Kunagi sai Tartu AKs ( TÜ arvutikeskus ) ees fuajees terminalide taga 72h jutti muda taotud, kehakinnituseks Nordist ostetud sõõrikud ja Double Bock õlu. Üks sell viidi peale sellist sessiooni otse silmakliinikusse kuna enam midagi ei näinud. Paari päevaga nägemine taastus. Olid ajad ja lollused... _________________ www.lapik.ee - parima hinnaga patareid!
Soovitage Medium tanki - Individual Missions 2 (T28 Concept) käsil.
Siiani olen hakkama saanud USA tankidega M4 & M4A3E2, kuid nüüd tuleb teha DMG 3000hp (siiani max rekord 2300hp).
Spoiler
MT-6 Rapid Fire - deal at least 3000 damage to three different classes of vehicles (survive).
Kas osta T69 autoloader või minna T20 liini pidi Pershinguni. Olen ainult USA tanke mänginud. Üldiselt Tier 8-st kõrgemale pole ma siiani tahtnud minna - oskused vajavad veel lihvimist http://www.noobmeter.com/player/eu/HicPuer/514805978/
USA tech tree:
Spoiler
ps. Kiire Medium tank, millega kannataks sõiduajal lasta oleks huvitav harjutamiseks.
T69 on hea tank, aga sealt edasi ei ole väga mõtet arendada. T54E1 on küll üks parimaid medikaid, aga temaga mängida on piin. Tavamoonal on väike pene ja laadimisaeg on kohutavalt pikk. Pool mängust pead tegelema enda varjamisega. T57 heavy on aja ja krediidi raiskamine.
T8 medikatest osta 26 euroga t54 proto ja ka 5000 damaget pole võimatu teha.
T69 on väga raske mängida ilma full gold setupita. AP mitte ainult ei ole väga nõrga penega, vaid ka lendab märksa aeglasemalt kui HEAT. T54E1 on muidugi minu hinnangul väga OP ja väärt isegi T69st läbi grindimist.
Samas T20 - Persh - M46 Patton - M48 Patton liin on väga atraktivne peale seda, kui M48 buffi sai. Nii Pershing kui M46 Patton on nauditavad masinad. Easy liin seega, soovtaks siis toda pigem.
Ma pole aastakese enam mänginud. Mis M48-l muudetud on? Pershing on olnud üks lemmiktankidest, aga T10 kuudiga minu mängustiil klappinud ei ole.
erick kirjutas:
T69 on väga raske mängida ilma full gold setupita. AP mitte ainult ei ole väga nõrga penega, vaid ka lendab märksa aeglasemalt kui HEAT. T54E1 on muidugi minu hinnangul väga OP ja väärt isegi T69st läbi grindimist.
Samas T20 - Persh - M46 Patton - M48 Patton liin on väga atraktivne peale seda, kui M48 buffi sai. Nii Pershing kui M46 Patton on nauditavad masinad. Easy liin seega, soovtaks siis toda pigem.
Ma pole aastakese enam mänginud. Mis M48-l muudetud on?
Gun handling + dpm said buff'i. Aga ta hiilgust ei taastatud, kus ta oli suisa OP
M48 on nüüd nauditav mängida just kahuri tõttu. DPM läheb varustuse, crew ja toiduga üle 3540 ning liikumise pealt sihtimine on tervelt 33% täpsem kui varem. Aimtime sai ka väikese boosti, 2.0s pealt 1.9s peale.
Õnnestus ära teha Obj. 260 TD viimane missioon kus oli vaja teha 8k dämmi. 50:50 võimalus oli teha see ära honoritega, aga selles osas polnud RNG minu poolt
Hea töö Peedu samas alati kui ise lähen sellesse põõsasse, siis tehakse alati vastaste skaudi poolt counter sinna ja siis põhim. gg. Sisult olen loobunud sellest positsioonist viimasel ajal, olen tavalsielt läinud mäge spottima..
Hea töö Peedu samas alati kui ise lähen sellesse põõsasse, siis tehakse alati vastaste skaudi poolt counter sinna ja siis põhim. gg. Sisult olen loobunud sellest positsioonist viimasel ajal, olen tavalsielt läinud mäge spottima..
Alati ei saagi sinna põõsasse minna, see lahing oli vastastel vähe skaute ja enda meeskonnast keerasid paljud nina 1 liini poole. Väga huvitavas kohas istus vastaste WZ, kui minu meeskonnast oleks tanke keskele läinud oleks WZ palju kurja teinud.
Nojah, minu probleem suure Pattoniga on olnud see, et ei suuda elusid hoida. Pehmema rauaga kõrgeid leveleid vähe mänginud ka ja ei oska piisavalt turvalist positsiooni valida. Lisaks teen ilmselt liiga palju kontrollitud laske, mis hoiab mind pikalt väljas - janoh, Pattonist läbi lasta ei ole eriti keeruline.
erick kirjutas:
thomak28 kirjutas:
fellanor kirjutas:
Ma pole aastakese enam mänginud. Mis M48-l muudetud on?
Gun handling + dpm said buff'i. Aga ta hiilgust ei taastatud, kus ta oli suisa OP
M48 on nüüd nauditav mängida just kahuri tõttu. DPM läheb varustuse, crew ja toiduga üle 3540 ning liikumise pealt sihtimine on tervelt 33% täpsem kui varem. Aimtime sai ka väikese boosti, 2.0s pealt 1.9s peale.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.