Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Bitcoin ja muud krüptorahad »  Krüptorahade tehniline arutelu märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 432, 433, 434 ... 454, 455, 456  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
The_Boss
HV Guru
The_Boss

sõnum 07.04.2016 19:46:23 vasta tsitaadiga

yerba, mul neid 2000W toitekaid paar tükki üle. Varsti peaks nendele connectorid ka jõudma, kuhu saab siis juhtmed külge joota. Aga PCI-e juhtmeid/pistikuid mul enam pakkuda pole sellele.
elukaz
HV Guru
elukaz

sõnum 07.04.2016 19:49:05 vasta tsitaadiga

The_Boss, võid ühe mulle reserveerida kui hinnas kokkuleppele saame.

Kui ma nüüd mööda ei pane siis DAG kasvab iga 30000 ploki ehk 5 ööpäeva tagant 8MB. Mis juhtus näiteks täna öösel ja masinad võisid hommikul restarti küsida.
Selle tempoga jõutakse dets lõpus 1 88x xxx xxx baidini ja kui käsuritta lisada --list-devices siis võib sealt vastu vaadata 1 87x xxx xxx baiti alloc memory vms mis tähendab et 2GB kaart enam ei tööta. Ilmselt on selleks ajaks välja mõeldud kuidas seda piiri edasi nihutada.

Selle vältimiseks tutika 4GB kaardi ostmise mõttekus on sügavalt kaheldav, suure tõenäosusega on selleks ajaks tegu kõigest soojapuhuriga.

p.s. see ei olnud POW selgitus.

yerba
HV Guru
yerba

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 07.04.2016 19:52:21 vasta tsitaadiga

elukaz kirjutas:

Kui ma nüüd mööda ei pane siis DAG kasvab iga 30000 ploki ehk 5 ööpäeva tagant 8MB. Mis juhtus näiteks täna öösel ja masinad võisid hommikul restarti küsida.
Selle tempoga jõutakse dets lõpus 1 88x xxx xxx baidini ja kui käsuritta lisada --list-devices siis võib sealt vastu vaadata 1 87x xxx xxx baiti alloc memory vms mis tähendab et 2GB kaart enam ei tööta. Ilmselt on selleks ajaks välja mõeldud kuidas seda piiri edasi nihutada.

Selle vältimiseks tutika 4GB kaardi ostmise mõttekus on sügavalt kaheldav, suure tõenäosusega on selleks ajaks tegu kõigest soojapuhuriga.

Samas oleks päris huvitav pilt diffi kukkumises, kui ühel ilusal päeval 2GB kaardid enam ei tööta. Tõenäoliselt paraku seda päeva ei näe, aga kui näeb, siis avan ühe kloostriõlle ja vaatan kuidas eetrid vurinal kaukasse kukuvad. icon_cool.gif
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
mteachx
HV Guru
mteachx

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 07.04.2016 20:18:38 vasta tsitaadiga

yerba kirjutas:
elukaz kirjutas:

Samas oleks päris huvitav pilt diffi kukkumises, kui ühel ilusal päeval 2GB kaardid enam ei tööta. Tõenäoliselt paraku seda päeva ei näe, aga kui näeb, siis avan ühe kloostriõlle ja vaatan kuidas eetrid vurinal kaukasse kukuvad. icon_cool.gif

ot:
Me ootame ka sõber Peebuga õlut beer_yum.gif icon_biggrin.gif

- Sinu isiklik nutipartner
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
yerba
HV Guru
yerba

sõnum 07.04.2016 20:50:07 vasta tsitaadiga

Järgmise nädala lõpus on Orvalid Eestis. icon_smile.gif

mteachx kirjutas:
yerba kirjutas:
elukaz kirjutas:

ot:
Me ootame ka sõber Peebuga õlut beer_yum.gif icon_biggrin.gif
tagasi üles
pyrex
Aeg Maha 2a
pyrex

sõnum 07.04.2016 23:06:00 vasta tsitaadiga

The_Boss kirjutas:
yerba, mul neid 2000W toitekaid paar tükki üle. Varsti peaks nendele connectorid ka jõudma, kuhu saab siis juhtmed külge joota. Aga PCI-e juhtmeid/pistikuid mul enam pakkuda pole sellele.

Mul ka üks 2kw isend kapis, ootab uut omanikku või rakendust. Kel huvi siis ps.
tagasi üles
The_Boss
HV Guru
The_Boss

sõnum 07.04.2016 23:14:13 vasta tsitaadiga

elukaz, teeme nii. Annan teada, kui connector ka kohal on.
Kristoferr
HV Guru
Kristoferr

sõnum 09.04.2016 11:11:17 vasta tsitaadiga

Mis nende 2KW serveri toidete efektiivsus on teil? Kui ei tea, siis mudeli nimest piisaks kah.
Eriti ei ole huvitatud 2KW toitest, mis võrgust 3KW tõmbab.

pyrex
Aeg Maha 2a
pyrex

sõnum 09.04.2016 11:31:51 vasta tsitaadiga

Kristoferr kirjutas:
Mis nende 2KW serveri toidete efektiivsus on teil? Kui ei tea, siis mudeli nimest piisaks kah.

Serveri toited on üldiselt 90+ efektiivsusega @50% load and up
tagasi üles
Kristoferr
HV Guru
Kristoferr

sõnum 09.04.2016 13:16:09 vasta tsitaadiga

pyrex kirjutas:
Kristoferr kirjutas:

Serveri toited on üldiselt 90+ efektiivsusega @50% load and up

Gold või Platinum märgis peal? Pean ehk ka ühe ebayst ligi võtma.

pyrex
Aeg Maha 2a
pyrex

sõnum 09.04.2016 13:39:22 vasta tsitaadiga

Ei ole mingit märgist. Mõõdetud efektiivsus. Enne ostu guugelda. icon_wink.gif
tagasi üles
mikk55
HV veteran
mikk55

sõnum 11.04.2016 16:24:36 vasta tsitaadiga

elukaz, MSI afterburner. Näitab max temperatuure ära, mis jälgimise ajal olnud. GPU-Z puhul logifaili tegemine?
elukaz
HV Guru
elukaz

sõnum 01.05.2016 16:00:42 vasta tsitaadiga

Claymore miner: https://bitcointalk.org/index.php?topic=1433925.0
Built in proxy ehk suhtleb otse stratum serveritega, failover, stabiilne hash näit kaevuriaknas igale kaardile mis on väga sobiv kellamiseks, alates 4.0 arvutab dagi otse videomällu nii et pole enam vaja palju rami ega kettaruumi. Peale ühe kaardi crashi töötab edasi.
Ja nii muuseas kaevab vasakult veel decredi lisaks. Mis võtab aga lisavoolu nii et kaevur võib ülevaatust vajada.

Vanemate driveritega vaja kaevuri folderisse kopida 15.12 dll-id amdocl, amdocl64, amd_opencl, amd_opencl64. Need saab kätte kui lasta 15.12 install käima, aga peale lahti pakkimist canceldada, siis leiab need kuskilt driver folderist kuhu kõik lahti pakiti.

CryptoBoss
HV vaatleja

sõnum 24.05.2016 17:20:42 vasta tsitaadiga

Ehitan kaevurit, hetkel kaevab ainult kahe AMD Radeon R9 380 4G kaardiga (ootan PCI-E 1x to 16x Powered USB 3.0 Extender Riser Adaptereid eBayst) , stratum, coinotronis aga hash rate on ainult 18 Mh/s . teistel kaevab 20-22 Mh/s . Oskab keegi aidata?

Tegin ka FB grupi et ifot jagada https://www.facebook.com/groups/485024658365574
tagasi üles
yerba
HV Guru
yerba

sõnum 24.05.2016 17:57:29 vasta tsitaadiga

Tundub, et ma peaks ühe pikema kirjatüki kirjutama asjast. icon_smile.gif Üksõhtu võtan end kokku ja teen koos pildimaterjaliga eetrikaevanduse A ja O valmis. Küll minu enda kogemuse-nägemuse põhjal.

Aga eelmisele postitajale - mingi väike kriitikameel võiks ikka toiteploki valikul olla. Kui Sul on aparatuur mis tarbib laias laastus 1000W, siis see 1000W toitekas ära ei toida. Mittetoitmine avaldub kõige salakavalamal moel videokaardi driverite kräshimiseks. Et ühtepidi on aparaadil küll vunk sees paar minutit või lausa tunnikese, aga siis pakib kaevamise kokku ja istub niisama rõõmsasti. Ja siis mõtled, et on see nüüd kaardi viga ( huvitav milline kuuest ) või emaplaadi viga või pagan teab mis. On isegi ette tulnud juhtumeid, et ühest seinakontaktist kaevur krashib oma driveritega ja teises mitte.
Keep it simple - 5-6 kaardiga masina jaoks võta 1200w ( näiteks seasonic p1200 platinum - 10x pci-e otsad ) või 1250w toitekas. Ja hoiad ühe suure mure juba ära. PS: Igasugused molex - PCIE toite üleminekud on saatanast. Üks kaevuri kohta on veel ok, aga kui mitu kokku pusad, siis lõpeb see asi samamoodi krashiga. Proovitud.

Ja nagu elu on näidanud, 6 kaardiga rig ei pruugi stabiile olla. Pagan teab miks, aga 5 kaardiga rigid töötavad mul paremini ja stabiilsemalt igati. Rekord on ühel rigil 56day uptime. 5 kaardiga, windows 10.

Ja emaplaatideks soovitaks Asrock pro btc või pro g seeria tooteid. Või ka B85 anniversary. Mõned muud katsetused teiste sama hinnaklassi plaatidega on mul läinud paraku vett vedama. No üldse ei viitsi rigiga mässata ja seda restartida ja mütata, selle asemel et midagi muud tarka teha. icon_smile.gif

PS. 5 kaardiga rigi hinnad on jäänud mul 700 - 1100 eur vahele. Oleneb mis hinnaga on kaardid-toitekad kätte tulnud. Kasutan peamiselt r9 280x kaarte. Vahepeal sai neid õige soodsalt kätte. Mõnikord lausa 75 eur tk.
tagasi üles
riaak
HV Guru
riaak

sõnum 24.05.2016 18:08:36 vasta tsitaadiga

yerba, kas ja palju sul kaarte selle aja jooksul maha on surnud?
yerba
HV Guru
yerba

sõnum 24.05.2016 18:14:23 vasta tsitaadiga

riaak kirjutas:
yerba, kas ja palju sul kaarte selle aja jooksul maha on surnud?

1 kaart on tõesti. Ja selle põletasin ise oma rumalusest läbi, jätkates omavahel powerdatud lint-riserid ilmselt valesti. Peale seda viskasin vanadest varudest kõik lindid minema ja jätkasin edasi rigide nikerdamist vaid USB riseritega.
Aga jah, peamine materjal on ehitamiseks olnud kasutatud R9 280X kaardid. Kõigil olen esimese asjana termopasta ära vahetanud. Ja seeläbi 6-12 kraadi temperatuuri allapoole saanud kaartidel. 12 kraadilanguse saanud kaardil oli algse termopasta asemel alles lihtsalt mingi asfaldipuru laadne toode. Pastana olen kasutanud Gelid GC-Extremet.

viimati muutis yerba 24.05.2016 18:21:48, muudetud 1 kord
tagasi üles
riaak
HV Guru
riaak

sõnum 24.05.2016 18:16:58 vasta tsitaadiga

thumbs_up.gif
Ehk mainid siis ära ka, palju neid kaarte su käest läbi on käinud? icon_razz.gif

yerba
HV Guru
yerba

sõnum 24.05.2016 18:20:58 vasta tsitaadiga

riaak kirjutas:
thumbs_up.gif
Ehk mainid siis ära ka, palju neid kaarte su käest läbi on käinud? icon_razz.gif

Ei ole palju, kogu kaevandusajaloo peale jääks see number 60-80 vahele. Kasutatud 280X kaartidest siis rääkides.
Ja mõned kaardid millel ventikad ikka üsna kinni või mingi suurem mure testimise käigus välja tuleb, olen müüjale saanud tagasi viidud ka kenasti.
tagasi üles
mteachx
HV Guru
mteachx

sõnum 25.05.2016 01:02:00 vasta tsitaadiga

yerba kirjutas:
riaak kirjutas:
thumbs_up.gif

Ei ole palju, kogu kaevandusajaloo peale jääks see number 60-80 vahele. Kasutatud 280X kaartidest siis rääkides.
Ja mõned kaardid millel ventikad ikka üsna kinni või mingi suurem mure testimise käigus välja tuleb, olen müüjale saanud tagasi viidud ka kenasti.

Tegelikult kui mõelda, siis 60-80 vahele jääv kogus on "inimese" jaoks ikka meeletu. Aga noh, ega ma ka palju alla jää - ca 10 kaardi võrra ehk. Olid BTC ajad, on ETH ajad.

PS, risereid otse eestist võib küsida minult. Hind küll krõbedam aga tasub ära. beer_yum.gif

- Sinu isiklik nutipartner
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
sanchos
Kreisi kasutaja
sanchos

sõnum 02.06.2016 20:27:37 vasta tsitaadiga

Huvi pärast küsin kas keegi mainib või mainis Siacoin?
tagasi üles
CryptoBoss
HV vaatleja

sõnum 02.06.2016 20:31:04 vasta tsitaadiga

V2ike update: Sain k6ik kaardid korralikult Hashima. nüüd on 20 MH/S (r9 380) vahetasin driverid vanade vastu v2lja. K6ige paremad tunduvad olevat 15.12 .
Kokku on hetkel 3 kaevurit, kokku umbes 300 MH/s - Kuine sissetulek j22b keskmiselt 1000 EUR kanti

1) 5x Radeon r9 380 4GB, PSU RM1000i 1000WATT, WIN 10, MOBO H81 PRO BTC

2) 5x Radeon r9 380x 4GB , PSU RM1000i 1000WATT, WIN 10 MOBO H81 PRO BTC

3) 3x Radeon r9 390 8GB, PSU RM1000I 1000WATT, WIN 10 MOBO H81 PRO BTC (tulemas on neljas kaart veel koos lisa PSUga)

Tulemas on 6X MSI AMD R7 370 4 GB, PSU EVGA 850W, MOBO H81 PRO BTC Pole varem 6 kaevurit ehitanud loodab et hakkab stabiilselt t66le.

Raisereid pole eestis saada (kui keegi teab andku teada) tellin hiinast suure hunniku et siis ka ostasse myyki panna.

Kas keegi oskab n6u anda selles osas et kas tasub kaarte overclockida Ethereumi kaevandamise jaoks v mitte?
tagasi üles
sanchos
Kreisi kasutaja
sanchos

sõnum 02.06.2016 20:54:17 vasta tsitaadiga

CryptoBoss,
see et kalkulaator näitab et siisetulek on 1000,- see on ideaalis vaid.
kui sul on hea jahe ruum või kaardid saavad head jahutust siis miks mitte, tavatingimustes pigem mitte.
tagasi üles
elukaz
HV Guru
elukaz

sõnum 02.06.2016 20:57:12 vasta tsitaadiga

Kõik on väga kaardis kinni, mõnel sõltub hash lineaarselt gpu kellast, teine ei tee väljagi. Mälu kiirus võiks olla 1250 või 1375 või 1500, neist edasi toimub mälu taimingute lõdvendamine. Kellamiseks volti tõsta ei tasu, lisakiirus pole seda voolutarvet väärt. Pigem langetada või siis kellata kuni kaardid stabiilsed. Def voldiga võiks eeldada +60..80Mhz.
The_Boss
HV Guru
The_Boss

sõnum 02.06.2016 21:26:56 vasta tsitaadiga

CryptoBoss, USB riserid huvitavad?
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Bitcoin ja muud krüptorahad »  Krüptorahade tehniline arutelu mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 432, 433, 434 ... 454, 455, 456  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.