õli mootorisse valada aga kasvõi selleks hetkeks tasuks peale panna. Panin peale, kork maha, õli sisse, kork peale. "KKK" maha ning siis klappe reguleerima.
Mõtlesin õlivanni põhjas olevat õlipunni, millest lastakse õlivahetuse tarvis mootorist õli välja aga kui "KKK" puudu on, siis vist pole mootoriõli lõhnagi mootor saanud. Teagi kas kolbe lendab mootoriõli puudumise või meeletult lahja segu tõttu.
Pole proovinud kas "KKK" olemasoluta saab õli mootorisse valada aga kasvõi selleks hetkeks tasuks peale panna. Panin peale, kork maha, õli sisse, kork peale. "KKK" maha ning siis klappe reguleerima.
Mõtlesin õlivanni põhjas olevat õlipunni, millest lastakse õlivahetuse tarvis mootorist õli välja aga kui "KKK" puudu on, siis vist pole mootoriõli lõhnagi mootor saanud. Teagi kas kolbe lendab mootoriõli puudumise või meeletult lahja segu tõttu.
Ei no ega ma siis autodega esimest päeva kokku puutu, täis autopede. See oli esimene asi kui mootor aistevahel, et kas ilma KKK'ta saab õli ka valda, sest ma enda peas juba mõtlesin selle koomiliseks kuidas lihtsalt valad sinna peale seda õli.
Sai valada küll ja kõik läks ära. Ma lihtsalt puht sellepärast, et pärast on vaja klapivahesid enivei regullima hakata ja siis ma ei viitsi seda mitu korda edasi-tagasi panna. Joppas sellega igatahes
Kolbe ega midagi ei lenda. peale maagilist pauku jääb mootor ühte tükki täiesti, kõik vaatasin juba üle. See pauk tuleb väljalaskest ka IMO kui seal hääled vähegi paika peavad, sest täpselt selline pauk see nagu oleks. Ilmselt su detoteooria on õige.
Minu hinnangul ei saaks seda mängu ilma hiireta üldse mängida, seega unusta ära.
Näiteks reaalne olukord on nii:
1. Jalutad veoka juurde
2. Sirutad nö. käe välja ja avad ukse
3. Ronid autosse sisse
4. Tõmbad ukse kinni
5. Paned süüte sisse, ootad kuni eelsüüteküünalde tuli ära kustub, käivitad
6. Mängid pööretega ja ootad kuni rõhud üles tulevad (samal ajal on kasulik näiteks kõrvalt õltsi haarata,et janu kustutada)
7. Paned tuled põlema
8. tõstad lisasilla üles (või lased alla)
9. Võtad kässari maha ja hakkad sõitma
Ühesõnaga see on üks näide ja siin saab ka osasid asju üle lasta, näiteks tuled. Aga point on selles, et sul on kiireks opereerimiseks vaja meeletult hiirega vehkida, mõlemaid nuppusid (ja ka rulli) kasutada ning klaviatuuril erinevaid nuppe peksta.
Kui eelnevad toimingud tehtud, siis sõita gamepad'i, rooli (h-shifter'i tugi olemas) või kasvõi joystick'uga. Kõik muu peale sõitmise mängus oleks gamepad'iga aga frustreeriv.
Kui eelnevad toimingud tehtud, siis sõita gamepad'i, rooli (h-shifter'i tugi olemas) või kasvõi joystick'uga. Kõik muu peale sõitmise mängus oleks gamepad'iga aga frustreeriv.
No sõidu ajal on veel variant näppida raadiot ja endiselt süüa-juua (Kuna sõitmine on seal tihti suht nüri tegevus, siis on hea hetk sellel ajal tegeleda nende asjadega mis muidu naguini aega võtaks), seega ma arvan, et sõita on ka parem kui vahepeal saab hiirega hastlida kiirelt
Minu hinnangul ei saaks seda mängu ilma hiireta üldse mängida, seega unusta ära.
Näiteks reaalne olukord on nii:
1. Jalutad veoka juurde
2. Sirutad nö. käe välja ja avad ukse
3. Ronid autosse sisse
4. Tõmbad ukse kinni
5. Paned süüte sisse, ootad kuni eelsüüteküünalde tuli ära kustub, käivitad
6. Mängid pööretega ja ootad kuni rõhud üles tulevad (samal ajal on kasulik näiteks kõrvalt õltsi haarata,et janu kustutada)
7. Paned tuled põlema
8. tõstad lisasilla üles (või lased alla)
9. Võtad kässari maha ja hakkad sõitma
Ühesõnaga see on üks näide ja siin saab ka osasid asju üle lasta, näiteks tuled. Aga point on selles, et sul on kiireks opereerimiseks vaja meeletult hiirega vehkida, mõlemaid nuppusid (ja ka rulli) kasutada ning klaviatuuril erinevaid nuppe peksta.
Loen seda ja tekib tunne nagu oleks mingi AAA klassi simulaatoriga tegu _________________ Wreckfest 2 server: 136.243.70.252:30102 | parool: isamaa (kui on enabled)
Nii, leidsin vea Ikkagi tekitab augu või augud tulemüüri poole plokki ja ühekorra viskas kepsu ka koos kolviga välja.
Panin KKK. ka peale ja vahet pole, kasu ei miskit. Kusjuures kui piirajas hoida, siis ei juhtu midagi aga kui veidi tühikäigul käib, siis kohe konec multfilm jälle
Edit: Üks raamsaale polt oli lahti ikkagi
Oli vaja kohe "test drivele minna" loppe juures tõmbasin meeldiva rohlise autoga laupa ja oligi korras Tekkisin enda kodu juures uuesti. Kas nüüd kõige mõttekam oleks see sealt kuidas ära tuua. Köiega veokale sappa või ?
Äsja enne laksu, kolmandaga piirajas tõmbasin kässarit (Pidurivedelik on ju ülehinnatud)
[img]https://www.upload.ee/image/6383625/20161125185248_1.jpg[/img
NB ! Pange alati juhiiste kinni normaalselt. Vahepeal kui hüppesse läheb, siis lendad tooliga kuhugi tagaklaasi juurde ja ei näe enam juhtida. Siis pead paika tagasi paneam
Mõjutab see ka midagi, et lansekas kõver on ?
Ma kokku panema hakates ei saanud kohe normaalselt traka tõstuki käppasid alla ja siis läksin närvi, lükkasin külili. Pärast kui pooled sillajupid küljes ja "ratastele" lükkasin, siis avastasin, et segi on
Edit 2:
Kõik oli hea
Kuniks peale masinate tankimist tagasiteel mingi soti pealt läks käest ära täiega
Reaalselt oleks mängu treilat või puksiiri vaja vms
No sõidu ajal on veel variant näppida raadiot ja endiselt süüa-juua (Kuna sõitmine on seal tihti suht nüri tegevus, siis on hea hetk sellel ajal tegeleda nende asjadega mis muidu naguini aega võtaks), seega ma arvan, et sõita on ka parem kui vahepeal saab hiirega hastlida kiirelt
Tuleb kiiremini sõita, et muudeks tegevusteks peale sõitmine (loe:teel püsimise) aega ega tähelepanu ei jagu.
Rooliga oleks hea sõidukitest maksimum välja võtta kruusateedel.
Haige mäng. Lappasin seda mootorit seal kokku, järsku avastasin et süüa vaja. Suure innuga mängu alguses lasin vorstid kohe alla. Mõtlesin et otsiks poe vms. Üritasin sõita, esimest korda keerasin selle kuradi sinise bussi üle kuudi ja jäin jala metsavahele, midag teha ei osanud. Restart game. Siis tuli kuskil metsavahel mingi hull oma sapakaga täie auruga vastu, keerasin eest ära ja pabahh kuskile kraavi surnuks
Summer cari ehituseni pm pole veel jäudnudki Rooli pole viitsind panna arvuti külge.
Kuspool see pood tegelt on? _________________ Wreckfest 2 server: 136.243.70.252:30102 | parool: isamaa (kui on enabled)
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.