Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Bitcoin ja muud krüptorahad »  Krüptorahade tehniline arutelu märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 433, 434, 435 ... 454, 455, 456  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
CryptoBoss
HV vaatleja

sõnum 02.06.2016 23:49:33 vasta tsitaadiga

Arvutused on tehtud juba kaevatud yhikute pealt ja kalkulaatoriks kasutasin seda: http://karldiab.com/EthereumMiningCalculator

Kaevureid hoian keldris kus on m6nusalt jahe ja niiskus ei tohiks ka liiga teha kui kaevurid koguaeg sees on.

Overclockisin kaarid (r9 380) 1080, 1550, volte ei puutunud. Hash rate t6usis vaid umbes 5MH/S k6ige rohkem (5 kaardi kohta). Kas tasub veits juurde timmida v mitte?

Tellisin m6ned riserid hiinast juba 2ra, juhul kui 3 n2dalaga k2tte ei saa siis ostan sinult mteachx

Olen veits mures tuleohutuse suhtes kuna pole koguaeg kodus ja v2lja ka ei tahaks lylitada. Kui t6en2oline see on et p6lema v6ib minna, oskab keegi oma kogemuste p6hjal 6elda?
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
yerba
HV Guru
yerba

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 03.06.2016 00:00:55 vasta tsitaadiga

Ei lähe ta midagi põlema. Aga soovitaks siiski suitsuandur panna. Näiteks Nest Protect gen 2. Saad koheselt äpi peale teavituse, kui kaevandus põleb. icon_smile.gif Tegelikult halvemal juhul kärssab mõni molex maha ja aparaat pakib end kokku, kui vähegi tänapäevased kaitsmed on. Mitte jupp vasktraati kaitsmete asemel.
Keldri osas - jahe küll, aga mingi aja peale peaks ventilatsioon ka ikka vajalik olema?

mikk55
HV veteran
mikk55

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 03.06.2016 00:02:56 vasta tsitaadiga

Keldris on ikkagi nii niiske, et tapab kaardid ära (tekib korralik kondents ning see hakkab jootetina oksüdeerima).
yerba
HV Guru
yerba

sõnum 03.06.2016 00:03:44 vasta tsitaadiga

PS - Tulemas on 6X MSI AMD R7 370 4 GB, PSU EVGA 850W, MOBO H81 PRO BTC Pole varem 6 kaevurit ehitanud loodab et hakkab stabiilselt t66le.
See 6x 370 koos süsteemaga tarbibki 840-860W vahel. Ma vaataks sinna vähe kangema ploki vahele. Mul on sellistel mineritel Corsairi HX1000 plokid vahel. Otsasid jätkub täpselt 6 kaardi jaoks.

pyrex
Aeg Maha 2a
pyrex

sõnum 03.06.2016 09:36:22 vasta tsitaadiga

Ega keegi juhuslikult 6 pin kaableid ise tee? Vedeleb IBM DPS-1300BB ja mõtlesin, et kasutaks ära. Pildil toodud kaablid oleks ideaalsed + lisaks sinna veel molex otsad riserile.

viimati muutis pyrex 03.06.2016 10:31:13, muudetud 1 kord
tagasi üles
elukaz
HV Guru
elukaz

sõnum 03.06.2016 10:08:32 vasta tsitaadiga

See ei murra konti, tee ise thumbs_up.gif
Aga molekseid ära sinna pane, võib tulevärki saada.

CryptoBoss, keskmisest kuisest käibest saad siis rääkida kui sul on mitu kuud toodangut mille pealt arvutada. Tänane kasum korda 30 on imaginaararv.
Ja ükspäev leiad et kelder ei olegi enam jahe ja niiske ja peaks mingi luugi lahti tegema icon_biggrin.gif

Keera mälu tagasi 1500 peale ja vaata mis vahe on, 200 seeria võib anda 10% langust kui mälu keerata 1500>1501

pyrex
Aeg Maha 2a
pyrex

sõnum 03.06.2016 10:25:55 vasta tsitaadiga

elukaz kirjutas:
See ei murra konti, tee ise thumbs_up.gif
Aga molekseid ära sinna pane, võib tulevärki saada.

Pole vastavaid tange (milliseid tange vaja läheb?) ja otsad ka puha puudu. Otseselt kiiret pole, teen ettevalmistusi kõigest. icon_smile.gif
tagasi üles
CryptoBoss
HV vaatleja

sõnum 03.06.2016 10:31:42 vasta tsitaadiga

yerba - ma kahjuks tellisin 850w juba 2ra. Proovin siiski ehk veab v2lja, kui ei siis tuleb 1000w panna. Mis kiirusega sul hashib see masin ja mis driverit kasutad?

mikk55 - sul v6ib t2iesti 6igus olla. On sul omal kogemused selles suhtes? M6lemas keldri otsas on aknad lahti kusjuures aga talvel peab ju aknad kinni panema - ehk siis toon kaevurid tuppa - on hea ja soe olla samal ajal kui raha muudkui tuleb ja tuleb ;-D

elukaz - sul on 6igus! Vist liialdasin veits on esialgsed arvutused yhe n2dala p6hjal tehtud.

Teoorias peaks 300MH/S p6hjal kuus tulema puhas kasum 900 USD

elektri tarbimine on 2700 Kw - 244 USD (elektri hinnaks panin 0.1 EUR KW/H)

Pool fee - 11 USD

rahade vahetamine ( ETH - BTC - EUR https://www.coinimal.com ) umbes 2.5% - 30 USD

Palju keegi elektri eest maksab ja mis paketti kasutatakse?
Mis moodi oma Bitcoinid Eurodeks vahetate?
tagasi üles
elukaz
HV Guru
elukaz

sõnum 03.06.2016 10:50:39 vasta tsitaadiga

Rahade vahetamine on nii väikse tasuga et pole mõtet kalkuleeridagi. Kaevad otse krakenisse, seal vahetad otse euriks 0,midagi% ja euri väljakanne on 9 senti thumbs_up.gif
yerba
HV Guru
yerba

sõnum 03.06.2016 10:51:16 vasta tsitaadiga

Core clock : 1100
Memory: 1400
15.12 driver.
Coinotroni pooli jõuab ETH mining 28 days chart järgi: min 68 max 76 mhash per 24h.

Kasumi osas on lood väheke teistsugused kui arvad. Nädala ajalises raamis vaatamine annab üsna kitsa pildi. Laia vitsaga lüües saame sellise loo, et ühe kuu jooksul langeb Su tänane kasum ca 25%. Tänu raskusastme tõusule. Kui kaks kuud tagasi teenisid kastid näiteks nö 5000 eur kuus, siis tänaseks päevaks on see 2500 eur kuus. Kahe kuu pärast on see 1250 eur kuus.
Üldiselt - ära siin suurt raha taga ajama mine, võta seda huvitava meelelahutusena. Praegu alustades Sa ei teeni oma riistvaragi tagasi väga tõenäoliselt. Arvesta veel sellega, et juulikuus-augustikuus hakkavad turule tulema need odavad ja väikese voolutarbega ( vähem soojust, keskeuroopa ei pea kuumalaine ajal oma kaevandusi kinni lükkama ) rx 480 kaardid. Siis on oodata raskusastme suuremat tõusu. Loo point on selles, et kui kasumit otsid, siis oleks mõistlikum selle riistvara raha eest osta otse ETH või DAO värki.

BTC to EUR saad vahetada kraken.com lehel. Kuigi võid ka otse ETH eur vahetada, BTCks vahepeal asju konvertima ei pea.

CryptoBoss kirjutas:
yerba - ma kahjuks tellisin 850w juba 2ra. Proovin siiski ehk veab v2lja, kui ei siis tuleb 1000w panna. Mis kiirusega sul hashib see masin ja mis driverit kasutad?

mikk55 - sul v6ib t2iesti 6igus olla. On sul omal kogemused selles suhtes? M6lemas keldri otsas on aknad lahti kusjuures aga talvel peab ju aknad kinni panema - ehk siis toon kaevurid tuppa - on hea ja soe olla samal ajal kui raha muudkui tuleb ja tuleb ;-D

elukaz - sul on 6igus! Vist liialdasin veits on esialgsed arvutused yhe n2dala p6hjal tehtud.

Teoorias peaks 300MH/S p6hjal kuus tulema puhas kasum 900 USD

elektri tarbimine on 2700 Kw - 244 USD (elektri hinnaks panin 0.1 EUR KW/H)

Pool fee - 11 USD

rahade vahetamine ( ETH - BTC - EUR https://www.coinimal.com ) umbes 2.5% - 30 USD

Palju keegi elektri eest maksab ja mis paketti kasutatakse?
Mis moodi oma Bitcoinid Eurodeks vahetate?
tagasi üles
CryptoBoss
HV vaatleja

sõnum 03.06.2016 12:20:00 vasta tsitaadiga

yerba - ma pidasin silmas esimese kuu sissetulekut. See kalkulaator ( http://karldiab.com/EthereumMiningCalculator/) n2itab 2ra j2rgmiste kuude sissetulekud ka kus on Difficulty, Diff Change sisse arvestatud eelnevate kuude keskmisete n2itude p6hjal.
See on selge et investeeritud summat ma niipea tagasi ei teeni ja rikkaks ka ei plaani saada. Aga usun et ETH hind t6useb palju k6rgemale juba l2hitulevikus, tean ka seda et plaanitakse yle minna Proof of Stake j2rgmisel aastal mis toob kaasa selle et kaardid tuleb maha lykata v loodetavasti teisi kryptosid kaevama hakata.
DAOsse investeerisin juba eelmyygi ajal 6900 DAO icon_razz1.gif Liski panin ka 100 ETHi aga kaotasin kohe 3x v22rtuse p2eval mil Polosse lykati icon_sad.gif
AMD Radeon RX 480 tulevad v2lja selle kuu l6pus ja hinnaks saab olema alla 200 EUR aga keegi ju veel ei tea kui head need kaardid kaevandamiseks on. Oleks ma seda varem teadnud siis ma poleks r9 390 ostnudki! Hinnavahe ja voolutarbimise vahe on v6rreldes RX 480 ylisuur.

elukaz - suur t2nu infi eest. Ma millegip2rast arvasin et Krakenist ei saa EUR v2lja v6tta. nüüd on sellega korras, just proovisin j2rgi, v2ga viis!
tagasi üles
yerba
HV Guru
yerba

sõnum 03.06.2016 12:32:08 vasta tsitaadiga

CryptoBoss kirjutas:
yerba - ma pidasin silmas esimese kuu sissetulekut. See kalkulaator ( http://karldiab.com/EthereumMiningCalculator/) n2itab 2ra j2rgmiste kuude sissetulekud ka kus on Difficulty, Diff Change sisse arvestatud eelnevate kuude keskmisete n2itude p6hjal.
See on selge et investeeritud summat ma niipea tagasi ei teeni ja rikkaks ka ei plaani saada. Aga usun et ETH hind t6useb palju k6rgemale juba l2hitulevikus, tean ka seda et plaanitakse yle minna Proof of Stake j2rgmisel aastal mis toob kaasa selle et kaardid tuleb maha lykata v loodetavasti teisi kryptosid kaevama hakata.
DAOsse investeerisin juba eelmyygi ajal 6900 DAO icon_razz1.gif Liski panin ka 100 ETHi aga kaotasin kohe 3x v22rtuse p2eval mil Polosse lykati icon_sad.gif
AMD Radeon RX 480 tulevad v2lja selle kuu l6pus ja hinnaks saab olema alla 200 EUR aga keegi ju veel ei tea kui head need kaardid kaevandamiseks on. Oleks ma seda varem teadnud siis ma poleks r9 390 ostnudki! Hinnavahe ja voolutarbimise vahe on v6rreldes RX 480 ylisuur.

elukaz - suur t2nu infi eest. Ma millegip2rast arvasin et Krakenist ei saa EUR v2lja v6tta. nüüd on sellega korras, just proovisin j2rgi, v2ga viis!

Kui ma ei eksi, siis SEB ega Swed ei lase oma kontole kanda krakenist EUR. Parandage, kui ma eksin. Rahapesu vaja ju kuidagi tõkestada. icon_smile.gif
tagasi üles
-huviline-
HV kasutaja

sõnum 03.06.2016 12:42:24 vasta tsitaadiga

Bitstamp.net to Swed ei ole siiani probleeme valmistanud. Väga sujuvalt töötab.
elukaz
HV Guru
elukaz

sõnum 03.06.2016 12:46:07 vasta tsitaadiga

Kolmkordaüleõla, aga swedi tuleb ilusti päeva või kahega.

CryptoBoss, see kalkulaator ei arvesta hinnalangust. Alles oli hind alla 7 euri, arvuta sellega. Dif tõusu arvestab ka lineaarselt, pakun et kahe kuu pärast on see oluliselt suurem number kui 65.

T2nel
HV Guru
T2nel

sõnum 03.06.2016 17:59:21 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Kui ma ei eksi, siis SEB ega Swed ei lase oma kontole kanda krakenist EUR. Parandage, kui ma eksin. Rahapesu vaja ju kuidagi tõkestada.

SEB-i tuli ka Krakenist ~päevaga.

Edit: Mulle justkui tundub, et graafikakaardi mälu clock ei muuda mitte midagi (hashrate-i siis). Kui jookustan mälusid 50% kiirusel (stock seadetest), siis hashrate jääb samaks. Core clock annab märgatava erinevuse, aga mälu clock minu puhul justkui ei muudaks midagi. Any thoughts?
tagasi üles
pyrex
Aeg Maha 2a
pyrex

sõnum 03.06.2016 21:40:23 vasta tsitaadiga

15.12 driveril on probleeme underclockiga teatud kaartide suhtes. Kontrolli gpu-z programmiga kas sinu 50% underclock ikkagi jõustus.
tagasi üles
sanchos
Kreisi kasutaja
sanchos

sõnum 06.06.2016 18:32:50 vasta tsitaadiga

CryptoBoss kirjutas:

Njah päris kõvasti sa kaotasid Liskiga sa siis pead ootama, kuni hind tõuseb enam vähem sama tasemele )))
480 kaardi kohta ma arvan nad annavad võib olla sama palju kui näiteks R9 390x äkki, ei usu et tuleb ulme hash reit. ma mingi foorumis lugesin välja et see kaart peaks andma 120M/h ETH kopp.gif icon_lol.gif ei tea kus selline number tuli välja. ootame ära teste)))
soovitan ikka jälgida mingi uut kryptoraha väljatuleku, siis mõelda kas tasub osta või mitte))) jah DAO oli odav seda võis küll osta)
tagasi üles
yerba
HV Guru
yerba

sõnum 06.06.2016 18:36:02 vasta tsitaadiga

480x kohta on siin teemas huvitavamaid spekulatsioone: https://bitcointalk.org/index.php?topic=1494859.0
Aga üldiselt jah, on arvamusi seinast seina. Ja teine suurem mure nende kaartide on tõenäoliselt see, et ega esimese kuu aja jooksul neid iga nurga peale müüki ei jagugi..
Pigem ostke AMD aktsiaid icon_smile.gif

teretalv
HV veteran

sõnum 08.06.2016 15:10:35 vasta tsitaadiga

oskab kegi öelda https://hashflare.io pilvekaevandamise tasuvust icon_question.gif
Ära usu kes kutsuvad kuskile raha investeerima. Suurt tootlust ei tule keegi kandikul kätte tooma! Head ja kindlat tootlust saab ainult siis, kui ise enda kontrolli all on kogu protsess või enamus sellest.
Teen Hobikorras Audio, Video, Foto ja Trükiettevalmistust/Kujundust ja Python Scripte
tagasi üles
yerba
HV Guru
yerba

sõnum 08.06.2016 15:14:39 vasta tsitaadiga

teretalv kirjutas:
oskab kegi öelda https://hashflare.io pilvekaevandamise tasuvust icon_question.gif

Absoluutselt ei tasu ära praeguse eth hinna ja 25-30% kuus suureneva raskusastme juures.
tagasi üles
CryptoBoss
HV vaatleja

sõnum 14.06.2016 01:17:05 vasta tsitaadiga

link :: Vot see on alles Ethereum Mining Rig

Vot see on alles Ethereum Mining Rig! https://www.youtube.com/watch?v=KQNcAz10TKA
tagasi üles
yerba
HV Guru
yerba

sõnum 14.06.2016 07:00:03 vasta tsitaadiga

CryptoBoss kirjutas:
Vot see on alles Ethereum Mining Rig! https://www.youtube.com/watch?v=KQNcAz10TKA

Ehitusliku kylje pealt natukene overkill rig - milleks need nö aialipid seal põhjas head peaks olema?
Samas seda kasti ei stäki kuidagi. Tundub lihtsalt suur kolakas - ysna ebaõnnestunud konstrui. Rig voiks olla kiirelt ja odavalt ehitatav - nullist valmis ca poole tunni ja 10 euroga. Samas õhk võiks kõigile komponentidele igast suunast ligi saada.
tagasi üles
sanchos
Kreisi kasutaja
sanchos

sõnum 14.06.2016 11:13:52 vasta tsitaadiga

yerba kirjutas:
CryptoBoss kirjutas:

Ehitusliku kylje pealt natukene overkill rig - milleks need nö aialipid seal põhjas head peaks olema?
Samas seda kasti ei stäki kuidagi. Tundub lihtsalt suur kolakas - ysna ebaõnnestunud konstrui. Rig voiks olla kiirelt ja odavalt ehitatav - nullist valmis ca poole tunni ja 10 euroga. Samas õhk võiks kõigile komponentidele igast suunast ligi saada.

Nad näitavad mis on võimalik teha)) aga jah, hind, voolutarve ei ole mõistlikud, pigem teha kolm Rig-i ja saavutad sama jõudluse vähema voolutarvemisiga.
ootan huviga kui tuleb testi RX 480
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 16.06.2016 15:57:36 vasta tsitaadiga

... pöörake ometi tählepanu teema pealkirjale, teemast mööda postitamine täidab vaid kasti ...
Aeg maha 1p
tannukas6

sõnum 17.06.2016 01:13:44 vasta tsitaadiga

DigeBeni kirjutas:
... pöörake ometi tählepanu teema pealkirjale, teemast mööda postitamine täidab vaid kasti ...

Juhata mind teemani, kus võib vabalt(ilma tsensuurita) rääkida erinevate protokollide tehnilistest näitajatest. Väga huvitab ikka. Ma tulin siia õppima krüptovaluutat, väga raske on kui iga küsimus kustutatakse. icon_sad.gif Kas ma tõesti esitan nii rumalaid küsimusi? icon_confused.gif icon_confused.gif icon_confused.gif Väga vabandan, et nii noob olen!

Nagu ma aru saan on kaevandajatel oma auk kuhu postitada siin. Miks meil vaja kaevandajatele kahte samasuguse sisuga teemat?
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Bitcoin ja muud krüptorahad »  Krüptorahade tehniline arutelu mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 433, 434, 435 ... 454, 455, 456  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.